cukostelium wrote:I ko je tu ugrozen sad
![]()
,hajd`ti meni reci.
![]()
rs na utakmici u beogradu
-
SD-6
uh, gadafi pukovnice 
nadam se da cemo imati bar dvije izgledne prilike,bar to prizeljkujem,pa sad hoce li biti iskoristrene ...hm
daj Boze
nemoguce smo tek takoprimili gol u 98 u spaniji ..takve stvari nisu slucajne...stoga nevjerujem u nas uspjeh,ono je bilo previse simbolicno,kao i remi sa litvom....to je sve da narod poslije prica "eh da nas sudija ne sjeba","eh,da dobismo litvu kuci"...to su utakmice/sanse za kojima cemo jos bar dvije godine oplakivat...daj boze..
.ćafiri postite u srijedu
nece li se Bog smilovat 
nadam se da cemo imati bar dvije izgledne prilike,bar to prizeljkujem,pa sad hoce li biti iskoristrene ...hm
nemoguce smo tek takoprimili gol u 98 u spaniji ..takve stvari nisu slucajne...stoga nevjerujem u nas uspjeh,ono je bilo previse simbolicno,kao i remi sa litvom....to je sve da narod poslije prica "eh da nas sudija ne sjeba","eh,da dobismo litvu kuci"...to su utakmice/sanse za kojima cemo jos bar dvije godine oplakivat...daj boze..
.ćafiri postite u srijedu
-
Smrt fasizmu
#129 rs na utakmici u beogradu
p.s. jedna mala poruka za
SDA-6
-vehabijicu i placenika Bakira Izetbegovica..
HVALA TI STO SI ME SVRSTAO MEDJU GUSLARE, PREMDA JA NIKADA NISAM MOGAO RAZUMJETI KAKO TO LJUDI MOGU SVIRATI NA KOBILJI REP, ali tebi kao muzicki visoko obrazovanom licu moram vjerovati jer znam da si ZAVRSIO MUZICKU AKADEMIJU U MEJTEFU NA ODSJEKU "FLAUTA" A JOS UZ TO SVIRAS I NA " O KARINI" 
- manijak1
Jarane .......
ti misliš da si duhovit ?

-
sllatki
#131 Pismo ce biti uruceno Sergeju da procita prije pocetka utakm
Pismo ce biti uruceno Sergeju da procita prije pocetka utakmice
Pismo našim Momcima.!
Sigurno se sada pitate šta vam sada Sergej ovo čita….?
Da budem iskren najradije bih vam sada ovo ja čitao ali vjeruj te mi da je možda čak i bolje što je ovako jer mislim da bih se u pola pisma raspilavio i na kraju sigurno tako ponesen ponosom morao i zaplakati.U ostalom ko sam ja da imam tu čast da u ovom važnom trenutku pred ovako važnu utakmicu u svlačionici sa vama sjedim i da vam kažem ovo što vam sada Kapiten čita kada sigurno ovakvih ponosnih kao ja ima na stotine hiljada u našoj Bosni i Hercegovini i izvan nje.
Momci ponosni smo na vas ma kakav rezultat večeras bio i da li ja u Bjelom Dresu na u ljeto 2006 u Njemackoj bio ili ne, Vi ste ti koji ovu Državu čine cjelom i sretnom i Vi ste ti zbog kojih će se jedno dana ovakve utakimce gledati u Banjoj Luci i Mostaru.
Momci sami znate da nam Država još nije jaka i da ima stalnih politčkih Uspona i Padova u zadnje vrijeme nažalost više Padova nego Uspona ali trenutno je tako kako je, al biče bolje, znam da biče bolje.
Ponosan sam kada na Utakmicu dođem gledati vas drugove na terenu kako jedan za drugog trčite, vi ste meni kao Brača i taj Ponos u meni gledati vas je neopisiv.
Ko je večeras ovdje Katolik, ko Musliman a ko Pravoslavac je nebitno, bitno je da ste vi Cjelina, vi ste Bosna i Hercegovina.
Vi možda večeras Marakanu napustite poraženi ali čete za Bosnu i Hercegovinu uvjek biti pobjednici jer vi nas držite zajedno.
Zato Emire,Saša,Vladane – Braco,Ivice,Nino i Zlatane Hrabro večeras i neka vas Sreča prati.
Pismo našim Momcima.!
Sigurno se sada pitate šta vam sada Sergej ovo čita….?
Da budem iskren najradije bih vam sada ovo ja čitao ali vjeruj te mi da je možda čak i bolje što je ovako jer mislim da bih se u pola pisma raspilavio i na kraju sigurno tako ponesen ponosom morao i zaplakati.U ostalom ko sam ja da imam tu čast da u ovom važnom trenutku pred ovako važnu utakmicu u svlačionici sa vama sjedim i da vam kažem ovo što vam sada Kapiten čita kada sigurno ovakvih ponosnih kao ja ima na stotine hiljada u našoj Bosni i Hercegovini i izvan nje.
