Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ja sam za Azure...ljudi sute i igraju, a Svabe ko i Brazilci na sva zvone govore da su vec u finalu, pa eto kako zavrsise...nadam se istom kraju i za Svabe...
ibrik wrote:Ma ja sam za Azure...ljudi sute i igraju, a Svabe ko i Brazilci na sva zvone govore da su vec u finalu, pa eto kako zavrsise...nadam se istom kraju i za Svabe...
U interesu im da ¹to du¾e ostanu van zemlje treba se na sud vratiti nazad...
ibrik wrote:Ma ja sam za Azure...ljudi sute i igraju, a Svabe ko i Brazilci na sva zvone govore da su vec u finalu, pa eto kako zavrsise...nadam se istom kraju i za Svabe...
U interesu im da što duže ostanu van zemlje treba se na sud vratiti nazad...
Ma nema veze koji je razlog ljudi ce pobijediti akoBogda...
ahaaa.. to idemo po logici:
italijani - zabari i fasisti
njemci - nacisti
francuzi - bjelosvjetske pi*ke (mada su mi kao nacija izuzetno dragi, istorija im je dala epitet)
ahaaa.. to idemo po logici:
italijani - zabari i fasisti
njemci - nacisti
francuzi - bjelosvjetske pi*ke (mada su mi kao nacija izuzetno dragi, istorija im je dala epitet)
izaberi najmanje grdan tim za navijanje:)
nidje veze:)
Pa naravno.Nazovi protivnicki tim najpogrdnijim imenom
Nisu mi svabe nesto pretjerano drage ali cu definitivno navijati protiv talijana, najodvratnije, najpodlije i najsretnije nacije kad je fudbal u pitanju. Vec decenijama se na guzove provlace, dosta ih je vise.
Zato, naprijed Deutchland mada ce i njima u finalu Henry i Zizu vjerovatno guzove oderati
Shadow, a to se Njemci nisu provlačili na guzove i sreću kroz istoriju nogometa! Večinu svojih trofeja, ako ne i sve trofeje su osvojili na guzove, sreću i u sudijskom vremenu!
FUDBAL JE IGRA U KOJOJ 22 IGRACHA TRCHE ZA LOPTOM NASTOJECI JE UGURATI U PROTIVNICKI GOL. TRAJE DEVEDESET MINUTA. NA KRAJU UVIJEK POBIJEDE NIJEMCI
Gary Lineker