zato...
31.12. za one koji rade
Moderator: anex
- van Basten
imao sam u planu da i ja ovdje podijelim svoje praznične termine rada, ali vidim da se ovdje priča o nekakvim svadbama, bombama, topljenjima... svemu osim o poslu. Nije ni čudo što nam ekonomija propada
zato...
zato...
- anais_nin
koju ti smjenu gulis sutra?van Basten wrote:imao sam u planu da i ja ovdje podijelim svoje praznične termine rada, ali vidim da se ovdje priča o nekakvim svadbama, bombama, topljenjima... svemu osim o poslu. Nije ni čudo što nam ekonomija propada![]()
zato...
ako se ne mislis udavat, sta si se prepao onda
- Dirty Harry
#128 Re: 31.12. za one koji rade
Svedska rulezzcallmethebreeeze wrote:svedska drzavna televizija, ja mislim. sad cu provjeriti.sulesavic wrote:A maraton se prikazuje na nekom kanalu ili je u pitanju privatna kolekcija?callmethebreeeze wrote:nadam se da cu najludju noc u godini provesti u svom kaucu gledajuci maraton klint istvudovih filmova
-
mamica papucarka
Gdje nam uteskose ono dvoje. Hajmo ljudi, imamo jos samo malo do 2008
Macciiiiiiiii
Macciiiiiiiii
-
teletrader
Gdje je ta zhena moga zhivota "maca zhena koje nema"...mamica papucarka wrote:Gdje nam uteskose ono dvoje. Hajmo ljudi, imamo jos samo malo do 2008![]()
Macciiiiiiiii
A mamice posto se ocigledno radi o dijasporchetu da probam 'vako:
Wo steckst Du,Du Frau meiner Träume?
-
mamica papucarka
da nije sjela na avion i drito tebiteletrader wrote:Gdje je ta zhena moga zhivota "maca zhena koje nema"...mamica papucarka wrote:Gdje nam uteskose ono dvoje. Hajmo ljudi, imamo jos samo malo do 2008![]()
Macciiiiiiiii
![]()
A mamice posto se ocigledno radi o dijasporchetu da probam 'vako:
Wo steckst Du,Du Frau meiner Träume?
ili ju je sef nasekiro
-
teletrader
-Pa eto posto je veceras izuzetna noc,noc ispunjenja pozitivnim vibracijama,ljubavlju i iskrenoscu (joj sto se nalagah odoh odmah abdest uzeti):anais_nin wrote:macca trknula da iznajmi "legende o jeseni"
ja bih joj vrlo rado masirao stopala dok gleda ovaj poucni film,jer,da ne zaboravimo,u njemu ima par scena i ubijanja,tako da ce i muska populacija moci pronaci sebe..
A posto je film u principu tuzhan,sutra ujutro cu macci napraviti kafu i oprati fildzane...
(da hoce makar iznajmiti "The last of the Mohicans" umjesto "Legends of the Fall" manje bi ters'o)
- anais_nin
ne znam, mene nije konsultovala
da se ja pitam veceras bi bio maraton KUMova
kad je bal, treba da bidne maskenbal
i to samo prvoklasni
al' koliko vidim nece ona do videoteke ni stici
garant su joj kakve cizme u izlogu odvukle paznju

al' koliko vidim nece ona do videoteke ni stici
-
teletrader
Ja mislim da je ona u zadnji trenutak izletjela da meni kupi neki fin poklon da bi na taj nacin krunisali nasu novu ljubav..anais_nin wrote:ne znam, mene nije konsultovalada se ja pitam veceras bi bio maraton KUMova
![]()
![]()
i to samo prvoklasni
![]()
al' koliko vidim nece ona do videoteke ni sticigarant su joj kakve cizme u izlogu odvukle paznju
![]()
Vidio sam neki dan u Palmers-u muske termo duge gace za 45€
Mozda ce da mi kupi upravo to
- anais_nin
-
mamica papucarka
zar ti neces ici na trg plesat Na lijepom plavom Dunavuteletrader wrote:Ja mislim da je ona u zadnji trenutak izletjela da meni kupi neki fin poklon da bi na taj nacin krunisali nasu novu ljubav..anais_nin wrote:ne znam, mene nije konsultovalada se ja pitam veceras bi bio maraton KUMova
![]()
![]()
i to samo prvoklasni
![]()
al' koliko vidim nece ona do videoteke ni sticigarant su joj kakve cizme u izlogu odvukle paznju
![]()
Mozda ce da mi kupi upravo to
-
teletrader
pa da mi neku petardu za vrat baci..mamica papucarka wrote:zar ti neces ici na trg plesat Na lijepom plavom Dunavuteletrader wrote:Ja mislim da je ona u zadnji trenutak izletjela da meni kupi neki fin poklon da bi na taj nacin krunisali nasu novu ljubav..anais_nin wrote:ne znam, mene nije konsultovalada se ja pitam veceras bi bio maraton KUMova
![]()
![]()
i to samo prvoklasni
![]()
![]()
Mozda ce da mi kupi upravo to![]()
Kad pomislim da sam 2007 docekivao 4000KM odavde..
-
callmethebreeeze
blago se vama. ja sam prehladjen. sve kapa iz mene. ne mogu ni na internetu biti
- anais_nin
vidis kako ti se zelje ispunjavajucallmethebreeeze wrote:![]()
blago se vama. ja sam prehladjen. sve kapa iz mene. ne mogu ni na internetu bitiodoh si usiti rakijicu
- van Basten
odguilio sam 24h budnog stanja u komadu... ustao u 7h ujutro 31.12. legao u 7h ujutro 01.01., sve to uključuje posao + doček nove, nastavljam službeno večeras u 7h... vapim za dobrim snom.anais_nin wrote:koju ti smjenu gulis sutra?van Basten wrote:imao sam u planu da i ja ovdje podijelim svoje praznične termine rada, ali vidim da se ovdje priča o nekakvim svadbama, bombama, topljenjima... svemu osim o poslu. Nije ni čudo što nam ekonomija propada![]()
zato...![]()
ako se ne mislis udavat, sta si se prepao onda![]()
nisam se prepao, samo nism htio kvariti provodađisanje ozbiljnom pričom
- anais_nin
fino je kad se i pored posla uspije naci vremena da se "priceka" ta nova godinavan Basten wrote: odguilio sam 24h budnog stanja u komadu... ustao u 7h ujutro 31.12. legao u 7h ujutro 01.01., sve to uključuje posao + doček nove, nastavljam službeno večeras u 7h... vapim za dobrim snom.
nisam se prepao, samo nism htio kvariti provodađisanje ozbiljnom pričom
- van Basten
sigurno da će se naći... evo ovaj današnji npr...anais_nin wrote:fino je kad se i pored posla uspije naci vremena da se "priceka" ta nova godinavan Basten wrote: odguilio sam 24h budnog stanja u komadu... ustao u 7h ujutro 31.12. legao u 7h ujutro 01.01., sve to uključuje posao + doček nove, nastavljam službeno večeras u 7h... vapim za dobrim snom.
nisam se prepao, samo nism htio kvariti provodađisanje ozbiljnom pričom![]()
vjerujem da na poslu definitivno nije bilo dosade
to je ipak najgore
a sto se spavanja tice
hajde ostalo je jos 360 i nesto dana, nace se valjda i koji da odspavas
![]()
![]()