Momci ponosni smo na vas ma kakav rezultat večeras bio i da li ja u Bjelom Dresu na u ljeto 2006 u Njemackoj bio ili ne, Vi ste ti koji ovu Državu čine cjelom i sretnom i Vi ste ti zbog kojih će se jedno dana ovakve utakimce gledati u Banjoj Luci i Mostaru.
Momci sami znate da nam Država još nije jaka i da ima stalnih politčkih Uspona i Padova u zadnje vrijeme nažalost više Padova nego Uspona ali trenutno je tako kako je, al biče bolje, znam da biče bolje.
Ponosan sam kada na Utakmicu dođem gledati vas drugove na terenu kako jedan za drugog trčite, vi ste meni kao Brača i taj Ponos u meni gledati vas je neopisiv.
Ko je večeras ovdje Katolik, ko Musliman a ko Pravoslavac je nebitno, bitno je da ste vi Cjelina, vi ste Bosna i Hercegovina.
Vi možda večeras Marakanu napustite poraženi ali čete za Bosnu i Hercegovinu uvjek biti pobjednici jer vi nas držite zajedno.
Zato Emire,Saša,Vladane – Braco,Ivice,Nino i Zlatane Hrabro večeras i neka vas Sreča prati.
-
scimitar
p.s. jedna mala poruka za SDA-6 -vehabijicu i placenika Bakira Izetbegovica..
HVALA TI STO SI ME SVRSTAO MEDJU GUSLARE, PREMDA JA NIKADA NISAM MOGAO RAZUMJETI KAKO TO LJUDI MOGU SVIRATI NA KOBILJI REP, ali tebi kao muzicki visoko obrazovanom licu moram vjerovati jer znam da si ZAVRSIO MUZICKU AKADEMIJU U MEJTEFU NA ODSJEKU "FLAUTA" A JOS UZ TO SVIRAS I NA " O KARINI"
Pa ti si pravi shaljivdzija a jos si mudrica ma blago majcii
-
SD-6
#134 Re: rs na utakmici u beogradu
Smrt fasizmu wrote:p.s. jedna mala poruka zaSDA-6
-vehabijicu i placenika Bakira Izetbegovica..
vidim bre da ti je mnogo drago...pa mi valjda zato 2x zahvaljujes istim rijecima(ho'š adresu pa selam posalji
kad vec fino tabiris tu muzicku terminoogiju
p.s.izganjo sam dvije stipendije(hamas i hezbolah
-
a r
#135 Re: rs na utakmici u beogradu
korto_malteze wrote:upratio sam na jednom forumu da navijaèi srbije iz rs-a planiraju na utakmicu donijeti ogroman transparent na kojem æe pisati ne¹to kao "dole bosna, ¾ivjela srbija" ili "rs nikad dio bosne" ili neka slièna bljuvotina.
ja imam svoje mi¹ljenje o "problemu" navijanja za drugu dr¾avu protiv sopstvene i on me ne brine ba¹ sve dok jaèaju institucije poput suda bih, provode se reforme koje polako li¹avaju entiteta svih znaèajnijih nadle¾nosti i dok kod obiènih ljudi popu¹ta strah prema drugom.
meðutim, ova utakmica, zbog svoje va¾nosti æe do te mjere produbiti podjele u zemlji da se ja veæ spremam da otkopam pu¹ku.kontam, kako se pripremiti za tu utakmicu, naroèito za njenu instrumentalizaciju koja æe sigurno uslijediti? mogu zamisliti da æe svi bukejloviæi, dodici, ivaniæi, ku*ci i palci iz rsa po¾uriti da povièu kako navijaju za scg, da æe avaz i slièni da ih namjerno to pitaju i kao zgra¾avaju se nad njihovim stavom, i da æemo gutati govna od te utakmice jo¹ danima nakon nje. (ako pobijedimo, naravno da te dane neæu ni registrovati jer se neæu trijezniti). kako se pripremiti?
budi svjestan da cete izgubiti i kad se to desi bicete tako ocigledno naguzeni i pitaces se odakle vam uopste ideja da ste imali sanse.
a sve reforme su dzaba ako vi svoju netrpeljivost i iskrene namjere pokazujete preimenovanjem aerodroma u alija. znaci barbarez i misimovic treba da zabiju gol srbiji da bi sletili na aerodrom alija i po povratku proslavili sa alijinim istomisljenicima. hahahahahahahaha... aaaaaaahahhahahaha..
