Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
- GandalfSivi
#126 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Procitah prvih par strana i samo mogu reci da mi je drago sto nisam jedini koji se njenih skrabotina, pogotovo po forumima, i atributa kojim nas je castila. Neka njoj njenog puta, sve joj najbolje, pogotovo sa zdravljem zelim, ali vozdra ba...
- SaraFina
#127 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
_Scarlett_ wrote:Jel se samo ja svo vrijeme pitam who da fuck is Martina Mlinarevic Sopta
Sarajevo nema sta "prihvatiti" ili "odbiti" ovu zensku ko god da je, jer 99.9999% njegovih stanovnika ne zna ni da postoji.
Sve ti ovisi čime se zanimaš u životu. Recimo i ja za neku "Razo"( žensku osobu) a koja samu sebe oslovljava kao muškarca, nisam do jučer čula. Žena pod hidžabom napisala knjigu i ubi se bacajući reklame za med domaći, šljive, brusnicu i sl.. na FB. Šokirala se kad je podijeliše na FB u interviju "Azri".
Još moj rodjak napisao: "više je lektor imao posla u tvojoj knjizi od tebe, po svim prilikama"
Jbg, dobra je Marta oštra i britka
-
halo_ba
#128 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Prije rata su svi trenirali karate.
Sad svi pisu knjige i kolumne.
- madner
#129 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
SaraFina wrote:madner wrote:Ova bas veze nema o historiji, pa 1942 i jesu podpisali saradnju ustase i cetnici.
Naravno da nemam.
- SaraFina
#130 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
halo_ba wrote:Prije rata su svi trenirali karate.
Kod mene još mama mislila da je to stil neki Amire Medunjanin i hoće da ide na "koncert".(Pošto u opisu stoji da i pisac, stilista, pjevač i što znam još
Rekoh, to su ilahije...vjerovatno mama.
- SaraFina
#131 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
madner wrote:SaraFina wrote:madner wrote:Ova bas veze nema o historiji, pa 1942 i jesu podpisali saradnju ustase i cetnici.
Naravno da nemam.
Pošalji partijski pamfletić koji tebe obrazovao
- madner
#132 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.
Nije moj zadatak da ti popunjavam rupe u obrazovanju, niti trebas uciti napamet.
Nije moj zadatak da ti popunjavam rupe u obrazovanju, niti trebas uciti napamet.
- SaraFina
#133 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
madner wrote:Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.
Naravno da nemam. Nisam ja ti, da forsiram nešto i kada sam u krivu ili pojma nemam. Ja sam pošteno i pametno čeljade.
I nisu rupe u obrazovanju, nego moje obrazovanje nije obuhvatalo te gluposti, koje si ti takodjer zarad stranačkog uhljebljenja morao "naizust" naučiti. Kontači?
- ultima_palabra
#134 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Nemoj dalje, grehota jemadner wrote:Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.
- Roccohljup
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#136 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
pa što onda komentarišeš?SaraFina wrote:madner wrote:Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.
Naravno da nemam. Nisam ja ti, da forsiram nešto i kada sam u krivu ili pojma nemam. Ja sam pošteno i pametno čeljade.
I nisu rupe u obrazovanju, nego moje obrazovanje nije obuhvatalo te gluposti, koje si ti takodjer zarad stranačkog uhljebljenja morao "naizust" naučiti. Kontači?
- madner
#137 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Rupe u obrazovanju svakako jesu, vidis kako valjas gluposti jer nisi svjesna historijskih cinjenica koje imaju uticaja i na danasnje drustvene tokove.
To sto smatras da ako ti plan i program osnovnog obrazovanja druge drzave nije obuhvatio taj dio ne moras sama nista da naucis jeste malo porazno i plitko.
Drugo nisi celjade, bar ne po godinama.
To sto smatras da ako ti plan i program osnovnog obrazovanja druge drzave nije obuhvatio taj dio ne moras sama nista da naucis jeste malo porazno i plitko.
Drugo nisi celjade, bar ne po godinama.
- video
#138 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Hoce se ona petljati u svasta
- madner
#139 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
ultima_palabra wrote:Nemoj dalje, grehota jemadner wrote:Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.
- cyprus
#140 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Martina je često bila pljuvana, a da mi nije bilo jasno zbog čega... Nisam toliko ni upoznat sa njenim opusom, ali ono što bih pročitao od nje, uglavnom je bilo na mjestu... Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- ultima_palabra
#142 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Eto vidiš, imaš nešto zajedničko sa Saromcyprus wrote:Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
- cyprus
#143 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ne vrijeđam ni ja tebe, jbgaultima_palabra wrote:Eto vidiš, imaš nešto zajedničko sa Saromcyprus wrote:Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
- dulekrele
#144 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Ocito da nisi upoznat sa njenim ogavnim pisanjima. zasto se preobratila tesko je reci ali sve sto je do preobrazaja pisala je bilo za svaku osudu. njoj zelim sve najbolje ali brate ne zanima me uopste ta osoba. jednostavno za mene obicni vazduh. gori su ovi sto je dovode na TV.cyprus wrote:Martina je često bila pljuvana, a da mi nije bilo jasno zbog čega... Nisam toliko ni upoznat sa njenim opusom, ali ono što bih pročitao od nje, uglavnom je bilo na mjestu... Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
Last edited by dulekrele on 04/06/2018 15:08, edited 1 time in total.
- SaraFina
#145 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Pa nisam njega komentarisala nego Alfonsa. Umiješao se kao vegeta po običaju.Chmoljo wrote:pa što onda komentarišeš?SaraFina wrote:madner wrote:Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.
- SaraFina
#146 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
ultima_palabra wrote:Eto vidiš, imaš nešto zajedničko sa Saromcyprus wrote:Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
Okupljaju se poklonici velikosrpskog projekta zvanog Yuga (propala)
Malo vam je što vas onaj lik iz Švedske maltretira svakodnevno
Ja nemam srca
Možemo nazad na temu?
- cyprus
#147 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Dobro, eto nek je i istina... Ja smatram da svaki preobražaj na bolje treba pozdraviti...dulekrele wrote:Ocito da nisi upoznat sa njenim ogavnim pisanjima. zasto se preobratila tesko je reci ali sve sto je do preobrazaja pisala je bilo za svaku osudu. njoj zelim sve najbolje ali brate ne zanima me uopste ta osoba. jednostavno za mene obicni vazduh. gori su ovi sto je dovode na TV.cyprus wrote:Martina je često bila pljuvana, a da mi nije bilo jasno zbog čega... Nisam toliko ni upoznat sa njenim opusom, ali ono što bih pročitao od nje, uglavnom je bilo na mjestu... Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#148 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
jel to i ultima orjunaš?
ludilo
ludilo
- SaraFina
#149 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
Baca kao i ti dragi admine, ovako u čoporu sa cipijem i madnerom 
- muha_sa
#150 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!
ne uvaljuj se sU crvenom bojomChmoljo wrote:jel to i ultima orjunaš?![]()
ludilo
Sarooooooooooo