..obecaj da ce tada biti lakseMeshtar wrote:Onda se moramo suočiti s našim strahovima....napraviću sva da ih zaboraviš, samo će da ostane magla...kriticarka_nikova wrote:Ne smijem....
I mene je strah
Zar ne mrzite idiote koji....?????
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kriticarka_nikova
- manijak1
- amalka
E, svaka cast! Humanost na djeluedu wrote:ja kad god vidim šugu..ja joj svirnem..flora.sa wrote:ne mogu ih mrziti...ali ih mogu ignorirati...
bas me briga...nek trube![]()
![]()
...
ne trube za svima![]()
![]()
![]()
..nista me ne kosta..a njoj popravim dan..
![]()
![]()
- flora.sa
edu wrote:ja kad god vidim šugu..ja joj svirnem..flora.sa wrote:ne mogu ih mrziti...ali ih mogu ignorirati...
bas me briga...nek trube![]()
![]()
...
ne trube za svima![]()
![]()
![]()
..nista me ne kosta..a njoj popravim dan..
![]()
![]()
- kriticarka_nikova
e joj taman je krenulo super....Meshtar wrote:hahahaha....nadam se da se zezaš...to ti je ono ispod očiju kada ne spavaškriticarka_nikova wrote:A sta znaci rijec :podocnjaci ?![]()
Kad sam rekla sta znaci podocnjaci time sam ti htjela reci da ih ja nemam i da nemam prilike da ih dobijem....pa da mi ti fino pojasnis i kazes:dovit ces podocnjake ,jer kad budes samnom,neces cijelu noc spiti
Ajme, nismo mislili na isti scenarij...ajd pokreni temu SASTAVIMO SCENARIJ (ja i ti,moze?
- kriticarka_nikova
pa scenarij se i pravi da ga koristimo 
-
shin
kriticarka_nikova wrote:e joj taman je krenulo super....Meshtar wrote:hahahaha....nadam se da se zezaš...to ti je ono ispod očiju kada ne spavaškriticarka_nikova wrote:A sta znaci rijec :podocnjaci ?![]()
![]()
Kad sam rekla sta znaci podocnjaci time sam ti htjela reci da ih ja nemam i da nemam prilike da ih dobijem....pa da mi ti fino pojasnis i kazes:dovit ces podocnjake ,jer kad budes samnom,neces cijelu noc spiti![]()
Ajme, nismo mislili na isti scenarij...ajd pokreni temu SASTAVIMO SCENARIJ (ja i ti,moze?)
Dojdes kasno kuci a dragi te fikne jumrukom u oko pa tako i u drugo, tako nekako.
- anais_nin
#138 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
meni je to trubkanje, dobacivanje, posebno ono od radnika na baustelama, ili od likova u prolazu, ili iz auta, koma zivaamalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
-
HOOLIGANS
#140 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Sljedeci put, mene pod ruku i obecajem ti da Ti niko vise nece svirati iz autaamalka wrote:Ma nisam, vec sam prolazila ulicom!rajvosa4ever wrote:A da ti nisi slucajno prosla kroz crveno ili sl.amalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud???? Mene to strasno iritira. Dodje mi da ga![]()
- amalka
Daaazena21 wrote:manijak1 wrote:Amalka ....šta je sad nejasno![]()
U 21 kod Parkuše
![]()
Žena 21 ........18 i 24![]()
isto mjesto
![]()
Zaboravih dodati ako me izradite![]()
nema veze neće mi biti prvi put
![]()
![]()
![]()
navikao sam na te situacije
![]()
ali kažu vrijedno je pokušati
![]()
Zdogovorito![]()
![]()
- amalka
#142 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Ozbiljno?HOOLIGANS wrote:Sljedeci put, mene pod ruku i obecajem ti da Ti niko vise nece svirati iz autaamalka wrote:Ma nisam, vec sam prolazila ulicom!rajvosa4ever wrote: A da ti nisi slucajno prosla kroz crveno ili sl.
-
HOOLIGANS
#143 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Ma najozbiljnije, neda Ti nece smijeti svirati, nece te smijeti ni pogledatiamalka wrote:Ozbiljno?HOOLIGANS wrote:Sljedeci put, mene pod ruku i obecajem ti da Ti niko vise nece svirati iz autaamalka wrote: Ma nisam, vec sam prolazila ulicom!
-
Semiramida
#147 Re: Zar ne mrzite idiote koji....?????
Uživam u tome.amalka wrote:Djevojke, zene... Kako reagujete kada idete ulicom i prolazi neki idiot i kada vas spazi nalanta se na s(v)irenu i trubi, kao lud????
- manijak1