-
Drug_Tito
#136 Re: rs na utakmici u beogradu
a r wrote:korto_malteze wrote:upratio sam na jednom forumu da navijači srbije iz rs-a planiraju na utakmicu donijeti ogroman transparent na kojem će pisati nešto kao "dole bosna, živjela srbija" ili "rs nikad dio bosne" ili neka slična bljuvotina.
ja imam svoje mišljenje o "problemu" navijanja za drugu državu protiv sopstvene i on me ne brine baš sve dok jačaju institucije poput suda bih, provode se reforme koje polako lišavaju entiteta svih značajnijih nadležnosti i dok kod običnih ljudi popušta strah prema drugom.
međutim, ova utakmica, zbog svoje važnosti će do te mjere produbiti podjele u zemlji da se ja već spremam da otkopam pušku.kontam, kako se pripremiti za tu utakmicu, naročito za njenu instrumentalizaciju koja će sigurno uslijediti? mogu zamisliti da će svi bukejlovići, dodici, ivanići, ku*ci i palci iz rsa požuriti da poviču kako navijaju za scg, da će avaz i slični da ih namjerno to pitaju i kao zgražavaju se nad njihovim stavom, i da ćemo gutati govna od te utakmice još danima nakon nje. (ako pobijedimo, naravno da te dane neću ni registrovati jer se neću trijezniti). kako se pripremiti?
budi svjestan da cete izgubiti i kad se to desi bicete tako ocigledno naguzeni i pitaces se odakle vam uopste ideja da ste imali sanse.
a sve reforme su dzaba ako vi svoju netrpeljivost i iskrene namjere pokazujete preimenovanjem aerodroma u alija. znaci barbarez i misimovic treba da zabiju gol srbiji da bi sletili na aerodrom alija i po povratku proslavili sa alijinim istomisljenicima. hahahahahahahaha... aaaaaaahahhahahaha..
potpisujem
-
dugi
#137 Re: rs na utakmici u beogradu
Fenomen navijanja za druge drzave se pojavio puno prije nego prijedlog za ime aerodroma po Aliji. I ja sam protiv tog prijedloga, ali ne prodaji m.uda za bubrege. Isto kao sto je "razlog" za rat bio ubistvo svata u Sarajevu tako je ime aerodroma "razlog" sto ti navijas za drugu drzavua r wrote:korto_malteze wrote:upratio sam na jednom forumu da navijači srbije iz rs-a planiraju na utakmicu donijeti ogroman transparent na kojem će pisati nešto kao "dole bosna, živjela srbija" ili "rs nikad dio bosne" ili neka slična bljuvotina.
ja imam svoje mišljenje o "problemu" navijanja za drugu državu protiv sopstvene i on me ne brine baš sve dok jačaju institucije poput suda bih, provode se reforme koje polako lišavaju entiteta svih značajnijih nadležnosti i dok kod običnih ljudi popušta strah prema drugom.
međutim, ova utakmica, zbog svoje važnosti će do te mjere produbiti podjele u zemlji da se ja već spremam da otkopam pušku.kontam, kako se pripremiti za tu utakmicu, naročito za njenu instrumentalizaciju koja će sigurno uslijediti? mogu zamisliti da će svi bukejlovići, dodici, ivanići, ku*ci i palci iz rsa požuriti da poviču kako navijaju za scg, da će avaz i slični da ih namjerno to pitaju i kao zgražavaju se nad njihovim stavom, i da ćemo gutati govna od te utakmice još danima nakon nje. (ako pobijedimo, naravno da te dane neću ni registrovati jer se neću trijezniti). kako se pripremiti?
a sve reforme su dzaba ako vi svoju netrpeljivost i iskrene namjere pokazujete preimenovanjem aerodroma u alija. znaci barbarez i misimovic treba da zabiju gol srbiji da bi sletili na aerodrom alija i po povratku proslavili sa alijinim istomisljenicima. hahahahahahahaha... aaaaaaahahhahahaha..![]()
a onda ti kao smeta sto neko navija protiv svoje drzave, kakva si ti budala, ne budala nego budaletina.
-
Nesferatu
Samo da te podsjetim, prva stvar koja se je zvala po Aliji je bila nadjevena od strane cetalja (citaj: idola na ciju pomen ja svrsim) a to su "Alijini Srbi", tj. oni Srbi koji su ostali u Sarajevu.a sve reforme su dzaba ako vi svoju netrpeljivost i iskrene namjere pokazujete preimenovanjem aerodroma u alija. znaci barbarez i misimovic treba da zabiju gol srbiji da bi sletili na aerodrom alija i po povratku proslavili sa alijinim istomisljenicima. hahahahahahahaha... aaaaaaahahhahahaha.. Laughing Laughing a onda ti kao smeta sto neko navija protiv svoje drzave, kakva si ti budala, ne budala nego budaletina.
Tako da, posto ste sami propagirali zamjene, promjene i posprdne nazive sa svim i svacim, u svojoj RS kao i van njenih granica na gore navedenom primjeru, ne shvatam zasto vam je sad krivo da se aerodrom zove po Aliji.
Ako nista drugo, izgradicete vi bolji, lepsi i pametnijii u Istocnom Sarajevu i nazvati ga po kakvom Srpskom deliji. Ha ja. A na njega ce sljetati reprezentacije Republike Srpske nakon sto osvoji prvo mjesto na Specijalnoj olimpijadi za retardirane, imbecile i umobolne.