Sutra u 12h demonstracije ispred Predsjednistva

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sarlo

Post by sarlo »

Justin Time wrote:
dr.iver wrote: ... onako se hrva sa medvjedima, covjeku se podapne noga i na pod, lisice i u maricu.
Hahahahaha... e ačkosum ti bilo, nisam se vako na sabahu ismijo ima...

U pravu si 1/1, prilikom prvog od mnogih pregleda snimaka mislio sam da je ćelo ustvari drot, nekako mi je ozbiljnije djelovo... Izašli ljudi gađaju, bacaju, farbaju, i to traje i traje i traje... ni slučajnim prolaznicima više nije zanimljivo, kad eto ti dvojice likova preko ledine, raskopčani, nešto galame, isto da se svađaju oko međe, čije su krave đe progulile na ispašu...

Hvala, uljepsao si mi dan. Ovako vjerodostojnog opisa nisam odavno procitao.
tech10

Post by tech10 »

Meni su drotovi izgledali kao da ih je neko prekinuo u partiji saha ili upola smirivanja desetke u papir.
wels

Post by wels »

Herc wrote:Problem naseg naroda je sto niko nikom ne vjeruje.Necemo podrzati poljoprivrednike jer ih je podrzao Lijanovic,necemo podrzati Tutto Completo jer su ih podrzali iz "dosta!",necemo podrzati dosta! jer je u tom pokretu jedan pravo shupak covjek..
I na kraju niko ni s kim..
A svi cemo i dalje da seremo kako nam nije dobro,svako na svoj nacin,ali nikad zajedno.Sracemo i sracemo..do sudnjeg dana.Ili dok ova drzava jednostavno nestane s nama ovakvima.

Sushtina kljucnog problema
neutral

Post by neutral »

a kako smo spremni na promjene (al samo pred minitorom) nestace je jer ne znamo prepoznati trenutak...
shuriken

Post by shuriken »

[quote="Jimmy_The_Saint"]Uz potpuno slaganje s tobom, Ninja, moram ipak napomenuti da je svijet mutan kao pojava, pa se prièa da je George ORwell imao veze i sa CIA-om. ©to mu ba¹ nikako ne zamjeram. Biti fa¹ist-Orwellovac, pak, jeste dosta kontradiktorno ali ne i neizvodljivo... Zna¹, masa je bilo i pismenih fa¹ista. Najoèiglednije primjere iz rukava: Knut Hamsun, C.G. Jung, Martin Heidegger, Curzio Mallaparte, Drago¹ Kalajiæ, Matija Beækoviæ....

No, uz sve ove ograde, forza milan baljezga. Krmad su na plakatima, krmad su u organima vlasti, a na ulici smo MI. Ja, ti, pa èak i on,[/quote]

znam ja da ima takvih likova
ali volio bih da se sabere i da se opredijeli
mlad je jos

kad smo vec kod oksimorona ima jos jedan interesantan u ZG
Mladen Schwartz, zidov nacist :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

shuriken wrote:sram ga bilo
tako se konstantno opirat hapsenju
pa to nije red

ja proglasavam ovu akciju za veliki uspjeh
da nije nista drugo postigla nego to da se lijepo jedan drugom identificiramo
vrijedilo je

uopce ne kazem da sam ja u pravu, kada tvrdim da ovu i ovakvu drzavu treba provocirat i vrijedjat, jer je nesposobna i nepravedna
ali moze se primijetiti da na forumu imamo sirok dijapazon diskutanata
od drotova i rezimlija, preko promatraca do cinika

najsmjesnija subkultura mi je ona koja se brine za troskove ciscenja i za narusen ugled drzave i kojima je zgrada i institucija predsjednistva svetinja

eno vam je i nosite je kuci, dabogda je moje oci nikad ne vidjele
hebla vas i zgrada i institucija, i vi nju
Upravo tako.

Najvrijednije je to sto je ovo pokrenulo nesto, pa makar i nakaradno bilo. Jebi ga, prvi macici se u vodu bacaju - revolucionari pripravnici. Al zar tako ne pocne sve??!

