pitici i ekipa.. i ljudi okupleni oko njih..lordi wrote:e kad pomenu te bijele dukserice ko su pa sad oni ???
Šta bi? Don Dučić vs. H.Musemić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- video
AA,vidi ovo @van Bastenand1medjed wrote:sad kad sam vidio svoje postove od sinoc malo sam razmislio i skonto da nisu uopste bili na mjestu i sad bi htio da se svima izvinem zbog toga
al bi volio kada bi i vi shvatili da nisu svi na sjeveru isti,da nas ima koji bi sve za klub uradili.ja prvi,jer nikad nisam gledao ni kad ni gdje se igra utakmica,kakvo je vrijeme i slicno-uvijek sam iso na utakmice
i zao mi je sto se sve ovo desava,al jednostavno je tako.
meni bi puno draze bilo da smo svi na istoj tribini i da atmosfera bude kao od prije 3-4 sezone,al ne moze...
jos jednom da se izvinem,al sam sinoc tek doso s utakmice i jos bio pod nekim utiscima
- Mikado
Parole je donio pojedinac (tacnije Kimun) i svima koji su ga pitali šta piše na njima je receno da se piše UPRAVA NAPOLJE, što se nakon razvijanja pokazalo kao laž.fireBoy wrote:vi sto nesto balite za istokom.... jebo vas onu...
vidjeli ste parole na pocetku..
a vecina istoka je na strani pitica.. i smatra zapad odmetnicima...
Sadašnji sjever podržava najviše 10 % raje što dolazi na Istok.
Što se tiče momaka sa Zapada, njih poštuje cijeli Istok.
Što se tiče napada na grupu u kojoj kažeš da si bio, ja sam vidio da vas je napao sam jedan od "vođa" i da je policija sve to mirno pratila. Isti se smirio nakon što su ga stariji navijači zamolili da to učini, a nakon što je ponovo krenuo na pomenutu grupu, nekim momcima na Istoku je pukao film i krenuli su prema njemu i onda se policija i stariji navijači umješali da spriječe moguću tuču.
ISTOK je Musemiću pokazao bezrezervnu podršku i nakon utakmice smo čekali dok je davao intervju za Hayat da krene prema svlačionicama kako bio mu još jednom pokazali da smo uz njega.
Predkraj jedan upečatljiv momenat, kad su momci sa ZAPADA su dobili veliki aplauz od ISTOKa jer su na provokaciju SJEVERA odgovorili navijačkom pjesmom o Sarajevu.
-
lordi
tukli su i ove sa sjevera ali najzalosnije je kada sam vidio da njih nekoliko sa sjevera tuku momka koji je dosao sa zapadafireBoy wrote:evo sada na obnu na sportu, drotovi kazu kako su samo razdvajali, da nije istina da su tukli samo jednu skupinu...
sve je to uvezano.. kriminalci i drotovi..
ostao sam bez rijeci
-
Dendrlix
Sad u sportskom dijelu dnevnika javise (doduse, rekose da je nezvanicno, od njihovog izvora u klubu) da je postignut dogovor između Predsjednistva, igraca i Husrefa a sve u cilju zajednistva pred genk. Jos su rekli da su svi igraci potpisali izjavu da stoje iza Husrefa i da imaju razumjevanja za njegove povremene ispade i psovke. izaci ce ovo oko Husrefa na dobro, aBd.
- GandalfSivi
Kao sto vec rekoh...
GandalfSivi wrote:Evo vam ekskluziva, Musemic ostaje...
-
pudlica
http://youtube.com/watch?v=s0mVZgmMukE
evo ko nije upratio,na mobu sam snimao pa je zato ovako pomalo los snimak
evo ko nije upratio,na mobu sam snimao pa je zato ovako pomalo los snimak
-
PITARKA_SA
da,kerovi su samo rastavljali a "svi koji su povrijedjeni su dobili povrede od kamenovanja grupe sa Sjevera" ..
samo mi nije jasno kako neko moze fasovati masnice od pendreka,biti slomljene ruke,noge, od kamena???!!a kerovi nisu upotrebljavali silu??
sta oni misle da smo mi? debili?!!
majku im kerovsku,mlatili su nas ko zadnju stoku !

