Ekskluzivno:Preliminarni rezultati...

Post Reply
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

chuj ovog Belkica,Haris ce biti 100% clan predsjednistva :-)
jadna nam majka :D
hajmooooooo Komso aleeeeeeeeeeeeeeeeee
(pridruzujem se navijanju :D :D )
njonjica

Post by njonjica »

GandalfSivi wrote:POBJEDA!!!!!!!!!!!!!!!!
ZELJKO KOMSIC
OZBILJNO???????

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ko je Kriv?

Post by Ko je Kriv? »

njonjica wrote:
ZELJKO KOMSIC
OZBILJNO???????

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
STA KAZU ONI IZ HDZ1990?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

Evo kaze Beriz Belkic da je pobijedio Haris Silajdzic
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

hajmo Komso aleeeeee Horde su uz tebeeeeeeee :D :D :D :D :D :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ko je Kriv? wrote:
njonjica wrote:
ZELJKO KOMSIC
OZBILJNO???????

STA KAZU ONI IZ HDZ1990?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kazu da su jaci od HDZ-a i da je njihov kandidat dobio najvise HRVATSKIH glasova
Helem

Post by Helem »

Dedo mi faksirao:

Sretna vam i bericetna pobjeda braco Muslimani, svi danas na izbore, glasajte za najbolje jer samo tako se brani Islam i drzi bozijeg uzeta. Usput, samo tako se ucvrscuje i Republika Srpska i ponovo ozivljava nikad umrla Herceg Bosna. Islamistan-Muslimanija je na dohvat ruke, samo da prodju u miru i rahatluku ovi izbori i eto ti, to je to. Svak na svome i mirna, podijeljena Bosna. Bas onako kako je i zapisano u odlukama ZAVNOBiH-a: i Srpska i Hrvatska i muslimanska. Vidis li sad Ibrahime da su Bosnjaci izgubili a Muslimani, Srbi i Hrvati pobjedili.

Ugodne ramazanske dane zeli ti Dedo.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Izgleda da je SNSD dobio preko 50% glasova u RS. Valjda je onaj Dodik prosipao nacionalizam samo zbog izbora. Kako god, opet je bolji od SDS-a.
edikamedika

Post by edikamedika »

Uglavnom, SDA opet kupi vecinu bosnjackih glasova, ne sumnjam da je i kod Hrvata isti slucaj, a i Srbi ce za Dodika.

Bosna bolje od ove bijede nije ni zasluzila. Bitno da mulci na glasackim mjestima bleje u kameru "pa znate hja ohcekujem bolje ovaj ba ja bice bolje, valjda ce ispuhniti obhecanja".

Bem ti narod nepismeni necivilizirani.
Arslan_

Post by Arslan_ »

Evo sad na Hayatu objavili dosadasnje nezvanicne rezultate koji se odnose na Federaciju.Prema njihovim podacima vodi SDA sa 27,7% a slijede SZABIH 17% i SDP 6%
mala-i

Post by mala-i »

evo ja konačno dobih odgovor na pitanje ko je radio makar jednu predizbornu kampanju .i to ljubiću:kćerka spomenka...
Ko je Kriv?

Post by Ko je Kriv? »

GandalfSivi wrote:Izgleda da je SNSD dobio preko 50% glasova u RS. Valjda je onaj Dodik prosipao nacionalizam samo zbog izbora. Kako god, opet je bolji od SDS-a.
ej kazem ja politika je KURVA i tu nema sta pricati,isto tako se moze gledati na cinjenicu da je DoDO dobio preko 50%,mislim da je to dogovoreno...

PREDSJEDNISTVO BiH:

Komsic,Silajdzic,Radmanovic
kobe_sa

Post by kobe_sa »

GandalfSivi wrote:Izgleda da je SNSD dobio preko 50% glasova u RS. Valjda je onaj Dodik prosipao nacionalizam samo zbog izbora. Kako god, opet je bolji od SDS-a.
NIJE :x

cuj bolji , on perfidno opstrujira , rad institucija i maznjava sto vise zajednickih para , od poreza koje kako znamo se najvise prikupe u Sarajevu

SDS makar mogu stranci ucjenivat radi proslosti i dokaza koje imaju protiv njih , tako da ih vazda mogu "ustinuti"

Dodik=Cavic=ccetnik :roll:
edikamedika

Post by edikamedika »

Arslan_ wrote:Evo sad na Hayatu objavili dosadasnje nezvanicne rezultate koji se odnose na Federaciju.Prema njihovim podacima vodi SDA sa 27,7% a slijede SZABIH 17% i SDP 6%
To su podaci Halida Genjca.
everybody hurts

Post by everybody hurts »

edikamedika wrote:Uglavnom, SDA opet kupi vecinu bosnjackih glasova, ne sumnjam da je i kod Hrvata isti slucaj, a i Srbi ce za Dodika.