Fakat, i ja sam se ismijao onome o troskovima ciscenja...a i onima koji kao nestop govore o ugledu drzava i i o zgradi predsjednistva :roll:

koje drzave? Ti ovo nazivas drzavom? (kako rece, volim zemlju, a nimalo NE VOLIM drzavu)

KAKAV UGLED OVA DRZAVA IMA?

Nisam anarhist po prirodi i mislim da je ono bio gaf zabelajit onako s drotom al jebi ga desava se...mislim da je ljuljanje zabokrecine vrijednije od "biti malo predrcan i nasilan". Ne sjecam se inace da sam cuo da je mladen napravio neki belaj, a znam ga vec nekoliko godina...

Ne bih rekao da je bila namjera napasti drota nego mislim da se to desilo kao posljedica 'pucanja filma" covjeku...

Al kako rece, ne mozes racunati na one koji pobjegnu kada neko vikne bjezi. Ili ce nam promjene donijeti oni kojima babe jesu ministrici, pomocnici, sekretari, direktori telekoma i elektroprivrede, koji vozaju auta koja je babo kupio, koji zive u stanu koji je babo dobio of firme neke koja je imala tender za javne nabavke?

Nece oni..njima je dobro. Al nije ni meni lose, samo kako Jimmy rece ne moze meni biti dobro a da je neko pored mene gladan...

kome moze jebem ja njega...

E zato oni napadaju "celu" koji je udarajuci policajca udario u drzavu kao i zvonimir boban koji je udario policajca na maksimiru...

"celo" nije udario policajca XY zato sto nesto ima protiv njega nego jer se ovaj pojavio na krivom mjestu u krivo vrijeme, bio je personifikacija drzave (ponavljam ne zemlje) koja je mutant, koju treba provocirat stalno. Taj drot je bio personifikacija one trojice majmuna koji sjede u onoj zgradi koju jebem isto tako sve dok ne postane obdaniste...

Taj drot je bio simbol raznih dodika, paravaca, terzica, ivanica, cavica, jovica, covica, tihica, silajdzica i ostalih kurcina zbog kojih ne idemo naprijed. Zbog jednih jer su cetnici i zlocinci, koji su se izdigli na zlocinu i genocidu, koji nisu nist bolji od karadzica ili krajisnika...

Zbog drugih i trecih (a i prvih) jer su nacionalisti i sanjaju dan da uniste drzavu ili su kriminalci ili su glupi i nesposobni i kojima treba jebavat mater svaki dan...

E zato je celo popizdio (bar ja mislim)...

I problem je sto ostali ne smiju popizditi nego sve polako, nadaju se...polakom bice bolje. E hoce kurac bit bolje tako.

A ove rezimljije, oni su svakako njihovi i nabijem ih na kurac zajedno sa njhovim babama, mogu mi svi stat na "ud". :roll:

Ostale, nisam protivnik mirnih demonstracija ali to mora biti vise u gandijevskom stilu, mirni otpor a ne sviranje pistaljki kurcu...mislim dobro je tako pocet, al ne valja da je to i pocetak i kraj svega.

Hajmo ih malo sve braniti pa reci, "Celo" puko napao policajca i zato ga treba slomiti... mozda i treba da ga je napao sto ga je ovaj zaustavio zbog prebrze voznje ali ovaj kontekst mijenja sve...

Mladen, kakav god on ludjak mozda bio, je ipak pokazao svima gdje su i o cemu se ovdje zapravo radi. I da je jos jedan mladen da govnima namaze vrata Banskih Dvora u BL bio bi mu beskrajno zahvalan.

Mnogima ovdje ne odgovora da zivimo u normalnoj drzavi jer tu ne bi oni mogli biti ili imati ono sto imaju. E njih i njihove oceve koji nam ne daju da imamo fakultete na kojima se ne placaju ispiti, bolnice u kojima ce te neko ustvari i lijeciti je mladen napao...i ja im jebem mamu.

I ok, neka mladena kazne za to, mislim da je on spreman na to i to je i ocekivao ali ne smije stati na tome.

pozdrav,

over and out
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Neko je spomenu maloprije a evo da ponovim.

