31.12. za one koji rade

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
van Basten

Post by van Basten »

imao sam u planu da i ja ovdje podijelim svoje praznične termine rada, ali vidim da se ovdje priča o nekakvim svadbama, bombama, topljenjima... svemu osim o poslu. Nije ni čudo što nam ekonomija propada :D
zato... :run:
anais_nin

Post by anais_nin »

van Basten wrote:imao sam u planu da i ja ovdje podijelim svoje praznične termine rada, ali vidim da se ovdje priča o nekakvim svadbama, bombama, topljenjima... svemu osim o poslu. Nije ni čudo što nam ekonomija propada :D
koju ti smjenu gulis sutra? :D

ako se ne mislis udavat, sta si se prepao onda :lol: :D
Dirty Harry

#128 Re: 31.12. za one koji rade

Post by Dirty Harry »

callmethebreeeze wrote:
sulesavic wrote:
callmethebreeeze wrote:nadam se da cu najludju noc u godini provesti u svom kaucu gledajuci maraton klint istvudovih filmova :D
A maraton se prikazuje na nekom kanalu ili je u pitanju privatna kolekcija?
svedska drzavna televizija, ja mislim. sad cu provjeriti.
Svedska rulezz :D

:P
zena21

Post by zena21 »

cuj radite za NG :shock:

cccccccc :P :P :-D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

Gdje nam uteskose ono dvoje. Hajmo ljudi, imamo jos samo malo do 2008 :D
Macciiiiiiiii :D
bice_bice

Post by bice_bice »

cuj ne radite za novu godinu? Urs i ja od pola osam sljakamo....

obeco mi je donijet neke navijacke filmove da odgledamo..
teletrader

Post by teletrader »

mamica papucarka wrote:Gdje nam uteskose ono dvoje. Hajmo ljudi, imamo jos samo malo do 2008 :D
Gdje je ta zhena moga zhivota "maca zhena koje nema"...
:-)
A mamice posto se ocigledno radi o dijasporchetu da probam 'vako:

Wo steckst Du,Du Frau meiner Träume?
anais_nin

Post by anais_nin »

macca trknula da iznajmi "legende o jeseni" :D
mamica papucarka

teletrader wrote:
mamica papucarka wrote:Gdje nam uteskose ono dvoje. Hajmo ljudi, imamo jos samo malo do 2008 :D
Gdje je ta zhena moga zhivota "maca zhena koje nema"...
:-)
A mamice posto se ocigledno radi o dijasporchetu da probam 'vako:

Wo steckst Du,Du Frau meiner Träume?
da nije sjela na avion i drito tebi :D
ili ju je sef nasekiro :(
Prozor

Post by Prozor »

Odoh spavat...
Aldin

Post by Aldin »

ev ja vec pjan,na oci ne vidim ,a jos malo na posao...na poslu cu svima psovat i bahato se ponasati,pa ako budem imao srece mozda i otkaz dobijem...sretno svima i sa hajrom u ovu novu seljacku godinu!
teletrader

Post by teletrader »

anais_nin wrote:macca trknula da iznajmi "legende o jeseni" :D
-Pa eto posto je veceras izuzetna noc,noc ispunjenja pozitivnim vibracijama,ljubavlju i iskrenoscu (joj sto se nalagah odoh odmah abdest uzeti):
ja bih joj vrlo rado masirao stopala dok gleda ovaj poucni film,jer,da ne zaboravimo,u njemu ima par scena i ubijanja,tako da ce i muska populacija moci pronaci sebe..
A posto je film u principu tuzhan,sutra ujutro cu macci napraviti kafu i oprati fildzane...

:D :D :D

(da hoce makar iznajmiti "The last of the Mohicans" umjesto "Legends of the Fall" manje bi ters'o) :)
anais_nin

Post by anais_nin »

ne znam, mene nije konsultovala :D da se ja pitam veceras bi bio maraton KUMova :-) :lol: :D kad je bal, treba da bidne maskenbal :D i to samo prvoklasni :D

al' koliko vidim nece ona do videoteke ni stici :D garant su joj kakve cizme u izlogu odvukle paznju :lol: :D
teletrader

Post by teletrader »

anais_nin wrote:ne znam, mene nije konsultovala :D da se ja pitam veceras bi bio maraton KUMova :-) :lol: :D kad je bal, treba da bidne maskenbal :D i to samo prvoklasni :D

al' koliko vidim nece ona do videoteke ni stici :D garant su joj kakve cizme u izlogu odvukle paznju :lol: :D
Ja mislim da je ona u zadnji trenutak izletjela da meni kupi neki fin poklon da bi na taj nacin krunisali nasu novu ljubav..
Vidio sam neki dan u Palmers-u muske termo duge gace za 45€ :)
Mozda ce da mi kupi upravo to :D
anais_nin