samo mi nije jasno kako neko moze fasovati masnice od pendreka,biti slomljene ruke,noge, od kamena???!!a kerovi nisu upotrebljavali silu??
sta oni misle da smo mi? debili?!!
majku im kerovsku,mlatili su nas ko zadnju stoku !
-
fireBoy
jesu ih jebali... niko ih nije tukao...lordi wrote:tukli su i ove sa sjevera ali najzalosnije je kada sam vidio da njih nekoliko sa sjevera tuku momka koji je dosao sa zapadafireBoy wrote:evo sada na obnu na sportu, drotovi kazu kako su samo razdvajali, da nije istina da su tukli samo jednu skupinu...
sve je to uvezano.. kriminalci i drotovi..
ostao sam bez rijeci
stajili su tako kod juga... i cekali sa kamenjem.. svi smo kontali da ce njih policija rastjerati, a ne nas mlatiti.. desilo se to da su nas poceli gaziti, a oni sa sjevera su kamenjem usuli...
- GandalfSivi
Ima dusmana uvijek, samo sto su to uglavnom mala i glupa djeca. Ovi ozbiljniji znaju da ni njima nije nista bolje...
-
Majstorinho
JAVILA SE MASKOTAxon_sa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Majstorinho
da mi je znati ko su ova osmorica levata koja su glasala za ducica,a ne za musemica...mnogo pokvareni ljudi 
-
boucheron
Hajde balo, ne bali vise.Stvarno mi te je pun qurac.Ti nisi bio na tekmi kao sto si sam rekao i zato mojne njatike! Pusti ljude koje znaju vise od tebe da kazu par stvariMajstorinho wrote:JAVILA SE MASKOTAxon_sa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GDJE SI MASKOTO U ODIJELU STRUMFA?NISI DUGO BIO...VALJDA SI BIO U VOJVODINI I SIGURNO SI ZABAVLJAO IGRACE...
-
LafoMamone
Evo i 64 glas za Husrefa.
Za momke sa Zapada svaka cast. Sad su mnogi konacno izgubili i navijacku "nevinost". Nakon ovog trebate biti jaci i bolji. Puno srece.
A ti majstorinho nemoj bezveze kakiti, nisi bio na utakmici i zato tisina.
Za momke sa Zapada svaka cast. Sad su mnogi konacno izgubili i navijacku "nevinost". Nakon ovog trebate biti jaci i bolji. Puno srece.
A ti majstorinho nemoj bezveze kakiti, nisi bio na utakmici i zato tisina.
-
shadow
I mene je obradovala reakcija istoka, jer istok je uvijek bila ta kriticna masa od koje sve na ovaj ili onaj nacin zavisi. Oni su dali podrsku Husrefu, podrsku zapadu i zato ocekujem da iz svega izadjemo jaci. Dosta je vise ublehasa, istinski navijaci kontaju u cemu je fazon i na kraju krajeva kontaju kakav je ulog jer tesko se popeti par stepenica a znamo kakva je laganica stropostati se nizbrdo, to nam se vec desavalo. Ovo je nasa sansa da nesto napravimo u Evropi i ne smijemo je propustiti.
