eto pa pogledajte izvjestaj sa utakmice sloboda-zeljo... zeljo podhitno nek mijenja zadnju liniju, imaju nekoliko padavicara u timu... ako pogledate akciju gdje je dosudjen penal shvaticete o cemu pricam
FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
_dreamer_
#126 Re: FK Željezničar
http://--- SPAM ---/tekst.aspx?id=10478
eto pa pogledajte izvjestaj sa utakmice sloboda-zeljo... zeljo podhitno nek mijenja zadnju liniju, imaju nekoliko padavicara u timu... ako pogledate akciju gdje je dosudjen penal shvaticete o cemu pricam
... a i tu se vidi da mladi huseinovic "nema pojma" o fudbalu 
-
elSaik
#127 Re: FK Željezničar
Jedan veoma detaljan opis utakmice. Morao sam ga kopirati...
Šta reći za današnju/večerašnju utakmicu i poraz?! Jedini odgovor je iako smo izgubili slobodno mozemo uzdignute glave idemo i vjerujte da se igralo 190 min. Željo ne bi pobijedio, ne zato jer ne možemo (dapače Sloboda je diktirala tempo samo u prvih 8min.) već što apsolutno svaki kontakt ali baš svaki našeg igrača sa njihovim je sudija svirao faul (do 12min. ja sam nabrojao 18 naših prekršaja a njihovih 2).
Stadion je bio malo je reći krcat, najmanje 1500 ljudi više je bilo na tribini, nego što ista može primiti (a da ne nabrajam one po onim njihovim ogradama, zidovima, brdima).
Ovi naši momci zaista zaslužuju jedan ogroman apaluz za današnju igru, borbu i zalaganje protiv sviju (igrača slobode, sudija, djece koja donose lopte, slobodine klupe itd.). Vjerujte da minimum 70% vremena mi smo diktirali tempo (oni u prvih 8min, zatim posljednje 2min. prvog poluvremena i prvih 5 do 7 min. drugog poluvremena) ali jednostavno sve moguće nam je svirano u korist domaćina. Prekidane su nam kontre (5 nasih na 3 slobodina kod 2:1 nekih 15min. prije kraja, sudija nam prekida kontru i vraca radi igraca slobode koji lezi), kad krenemo u akciju i kontru umjesto da nam pusti prednost on k'o fol sjecka igru i svira prekrsaj. Nas zivi zid ide i do 10m dok slobodin na 7m...ma, zaista kulturniju kradju nisam odavno vidio (doduse nisam gledao derby na Kosevu).
Oni u prvom dali gol i nista nisu pokazali do sudijske nadoknade kad su imali dvije prilike koje je Šehić "tigrocski" odbranio, mi u prvom rastrcani i borbeni i priliku imali preko Štilića (uigrana akcija iz slobodnjaka) ali tik iznad prečke, zatim šut Muharemovića nekih 3m od stative i imali smo napda koje je sudija vazda prekidao.
U drugom oni dobili penal (ondje gdje sam ja stajao mi je fakat izgledalo kao penal) ali prije tog penala nije sviran faul za nas nad DinomPoslije penala lopta je cijelo vrijeme bila kod nas i mi smo ih razvlacili ali jednostavno ponavljam sudija nam nije dao maknuti ka njihovom golu. Izdvajam extra dobru priliku Cocalića kad je imao šansu sam na voleju ali je lopta otišla daleko, zatim trenutak kad su oni postigli autgol nakon našeg pritiska i centaršuta kojeg je njihov igrač pospremio u gol ispred Cocalića. Nakon ovog oni su imali jednu priliku finu ali odlazi pored gola, onda mi opet smo ih pritisli i prakticno nabili na njihovu polovinu ali uzalud sudija nam prekida dvije kljucne kontre (radi k'o fol ukazivanja pomoci slobodinim igracima) i onda slijedi uobicajna kradja vremena, zamjene koje traju po minut, niko ne donosi lopte kad je naša lopta (čak Simo trči i nosi loptu), onda i kratka nadoknada od 3min. (a najmanje je trebalo 5min.), njihova lezanja i valja po terenu...tako da od 36min. do 48 nije se ukupno igralo 3min.
Evo sad malo o pojedinačnom učinku igrača:
Šehić - Nakon prvih 10 min. više nego odličan, još ne mogu da vjerujem šta je izvadio 2x u sudijskoj nadoknadi u prvom poluvremenu.