Momak se sageo po sprej, drot nasrce na njega. Seljacki, ne profesionalno. Kao da je u kafani pa se hoce potuci, a ne da ga savlada.

Kasnije ga petorica marisu, frajeru spustene ruke.... Onaj idiot od drota poteze pistolj. Momak nista nije kriv.

Imao sam na svojoj kozi priliku osjetiti brutalnost policije bez ikakvog razloga,zajedno s jaranom (koji je i clan ovog foruma) tako da znam o cemu pricam.
car-x

Post by car-x »

sve u svemu, iznabija se ti na kurac, ali tako i treba.. ;)

meni je fakat najsmjesnije kad se glede cijele bosne i hercegovine u diskusiji pojavi argument "kako ce svijet gledati na nas".. momentalno osijedim kad procitam tako nesto..

koji ugled bosne i hercegovine??

ako pogledate web stranice ministarstva vanjskih poslova zemalja eu, vecina ih uz BiH veze upozorenje, ne putovati bez prijeke potrebe, bla bla..

i koji svijet?

onaj sto je gledo na nas u vrijeme dok su stvarani logori batkovic, omarska, manjaca? isti onaj svijet koji je gledo kako gori sarajevo, gorazde, kako strada srebrenica i bihac? jel za taj svijet vas briga?

da se prikljucim space jebace, ja taj svijet nabijem na kurac krasni..
daduli_sa

Post by daduli_sa »

sarajevac wrote:
Edit wrote:
Pearl wrote: covjek se usrao i ne bi mu nista uradio da ga mamlaz nije isprovocirao... za akciju svaka cast, ali onaj celavi kreten je unistio sve.. radi njega je akcija dobila prizvuk huliganske i spominjat ce se samo to umjesto da se prica RADI CEGA se akcija i desila... mislim da nije bilo razloga za prosoipanje sile s njegove strane, pogotovo za sprejanje covjeka...

ovi koji pricaju o tuci "golorukih ljudi" ne znam jesu li pogledali fimlic uopste, na kojem celavi policajca 2 minute izaziva, psuje i na kraju spreja.. ja bih mnogo ranije popizdila i nahebala mu se matere ... a ovaj jos ima i sluzbenu duznost da to uradi..neka su ga nalemali, izazivao je, i sam poceo... ili mozda nismo gledali isti filmic???

dobra akcija, losa izvedba.. jako losa... huliganstvo na djelu.. "mi to radimo najbolje.kupujmo bosansko"....
Slazem se
jesmo li gledali isti snimak? nakon uzajamnog guranja prvi udarac je bio policajcev. sprej je dosao nakon toga kao samoodbrana.

sto se tice provociranja, sluzbeno lice ne smije sebi dozvoliti da bude isprovocirano. zato se valjda i izabere da bude sluzbeno lice.

a sto se tice prebijanja 3 na 1 , zgadila mi se policija. debeli su, fizicki nespremni i koriste stare brutalne metode za "odbijanje" bubrega. ne mogu i necu da da podrzim prebijanja raje bez obzira na razlog.

dobro zamisljena i lose izvedena akcija. nije bilo potrebe za frku s policijom al eto. u svakom slucaju treba doci na proteste. moje misljenje
"Premotaj" u svojoj glavi do pocetka i skontaj cija noga u cijem stomaku je prva zavrsila! Vec tu je trebao da dobije pendrek po bubrezima, o daljnjem unosenju u lice i podjebavanju da ne govorim.
Pearl, sve u bobu objasnjeno! Super ideja, dobra realizacija, losa zavrsnica!
haris.88

Post by haris.88 »

Ma ovi sto su jucer bacali boje već su osuđivani kriminalci pa i nije neko čudo sta su jučer radili.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

haris.88 wrote:Ma ovi sto su jucer bacali boje već su osuđivani kriminalci pa i nije neko čudo sta su jučer radili.
sram ih bilo..onako na vlast i prasinare da nasrcu :x
treba im dozivotnu robiju dat,da se vise nikad onoko nesto ne ponovi..bas su stvarno..nemam rijeci..zaista :D
hool

Post by hool »

PITARKA_SA wrote:
haris.88 wrote:Ma ovi sto su jucer bacali boje već su osuđivani kriminalci pa i nije neko čudo sta su jučer radili.
sram ih bilo..onako na vlast i prasinare da nasrcu :x
treba im dozivotnu robiju dat,da se vise nikad onoko nesto ne ponovi..bas su stvarno..nemam rijeci..zaista :D
Ma pusti :)
HARIS_88- GODISTE? :D
Den

Post by Den »

Ja sam imao priliku da vidim kako policija reaguje u Francuskoj i mogu vam reci da je ovaj policajac ispred prijedsijednistva bio vrlo strpliv.

