Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Locked
GandalfSivi

#126 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by GandalfSivi »

Procitah prvih par strana i samo mogu reci da mi je drago sto nisam jedini koji se njenih skrabotina, pogotovo po forumima, i atributa kojim nas je castila. Neka njoj njenog puta, sve joj najbolje, pogotovo sa zdravljem zelim, ali vozdra ba...
SaraFina

#127 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

_Scarlett_ wrote:Jel se samo ja svo vrijeme pitam who da fuck is Martina Mlinarevic Sopta :-)

Sarajevo nema sta "prihvatiti" ili "odbiti" ovu zensku ko god da je, jer 99.9999% njegovih stanovnika ne zna ni da postoji.

Sve ti ovisi čime se zanimaš u životu. Recimo i ja za neku "Razo"( žensku osobu) a koja samu sebe oslovljava kao muškarca, nisam do jučer čula. Žena pod hidžabom napisala knjigu i ubi se bacajući reklame za med domaći, šljive, brusnicu i sl.. na FB. Šokirala se kad je podijeliše na FB u interviju "Azri".
Još moj rodjak napisao: "više je lektor imao posla u tvojoj knjizi od tebe, po svim prilikama" :D

Jbg, dobra je Marta oštra i britka :)
halo_ba

#128 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by halo_ba »

Prije rata su svi trenirali karate.
Sad svi pisu knjige i kolumne.
madner

#129 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by madner »

SaraFina wrote:
madner wrote:Ova bas veze nema o historiji, pa 1942 i jesu podpisali saradnju ustase i cetnici.

Naravno da nemam.
:D
SaraFina

#130 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

halo_ba wrote:Prije rata su svi trenirali karate.
Sad svi pisu knjige i kolumne.

Kod mene još mama mislila da je to stil neki Amire Medunjanin i hoće da ide na "koncert".(Pošto u opisu stoji da i pisac, stilista, pjevač i što znam još ;))I gostuje negdje ovdje u blizini uskoro.

Rekoh, to su ilahije...vjerovatno mama. :D
SaraFina

#131 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

madner wrote:
SaraFina wrote:
madner wrote:Ova bas veze nema o historiji, pa 1942 i jesu podpisali saradnju ustase i cetnici.

Naravno da nemam.

Pošalji partijski pamfletić koji tebe obrazovao :D naučiću napamet! :D
madner

#132 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by madner »

Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.

Nije moj zadatak da ti popunjavam rupe u obrazovanju, niti trebas uciti napamet.
SaraFina

#133 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

madner wrote:Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.

Nije moj zadatak da ti popunjavam rupe u obrazovanju, niti trebas uciti napamet.

Naravno da nemam. Nisam ja ti, da forsiram nešto i kada sam u krivu ili pojma nemam. Ja sam pošteno i pametno čeljade. :D
I nisu rupe u obrazovanju, nego moje obrazovanje nije obuhvatalo te gluposti, koje si ti takodjer zarad stranačkog uhljebljenja morao "naizust" naučiti. Kontači? :D
ultima_palabra

#134 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by ultima_palabra »

Nemoj dalje, grehota je :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#136 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Chmoljo »

SaraFina wrote:

Naravno da nemam. Nisam ja ti, da forsiram nešto i kada sam u krivu ili pojma nemam. Ja sam pošteno i pametno čeljade. :D
I nisu rupe u obrazovanju, nego moje obrazovanje nije obuhvatalo te gluposti, koje si ti takodjer zarad stranačkog uhljebljenja morao "naizust" naučiti. Kontači? :D
pa što onda komentarišeš?
madner

#137 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by madner »

Rupe u obrazovanju svakako jesu, vidis kako valjas gluposti jer nisi svjesna historijskih cinjenica koje imaju uticaja i na danasnje drustvene tokove.
To sto smatras da ako ti plan i program osnovnog obrazovanja druge drzave nije obuhvatio taj dio ne moras sama nista da naucis jeste malo porazno i plitko.

Drugo nisi celjade, bar ne po godinama.
video

#138 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by video »

Hoce se ona petljati u svasta
madner

#139 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by madner »

ultima_palabra wrote:

Nemoj dalje, grehota je :D
cyprus

#140 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by cyprus »

Martina je često bila pljuvana, a da mi nije bilo jasno zbog čega... Nisam toliko ni upoznat sa njenim opusom, ali ono što bih pročitao od nje, uglavnom je bilo na mjestu... Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#141 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by pici »

pratim

Image
ultima_palabra

#142 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by ultima_palabra »

cyprus wrote:Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
Eto vidiš, imaš nešto zajedničko sa Sarom :mrgreen:
cyprus

#143 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by cyprus »

ultima_palabra wrote:
Ne vrijeđam ni ja tebe, jbga :D
dulekrele

#144 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by dulekrele »

cyprus wrote:Martina je često bila pljuvana, a da mi nije bilo jasno zbog čega... Nisam toliko ni upoznat sa njenim opusom, ali ono što bih pročitao od nje, uglavnom je bilo na mjestu... Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
Ocito da nisi upoznat sa njenim ogavnim pisanjima. zasto se preobratila tesko je reci ali sve sto je do preobrazaja pisala je bilo za svaku osudu. njoj zelim sve najbolje ali brate ne zanima me uopste ta osoba. jednostavno za mene obicni vazduh. gori su ovi sto je dovode na TV.
Last edited by dulekrele on 04/06/2018 15:08, edited 1 time in total.
SaraFina

#145 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Chmoljo wrote:
SaraFina wrote:

pa što onda komentarišeš?
Pa nisam njega komentarisala nego Alfonsa. Umiješao se kao vegeta po običaju.
SaraFina

#146 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

ultima_palabra wrote:

Okupljaju se poklonici velikosrpskog projekta zvanog Yuga (propala)

Malo vam je što vas onaj lik iz Švedske maltretira svakodnevno :D

Ja nemam srca :D Jugovići.

Možemo nazad na temu? :D
cyprus

#147 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by cyprus »

dulekrele wrote:
cyprus wrote:Martina je često bila pljuvana, a da mi nije bilo jasno zbog čega... Nisam toliko ni upoznat sa njenim opusom, ali ono što bih pročitao od nje, uglavnom je bilo na mjestu... Ali opet ističem, nisam mnogo toga pročitao...
Ocito da nisi upoznat sa njenim ogavnim pisanjima. zasto se preobratila tesko je reci ali sve sto je do preobrazaja pisala je bilo za svaku osudu. njoj zelim sve najbolje ali brate ne zanima me uopste ta osoba. jednostavno za mene obicni vazduh. gori su ovi sto je dovode na TV.
Dobro, eto nek je i istina... Ja smatram da svaki preobražaj na bolje treba pozdraviti...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#148 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Chmoljo »

jel to i ultima orjunaš? :lol:

ludilo :lol:
SaraFina

#149 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Baca kao i ti dragi admine, ovako u čoporu sa cipijem i madnerom :D
muha_sa

#150 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by muha_sa »

Chmoljo wrote:jel to i ultima orjunaš? :lol:

ludilo :lol:
ne uvaljuj se sU crvenom bojom :-) cim te vidim trcim da vidim ko je u rudnik zaviogla :lol:

Sarooooooooooo :kiss: :kiss: halali sto uletih--moro sam :lol:
Locked