STANICA CIJELA
JE BORDO BIJELA
I HORDE KRECU NA DALEKI PUT
PJESME SE ORE
I BAKLJE GORE
SRUSICEMO BELGIJU
STANICA CIJELA
JE BORDO BIJELA
PJESME SE ORE
I BAKLJE GORE
SRUSICEMO BELGIJU
- van Basten
Aferim... da sve izađe na hajr i na dobrovideo wrote:AA,vidi ovo @van Bastenand1medjed wrote:sad kad sam vidio svoje postove od sinoc malo sam razmislio i skonto da nisu uopste bili na mjestu i sad bi htio da se svima izvinem zbog toga
al bi volio kada bi i vi shvatili da nisu svi na sjeveru isti,da nas ima koji bi sve za klub uradili.ja prvi,jer nikad nisam gledao ni kad ni gdje se igra utakmica,kakvo je vrijeme i slicno-uvijek sam iso na utakmice
i zao mi je sto se sve ovo desava,al jednostavno je tako.
meni bi puno draze bilo da smo svi na istoj tribini i da atmosfera bude kao od prije 3-4 sezone,al ne moze...
jos jednom da se izvinem,al sam sinoc tek doso s utakmice i jos bio pod nekim utiscimamislim da si se opet prevario a mislim i ja.Neka,neka-bice toga jos zahvaljujuci ovom postu izmedju ostalog
![]()
Drago mi je vidjeti da i ovdje velika većina razmišlja pozitivno, drago mi je vidjeti i željine navijače koji rezonuju ispravno i daju podršku našim momcima da ovo izguraju do kraja, jer oni su prije nekoliko godina imali slično sranje u klubu i, umjesto da iskoriste priliku i odskoče miljama od ove lige, oni su potonuli skoro do dna zbog svojih lopova i kriminalaca. Vjerujem da pravi navijači Želje rezonuju na način - ako se komšije izbore protiv svoje bagre, to će i nama dati snage da konačno počistimo pred svojom avlijom i krenemo sa uzdizanjem.
Stotinu puta sam rekao - mi sada počinjemo stvarati tu šansu za odskokom od našeg sivila i trebamo učiniti sve da je iskoristimo, mogli smo se učiti na greškama naših komšija i bilo je dovoljno ne ponoviti ih, ali mi ne bismo bili mi kad ne bismo išli težim putem. Valjda će sve izaći na hajr, kako rekoh.
- Alfa159
#149 Istok shuti
Ma ja sam bio na Istoku kada je Shok (seljak u papucama i potkosulji)
krenuo na momke koji su pjevali pjesmu sa Zapada koja je budi receno odlicna za razliku od onoga sto godinama pjevamo a to je repertoar Delija, Grobara, BBB itd.
Ali je fora da je jedan seljak ushutio citav Istok MISLIM a pjesma je predobra pjeva o nasem SARAJEVU ali ne niko nije uzeo 30KM za pjesmu u tome je fora.
Fuj fuj fuj i hajmo podrska, iduca tekma svi na zapad da vide da su izgubili ovu tekmu seljaci.
krenuo na momke koji su pjevali pjesmu sa Zapada koja je budi receno odlicna za razliku od onoga sto godinama pjevamo a to je repertoar Delija, Grobara, BBB itd.
Ali je fora da je jedan seljak ushutio citav Istok MISLIM a pjesma je predobra pjeva o nasem SARAJEVU ali ne niko nije uzeo 30KM za pjesmu u tome je fora.
Fuj fuj fuj i hajmo podrska, iduca tekma svi na zapad da vide da su izgubili ovu tekmu seljaci.
-
pudlica
eh to sam i ja kontao,da se ranije ispalim iz kopa i sve snimam ili da ukljucim snimanje u djep mobitel pa da vidimo ondahelo wrote:Sljedeci put cu da sve zabiljezim sa kamerom i da dostavim tv kucama pa ce onda da lazu mama svojimpudlica wrote:treba sve ove tekstove,klipove ko ima slat svim tv i radio stanicama,novinama pa da vidimo koga su oni rastavljali
@shadow nije ovako
STANICA CIJELA
JE BORDO BIJELA
PJESME SE ORE
I BAKLJE GORE
SRUSICEMO BELGIJU
nego je:
STANICA SVA JE
U BORDO BIJELOM
PJESME SE ORE I BAKLJE GORE