Gledao sam kako su neki momci u mac donaldsu poceli da se igraju sa vatrom i da u pepeljari zapaljuju maramice,nista strasno. Kad je policija stigla odmah su ih uhapsili i vrlo grubo pritisnuli na pod bilo je jedno 5 policiaca prema jednom koji je palio maramice. A ovdje na videu gledam ovu budalu koji je bacao farbu kako govori policajcu (citajuci mu sa usana posto nemam zvuka),jesili cuo?! i kako ga provocira a onda posle kako mu farbu u oci baca. Pa gdje je tu logika molim vas? Policajac koji je tu samo da izvsi svoj posao? Pa znam kako bi to islo u holandiji da je policajca poceo gadati farbom i provocirati i drzati ga,odma bi ga oborio i lisice mu stavio a ne prvo pricao sa njim i pustio da ga provocira....
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

car-x wrote: ja taj svijet nabijem na kurac krasni..
Mora se on falit' :D:D
Šole

Post by Šole »

Jelde bilo vam je šega kako čelavi uništava zgradu predsjedništva, šega vam kad njih dvojica napadaju drota nogom i hemisjkim sredstvom, šega vam što je moj kolega poluslijep...odite mu vi kuči pa mu djeci recite kako im je tata smiješno ofarban...Čelavi hoče da protestvuje, neka ima pravo ali nema pravo da uništava zgradu predsjednišva, da napada ljude (na komandu da prestane on udario nogom mog kolegu i podstrekavao drugog da da ga prska sprejom) Kome nije jasno šta je pasivni i aktivni otpor, neka pogleda šta kaže Zakon o policijskim službenicima i pravilnik o načinu osiguranja važnih objekata. Budite sigurni da je to uradio negdje drugo ne bi doćekao dana današnjeg......Zapitajte se vi šta bi ste uradili vi da ste bili na njegovom mjestu. Usput rečeno ono je bila katastrofalna reakcija, sve je mogao završiti u samom startu upotrebom fizičke snage i palice (u trenutku kada ga je lice napalo sprejom). Zgadili su mi se i jedni i drugi..........Ja sam POLICAJAC i ponosan sam na uniformu koju nosim i onog trenutka kada je ja "uprljam" svojim postupcima ili kada dozvolim da mi bilo ko, baš bilo ko to uradi ja sam spreman da je skinem i napustim policiju.
car-x

Post by car-x »

Den wrote:Ja sam imao priliku da vidim kako policija reaguje u Francuskoj i mogu vam reci da je ovaj policajac ispred prijedsijednistva bio vrlo strpliv.

Gledao sam kako su neki momci u mac donaldsu poceli da se igraju sa vatrom i da u pepeljari zapaljuju maramice,nista strasno. Kad je policija stigla odmah su ih uhapsili i vrlo grubo pritisnuli na pod bilo je jedno 5 policiaca prema jednom koji je palio maramice. A ovdje na videu gledam ovu budalu koji je bacao farbu kako govori policajcu (citajuci mu sa usana posto nemam zvuka),jesili cuo?! i kako ga provocira a onda posle kako mu farbu u oci baca. Pa gdje je tu logika molim vas? Policajac koji je tu samo da izvsi svoj posao? Pa znam kako bi to islo u holandiji da je policajca poceo gadati farbom i provocirati i drzati ga,odma bi ga oborio i lisice mu stavio a ne prvo pricao sa njim i pustio da ga provocira....
upravo je to sto je onaj debeli drot trebo uraditi s celom.. baciti ga na pod potrbuske i staviti mu lisice..