Bosna bolje od ove bijede nije ni zasluzila. Bitno da mulci na glasackim mjestima bleje u kameru "pa znate hja ohcekujem bolje ovaj ba ja bice bolje, valjda ce ispuhniti obhecanja".

Bem ti narod nepismeni necivilizirani.
Bas tako...a stvarno sam pomislio da ce biti malo drukcije ovaj put :-? :(
Arslan_

Post by Arslan_ »

edikamedika wrote:
Arslan_ wrote:Evo sad na Hayatu objavili dosadasnje nezvanicne rezultate koji se odnose na Federaciju.Prema njihovim podacima vodi SDA sa 27,7% a slijede SZABIH 17% i SDP 6%
To su podaci Halida Genjca.
E to nebi znao reci, samo sam cuo kad ih je Adnan Rondic prezentovao :?
edikamedika

Post by edikamedika »

Ali najbolje je kad su svi razocarani, jao mladi ne glasaju, jao opet isti na vlast, jao opet sve isto, jao... a on prvi glasao za iste.

Kao pred rat, oni prvi izbori, svi se busali u prsa kako ce glasati za Markovica i Reformiste, ma prije ce u ponor skociti nego ne glasati za Markovica, i cap, na izborima Markovic dobio pet glasova, i to rodbina glasala za njega.

Fuj, to je sve sto mogu reci na karakter BH gradjana.

Ali najbolje ce biti kad Hare pruzi ruku Dodiku i odu zajedno na veceru, da mi je onda vidjeti lica ovih dileja sto su zapravo povjerovali da ce HAre promijeniti ustav i ukinuti RS :D
mrak

Post by mrak »

http://www.onasa.com.ba/

Ovdje mozete vidjeti naslov i sazetak vijesti, poprilicno je svjeze...
Ko je Kriv?

Post by Ko je Kriv? »

edikamedika wrote:Ali najbolje je kad su svi razocarani, jao mladi ne glasaju, jao opet isti na vlast, jao opet sve isto, jao... a on prvi glasao za iste.

Kao pred rat, oni prvi izbori, svi se busali u prsa kako ce glasati za Markovica i Reformiste, ma prije ce u ponor skociti nego ne glasati za Markovica, i cap, na izborima Markovic dobio pet glasova, i to rodbina glasala za njega.

Fuj, to je sve sto mogu reci na karakter BH gradjana.

Ali najbolje ce biti kad Hare pruzi ruku Dodiku i odu zajedno na veceru, da mi je onda vidjeti lica ovih dileja sto su zapravo povjerovali da ce HAre promijeniti ustav i ukinuti RS :D
co ce GA znati :lol: :lol: :lol: :lol:
latinalover

Post by latinalover »

ja samo ne mogu da vjerujem da ce SDA pobijediti.................pa zar ima jos budala da ce za njih glasati.........dosad su stalno pobjedivali ,pa vrijeme je vise da pakuju torbe.....
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

Varas se jarane.
Predizbornja kampanja je najbolje pokazala kakav je ko i sta ko misli!!
Onaj ko prosipa nacionalizam radi izbora, znaj da je nacional i u dusi!!
A onaj ko nije nacional, nije ni pred izbore!!

Dodik je zatrazio referendum, treba li nesto vise jednom cetniku!?
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

priznala sda da je haris pobijedio.
E svaka vam cast gospodo, slavite.
Sreca, pa je i moj Komsic pobijedio...
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

OMG nije valjda magare :-? :-? :sad:
latinalover

Post by latinalover »

sta su rekli iz SDA staba sad........jeli SDA vodi kao stranka?????
Dolina avalona

Post by Dolina avalona »

Ganda

Ja nemam nista protiv "tvoga" Komsica, jer je za Bosnu!
Nemoj ni ti imati nista protiv "moga" Harisa, jer i on je za Bosnu!
Post Reply