e *ebiga sada, šta trebam da ti dovedem desetoricu pa da ti povjerujes, ne znam, da li moraju da imaju rodne listove ili ce ti licna karta biti dovoljna.dzipalo_junuz wrote:Nikad pasa...Nikad...WaXXy wrote:Ja navijam za Hrvatsku jer je predsjednik Turske bio na sahrani Tuđmana, pravo ste mi smjesni. Ja navijam za Hrvatsku radi historiskih, kulturnih i svih ostalih veza. Hrvatska mi je mnogo bliza od Turske. Neznam cemu tvoja frustracija, kakve veze ima Stari most sa tim za koga navijas u mecu Hrvatska - Njemacka, da mozda ne mrzis i Nizozemce. Kolektvizacije jedne skupine po bilo kojem pitanju nikada nije donijela dobro. I jos nesto odakle ti znas za koga bi oni navijali, takvi poput tebe sa druge strane ne navijaju za BIH kad igra porotiv nekog treceg, sto znaci da ste isti, ali vidis ja kao Bošnjak navijam za Hrvatsku i siguran sam da postoji tamo neki Hrvat koji ce sutra da navija za BiH, a ne za Mađarsku, jer to je normalno, biti okrenuti jedni prema drugima i samo tako možemo opstati kao država i uspjeti kao region.Vozdra raja wrote:Ne navijam za Hrvatsku zato sto nam se ta drzava jos uvijek nije izvinula za agresiju i zlocine(Ahmici, Stari most...) koje je pocinila nad nasom zemljom i narodom, i zato sto oni za nas sigurno NE bi navijali!! Zato, zasto bih se ja njima uvlacio u paksu???
Ne navijam za Hrvatsku zbog bih hrvata koji bi u duelu bih-hr sigurno navijali za susjednu drzavu a ne za svoju!!
Navijam za Tursku zbog nasih historiskih, kulturnih, vjerskih, i tradiciskih veza. Takodje zato sto nam je to vrlo prijateljska zemlja!! Neki bi ocito da ospore sve ove veze...
P.S. I da..., Turska mi je mnogo bliza-draza od Hrvatske, sto zbog gore navedenih razloga, sto zbog logike koja mi govori da ne moram voljeti i navijati neku reprezentaciju samo zato sto mi susjedi(koji su jos izvrsili agresiju na nas)!!
GO TURKEY GO!!
Majke vam je li vi mene za*ebavate, ili stvarno mislite da su svi isti. Kako neshvatate kontradikciju, ti osudjujes nesto sto si i sam, nekontam, kako to ne mozete da povezete. Zelis da netko od Hrvata voli Bosnu i Hercegovinu, a u isto vrijeme ti seres po Hrvatima i Hrvatskoj, to ne ide. Nemoj me krivo shvatiti nemislim striktno na tebe, nego na takavu vrstu ljudi, ti mozda i nisi takav.