ali debeli to ni u jednom trenutku nije pokazo ni da zeli ni da je sposoban za tako nesto, nego se kreno za vrat fatati s celom i poslije pesnicama obracunavati..
Teufik iz Los Angelesa

Post by Teufik iz Los Angelesa »

stvarno ne znam u sta su gledali ovi sto tvrde da je drot prvi udario krmka... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

jebac, malo si se zanio...pogledaj kompletan snimak jos jednom i skontaj zasto je to uradjeno...

policajac podje mirno da uhapsi covjeka, a celo pritrcava "ne diraj mi volontera ********** to su najbolji volonteri u drzavi ****". jesil vidio izjavi njihovog predstavnika, u kojoj se navodi razlog napada? zao mi je sto obicne huligane uzdizete ovako visoko...fuj...
car-x

Post by car-x »

Šole wrote:Jelde bilo vam je šega kako čelavi uništava zgradu predsjedništva, šega vam kad njih dvojica napadaju drota nogom i hemisjkim sredstvom, šega vam što je moj kolega poluslijep...odite mu vi kuči pa mu djeci recite kako im je tata smiješno ofarban...Čelavi hoče da protestvuje, neka ima pravo ali nema pravo da uništava zgradu predsjednišva, da napada ljude (na komandu da prestane on udario nogom mog kolegu i podstrekavao drugog da da ga prska sprejom) Kome nije jasno šta je pasivni i aktivni otpor, neka pogleda šta kaže Zakon o policijskim službenicima i pravilnik o načinu osiguranja važnih objekata. Budite sigurni da je to uradio negdje drugo ne bi doćekao dana današnjeg......Zapitajte se vi šta bi ste uradili vi da ste bili na njegovom mjestu. Usput rečeno ono je bila katastrofalna reakcija, sve je mogao završiti u samom startu upotrebom fizičke snage i palice (u trenutku kada ga je lice napalo sprejom). Zgadili su mi se i jedni i drugi..........Ja sam POLICAJAC i ponosan sam na uniformu koju nosim i onog trenutka kada je ja "uprljam" svojim postupcima ili kada dozvolim da mi bilo ko, baš bilo ko to uradi ja sam spreman da je skinem i napustim policiju.
- gdje je bio tvoj kolega u trenutku kad su pred ona vrata stala dva "nesluzbena" auta?

- koliko tvom kolegi treba da pretrci sto metara?

- kako da se ja ko potencijalna zrtva, oslonim na tvog kolegu da ce me zastiti, kad nije u stanju stici babu od 70 godina, o spremnim lopovima da i ne govorimo?

- sta je tvoj kolega prvo ucinio (trenutak kad celi ispane sprej na pod)? povaljo ga potrbuske na zemlju ili ga uhvatio za vrat da mu on pokaze silu i boga??!

- sta je tvoj kolega radio dok su trojica drugih tvojih kolega drzali celu?

- jesi li ponosan na svoje kolege kad gledas i dio gdje mlate celu??

svaka ti cast ako jesi..
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Šole wrote:Jelde bilo vam je šega kako čelavi uništava zgradu predsjedništva, šega vam kad njih dvojica napadaju drota nogom i hemisjkim sredstvom, šega vam što je moj kolega poluslijep...odite mu vi kuči pa mu djeci recite kako im je tata smiješno ofarban...Čelavi hoče da protestvuje, neka ima pravo ali nema pravo da uništava zgradu predsjednišva, da napada ljude (na komandu da prestane on udario nogom mog kolegu i podstrekavao drugog da da ga prska sprejom) Kome nije jasno šta je pasivni i aktivni otpor, neka pogleda šta kaže Zakon o policijskim službenicima i pravilnik o načinu osiguranja važnih objekata. Budite sigurni da je to uradio negdje drugo ne bi doćekao dana današnjeg......Zapitajte se vi šta bi ste uradili vi da ste bili na njegovom mjestu. Usput rečeno ono je bila katastrofalna reakcija, sve je mogao završiti u samom startu upotrebom fizičke snage i palice (u trenutku kada ga je lice napalo sprejom). Zgadili su mi se i jedni i drugi..........Ja sam POLICAJAC i ponosan sam na uniformu koju nosim i onog trenutka kada je ja "uprljam" svojim postupcima ili kada dozvolim da mi bilo ko, baš bilo ko to uradi ja sam spreman da je skinem i napustim policiju.
Trebao ga je na prvi udarac (nogom) momentalno sastaviti sa zemljom, prilikom toga izbiti mu koji zub od udarca od asfalt i zavrsiti cijelu pricu!
STalno nesto palamudimo kako policiji treba dati vece ovlasti da napokon stanu u kraj jalijastvu i primitivizmu a kada jednom nesto ne krene kako treba i kada jedan takav jalijas dobije malo vise batina (ja bi mu ih jos vise slozio da sam bio na mjestu drota) e tu odmah krenemo o nekoj zapadnjackoj filozofiji! Ma nema te zapadnjacke filozofije, imamo oci, pogledajte nekad kako zavrsavaju neredi na Zapadu! Pendrek-batine-lisice-marica-zatvor!
sulesavic