Post by anais_nin »

:lol: kad je toplo oko srca da bude i po drugim djelovima tijela? :lol: :D ja se samo u carape razumijem, ali mozda posaljem pticicu da buducoj mladoj shapne na uvce :D znaci macca u kojoj radnji da trazi.... :D doktorirala je iz shoppinga :D
mamica papucarka

teletrader wrote:
anais_nin wrote:ne znam, mene nije konsultovala :D da se ja pitam veceras bi bio maraton KUMova :-) :lol: :D kad je bal, treba da bidne maskenbal :D i to samo prvoklasni :D

Ja mislim da je ona u zadnji trenutak izletjela da meni kupi neki fin poklon da bi na taj nacin krunisali nasu novu ljubav..
zar ti neces ici na trg plesat Na lijepom plavom Dunavu :oops: :D
teletrader

Post by teletrader »

mamica papucarka wrote:
teletrader wrote:

zar ti neces ici na trg plesat Na lijepom plavom Dunavu :oops: :D
pa da mi neku petardu za vrat baci.. :x
Kad pomislim da sam 2007 docekivao 4000KM odavde..:(
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

:D
blago se vama. ja sam prehladjen. sve kapa iz mene. ne mogu ni na internetu biti :D odoh si usiti rakijicu :D
anais_nin

Post by anais_nin »

callmethebreeeze wrote::D
blago se vama. ja sam prehladjen. sve kapa iz mene. ne mogu ni na internetu biti :D odoh si usiti rakijicu :D
vidis kako ti se zelje ispunjavaju :lol: meni se cini da ce ti se ispuniti i ona "zivotna" :lol: :lol: :lol:
Prozor

Post by Prozor »

Odoh ponovo spavat...
amalka

Post by amalka »

'Bem ti ovo :roll: Ne moze se izdrzati :roll:
van Basten

Post by van Basten »

anais_nin wrote:
van Basten wrote:imao sam u planu da i ja ovdje podijelim svoje praznične termine rada, ali vidim da se ovdje priča o nekakvim svadbama, bombama, topljenjima... svemu osim o poslu. Nije ni čudo što nam ekonomija propada :D
koju ti smjenu gulis sutra? :D

ako se ne mislis udavat, sta si se prepao onda :lol: :D
odguilio sam 24h budnog stanja u komadu... ustao u 7h ujutro 31.12. legao u 7h ujutro 01.01., sve to uključuje posao + doček nove, nastavljam službeno večeras u 7h... vapim za dobrim snom.

nisam se prepao, samo nism htio kvariti provodađisanje ozbiljnom pričom :D
anais_nin

Post by anais_nin »

van Basten wrote: odguilio sam 24h budnog stanja u komadu... ustao u 7h ujutro 31.12. legao u 7h ujutro 01.01., sve to uključuje posao + doček nove, nastavljam službeno večeras u 7h... vapim za dobrim snom.

fino je kad se i pored posla uspije naci vremena da se "priceka" ta nova godina :-) :D vjerujem da na poslu definitivno nije bilo dosade :D to je ipak najgore :D a sto se spavanja tice :-) hajde ostalo je jos 360 i nesto dana, nace se valjda i koji da odspavas :D :lol: :kiss:
Prozor

Post by Prozor »

Al´ sam spav´o...
van Basten

Post by van Basten »

anais_nin wrote:
van Basten wrote: odguilio sam 24h budnog stanja u komadu... ustao u 7h ujutro 31.12. legao u 7h ujutro 01.01., sve to uključuje posao + doček nove, nastavljam službeno večeras u 7h... vapim za dobrim snom.

fino je kad se i pored posla uspije naci vremena da se "priceka" ta nova godina :-) :D vjerujem da na poslu definitivno nije bilo dosade :D to je ipak najgore :D a sto se spavanja tice :-) hajde ostalo je jos 360 i nesto dana, nace se valjda i koji da odspavas :D :lol: :kiss:
sigurno da će se naći... evo ovaj današnji npr... :D čini se idealnim za to... od minusa vani jedino je veći stepen mog umora pa se već za sahatak vidim pod dekicom i pretpostavljam da će to biti sve od dnevnog svjetla danas za mene :P
Post Reply