Jesam,sve sam obisla....i to u BBI i onu u strosi i one po Ferhadiji i Convers preko puta trznice....i Skenderiju......Eto rekose oni u onoj radnji preko puta Sirana ,da ce im nesto doc iduce sedmice,pa da navratim ....nada zadnja umiremIRCerka wrote:bez_ideje wrote:
Ja ove starke pokusavam da nadjem.....broja 38![]()
![]()
![]()
NE kontam,zasto ih ima samo preko 40 brojfajnali patite se vi sa malim nogama!!!!
jesi li isla u BBI centar u sportlife?
Snizenja u Sarajevu
Moderator: anex
- bez_ideje
#126 Re: Snizenja u Sarajevu
-
pita_zeljanica
#127 Re: Snizenja u Sarajevu
tu zaista imas pravo..opet ja wrote:Ma mozes se vala za 100 eura obuci od glave do pete i to k'o bombonica...a kod nas za 200 km u toj istoj radnji mozes majicu kupitipita_zeljanica wrote:ne bi rekla da su mango i zara haman pa dzaba.. naravno da ima tu i povoljnih stvari ..ali nije ni rijetkost da u zari naprimjer haljina kosta izmedju 100 i 200 eura..
ali u mom slucaju se nebi obukla ko bonbona..vec ko buhtla..
- Irm@
#128 Re: Snizenja u Sarajevu
uuu... koliko stolica nudistech10 wrote:Hosh da spojimo stolove?Irm@ wrote:
uh ovaj i ja razmisljam da kupim sad pri adaptaciji... mada je on orginalno crveni a ne rozi![]()
![]()
-
*mima*
#129 Re: Snizenja u Sarajevu
Ko voli tunike.....lude suknje....indijske stvari.....super snizenje u onoj prodavnici dod mosta Suade Dilberovic.....ne zam kako se zove.
-
*mima*
#130 Re: Snizenja u Sarajevu
Nemam pojma, ali je super snizenje.......i traje jos koji dan dok im ne dodje nova roba.
- tech10
#131 Re: Snizenja u Sarajevu
mIRCerka wrote:bez_ideje wrote:
Ja ove starke pokusavam da nadjem.....broja 38![]()
![]()
![]()
NE kontam,zasto ih ima samo preko 40 brojfajnali patite se vi sa malim nogama!!!!
-
kenzo
#132 Re: Snizenja u Sarajevu
ja kupio starke u conversu u ferhadiji......odlicno me sluze vec treci mjesec....ETO_SAD wrote:Ispravka, levi's u USA kostaju izmedju 25 i 30 dolara, a to sto nas prave glupim to je druga stvar.mIRCerka wrote:Po cemu starke iz sportlife nisu original? Da prostis, ja vise vjerujem svom stopalu nego prici o cijenama i kao ne moze to biti to ako je jeftino...LEVI's u USA kostaju 40-60 dolara, kod nas 150 KM, a opet nisu MADE IN USA niti u americki tvornicama, vec u SanJacku, i nisu oridzidzi, ali po cijeni i po tebi bi bile oridzidziLiberalism wrote:Ja bas juce mislim da se javim ili da otvorim temu oko ovog doduse malo slicnog pitanja.
Juce sam bas bio u tim trgovinama i vidim da patike nisu original niti u jednoj radnji u Ferhadiji. Ne samo sto nisu original kada ih poblize pogledate (npr kroz postojanje gresaka u savovima ili ispisima) vec se to vidi i prema cijenama. Ovi koji su vani vjerovatno ce potvrditi da vrlo tesko bez nekog snizenja (ako ga ikada i ima) mozete kupiti adidas ili puma patike za 30-40 eura (koje uz to nisu snizene).
Sport life i ona radnja na sprat pored na obje se odnosi...
PS Moje stopalo garantuje da su ove starke original
- bez_ideje
#133 Re: Snizenja u Sarajevu
JA ove zelene,nikad ne nadjoh BROJA 38 
- sodom
#134 Re: Snizenja u Sarajevu
aj ako naletis gdje god na snizenja starki javi, kontam kupit al mi se ne daje 90marki za starke.
Veceras cu ti reci gdje imas te bas, zeljene
Veceras cu ti reci gdje imas te bas, zeljene
-
nova_korisnica
#135 Re: Snizenja u Sarajevu
ima li gdje lijepih kakvih haljina za zimu??? ali da nije ono do pod guz, vec barem do koljena?? ne mora eto ni biti na snizenju 
nemas bas vremena da hodam, a trebala bi mi jedna
- Sajo---:
#136 Re: Snizenja u Sarajevu
Forumashi, ima li kakvih "dobrih" snizenja muske robe (pantola, kosulja, majica, dzempera i slicno)?
- jedna tamo
#137 Re: Snizenja u Sarajevu
nova_korisnica wrote:ima li gdje lijepih kakvih haljina za zimu??? ali da nije ono do pod guz, vec barem do koljena?? ne mora eto ni biti na snizenju
e danas sam išla na sajam zapošljavanja pa vidjeh pravo lijepih haljina u skenderiji...
e sad koliko su neznam...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#138 Re: Snizenja u Sarajevu
Ja u Skenderiji sto sam nekad kupovala, kupovala sam.
Ljudi dizu cijene da je to bezobrazluk nevidjenih razmjera.
Dobro se sjecam kada je jaranica kupila komplet donji ves i platila 80 KM a na Siranu nekoliko dana kasnije nasla isti za 20 KM.
Prodavati isto ono sto se prodaje na pijaci, a 3,4 puta skuplje ne ide...