Post by sulesavic »

Svemirski_Jebach wrote:
shuriken wrote:sram ga bilo
tako se konstantno opirat hapsenju
pa to nije red

ja proglasavam ovu akciju za veliki uspjeh
da nije nista drugo postigla nego to da se lijepo jedan drugom identificiramo
vrijedilo je

uopce ne kazem da sam ja u pravu, kada tvrdim da ovu i ovakvu drzavu treba provocirat i vrijedjat, jer je nesposobna i nepravedna
ali moze se primijetiti da na forumu imamo sirok dijapazon diskutanata
od drotova i rezimlija, preko promatraca do cinika

najsmjesnija subkultura mi je ona koja se brine za troskove ciscenja i za narusen ugled drzave i kojima je zgrada i institucija predsjednistva svetinja

eno vam je i nosite je kuci, dabogda je moje oci nikad ne vidjele
hebla vas i zgrada i institucija, i vi nju
Upravo tako.

Najvrijednije je to sto je ovo pokrenulo nesto, pa makar i nakaradno bilo. Jebi ga, prvi macici se u vodu bacaju - revolucionari pripravnici. Al zar tako ne pocne sve??!

Fakat, i ja sam se ismijao onome o troskovima ciscenja...a i onima koji kao nestop govore o ugledu drzava i i o zgradi predsjednistva :roll:

koje drzave? Ti ovo nazivas drzavom? (kako rece, volim zemlju, a nimalo NE VOLIM drzavu)

KAKAV UGLED OVA DRZAVA IMA?

Nisam anarhist po prirodi i mislim da je ono bio gaf zabelajit onako s drotom al jebi ga desava se...mislim da je ljuljanje zabokrecine vrijednije od "biti malo predrcan i nasilan". Ne sjecam se inace da sam cuo da je mladen napravio neki belaj, a znam ga vec nekoliko godina...

Ne bih rekao da je bila namjera napasti drota nego mislim da se to desilo kao posljedica 'pucanja filma" covjeku...

Al kako rece, ne mozes racunati na one koji pobjegnu kada neko vikne bjezi. Ili ce nam promjene donijeti oni kojima babe jesu ministrici, pomocnici, sekretari, direktori telekoma i elektroprivrede, koji vozaju auta koja je babo kupio, koji zive u stanu koji je babo dobio of firme neke koja je imala tender za javne nabavke?

Nece oni..njima je dobro. Al nije ni meni lose, samo kako Jimmy rece ne moze meni biti dobro a da je neko pored mene gladan...

kome moze jebem ja njega...

E zato oni napadaju "celu" koji je udarajuci policajca udario u drzavu kao i zvonimir boban koji je udario policajca na maksimiru...

"celo" nije udario policajca XY zato sto nesto ima protiv njega nego jer se ovaj pojavio na krivom mjestu u krivo vrijeme, bio je personifikacija drzave (ponavljam ne zemlje) koja je mutant, koju treba provocirat stalno. Taj drot je bio personifikacija one trojice majmuna koji sjede u onoj zgradi koju jebem isto tako sve dok ne postane obdaniste...

