Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šuko vazda ima budalastih komentara zbog kojih ga je najjače gledati od ovih. Prošlo SP, neka tekma SAD-a, on je izvalio neku zajebanciju za američki fudbal, koju je teško i ponoviti. Uglavnom, pričao kako se to više kod njih gleda i na kraju samo dodao ironično: "inače je to sport gdje je potrebna pravo velika inteligencija"
irac300 wrote:I HRT komentatori su otanjili. Jedino je Drago Ćosić ostao od onih vrhunskih, ostali su ili penzionisani ili našli bolje poslove. Ovo sada je u rangu BHT-a. Kad se sjetim Božo Sušec, Ivan Blažičko, Drago Ćosić...stvarno su imali vrhunske komentatore. Studijska emisija im je takođe mnogo siromašnija u odnosu na ranije godine. Sada se uključe samo u večernjem terminu, prije je to bilo od 17h, pa publika, bendovi u studiju, nagradne igre, dobri pičići (Mila Horvat) ... Mada i sada je dosta dobro što se tiče stručnih komentara (Jeličić, Prosinečki), te vječiti Beusan po pitanju sudija.
Ja sam vazda gotivio Edu Pezzija. Kad se sjetim njegovih prenosa Hajduka, Jugoplastike.
nije on radio tv prenose,bar jugoplastike,radio je na radiju vecinom
Možete se smijati, ali svako ko prati američki fudbal zna da je itekako potrebna inteligencija za uspješno igranje na profesionalnom nivou. Neki igrači poput quarterbacka moraju napamet znati čak i do 500 akcija.
I ja sam mislio da je Spaho bio pijan dok od čovjeka sa televizije nisam čuo 1) da čovjek ne pije i 2) da su ga iz režije zajebavali sa "povratnom", njegov zvuk u slušalicama je bio sa zakašnjenjem svako ko je ikad radio te stvari zna koliko je zeznuto.
mali_milojica wrote:
Ono što je Boris Mutic doživio u Jazinama vjerovatno nece nijedan komentator. Zadnji prijenos prije penzije, cijela dvorana aplauz i skandiranje imena i tako jedno 5'
ima li gdje snimak toga?
Ima, samo kratko, nekih 10ak sec.
Na 0:45
Last edited by mali_milojica on 18/06/2018 11:21, edited 2 times in total.
zomri wrote:Možete se smijati, ali svako ko prati američki fudbal zna da je itekako potrebna inteligencija za uspješno igranje na profesionalnom nivou. Neki igrači poput quarterbacka moraju napamet znati čak i do 500 akcija.
Ma jasno da treba inteligencija, nego je njegov komentar smiješan
mali_milojica wrote:
Ono što je Boris Mutic doživio u Jazinama vjerovatno nece nijedan komentator. Zadnji prijenos prije penzije, cijela dvorana aplauz i skandiranje imena i tako jedno 5'
Point. wrote:
Ja sam vazda gotivio Edu Pezzija. Kad se sjetim njegovih prenosa Hajduka, Jugoplastike.
I radio je one izvještaje za sportski pregled
Edo Pezzi na radiju, sport nedeljom, ono kad se javljaju sa stadiona... prvo ide "topkata na Zoran Rajcevski" iz Skopja a onda Edo "mladi hitri Jarni je prosao lijevom stranom, centrirao na visinu sesnaesterca gdje se nasao Boksic, Hajduk vodi jedan nula" sa onim svojim naglaskom
Point. wrote:
I radio je one izvještaje za sportski pregled
Edo Pezzi na radiju, sport nedeljom, ono kad se javljaju sa stadiona... prvo ide "topkata na Zoran Rajcevski" iz Skopja a onda Edo "mladi hitri Jarni je prosao lijevom stranom, centrirao na visinu sesnaesterca gdje se nasao Boksic, Hajduk vodi jedan nula" sa onim svojim naglaskom[/quote]
srđan fabijanac ,takodje sportski novinar iz splita ima slican glas kao pezzi
zomri wrote:
I ja sam mislio da je Spaho bio pijan dok od čovjeka sa televizije nisam čuo 1) da čovjek ne pije i 2) da su ga iz režije zajebavali sa "povratnom", njegov zvuk u slušalicama je bio sa zakašnjenjem svako ko je ikad radio te stvari zna koliko je zeznuto.
Meni se nekad cini da i tokom prenosa on zavergla i razvlaci dok govori, mozda je ostalo kod mene od tog utiska onda
A ja ga ne kritikujem zbog toga, cak mi je ono sve simpa bilo kad pogleda u kameru pa krene granat' rukama
Silom prilika se nadjem na takmicenju u pravljenju gulasa i haj sjelo se piva,od kazana do kazana probaj gulaš kad na razglasu njegov glas ja se sjebo,nabraja ekipe ,proglašava pobjednika šou ....