Prva polufinalna tema: Njemacka-Italija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zzzzz

Post by zzzzz »

Kad nije prosla Argentina ne moram gledati nikog
bih_finest

Post by bih_finest »

joj volim sto smo prosli vise nego ista...hehe...forza italia...jesmo i zvijeri
....ali kako ih delpa dokrajci...hehe..joj lehmana...hehe...prvaci smo sto posto...jos samo da je lippi ranije uveo delpu i iaqintu...camoranesi mi nekak slab bio ceveras...
to je ta italija...ko je sada vise mesario i vise zutih dobio...
Stitch__

Post by Stitch__ »

armin00 wrote:Jebote moracu i u finalu gledat cigane kako vise leze nego sto igraju....
nista ti neces morat. niko te ne tjera da gledas. fino kad bude finale ti lezi u krevet i drkaj na shvabe :D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Stitch__ wrote:
armin00 wrote:Jebote moracu i u finalu gledat cigane kako vise leze nego sto igraju....
nista ti neces morat. niko te ne tjera da gledas. fino kad bude finale ti lezi u krevet i drkaj na shvabe :D
Mlati ga armine sve u sesnest :D:D:D
lindjo

Post by lindjo »

maloprije slusam talijanskog kometatora kad ga grosso zabi...frajer infarkt dobio,posizio naprosto :lol: ...talijani se uistinu znaju radovati :) ...za razliku od hladnkokrvnih svabura :roll:

*neke se stvari ne mogu kupiti novcem...*

ali ako se namerace na cigane iz portugala...to ce biti najgore finale svih vremena...bi volio da ih horozi izjebu sutra :x sto bi reko širko legenda za B.B.C:*Ronaldu treba slomiti noge,na prvom treningu Man.U-a 8-) *
Jasho

Post by Jasho »

Srce mi je veliko kao cijeli svijet, jer konačno ispade Njemačka! Večeras su Njemci bili bezidejni, Klose se nije vidio na terenu! Italijani su ih nadmudrili i nadigrali, a ona 2 gola u zadnje 2 minute su prava majstorija. Naročito dodavanje Gilardina za velikog majstora i gospodina Alessandra Del Piera! Ka ko je samo lukavo sačekao da se ovaj pojavi i onda mu majstorski dodao loptu i Del Piero majstorskim pogodkom potvrdio finale! S ovakvom igrom Italije koju smo mogli da vidimo u zadnja dva susreta, ne vidim da ih može pobijediti u finalu ni Portugal, niti Francuska, pa da Zidane igra bolje nego i u najboljim danima, jer za pobjedu treba da igra svih 11 igrača, a ne samo jedan! A večeras smo mogli vidjeti da Italijani kao cjelina su odlični i da nije bilo lošeg pojedinca i što me je pozitivno iznenadilo da su bili veoma disciplinovani u pogledu faulova i da nisu pravili grube startove za kartone. U čitavoj utakmici dobili su samo 1 žuti, dok su Njemci dobili 2 žuta kartona. Dakle dosta fer i korektna utakmica s obzirom na ulog, a suđenje je bilo dosta dobro!
armin00

Post by armin00 »

horns&drums wrote:
Stitch__ wrote:
Mlati ga armine sve u sesnest :D:D:D
Prije cu na njih nego na one cigane :D Al ej.. Njemacka je moralni pobjednik, bas kao i Hari Mata Hari na Eurosongu.. :lol: :D :D
lindjo

Post by lindjo »

hehe ,ako francike prodju :D ...qratz ce se pirlo,totti & co moci razmahati : :oops:

samo treba reci:VIERA & MAKELELE 8-)

= ZID :lol: :D
maccarona

Post by maccarona »

scheiß pizzafresser :oops: :oops: :oops:

osvetice vam se ronaldo 8-) :D :D :D
Gazz

Post by Gazz »

Last_one wrote:
Gazz wrote:
Last_one wrote:Joooj kako ce ih Njemci razvaliti....pa to ce biti smjesno!
hosh se kladit' :D
U svako doba!!!!!! 8-)
Cini mi se da si izgubio :D :P :D :P :D

naravoucenje: :D S Gazz se nikad ne treba kladiti! 8-) :-)
tigris

Post by tigris »

maccarona wrote:scheiß pizzafresser :oops: :oops: :oops:

šajse draga...moja sućut :(

kakav je party sinoc bio? ha? :oops: :D :D

ps. zaljubila sal se u balaka :roll: ako ga vidis selam ces :oops: :D :D
Gazz

Post by Gazz »

tigrice zachatavas temu :roll: :D

aleeaaallleeee :D :D :D

p.s.mislim da moderatori mogu zatvoriti ovu temu :-) :-)

i za kraj jos samo jednom :-) :-) :-)