Taj drot je bio simbol raznih dodika, paravaca, terzica, ivanica, cavica, jovica, covica, tihica, silajdzica i ostalih kurcina zbog kojih ne idemo naprijed. Zbog jednih jer su cetnici i zlocinci, koji su se izdigli na zlocinu i genocidu, koji nisu nist bolji od karadzica ili krajisnika...

Zbog drugih i trecih (a i prvih) jer su nacionalisti i sanjaju dan da uniste drzavu ili su kriminalci ili su glupi i nesposobni i kojima treba jebavat mater svaki dan...

E zato je celo popizdio (bar ja mislim)...

I problem je sto ostali ne smiju popizditi nego sve polako, nadaju se...polakom bice bolje. E hoce kurac bit bolje tako.

A ove rezimljije, oni su svakako njihovi i nabijem ih na kurac zajedno sa njhovim babama, mogu mi svi stat na "ud". :roll:

Ostale, nisam protivnik mirnih demonstracija ali to mora biti vise u gandijevskom stilu, mirni otpor a ne sviranje pistaljki kurcu...mislim dobro je tako pocet, al ne valja da je to i pocetak i kraj svega.

Hajmo ih malo sve braniti pa reci, "Celo" puko napao policajca i zato ga treba slomiti... mozda i treba da ga je napao sto ga je ovaj zaustavio zbog prebrze voznje ali ovaj kontekst mijenja sve...

Mladen, kakav god on ludjak mozda bio, je ipak pokazao svima gdje su i o cemu se ovdje zapravo radi. I da je jos jedan mladen da govnima namaze vrata Banskih Dvora u BL bio bi mu beskrajno zahvalan.

Mnogima ovdje ne odgovora da zivimo u normalnoj drzavi jer tu ne bi oni mogli biti ili imati ono sto imaju. E njih i njihove oceve koji nam ne daju da imamo fakultete na kojima se ne placaju ispiti, bolnice u kojima ce te neko ustvari i lijeciti je mladen napao...i ja im jebem mamu.

I ok, neka mladena kazne za to, mislim da je on spreman na to i to je i ocekivao ali ne smije stati na tome.

pozdrav,

over and out
U ovom kontekstu, da ostane zapamæeno http://rapidshare.de/files/34781855/vignjevic.avi
Teufik iz Los Angelesa

stvarno ne znam u sta su gledali ovi sto tvrde da je drot prvi udario krmka... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

jebac, malo si se zanio...pogledaj kompletan snimak jos jednom i skontaj zasto je to uradjeno...

policajac podje mirno da uhapsi covjeka, a celo pritrcava "ne diraj mi volontera ********** to su najbolji volonteri u drzavi ****". jesil vidio izjavi njihovog predstavnika, u kojoj se navodi razlog napada? zao mi je sto obicne huligane uzdizete ovako visoko...fuj...
dinash

Post by dinash »

momci nisu unistavali zgradu predsjednistva. nisu bombu bacili. bacili su boju koja se moze ocistiti.
nazalost, policajci nisu bili na nivou zadatka i na provokaciju (nepotrebnu, huligansku, papansku) su se odazvali na nivou kafanskog izbacivaca. onako sam i ja mogao odreagovati da imam 60 kila vise.
Teufik iz Los Angelesa

car-x

Post by car-x »

- gdje je bio tvoj kolega u trenutku kad su pred ona vrata stala dva "nesluzbena" auta?

- koliko tvom kolegi treba da pretrci sto metara?

- kako da se ja ko potencijalna zrtva, oslonim na tvog kolegu da ce me zastiti, kad nije u stanju stici babu od 70 godina, o spremnim lopovima da i ne govorimo?

- sta je tvoj kolega prvo ucinio (trenutak kad celi ispane sprej na pod)? povaljo ga potrbuske na zemlju ili ga uhvatio za vrat da mu on pokaze silu i boga??!

- sta je tvoj kolega radio dok su trojica drugih tvojih kolega drzali celu?

- jesi li ponosan na svoje kolege kad gledas i dio gdje mlate celu??

svaka ti cast ako jesi..
Teufik iz Los Angelesa

..
Last edited by Teufik iz Los Angelesa on 28/09/2006 21:02, edited 1 time in total.
Post Reply