Joldić - Za mene je odigrao zaista extra (s obzirom da je 90min. se navijanje Fukara svodilo na prozivanje Omera i njegove bliznje i daljnje citiram "famElije")
Vugdalić - Rutinski (čovjek nije baš brz ali fakat se vidi da je prekaljeni štoper)
Cocalić - On fakat izrazsta u velikog igrača :to:
Wood - Možda ovaj čovjek ne trči mnogo ali mene je danas kupio na lijevom boku, on što ne može brzinom čini mi se da mozgom odradi...osjeti se ta engleska škola (pa makar ona bila i iz 3lige) a ima odlične pasove što jest, jest.
Muharemović - Besprijekorno borben
Filipović - O ovom debilu cu malo kasnije...fuuuj.
Štilić - Onako (u prvom ga nigdje u drugom, nešto k'o pokušavao)
Pelak - OVAJ MOMAK JE ZAISTA ZVIJER, :to: :to: :to: ON TREBA DA BUDE UZOR I PRIMEJR SVAKOM IGRAČU U ŽELJI, KOJA TRKA, BORBA njemu treba dati duplu platu (isto kao da je on došao iz Željine škole a ne Štilić).
Dialiba - Rastrcan i borben, bez previse ucinka jer nije ni mogao (dobio je i žuti) par puta Slobodini igrači su nasrtali na njega i hvatali ga za vrat.
Rovčanin - Isto kao i Dialiba borbenost, trcanje i zalaganje.
Bekrić - Ušao umjesto Filipovića i dosta dobro odigrao i preokrenuo igru :to:
Najbolji danas: Pelak, Joldić, Wood, Cocalić i dodao bi Šehu (ali mora popraviti koncentraciju u prvih 10min).
FILIPOVIĆ - Simo ga mienja kod rezultata kad gubimo 2:0, njemu krivo i izlazi veoma, veoma sporo s terena..Bekrić mu pruža ruku da s epozdrave dotični ništa, samo gestikulira nezadovoljno glavnom, na klupi prolazi pored svih i pokazuje nezadovoljstvo a Simo ga opominje a zatim on SKIDA I BACA SVETI DRES (hebo mu Obad mater), na šta Simo jako ljutito reaguje i čita mu bukvicu a potom istog šalje u svlačionicu. :ne: :ne: :ne: :argh:
Moram spomenuti i Simu Krunića svih 90 min. je prestojao i cijelo vrijeme je tražio da se ide i igra ofanzivnije u napad (često imao konsultacije sa Pelakom) a potez kad se nagovorio onom debilu Filipoviću zbog bacanja dresa, mu je za cistu desetku :to:
Smatram da cemo mi ovu Slobodu lagano da pometemo na Grbavici ali kao sto sam to i neki dan rekao MORA DA SE OBAVEZNO ZAUSTAVI MALI HUSEJNOVIĆ.
Sad nešto veoma ozbiljno..Fukare su vrijeđale Dialibu rasističkim povicima oponašajući zvukove majmuna (majmuni jedni) i to baš onda kad si nasrnuli igrači Slobode na njega, tad ga je Simo grlio i nešto mu je rekao. DA LI U NAŠEM KLUBU POSTOJI IKO, KO ĆE DA SE OGLASI U JAVNOSTI, DA UPUTI ŽALBU NS BiH (mada od tog nikakve koristi), I DA LI POSTOJI NEKO KO ĆE NA KRAJU, KRAJVE DA UPUTI ŽALBU UEFI (hebo naš savez).
DA SE MENE PUTA JA DIALIBI NE BIH DOZVOLIO DA IGRA ZA REPREZENTACIJU, ČIJI GA NAVIJAČI VRIJEĐAJU NA NAJPRIMITIVNIJI NAČIN :ne:
Eto, znam da je možda predug izvještaj ali radi raje koja nisu imala priliku da pogledaju i radi raje koja je vraćena iz TZ (nadam se da adminima neće smetati, ovolika dužina posta).
PONOSAN SAM, ŠTO SAM ŽELJOVAC![]()
P.S.
A sad par bisera "sportske tuzalnske publike" (kako reče oficijelni komentator). "J.e.b.ot.e koji smo k'o da na Zvezda dolazi", navijanje se svodilo na dvije pjesme i to: "Hoćemo stadion, hoćemo stadion" i "Crveni, crveni"..i naravno na vrijedjanje svega što je sarajevsko...fuuuj.