LeT's GOOOO HOOOMMEEEE :-) :-) :-)

Image
Pearl

Post by Pearl »

u prvih 90 minuta sam skoro zaspala, u prvom produzetku stvarno i jesam.. utakmica dosadna do bola... italijani jesu pobijedili, ali jadno vala:D:D:D:D utakmica ukratko: lopta je na jednoj polovini, pa na drugoj, pokusaj, ali nista, dodavanje, izgubljena lopta.. isto tenis.. tup borg tup vilson... :)

sto jest jest, prvi go je za 10, uzitak ga bilo pogledati, ali i docekati... i jedni i drugi su pruzili tako dosadnu igru da italijani nisu zasluzili titulu... iako francuze ne volim, moram reci da navijam za njih...

forzza italia al u bunkeru... hebo vas takav futbal... :zzzz:
ibrik

Post by ibrik »

Ma ljudi su kraljevi...igraju pametno, ne pricaju puno i to im se i isplatilo...svaka im cast...e jos da Portugal prodje i od love od kladionice pravim mega dernek za finalnu utakmicu...
ze-punk

Post by ze-punk »

Pearl wrote:
forzza italia al u bunkeru... hebo vas takav futbal... :zzzz:
jel bunker kad u produzetcima uvodis dva spic igraca?!
lampard

Post by lampard »

italija se zalaufala al ne more preko francuza.grossa strefio infarkt kad je dao go,mal nije kolabiro :D :D :D
bih_finest

Post by bih_finest »

Pearl haj nemoj ti vise o fudbalu :) kakav ba bunker? pa cijele produzetke italija igra sa dva spica i dva poluspica...ja pak mislim da je njemacka veci dio tekme bila defanzivna... :zzzz:
semso poplava

Post by semso poplava »

ruku na srce Azzuri su cijelo vrijeme bili konkretniji ( i svabe su imale par pokusaja)

Ma Klinsmanu ovakav rasplet najbolje odgovara kao "nesretno" izgubili u '120 sta ce covjek da nije doso do polufinala lincovali bi ga
maccarona

Post by maccarona »

tigris wrote:
maccarona wrote:scheiß pizzafresser :oops: :oops: :oops:

šajse draga...moja sućut :(

kakav je party sinoc bio? ha? :oops: :D :D

ps. zaljubila sal se u balaka :roll: ako ga vidis selam ces :oops: :D :D

sajse sajse moja ti :roll: ballack tebe isto pozdravlja :lol: jako je razocaran :oops: ali od njega nije niko nista ni ocekivao :roll:
party je bio 8-) 8-) 8-) :D odlucila sam da nikad vise ne kupim pizzu :D itd :D

moderatore :oops: zelim promijeniti nick :oops: jer me i on podsjeca na italiju :x :D :D :D

smijem li?Image

:D :lol:
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

Pearl pravo ti covjek rece, nemoj vise o fudbalu.Mnogo ljudi koje znam a koji su navijali za Njemacku ili koji nisu navijali ni za koga su rekli da je ovo jedna od najboljih utakmica na prvenstvu.Znas Pearl utakmica moze biti zanimljiva i kad nema golova.A ovo za bunker nidje veze cuj lik uveo 3 napadaca i buner kao igra :lol: :lol:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Talijani prvi put bez katanaca igrali fakat. Cestitke svim igracima ali Lippi je po meni najzasluzniji, od postavke igre do izmjena
nineac

Post by nineac »

Ma jebo svabe. Jestel vidjeli haosa u rimu? A one svabe se garant vec danas spremaju za sljedece svjetsko, oni neznaju ni tugovat kako treba, jebo njih! Da su oni pobjedili na svjetskom, uzeli bi pehar i pitali bi: ka je trening? :lol:
Pearl

Post by Pearl »

bih_finest wrote:Pearl haj nemoj ti vise o fudbalu :) kakav ba bunker? pa cijele produzetke italija igra sa dva spica i dva poluspica...ja pak mislim da je njemacka veci dio tekme bila defanzivna... :zzzz:
ja rekoh da sam produzetke gledala, ostalo sam prespavala..

hajmo malo citati postove.... koliko vidim, slazete se da je U PRODUZECIMA uveo napadace... a produzeci su koliko ja znam 15 min koje idu nakon 90 regularnih minuta.. :zzzz:
Gazz

Post by Gazz »

@Pearl 8-) ja ipak mislim da je tebi vrijeme da ides kuci :D
Kukuruz_Barbe-q

Post by Kukuruz_Barbe-q »

a produzeci su koliko ja znam 15 min koje idu nakon 90 regularnih minuta
:lol: :lol: :lol: valjda 30 minuta
Post Reply