Prva polufinalna tema: Njemacka-Italija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bih_finest
joj volim sto smo prosli vise nego ista...hehe...forza italia...jesmo i zvijeri
....ali kako ih delpa dokrajci...hehe..joj lehmana...hehe...prvaci smo sto posto...jos samo da je lippi ranije uveo delpu i iaqintu...camoranesi mi nekak slab bio ceveras...
to je ta italija...ko je sada vise mesario i vise zutih dobio...
....ali kako ih delpa dokrajci...hehe..joj lehmana...hehe...prvaci smo sto posto...jos samo da je lippi ranije uveo delpu i iaqintu...camoranesi mi nekak slab bio ceveras...
to je ta italija...ko je sada vise mesario i vise zutih dobio...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Mlati ga armine sve u sesnestStitch__ wrote:nista ti neces morat. niko te ne tjera da gledas. fino kad bude finale ti lezi u krevet i drkaj na shvabearmin00 wrote:Jebote moracu i u finalu gledat cigane kako vise leze nego sto igraju....
-
lindjo
maloprije slusam talijanskog kometatora kad ga grosso zabi...frajer infarkt dobio,posizio naprosto
...talijani se uistinu znaju radovati
...za razliku od hladnkokrvnih svabura
*neke se stvari ne mogu kupiti novcem...*
ali ako se namerace na cigane iz portugala...to ce biti najgore finale svih vremena...bi volio da ih horozi izjebu sutra
sto bi reko širko legenda za B.B.C:*Ronaldu treba slomiti noge,na prvom treningu Man.U-a
*
*neke se stvari ne mogu kupiti novcem...*
ali ako se namerace na cigane iz portugala...to ce biti najgore finale svih vremena...bi volio da ih horozi izjebu sutra
-
Jasho
Srce mi je veliko kao cijeli svijet, jer konačno ispade Njemačka! Večeras su Njemci bili bezidejni, Klose se nije vidio na terenu! Italijani su ih nadmudrili i nadigrali, a ona 2 gola u zadnje 2 minute su prava majstorija. Naročito dodavanje Gilardina za velikog majstora i gospodina Alessandra Del Piera! Ka ko je samo lukavo sačekao da se ovaj pojavi i onda mu majstorski dodao loptu i Del Piero majstorskim pogodkom potvrdio finale! S ovakvom igrom Italije koju smo mogli da vidimo u zadnja dva susreta, ne vidim da ih može pobijediti u finalu ni Portugal, niti Francuska, pa da Zidane igra bolje nego i u najboljim danima, jer za pobjedu treba da igra svih 11 igrača, a ne samo jedan! A večeras smo mogli vidjeti da Italijani kao cjelina su odlični i da nije bilo lošeg pojedinca i što me je pozitivno iznenadilo da su bili veoma disciplinovani u pogledu faulova i da nisu pravili grube startove za kartone. U čitavoj utakmici dobili su samo 1 žuti, dok su Njemci dobili 2 žuta kartona. Dakle dosta fer i korektna utakmica s obzirom na ulog, a suđenje je bilo dosta dobro!
-
armin00
Prije cu na njih nego na one ciganehorns&drums wrote:Mlati ga armine sve u sesnestStitch__ wrote:nista ti neces morat. niko te ne tjera da gledas. fino kad bude finale ti lezi u krevet i drkaj na shvabearmin00 wrote:Jebote moracu i u finalu gledat cigane kako vise leze nego sto igraju....:D:D
-
Pearl
u prvih 90 minuta sam skoro zaspala, u prvom produzetku stvarno i jesam.. utakmica dosadna do bola... italijani jesu pobijedili, ali jadno vala:D:D:D:D utakmica ukratko: lopta je na jednoj polovini, pa na drugoj, pokusaj, ali nista, dodavanje, izgubljena lopta.. isto tenis.. tup borg tup vilson... 
sto jest jest, prvi go je za 10, uzitak ga bilo pogledati, ali i docekati... i jedni i drugi su pruzili tako dosadnu igru da italijani nisu zasluzili titulu... iako francuze ne volim, moram reci da navijam za njih...
forzza italia al u bunkeru... hebo vas takav futbal...
sto jest jest, prvi go je za 10, uzitak ga bilo pogledati, ali i docekati... i jedni i drugi su pruzili tako dosadnu igru da italijani nisu zasluzili titulu... iako francuze ne volim, moram reci da navijam za njih...
forzza italia al u bunkeru... hebo vas takav futbal...
-
bih_finest
Pearl haj nemoj ti vise o fudbalu
kakav ba bunker? pa cijele produzetke italija igra sa dva spica i dva poluspica...ja pak mislim da je njemacka veci dio tekme bila defanzivna... 
-
semso poplava
ruku na srce Azzuri su cijelo vrijeme bili konkretniji ( i svabe su imale par pokusaja)
Ma Klinsmanu ovakav rasplet najbolje odgovara kao "nesretno" izgubili u '120 sta ce covjek da nije doso do polufinala lincovali bi ga
Ma Klinsmanu ovakav rasplet najbolje odgovara kao "nesretno" izgubili u '120 sta ce covjek da nije doso do polufinala lincovali bi ga
- maccarona
tigris wrote:šajse draga...moja sućutmaccarona wrote:scheiß pizzafresser![]()
![]()
![]()
osvetice vam se ronaldo![]()
![]()
![]()
![]()
kakav je party sinoc bio? ha?![]()
![]()
![]()
ps. zaljubila sal se u balakaako ga vidis selam ces
![]()
![]()
sajse sajse moja ti
party je bio
moderatore
smijem li?

-
Kukuruz_Barbe-q
Pearl pravo ti covjek rece, nemoj vise o fudbalu.Mnogo ljudi koje znam a koji su navijali za Njemacku ili koji nisu navijali ni za koga su rekli da je ovo jedna od najboljih utakmica na prvenstvu.Znas Pearl utakmica moze biti zanimljiva i kad nema golova.A ovo za bunker nidje veze cuj lik uveo 3 napadaca i buner kao igra

- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Talijani prvi put bez katanaca igrali fakat. Cestitke svim igracima ali Lippi je po meni najzasluzniji, od postavke igre do izmjena
-
Pearl
ja rekoh da sam produzetke gledala, ostalo sam prespavala..bih_finest wrote:Pearl haj nemoj ti vise o fudbalukakav ba bunker? pa cijele produzetke italija igra sa dva spica i dva poluspica...ja pak mislim da je njemacka veci dio tekme bila defanzivna...
hajmo malo citati postove.... koliko vidim, slazete se da je U PRODUZECIMA uveo napadace... a produzeci su koliko ja znam 15 min koje idu nakon 90 regularnih minuta..
-
Kukuruz_Barbe-q
a produzeci su koliko ja znam 15 min koje idu nakon 90 regularnih minuta