-
_dreamer_
#128 Re: FK Željezničar
@elsaik
cast svaka tom "objektivnom" forumasu, na internet portalima (a nijedan nije tuzlanski) stoji izmedju ostaloga da je sloboda dominirala prvim dijelom susreta... i da je tek zeljo u drugom dijelu poceo igrati i preuzeo inicijativu...
nadalje, koliko je realan taj post ti govori cinjenica ta autor navodi to da je penal napravljen u drugom poluvremenu sto nije istina, jer je penal napravljen nakon nesto manje od pola sata u prvom poluvremenu.. mislim nema potrebe da dalje raspravljamo...
da li je bio penal, bio je.. ima snimak, vidi se jasno, a najsladje je kako oni igraci poispadase, ko iz prikolice...
to za dialibu, to je vrlo moguce da je bilo i to kao tuzlak osudjujem...
ali niste ni vi nista bolji po tom pitanju... Kad se samo sjetim utakmice ZELJO-MALAGA.. bilo me je sramota sto sam bio medju navijacima...
cast svaka tom "objektivnom" forumasu, na internet portalima (a nijedan nije tuzlanski) stoji izmedju ostaloga da je sloboda dominirala prvim dijelom susreta... i da je tek zeljo u drugom dijelu poceo igrati i preuzeo inicijativu...
nadalje, koliko je realan taj post ti govori cinjenica ta autor navodi to da je penal napravljen u drugom poluvremenu sto nije istina, jer je penal napravljen nakon nesto manje od pola sata u prvom poluvremenu.. mislim nema potrebe da dalje raspravljamo...
da li je bio penal, bio je.. ima snimak, vidi se jasno, a najsladje je kako oni igraci poispadase, ko iz prikolice...
to za dialibu, to je vrlo moguce da je bilo i to kao tuzlak osudjujem...
ali niste ni vi nista bolji po tom pitanju... Kad se samo sjetim utakmice ZELJO-MALAGA.. bilo me je sramota sto sam bio medju navijacima...
- veljaca
#129 Re: FK Željezničar
@ -dreamer- : Ja svakakvih ljudi hoda ovom planetom .......
- alfablue
#130 Re: FK Željezničar
Sledecu igramo kuci protiv Laktasa u srijedu ,po vec naviknutoj tradiciji i zaslugama ovakvih sudija,saveza i ostale bagre ,tradiciji koja prati 90% klubove u premier ligi kuci 3b na strani ni traga od boda.Zeljeznicar 3-0 Laktasi.
-
elSaik
#131 Re: FK Željezničar
KRUNIĆ PREKRIŽIO FILIPOVIĆA
Bacanje dresa najgora je stvar koju jedan igrač može uraditi, a to je pokazao primjer Romea Filipovića, fudbalera Željezničara, koji se na ovakav potez odlučio nakon što ga je na meču sa Slobodom u Tuzli trener Simo Krunić odlučio zamijeniti.
Filipović je bio vidno revoltiran, bacio je dres pod noge i nije se ni želio pozdraviti sa Bekrićem koji je umjesto njega ušao u igru.
Zbog ove gluposti Krunić je njegovo ime prekrižio iz notesa.
Željinog stratega nije toliko zabolio Filipovićev gest nego činjenica da se ni poslije dva dana nije udostojio ispričati navijačima i kolegama po struci. Dres svakog kluba je svetinja, uostalom toga je Filipović kao profesionalac morao biti svjestan, isto kao što je morao znati da je baš Željin jedan od najcijenjenijih i najstarijih u BiH.
Uprava kluba stala je iza Krunića, a pojačanje iz Austrije već danas dobiće odriješene ruke da potraži novu sredinu.
sportsport.ba
Bacanje dresa najgora je stvar koju jedan igrač može uraditi, a to je pokazao primjer Romea Filipovića, fudbalera Željezničara, koji se na ovakav potez odlučio nakon što ga je na meču sa Slobodom u Tuzli trener Simo Krunić odlučio zamijeniti.
Filipović je bio vidno revoltiran, bacio je dres pod noge i nije se ni želio pozdraviti sa Bekrićem koji je umjesto njega ušao u igru.
Željinog stratega nije toliko zabolio Filipovićev gest nego činjenica da se ni poslije dva dana nije udostojio ispričati navijačima i kolegama po struci. Dres svakog kluba je svetinja, uostalom toga je Filipović kao profesionalac morao biti svjestan, isto kao što je morao znati da je baš Željin jedan od najcijenjenijih i najstarijih u BiH.
