Postavite slike sa ljetovanja
-
digger
#1 Postavite slike sa ljetovanja
Nesto mislim da u doba digtalnih kamera, svako bi trebao/la da napravi par dobrih slika iz mjesta gdje se ljetovalo, pa da ih kasnije postavimo na forum. Ovdje je bilo pitanja gdje ici, pa mi ne izgleda kao nebuloza da se takve odluke ne potpomognu imidzima.
Naravno ako ste hrabri, mozete postaviti i svoju fotku. A posto smo tolerantan forum, predlazem da se nudistcki prilozi prihvate. Nije da sam znatizeljan...
Ono kao prva skolska zadaca: Kako sam proveo ljeto?
Nema razloga da oni koji su vec obavili ovu "obavezu" ne mogu da pocnu sa akcijom.
Da vidimo.
(Ovo u plavom jerbo idem na plavi Jadran.)
Naravno ako ste hrabri, mozete postaviti i svoju fotku. A posto smo tolerantan forum, predlazem da se nudistcki prilozi prihvate. Nije da sam znatizeljan...
Ono kao prva skolska zadaca: Kako sam proveo ljeto?
Nema razloga da oni koji su vec obavili ovu "obavezu" ne mogu da pocnu sa akcijom.
Da vidimo.
(Ovo u plavom jerbo idem na plavi Jadran.)
- Soul_Sista
Ljeto sam bukvalno provela na poslu, jedino ti mogu postaviti sliku kancelarije

- Soul_Sista
@kekec,
da od prilike tako nekako samo sto sam se ja jos vise smijala jer sam cijelo vrijeme na Sax-u a tete iza mene tracaju jedna drugu, ko zna mozda i mene samo sto sam se svjesno iskljucila...
...nazalost...nigdje tu nema mora
da od prilike tako nekako samo sto sam se ja jos vise smijala jer sam cijelo vrijeme na Sax-u a tete iza mene tracaju jedna drugu, ko zna mozda i mene samo sto sam se svjesno iskljucila...
...nazalost...nigdje tu nema mora
-
Toozla
....evo par martovskih slika sa ulica Tijuana-Mexico.....
....sa USA strane do granice dodjete tramvajem.....(nisam se kacio)...

....granicu sam presao pjeske....

...Tijuana je naslonjena na granicu....

...sa taksistom se cjenkate hocel' vam naplatiti $4 ili $5 za prevoz do "centra".....

....u "centru", kompletna glavna ulica je show za turiste(citaj levate)...

....ostatak slika su detalji sa iste ulice....

.....navece je ovdje totalna ludnica...
..pravo sega izgleda prazno...
...ne pitajte me na sta lici WC ....

....rucak....k'o kod nas cevapi....
....margarite, za cijenu jedne, dobijes tri...
....jos malo slika sa glavne ulice...

.....gorica 1/1...

....nazad na u USA...

....nemam sad vremena da prepricavam detalje ali Mexiko je cudo od turistickog odredista.....meni se pravo svidjelo jer ima duse.....
.....ako vam ovo nije bilo predugo, imam slike iz San Diega, San Franciska, Seattle, Bostona, Whistler (Canada)......kad nadjem vremena....(malo je pegla resize fotke)....
....sa USA strane do granice dodjete tramvajem.....(nisam se kacio)...

....granicu sam presao pjeske....

...Tijuana je naslonjena na granicu....

...sa taksistom se cjenkate hocel' vam naplatiti $4 ili $5 za prevoz do "centra".....

....u "centru", kompletna glavna ulica je show za turiste(citaj levate)...

....ostatak slika su detalji sa iste ulice....

.....navece je ovdje totalna ludnica...

....rucak....k'o kod nas cevapi....
....jos malo slika sa glavne ulice...

.....gorica 1/1...

....nazad na u USA...

....nemam sad vremena da prepricavam detalje ali Mexiko je cudo od turistickog odredista.....meni se pravo svidjelo jer ima duse.....
.....ako vam ovo nije bilo predugo, imam slike iz San Diega, San Franciska, Seattle, Bostona, Whistler (Canada)......kad nadjem vremena....(malo je pegla resize fotke)....
-
banda banditska
Evo malo slika sa ljetovanja:
Slika Jadranskog mora iz aviona:

Tunis iz aviona

Bulevar i glavna ulica u Soussu (pogled iz hotela)

Glavna ulica ispred hotela

Panorama Soussa

Panorama Soussa u nocnim satima (slikano oko jedan sat posred noci)

Hotel Sousse Palace

Bazen sa zadnje strane hotela i pjescana plaza odmah pored bazena (slikano sa 9 sprata hotela)

Aquapark u Port El Kantoui-ju (ulaz po osobi 12 TD = 14,5KM). Sve ukljuceno osim hrane - spustanja niz tobogane, jakuzi, ...

Bazen s umjetnim valovima

Kartagena

Sat kula u gradu Tunisu

Bardo muzej

Predstava u nasem hotelu - lezanje na ekserima dok djevojka stoji na njemu (kasnije je njega sjelo 7 osoba, a lezao je na ekserima i bio je pritisnut ekserima na kojima je sjedilo ovih 7 osoba)

Karneval ispred hotela u cast predsjedniku

Karneval je priredjen dan prije 25. jula kada je Dan republike, jer tada u Sousse grad u kojem je rodjen njihov predsjednik i on ide dan prije dana republike u posjetu njima. Oni organizuju karneval i vatromet u cast predsjedniku.

Inace, za njega je glasalo 99,4% stanovnistva (po rijecima vodica) i docekuju ga kao sto se nekada docekivao Tito kod nas.

Glavna ulica je blokirana i tu se odrzao karneval

Slika Jadranskog mora iz aviona:

Tunis iz aviona

Bulevar i glavna ulica u Soussu (pogled iz hotela)

Glavna ulica ispred hotela

Panorama Soussa

Panorama Soussa u nocnim satima (slikano oko jedan sat posred noci)

Hotel Sousse Palace

Bazen sa zadnje strane hotela i pjescana plaza odmah pored bazena (slikano sa 9 sprata hotela)

Aquapark u Port El Kantoui-ju (ulaz po osobi 12 TD = 14,5KM). Sve ukljuceno osim hrane - spustanja niz tobogane, jakuzi, ...

Bazen s umjetnim valovima

Kartagena

Sat kula u gradu Tunisu

Bardo muzej

Predstava u nasem hotelu - lezanje na ekserima dok djevojka stoji na njemu (kasnije je njega sjelo 7 osoba, a lezao je na ekserima i bio je pritisnut ekserima na kojima je sjedilo ovih 7 osoba)

Karneval ispred hotela u cast predsjedniku

Karneval je priredjen dan prije 25. jula kada je Dan republike, jer tada u Sousse grad u kojem je rodjen njihov predsjednik i on ide dan prije dana republike u posjetu njima. Oni organizuju karneval i vatromet u cast predsjedniku.

Inace, za njega je glasalo 99,4% stanovnistva (po rijecima vodica) i docekuju ga kao sto se nekada docekivao Tito kod nas.

Glavna ulica je blokirana i tu se odrzao karneval