jadna nam majka
hajmooooooo Komso aleeeeeeeeeeeeeeeeee
(pridruzujem se navijanju
STA KAZU ONI IZ HDZ1990??????????njonjica wrote:OZBILJNO???????GandalfSivi wrote:POBJEDA!!!!!!!!!!!!!!!!
ZELJKO KOMSIC
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kazu da su jaci od HDZ-a i da je njihov kandidat dobio najvise HRVATSKIH glasovaKo je Kriv? wrote:STA KAZU ONI IZ HDZ1990??????????njonjica wrote:OZBILJNO???????GandalfSivi wrote:POBJEDA!!!!!!!!!!!!!!!!
ZELJKO KOMSIC
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ej kazem ja politika je KURVA i tu nema sta pricati,isto tako se moze gledati na cinjenicu da je DoDO dobio preko 50%,mislim da je to dogovoreno...GandalfSivi wrote:Izgleda da je SNSD dobio preko 50% glasova u RS. Valjda je onaj Dodik prosipao nacionalizam samo zbog izbora. Kako god, opet je bolji od SDS-a.
NIJEGandalfSivi wrote:Izgleda da je SNSD dobio preko 50% glasova u RS. Valjda je onaj Dodik prosipao nacionalizam samo zbog izbora. Kako god, opet je bolji od SDS-a.
To su podaci Halida Genjca.Arslan_ wrote:Evo sad na Hayatu objavili dosadasnje nezvanicne rezultate koji se odnose na Federaciju.Prema njihovim podacima vodi SDA sa 27,7% a slijede SZABIH 17% i SDP 6%
Bas tako...a stvarno sam pomislio da ce biti malo drukcije ovaj putedikamedika wrote:Uglavnom, SDA opet kupi vecinu bosnjackih glasova, ne sumnjam da je i kod Hrvata isti slucaj, a i Srbi ce za Dodika.
Bosna bolje od ove bijede nije ni zasluzila. Bitno da mulci na glasackim mjestima bleje u kameru "pa znate hja ohcekujem bolje ovaj ba ja bice bolje, valjda ce ispuhniti obhecanja".
Bem ti narod nepismeni necivilizirani.
E to nebi znao reci, samo sam cuo kad ih je Adnan Rondic prezentovaoedikamedika wrote:To su podaci Halida Genjca.Arslan_ wrote:Evo sad na Hayatu objavili dosadasnje nezvanicne rezultate koji se odnose na Federaciju.Prema njihovim podacima vodi SDA sa 27,7% a slijede SZABIH 17% i SDP 6%
co ce GA znatiedikamedika wrote:Ali najbolje je kad su svi razocarani, jao mladi ne glasaju, jao opet isti na vlast, jao opet sve isto, jao... a on prvi glasao za iste.
Kao pred rat, oni prvi izbori, svi se busali u prsa kako ce glasati za Markovica i Reformiste, ma prije ce u ponor skociti nego ne glasati za Markovica, i cap, na izborima Markovic dobio pet glasova, i to rodbina glasala za njega.
Fuj, to je sve sto mogu reci na karakter BH gradjana.
Ali najbolje ce biti kad Hare pruzi ruku Dodiku i odu zajedno na veceru, da mi je onda vidjeti lica ovih dileja sto su zapravo povjerovali da ce HAre promijeniti ustav i ukinuti RS
Varas se jarane.GandalfSivi wrote:Izgleda da je SNSD dobio preko 50% glasova u RS. Valjda je onaj Dodik prosipao nacionalizam samo zbog izbora. Kako god, opet je bolji od SDS-a.