Uprava kluba stala je iza Krunića, a pojačanje iz Austrije već danas dobiće odriješene ruke da potraži novu sredinu.
sportsport.ba
-
LSD
#132 Re: FK Željezničar
Simo,svaka cast za ovoelSaik wrote:KRUNIĆ PREKRIŽIO FILIPOVIĆA
sportsport.ba
- campa_xxx
#133 Re: FK Željezničar
Simo LEGENDO !!! Svaka ti cast
- campa_xxx
#134 Re: FK Željezničar
Sta ce sada jad jadni nece ga ni Universitatea jer su kaznjeni, mozda ga pitari uzmu 
- campa_xxx
#135 Re: FK Željezničar
Zar nije:MF Romeo Filipović on loan from FC Universitatea Craiova until June 2008elSaik wrote:...Uprava kluba stala je iza Krunića, a pojačanje iz Austrije već danas dobiće odriješene ruke da potraži novu sredinu.
sportsport.ba
-
elSaik
#136 Re: FK Željezničar
Da, ali nije još igrao za Univerzitateu, a prije toga je igrao u Austriji.campa_xxx wrote:Zar nije:MF Romeo Filipović on loan from FC Universitatea Craiova until June 2008elSaik wrote:...Uprava kluba stala je iza Krunića, a pojačanje iz Austrije već danas dobiće odriješene ruke da potraži novu sredinu.
sportsport.ba
- campa_xxx
#137 Re: FK Željezničar
Nego evo jedna interesantna stranica, mi smo 203. a ostali....
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2008.html
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uef ... k2008.html
-
elSaik
#138 Re: FK Željezničar
Sutra dosta izmjena u sastavu... Bekrić umjesto Filipovića, a Mulalić i Kerla umjesto Vugdalića i Cocalića.
-
LSD
#139 Re: FK Željezničar
Jel Kerla naše djete? koliko godina ima?elSaik wrote:Sutra dosta izmjena u sastavu... Bekrić umjesto Filipovića, a Mulalić i Kerla umjesto Vugdalića i Cocalića.
-
elSaik
#140 Re: FK Željezničar
Provjerih na forumu, rekoše mi da je došao iz Radnika iz Hadžića. A 19 mu je godina tako da je izrazito mlad. Vidjet ćemo kako će se snaći.LSD wrote:Jel Kerla naše djete? koliko godina ima?elSaik wrote:Sutra dosta izmjena u sastavu... Bekrić umjesto Filipovića, a Mulalić i Kerla umjesto Vugdalića i Cocalića.
- campa_xxx
#141 Re: FK Željezničar
U koliko je tekma?
-
LSD
#142 Re: FK Željezničar
U 16.00campa_xxx wrote:U koliko je tekma?
-
elSaik
#143 Re: FK Željezničar
16:00hcampa_xxx wrote:U koliko je tekma?
SVI NA GRBAVICU!
- campa_xxx
#144 Re: FK Željezničar

Ja mislim da mu nema povratka
-
elSaik
#145 Re: FK Željezničar
To smo već prokomentarisali.campa_xxx wrote:
Ja mislim da mu nema povratka
- campa_xxx
#146 Re: FK Željezničar
Dosadno mi pa reko da stavim ovih par slika
Samo onako da se zna

- Chopper_Horrace
- manijak1
#148 Re: FK Željezničar
Slijedeće kolo najjače lige u regionu
Slavija Sarajevo - Velež
NK Zepče - Jedinstvo
Zrinjski Mostar - Orašje
NK Travnik - FK Modrica Maksima
Leotar Trebinje - Sloboda
Željeznicar - FK Laktaši
NK Posušje - NK Čelik
NK Široki Brijeg - FK Sarajevo
Sve utakmice počinju u 16 sati osim one u Lištici koja će otpočeti kad I.M.J bude spreman za nastavak prvenstva.....u 17 sati .
P.S. Ovaj post je ovdje jer je gospodin Pape moderator vrli
- campa_xxx
#149 Re: FK Željezničar
Filipović: Došao sam u BiH, iako nisam čuo za Želju
Nakon Nilla Woda, koji je pompezno najavljen, kao igrač koji je prošao školu Manchester Uniteda, na Grbavici je zimus osvanuo Romeo Filipović.
