Brcko vjerujem da ti je bilo ljepo, uzivaj dok mozes , kad se ozenis bitim ce ti isto kao i meniBrcko7 wrote:whow wrote:Brcko , nemoj se uvrijediti , al si dobio pravo dobar ten . Na ovoj slici se ne zna ko je domorodac a ko turista. Pa imas jaci ten nego Michael Jackson. A -'tolenpa su prica za sebe. E bas se nasmijah.
![]()
Sta fali " tolama" ba!!!leviske...
nek' si se ti meni nasmijo!!!
Al' sta bi dao da si na mom mjestu????
Eh!!! ovako je zavrsilo!!!![]()
Postavite slike sa ljetovanja
-
whow
-
whow
Ja i moja zena , Bannf

Sta bi sa' krova "Ljeto u Alberti u kapi i rukavicama"

Ma dobro rece ovaj moj kojega Brcko dajte malo pravih slika pustite sad National Geographic i slapove Plive dajte malo real life . Svaka cast Vodenjak dobra ti ta slika pored Sane. Hajmo malo Miljacka , Bosna ima li iko da se kupao na Zeljeznici na "trecem slapu" c'mon people.

Ma dobro rece ovaj moj kojega Brcko dajte malo pravih slika pustite sad National Geographic i slapove Plive dajte malo real life . Svaka cast Vodenjak dobra ti ta slika pored Sane. Hajmo malo Miljacka , Bosna ima li iko da se kupao na Zeljeznici na "trecem slapu" c'mon people.
-
Brcko7
Nije tema, al' da te pitam?repeater wrote:brčko, ova vrsta materijala nije pogodna za national geographic ..![]()
Vidim da si bio u italiji na demonstracijama -anti-globalizacije.
Mogo si otvoriti temu: GLOBALIZACIJA -KAO NAMETANJE UJEDINJENOG SVJETSKOG TRZISTA?
Da vidimo misljenja forumasa?
I reci nam malo o tvom iskustvu iz italije ako si bio?
Jesil' dobio po nosu...ili//??
- repeater
nisam bio tamo, a slike sam posudio sa prijateljove stranice.
ja sam se zatekao u firenci dok je trajao protest uoči G-8 samita.
dosta te raje sam upoznao na povratku iz genove, među njima i dvije amerikanke sa polomljenim nosom i neuništivim idealima.
ja sam se zatekao u firenci dok je trajao protest uoči G-8 samita.
dosta te raje sam upoznao na povratku iz genove, među njima i dvije amerikanke sa polomljenim nosom i neuništivim idealima.
- DaysleepeR
Moj skromni doprinos temi ako je jos uopste akvitna, posto sam ja od onih koji su poprilicno kasno isli na odmor.

-
Vozdra_123
izlet na hampton beach, new hampshire

-
Vozdra_123
nyc
izvinjavam se na formatu...

izvinjavam se na formatu...

-
Vozdra_123
@repeater
hvala hvala
pa naravno da stoji...
ali koja je to ironija... ides da vidis kip slobode a moras proci kroz detaljni search... "sloboda"...
hvala hvala
pa naravno da stoji...
ali koja je to ironija... ides da vidis kip slobode a moras proci kroz detaljni search... "sloboda"...
- manijak1
- bpsang
steta sto se ne vide vase slike, nesto ne stima, pozdrav EDMONTONUwhow wrote:Ja i moja zena , Bannf
iz Sarajeva
-
neko iz mase
vidi se, samo klikni na sliku i idi na "view image"