cevape mogu pojesti samo kod Hodžića i to gore kod vječnice blizu planeta
u zmaju dugo nisam bio, tako da nemogu nista reci o kvaliteti ćevapa
Moderator: anex
Najinteresantnije je da kada Pape poène prijetiti sjeèama glava na Fudbalu, odmah se razbje¾e na druga mjesta i nastave istu prièu...Majstorinho wrote:Sad sam procitao ovaj uvodni post. Odvratno je to. Pa molim vas, gdje ce to valjat cim je Zeljo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iako to moze biti pogubno za "zdravlje"..sulesavic wrote:Najinteresantnije je da kada Pape počne prijetiti sječama glava na Fudbalu, odmah se razbježe na druga mjesta i nastave istu priču...Majstorinho wrote:Sad sam procitao ovaj uvodni post. Odvratno je to. Pa molim vas, gdje ce to valjat cim je Zeljo?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gdje se nalazi Urban GrillZEKI-RIKI wrote:U castel-u svaka cast,stvarno uvjek dobri,kad god dodzes.........ali Banjalucki u onoj ulicici u zlatarskoj ulici,da bog sacuva,losi cevapi,losa usluga,naslusas se svega protiv Sarajeva,Sarajlija a narocito ratnog SA,te podrumasi,te tuneldzije,....a ONA/ONI/KOJI TAMO RADE/cjeli rat bili negdje u Istri,i/ tamo je tesko bilo...../
-FUJ Kontam sta ja ovdje radim,kako sam ovdje zalutao.Zive od Sarajeva,nase love ali opet ne valjamo.........NIKAD VISE
-Sto se tice Zelje ,dzaba da prodaju najvece smece,uvjek imaju posla,wikendom neces mjesta naci.....valjda ljudi vise idu iz navike.Bio sam par puta u novom Urban Grilu Brajlovic,ambijent prva liga,hrana ok,sudzukice i pljeska dobri,cevapi malo losiji,ali ne idite sa autom,nigdje parkinga u blizini
pozdrav sa Mejtasa
Sto jes jes, ali nema ni vecih cigana od onih radnika u specijaluVedri wrote:stavljam potpis[Amar] wrote:nema boljih cevapa nego u Specijalu.
eXit.LP wrote:VENERA, prekoputa studentskih domova, PREJAKA