Čelnici kluba su ga predstavili kao bivšeg omladinca njemačkogSchalkea, veznjaka sa golemim iskustvom. Filipović, iako nedovoljno spreman, na prvim test utakmicama pokazao je zavidno umijeće. Trebao je biti glavni igrač Željine veze, a pokazao se kao glavni junak kratke i neslavne epizode. Filipovića je na Tušnju trener Simo Krunić zamijenio, a on je nezadovoljan skinuo dres i bacio ga na klupu. Što je okarakterizirano kao neoprostiv grijeh.
U ponedjeljak je Uprava plavih najstrožije sankcionisala Filipovićev prekršaj. Romeo je ispričao svoju verziju cijelog slučaja.
Bacaju i drugi
Žao mi je što se od sitnice napravio problem. Jer nije tako kako se sve napuhalo - objašnjava Filipović.
Kako je došlo do Vaše reakcije nakon izlaska sa terena?
Mislim da sam u Tuzli igrao dobro. Trener me mijenjao na početku drugog dijela. Bilo mi je krivo, skinuo sam dres i bacio ga na klupu. Nije to vidio Krunić, ni bilo ko od navijača, osim igrača na klupi i pomoćnih trenera. Nisam imao namjeru nikog uvrijediti. Pa, igrači postignu gol, skinu dres i bace ga. To se može vidjeti na svim evropskim terenima. Dakle, nisam gazio Željin dres i laž je ko je to sve iskonstruisao.
Šta mislite zašto su Vam ekspresno pokazali izlazna vrata?
Nemam pravo objašnjenje, ali znam da nisam napravio grijeh za suspenziju. Pa u Tuzli su se dva naša igrača svađala, zamalo i potukla na terenu, pa nikom ništa. Pojedinci u Želji mogu raditi šta hoće i niko ih ne kažnjava, a to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Samo su mene kaznili.
Kakav ste imali odnos sa trenerom Simom Krunićem?
Sa moje strane korektan i profesionalan. On me nije doveo. Ja sam na pripremama pokazao kakav sam igrač. Trener najbolje zna šta radi. Rezultati će najbolje reći o tome kakav je Krunić trener.
Čuo sam samo za Široki
Da li Vam je nakon svega žao što ste došli u Želju?
Iskreno, žao mi je što sam sve ovo doživio, što odlazim na ovakav način. Odlazim voljom drugih. Došao sam odigrati do kraja sezone. Ovaj klub i navijače sam zavolio, iako prije nikad nisam čuo za Željezničar.
Niste nikad čuli, a došli ste u Želju. Da li je to moguće?
Baš tako. Od bosanskih klubova čuo sam jedino za Široki Brijeg, jer tamo igra moj prijatelj Stanko Bubalo. Nisam čuo ni za Sarajevo, Slobodu, Čelik, kao ni za neke hrvatske klubove. Jednostavno, ja sam rođen u Njemačkoj, tako da o bosanskom nogometu nisam znao ništa. Tek sam na internetu saznao da je Željo najbolji bosanski klub.
Šta sada?
Potpisat ću raskid ugovora i još danas napustiti Sarajevo. Neću tražiti ni zaostale plate. Imam već sada neke ponude. Satisfakcija mi je što je svlačionica ili većina igrača stala iza mene. Pogotovo što je Edis Mulalić pred svima kazao da sam prestrogo kažnjen. Mulalić je najpošteniji igrač u Želji - izjavio je Romeo Filipović, veznjak koji je prošao školu Schalkea, igrao još u Bahreinu, Austriji... U Želji je došao sa oreolom dokazanog veznjaka, da potvrdi svoj kvalitet, a odlazi na neželjeni način.
Za rođendan dobio nogu
Romeu je najteže palo što je suspendovan za rođendan. U ponedjeljak (31.marta 1986.) je napunio 22 godine. Umjesto torte i svijeća, saopćeno mu je da se na njega više ne računa.
Sve me to pogodilo. Želio sam ostaviti pozitivan trag, tako se ponašao, ali sam morao otići voljom drugih. Žao mi je radi toga, ali život ide dalje. Upoznao sam neke dobre prijatelje, grad, ali neke ću što prije zaboraviti - kazao je Filipović.
izvor:--- SPAM ---
Nakon Nilla Woda, koji je pompezno najavljen, kao igrač koji je prošao školu Manchester Uniteda, na Grbavici je zimus osvanuo Romeo Filipović.
