uh zamanta mi segavrilo wrote:anais_nin wrote:gavrilo wrote:mrkso mi da procitam sve komentare... samo da poDapisem ... crko bi bez flertovanja
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Umjetnost flertovanja...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tigris
Harrys wrote:Anais,pa zar oni nasi komentari nisu bili flertovanje.anais_nin wrote:MODERATORU hvala na ciscenju ne-flertovskih komentara![]()
hocemo li nastaviti s flertovanjem?![]()
Sama si rekla da flertujes sa mnom.
harrys ja tebi vjerujem
al sigurna sam da je na te mislila
evo i ja cu sama da reknem da i ja flertujem sa erkom
-
Harrys
Jel to mi sad zacatavamo temu.tigris wrote:Harrys wrote:Anais,pa zar oni nasi komentari nisu bili flertovanje.anais_nin wrote:MODERATORU hvala na ciscenju ne-flertovskih komentara![]()
hocemo li nastaviti s flertovanjem?![]()
harrys ja tebi vjerujemda si ti to tako zamisljao
erki se malo pobrkalo to s kim
al sigurna sam da je na te mislila![]()
evo i ja cu sama da reknem da i ja flertujem sa erkom
-
tigris
Harrys wrote:Jel to mi sad zacatavamo temu.tigris wrote:Harrys wrote: Anais,pa zar oni nasi komentari nisu bili flertovanje.![]()
harrys ja tebi vjerujemda si ti to tako zamisljao
erki se malo pobrkalo to s kim
al sigurna sam da je na te mislila![]()
evo i ja cu sama da reknem da i ja flertujem sa erkom![]()
nop nego flertujemo bolan
kad te perka uspava ti ne dodjes sebi izgleda
nita valja uvest jutarnje budjenje
- anais_nin
oh nisam mislila na te komentare nego na ono sto je pisao Zreli...Harrys wrote: Anais,pa zar oni nasi komentari nisu bili flertovanje.![]()
nego za to flertovanje s tobom, ko prizna pola mu se dodaje je li tako?
-
tigris
anais_nin wrote:oh nisam mislila na te komentare nego na ono sto je pisao Zreli...Harrys wrote: Anais,pa zar oni nasi komentari nisu bili flertovanje.![]()
Sama si rekla da flertujes sa mnom.mislim da su se nasi komentari nasli na Bez cenzure pod chat verzijom ove tene...
erka ebi ga ovo nije flert ovo je vise nuklearni napad drz se harka
-
Harrys
Ma nije problem flertovanje.Rekoh ti da me strah,zavrsicemo na sisama,pa ce Tigrica opet da sanja .anais_nin wrote:oh nisam mislila na te komentare nego na ono sto je pisao Zreli...Harrys wrote: Anais,pa zar oni nasi komentari nisu bili flertovanje.![]()
Sama si rekla da flertujes sa mnom.mislim da su se nasi komentari nasli na Bez cenzure pod chat verzijom ove tene...
I sad ne znam gdje je bolje flertovati,ovdje pod kontrolom moderatora
-
tigris
hare veceras stavljam sljem na glavushu i slikovito cu da opisemHarrys wrote:kad flertujes samnom ne pominji nikog ta trane.Jos uvijek cekam opis snova.tigris wrote:Harrys wrote:[
Jel to mi sad zacatavamo temu.![]()
nop nego flertujemo bolan![]()
kad te perka uspava ti ne dodjes sebi izgleda
nita valja uvest jutarnje budjenje![]()
-
tigris
erka tako je elem kud ti tu i ja kud perka tu i harka elem ja i tianais_nin wrote:ma dan mi je sav od nukleranih napadatigris wrote:
erka ebi ga ovo nije flert ovo je vise nuklearni napad drz se harka![]()
harrys nije bitna lokacija, bitni su ucesnicibilo kuda kiki svuda....
- anais_nin
joj sad kad se nadjes zatrpan kikijemHarrys wrote:samo tako i nikako drugacije.anais_nin wrote:pogotovo kad dobijes 2 kikija u paru je l' deHarrys wrote:KIKI strasno obozavam i konzurmiram .![]()
![]()
p.s. tigrisko imam osjecaj da ces veceras kiki da sanjas
- irfan2
ako malo bolje pogledas, citava konverza konverzacija na bez cenzure i ovdje je flert...ili sarmiranje, kako h&d rece..a kako je on jedan od najglasnijih, ne cudi me da je imao problemaHarrys wrote:Ma nije problem flertovanje.Rekoh ti da me strah,zavrsicemo na sisama,pa ce Tigrica opet da sanja .anais_nin wrote:oh nisam mislila na te komentare nego na ono sto je pisao Zreli...Harrys wrote: Anais,pa zar oni nasi komentari nisu bili flertovanje.![]()
nego za to flertovanje s tobom, ko prizna pola mu se dodaje je li tako?![]()
I sad ne znam gdje je bolje flertovati,ovdje pod kontrolom moderatora![]()
![]()
![]()
ili na bez cenzure pod kontrolom manijaka.
-
Harrys
Svakako da su bitni ucesnici i kiki,ali i lokacija odnosno ambijent moze da utice na bolje raspolozenje,inspiraciju.anais_nin wrote:harrys nije bitna lokacija, bitni su ucesniciHarrys wrote:Ma nije problem flertovanje.Rekoh ti da me strah,zavrsicemo na sisama,pa ce Tigrica opet da sanja .anais_nin wrote: oh nisam mislila na te komentare nego na ono sto je pisao Zreli...mislim da su se nasi komentari nasli na Bez cenzure pod chat verzijom ove tene...
nego za to flertovanje s tobom, ko prizna pola mu se dodaje je li tako?![]()
I sad ne znam gdje je bolje flertovati,ovdje pod kontrolom moderatora![]()
![]()
![]()
ili na bez cenzure pod kontrolom manijaka.
bilo kuda kiki svuda....
Ovdje smo bili vec jednom prekinuti.
- anais_nin
ma pravi ucesnici znaju i neadekvatnu lokaciju pretvoriti u prednost umjesto maneHarrys wrote: Svakako da su bitni ucesnici i kiki,ali i lokacija odnosno ambijent moze da utice na bolje raspolozenje,inspiraciju.
Ovdje smo bili vec jednom prekinuti.![]()
-
Diona
Ma ja obozavam flertovanje.
E ne znam ni ja koliko ima kako se gledam sa jednim 'cikom'. Jeli to flertovanje? Sad ja manje gledam, ali on jos uvijek. Ne znam ja mozda bi on cega.
Prije dok sam ja njega smatrala interesantnim sam se pravo znala zacrvenuti kad me pogleda. Nekad smo se znali po minutu gledati, da ja na kraju opet spustim glavu i onako se osmjehnem od dragosti.
Jeli ovo sad barenje ili flertovanje?
E ne znam ni ja koliko ima kako se gledam sa jednim 'cikom'. Jeli to flertovanje? Sad ja manje gledam, ali on jos uvijek. Ne znam ja mozda bi on cega.
Prije dok sam ja njega smatrala interesantnim sam se pravo znala zacrvenuti kad me pogleda. Nekad smo se znali po minutu gledati, da ja na kraju opet spustim glavu i onako se osmjehnem od dragosti.
Jeli ovo sad barenje ili flertovanje?