Ljudi dizu cijene da je to bezobrazluk nevidjenih razmjera.
Dobro se sjecam kada je jaranica kupila komplet donji ves i platila 80 KM a na Siranu nekoliko dana kasnije nasla isti za 20 KM.
Prodavati isto ono sto se prodaje na pijaci, a 3,4 puta skuplje ne ide...
- iceman ze
#139 Re: Snizenja u Sarajevu
Ja sam kupio "Champion" duksericu i majicu sa kragnom, na snizenju zajedno sam platio 90 KM ,u njihovoj radnji u BBI. Inace sve su snizili, tako da ima dosta robe povoljno.Sajo---: wrote:Forumashi, ima li kakvih "dobrih" snizenja muske robe (pantola, kosulja, majica, dzempera i slicno)?
Pogledaj i u Sprinfieldu, oni daju najbolja snizenja od svih robnih marki. U Tailor-u imas isto akciju 2+1, kupio sam neke majice, dodju upakovane po 2 kom. extra su.....
- Sajo---:
#140 Re: Snizenja u Sarajevu
hvala na odgovoru, vjerujem da ce biti od pomoci, obici cu radnju obavezno. Ima li jos sta!?iceman ze wrote:Ja sam kupio "Champion" duksericu i majicu sa kragnom, na snizenju zajedno sam platio 90 KM ,u njihovoj radnji u BBI. Inace sve su snizili, tako da ima dosta robe povoljno.Sajo---: wrote:Forumashi, ima li kakvih "dobrih" snizenja muske robe (pantola, kosulja, majica, dzempera i slicno)?
Pogledaj i u Sprinfieldu, oni daju najbolja snizenja od svih robnih marki. U Tailor-u imas isto akciju 2+1, kupio sam neke majice, dodju upakovane po 2 kom. extra su.....
Hajmo forumashi, napala me recesija, kriza i ono ostalo sto pise u novinama, pa recite ima li jos kakvih snizenja!?:D:D
-
to je to
#141 Re: Snizenja u Sarajevu
Ima li kakvih sniženja dječije garderobe?
Jučer u Intersportu vidim da su stavili sniženja do 50%. Nisam ulazila pa ne znam da li je sve sniženo ili samo određeni artikli.
Jučer u Intersportu vidim da su stavili sniženja do 50%. Nisam ulazila pa ne znam da li je sve sniženo ili samo određeni artikli.
-
norah
#142 Re: Snizenja u Sarajevu
Snizenje u Mangu 50%. A jesu prepravili stare cijene (tj. povecali ih) da izgleda kao da je snizenje stvarno 50%. A nije tako. Mi koji smo stalno u gradu pa smo tamo cesto znamo cijene napamet. Trgovacki trikovi. Svu dobru robu sklonili, a odnekle izvukli sve ono sto ne valja i to dali na snizenje. Fujjjjj
Mango
Mango
-
jexy
#143 Re: Snizenja u Sarajevu
Da li ste negdje primijetli snizenje svecanih haljinica? Meni bi trebalo nesto za docek Nove?
- Irm@
#144 Re: Snizenja u Sarajevu
imas u Mangu haljinica na snizenju moje 3 prijateljice sa 3 razlicita ukusa su nasle sebi haljinice 
- kurty
#146 Re: Snizenja u Sarajevu
Vidjeh da u gotovi svim prodavnica koje prodaju Tom Tailor i Jack & Jones, imaju akcija 1+1...
U BBI, sam uzeo dvije dukserice i dva djempera (ukupno oko 430KM), za 240... I jos sam vidjeo da su radnici takvi da kombinuju da sto jeftinije prodjes

U BBI, sam uzeo dvije dukserice i dva djempera (ukupno oko 430KM), za 240... I jos sam vidjeo da su radnici takvi da kombinuju da sto jeftinije prodjes
-
all star
#147 OBUKOH SE ZA SITNE NOVCE !!!
iako nemam obicaj da ulazim u radnje kada na njima pise rasprodaja ili ti snizenje,ovaj se put prevarih i na nagovor moje ljepse polovine udjoh u jednu od ovdasnjih robnih kuca sportske opreme i na moje opste iznenadjenje...izadjoh sa dvije pune kese...
,e sad dzemper ROBE DI KAPPA na snizenju -50% 25.00 KM-ova,jakna do 100.00 km -ova,a trenerke G+D dio do 50.00 KM-ova.
otkrit cu vam tajnu...robna kuca Sport Life u Ferhadiji tacnije ispod trznice Markale
lijep pozdrav,mene je moja odrala
otkrit cu vam tajnu...robna kuca Sport Life u Ferhadiji tacnije ispod trznice Markale
lijep pozdrav,mene je moja odrala
-
all star
#149 Re: OBUKOH SE ZA SITNE NOVCE !!!
mima wrote:Trebao si to ovdje stavit............
sorry.hvala![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 23&t=50425
- alibaba_i_30_godina
#150 Re: Snizenja u Sarajevu
Ma sta je ovo?! Jedna od najpotrebnijih tema otisla u zaborav ...
Hajde ljudi, podijelite sa rajom gdje ima snizenja. U Wisi u radnji DNA (imaju odjecu Jack & Johnes) ima snizenje i moze se jako povoljno kupiti majica, ljetnih naravno.
Hajde ljudi, podijelite sa rajom gdje ima snizenja. U Wisi u radnji DNA (imaju odjecu Jack & Johnes) ima snizenje i moze se jako povoljno kupiti majica, ljetnih naravno.