PIRAMIDA NA BHT 1
Moderator: anex
-
hammerhead
Dona pokazala svo raskosno bezmozgovlje...,Dokica necu ni komentarisat...,tako da je Lidija zasluzeno pobijedila
- ja_sarajevo
ulozili sve pare za scenu pa Medzida mora sama sve da radinausnica wrote:Danas sam cula, provjerena informacija, da Medzida oblaci i sminka samu sebe za Piramidu.
Scary
-
in33sa
I to rece "moja nana je prva muslimanka koja je zavrsila fakultet..."snowhite wrote:...medjutim nastup estradne zvijezde ares za svaku je osudu.
prvo je turbonekulturna (mada je nekoliko puta ponovila kako je ona odgojena), dovikivala je, pravila grimase, a ono sto je glavno - nije imala pojma o cemu prica. Ona uopce ne zna st aje drzava, sta je ustav, ustavno pravo... zamislite da je glupaca poredila privatni bend sa predsjednistvom drzave. osim toga stalno je govorila o svojim privatnim stvarima, kao npr. da je njena nana zavrsila fakultet.
To mi je negdje u rangu one da je Sacirbejova majka Aziza prva zena doktor.
Gdje vade oni te podatke, prvo pa musko.
Sto bi rek`o onaj tv novinar, zena koja je odlicno razvijala jufke, pa dobila ulicu.
-
basta sljezove boje
izgleda da ljudima smeta sto Donna nije primjer klasicne folk-pjevacice koja je napustila skolu u 7. osnovne i otisla pjevati po sumnjivim kafanama tipa Selme Bajrami, Aysele, Jelene Karleuse ... jer Azra potjece iz obitelji intelektualaca, majka joj predaje klavir u muzickoj skoli, otac je pop-rock gitarist. Ona je zavrsila i osnovnu i srednju muzicku skolu i studira engleski 
- Tesssa
Sta joj onda bi?basta sljezove boje wrote:izgleda da ljudima smeta sto Donna nije primjer klasicne folk-pjevacice koja je napustila skolu u 7. osnovne i otisla pjevati po sumnjivim kafanama tipa Selme Bajrami, Aysele, Jelene Karleuse ... jer Azra potjece iz obitelji intelektualaca, majka joj predaje klavir u muzickoj skoli, otac je pop-rock gitarist. Ona je zavrsila i osnovnu i srednju muzicku skolu i studira engleski
-
basta sljezove boje
valjda je povukla atmosfera u studiju
piramidu su u Sloveniji htjeli zabraniti zbog necijih izjava o Romima, a u Hrvatskoj je glavna zvijezda bio Rojs. Emisija ima dobre kvote gledanosti i sigurno bi i ova bila gledanija kada bi Medz bila zlocestija, a gosti ludji. Bilo bi zabavno da dovede Slavuja Jovicica, a mislim da bi se on rado i odazvao
piramidu su u Sloveniji htjeli zabraniti zbog necijih izjava o Romima, a u Hrvatskoj je glavna zvijezda bio Rojs. Emisija ima dobre kvote gledanosti i sigurno bi i ova bila gledanija kada bi Medz bila zlocestija, a gosti ludji. Bilo bi zabavno da dovede Slavuja Jovicica, a mislim da bi se on rado i odazvao
-
hammerhead
Otkud njega izvuce ziva bilabasta sljezove boje wrote:valjda je povukla atmosfera u studiju![]()
- Bonnie-Clydova mala
Ko su gosti u slijedećoj emisiji? Zna li iko?
-
Umjetnik a
Alma Čardžić i još nekiBonnie-Clydova mala wrote:Ko su gosti u slijedećoj emisiji? Zna li iko?
- Bonnie-Clydova mala
Ma ja, znala sam da je neka naša pevaljka opet ... nadam se da će se kulturnije ponašati i pametnije zborit od prethodnice 
-
Thomas25
#137 GOSTI U PIRAMIDI 04.10.
Gosti u novom izdanju PIRAMIDE u četvrtak 04.10. od 20:00!!
- SEMIR OSMANAGIĆ
- MARIN TOPIĆ
- ALMA ČARDŽIĆ
Ovo bi moglo biti jako zanimljivo. Šta mislite ko će pobijediti?
- SEMIR OSMANAGIĆ
- MARIN TOPIĆ
- ALMA ČARDŽIĆ
- Bonnie-Clydova mala
Pardonirajte mi što ne znam, al ko je ovaj Topić?
- Bonnie-Clydova mala
#139 Re: GOSTI U PIRAMIDI 04.10.
Ako sve teme budu o piramidama, onda zna se - Alma ČardžićThomas25 wrote:Gosti u novom izdanju PIRAMIDE u četvrtak 04.10. od 20:00!!
- SEMIR OSMANAGIĆ
- MARIN TOPIĆ
- ALMA ČARDŽIĆ
-
basta sljezove boje
valjda onaj slikar iz Mostara sto mu sve slike izgledaju kao razglednice
-
JokTiSi
#145 Re: GOSTI U PIRAMIDI 04.10.
Ko ce drugi pobijediti u Piramidi nego Uncle Sam ipak je on otkrio piramidu nije to za odbacit.... Evo gledam ga kako se kleberi na televiziji na svaku recenicu misli da je zanimljivThomas25 wrote:Gosti u novom izdanju PIRAMIDE u četvrtak 04.10. od 20:00!!
- SEMIR OSMANAGIĆ
- MARIN TOPIĆ
- ALMA ČARDŽIĆ
-
radeljas
who the ..ck is alma cardzic? mislim po cemu je ona relevantna. je li po tirazu, po tome sto ju je slalo na evroviziju 2 x da bude 19-a ili po tome sto je poslanica u parlamentu. jak nam je parlamentBonnie-Clydova mala wrote:Pardonirajte mi što ne znam, al ko je ovaj Topić?
vidjeh malo od toga i shvatih da kod nas nista ne uspjeva. kod nas je sve samo blijeda i losa kopija. od voditelja, preko gostiju koji i nemaju sta reci.
cuh da je a.c. , poslanica, nesto rekla protiv turbo folka. isto ko da je ona daleko odmakla sa svojim "uradcima" ... o piramidashu koji nastupa sa turbo folk pjevacima i politicarima, ne treba trositi rijeci. to je vec fenomen koji nastaje samo u drzavi sa dna evrope, kakva je bosna.
-
sulesavic
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=40425sulesavic wrote:Kao prvo - u BiH nema dovoljno lijepih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo èemu.InfraRedRidinghood wrote:Oprièaj nam malo o ovome, ako nije problemFaceOff wrote:Plus nove politièke emisije.
Emisija "Porota", koliko sam uspio shvatiti iæi æe svaku veèer. Ne¹to ala "Otvoreno" na HRT-u.
Za kviz jo¹ ni¹ta neæe da govore, jer nije jo¹ potpisan ugovor.
Kao drugo - u BiH nema dovoljno pametnih ljudi koji bi svaki dan mogli da se pojavljuju na TV-u i diskutuju o bilo èemu.
Kao treæe - spoj ovoga dvoga je, èini mi se, nemoguæ.