Čelnici kluba su ga predstavili kao bivšeg omladinca njemačkogSchalkea, veznjaka sa golemim iskustvom. Filipović, iako nedovoljno spreman, na prvim test utakmicama pokazao je zavidno umijeće. Trebao je biti glavni igrač Željine veze, a pokazao se kao glavni junak kratke i neslavne epizode. Filipovića je na Tušnju trener Simo Krunić zamijenio, a on je nezadovoljan skinuo dres i bacio ga na klupu. Što je okarakterizirano kao neoprostiv grijeh.
U ponedjeljak je Uprava plavih najstrožije sankcionisala Filipovićev prekršaj. Romeo je ispričao svoju verziju cijelog slučaja.
Bacaju i drugi
Žao mi je što se od sitnice napravio problem. Jer nije tako kako se sve napuhalo - objašnjava Filipović.
Kako je došlo do Vaše reakcije nakon izlaska sa terena?
Mislim da sam u Tuzli igrao dobro. Trener me mijenjao na početku drugog dijela. Bilo mi je krivo, skinuo sam dres i bacio ga na klupu. Nije to vidio Krunić, ni bilo ko od navijača, osim igrača na klupi i pomoćnih trenera. Nisam imao namjeru nikog uvrijediti. Pa, igrači postignu gol, skinu dres i bace ga. To se može vidjeti na svim evropskim terenima. Dakle, nisam gazio Željin dres i laž je ko je to sve iskonstruisao.
Šta mislite zašto su Vam ekspresno pokazali izlazna vrata?
Nemam pravo objašnjenje, ali znam da nisam napravio grijeh za suspenziju. Pa u Tuzli su se dva naša igrača svađala, zamalo i potukla na terenu, pa nikom ništa. Pojedinci u Želji mogu raditi šta hoće i niko ih ne kažnjava, a to se ponavlja iz utakmice u utakmicu. Samo su mene kaznili.
Kakav ste imali odnos sa trenerom Simom Krunićem?
Sa moje strane korektan i profesionalan. On me nije doveo. Ja sam na pripremama pokazao kakav sam igrač. Trener najbolje zna šta radi. Rezultati će najbolje reći o tome kakav je Krunić trener.
Čuo sam samo za Široki
Da li Vam je nakon svega žao što ste došli u Želju?
Iskreno, žao mi je što sam sve ovo doživio, što odlazim na ovakav način. Odlazim voljom drugih. Došao sam odigrati do kraja sezone. Ovaj klub i navijače sam zavolio, iako prije nikad nisam čuo za Željezničar.
Niste nikad čuli, a došli ste u Želju. Da li je to moguće?
Baš tako. Od bosanskih klubova čuo sam jedino za Široki Brijeg, jer tamo igra moj prijatelj Stanko Bubalo. Nisam čuo ni za Sarajevo, Slobodu, Čelik, kao ni za neke hrvatske klubove. Jednostavno, ja sam rođen u Njemačkoj, tako da o bosanskom nogometu nisam znao ništa. Tek sam na internetu saznao da je Željo najbolji bosanski klub.
Šta sada?
Potpisat ću raskid ugovora i još danas napustiti Sarajevo. Neću tražiti ni zaostale plate. Imam već sada neke ponude. Satisfakcija mi je što je svlačionica ili većina igrača stala iza mene. Pogotovo što je Edis Mulalić pred svima kazao da sam prestrogo kažnjen. Mulalić je najpošteniji igrač u Želji - izjavio je Romeo Filipović, veznjak koji je prošao školu Schalkea, igrao još u Bahreinu, Austriji... U Želji je došao sa oreolom dokazanog veznjaka, da potvrdi svoj kvalitet, a odlazi na neželjeni način.
Za rođendan dobio nogu
Romeu je najteže palo što je suspendovan za rođendan. U ponedjeljak (31.marta 1986.) je napunio 22 godine. Umjesto torte i svijeća, saopćeno mu je da se na njega više ne računa.
Sve me to pogodilo. Želio sam ostaviti pozitivan trag, tako se ponašao, ali sam morao otići voljom drugih. Žao mi je radi toga, ali život ide dalje. Upoznao sam neke dobre prijatelje, grad, ali neke ću što prije zaboraviti - kazao je Filipović.
izvor:--- SPAM ---
- campa_xxx
#150 Re: FK Željezničar
Zeljeznicar - Laktasi 1-0
73. Rovcanin
73. Rovcanin