Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#126 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Chmoljo »

Nurudin wrote:ma nije važno ali mislim da je na temi sda..ne sjećam se tačno nika
Nije direktno meni psovao nego je napisao netom nakon što samja pisao da ču ove godine prvi put glasati za sda, nešto
tipa "samo da se sjetim familije svima koji glasaju za sda". To nije ovdje uopće rijetkost
Sa kočijašima kočijaški, al ne možeš nakon toga što sam ja rekao da sdp-ovi glasači nisu politički dovoljno pismeni prijetiti
dugotrajnim banom
znači nije tebi nego nako...

nisi se ti obraćao uopćeno SDP glasačima, ti direktno forumašu kažeš da je glup. više puta. nisam sklon banovati iz tog razloga, jer to nije neka uvreda aman-zaman.

međutim, jedan je forumaš jedno vrijeme neprestano tako psovao glasačima ovih koji su na vlasti, i pretjerivao. i bio banovan.

ti nisi banovan jer si nazvao nekoga glupim. opomenut si jer si počeo nekonrtolisano direktno vrijeđati diskutante. tamo gdje sam te opomenuo u nekoliko posljednih postova, svaki je sadržavao neku uvredu. da sam htio, mogao sam te odmah odstraniti i poštediti i sebe i druge ovih tlapnji. izašao sam ti u susret samo sa opomenom. niti sam osvetoljubiv, niti nešto krijem. kao da je problem obrisati ono što sam prije pisao.

tvoj nivo komunikacije pokazuje i ova tema. više ti se pljuvačke vratilo nazad.

još ti jednom kažem, upristoji se, ili ćeš se sam odstraniti.

a i ova tema će se uskoro zaključati, jer se na njoj piše ono što je sankcionisano forumskim pravilima.
Fudo387

#127 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Fudo387 »

Bezveze rasprava, Zlatko je svakako u taboru SDA, ponekad lafo kritikuje da zbuni protivnike. Ljevica je prepustena na milost i nemilost Sabine Cudic, citaj, drugovi najebali ste.
Farbajte se u zeleno dok jos ima vremena, mecite perike k’o Kebo, saltajte, odsudna bitka tek slijedi.
Seyfo

#129 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Seyfo »

Dobro kazes, kad SDA pomete ove izbore, sve oponentnske stranke ce se rasformirati, i bice opsti haos ko ce prije u SDA, ukljucujuci i FahrA.
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#130 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Nurudin »

madner wrote:Nurko ima alternativne cinjenice. :D

SDA mu je familija, duboko ga je to pogodilo.
Hajde reci iskreno da li je postavljač teme došao ovdje sa iskrenom namjerom da diskutuje ili je to pokušaj stvaranja animoziteta
prema dotičnom, jer dotični ima love? To su niski udarci, kad se čovjek diči da ima samo 55 kvadrata i onda predstavlja uspjeh drugoga
kao problem. Tako da to jeste vrijeđanje, vrijeđanje inteligencije čitatelja.
Fudo387

#131 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote::D :mrgreen: :gunjastajl: :mrgreen: :mandrak:
Zajebajes se, da si u sda do sad bi napravio trzni centar, uclani se, ima jos vremena. Malo dzuma, malo na hadz, bradica, pocetni kapital imas....idealan za kantona.
:D
HAVANA

#132 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by HAVANA »

Fudo387 wrote:
Zajebajes se, da si u sda do sad bi napravio trzni centar, uclani se, ima jos vremena. Malo dzuma, malo na hadz, bradica, pocetni kapital imas....idealan za kantona.
Vjera mi ne dozvoljava. :D
DaffyDuck

#133 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by DaffyDuck »

Nurudin wrote:Padaj silo i nepravdo !
Pa udure je sve. Ja samo, što bi rekao jedan gore "raskrinkavam propagandu " ;-)

a inače kakvo nas je dobro snašlo u vrijeme ovih hvalospijeva, objasnio jedan novinar :

Gospodine Pećaninu, možete li mi za početak reći što se događalo na glavnoj raspravi u Općinskom sudu u Sarajevu u tužbi protiv Dana, a koju su podnijeli Zlatko Lagumdžija, Damir Hadžić, Željko Komšić i Marin Ivanišević?

Rasprava je prekinuta nakon što mi je sutkinja Bahtović predložila da tražim njeno izuzeće zato što ona ne dozvoljava da gospodin Lagumdžija odgovori na pitanja koja sam mu želio postaviti. Moj dojam je da je i njoj samoj neugodno zbog zabrana mojih pitanja, ali da jednostavno nije u stanju da se odupre pompeznosti s kojom su Lagumdžija, Komšić i Hadžić došli u sud. Naime, njihov ulazak u zgradu suda bio je šokantan za desetine građana koji su se tu zatekli, kao i za mnogobrojne pripadnike sudske policije. Znate, lideri SDP- a su u sud došli na raspravu pred sudom povodom tužbe koju su podnijeli protiv Dana kao fizičke osobe, kao građani. No, dok svi ostali građani prolaze kroz vrata iza kojih se nalazi detektor metala namijenjen posjetiteljima suda, gospoda je hladno prošla kroz drugi ulaz, vidno označen kao službeni. Dok svi drugi posjetitelji svoje mobitele moraju odložiti na ulazu u aulu suda, za Lagumdžiju i njegove kolege ni to pravilo ne važi. No, vrhunac spektakla koji su napravili od svog dolaska u sud predstavljala je njihova pratnja: komično fizičko osiguranje od čak trojice naoružanih tjelohranitelja. Iako osim pripadnika sudske policije nitko u zgradi suda ne smije unositi oružje, ni to ne važi za moćne i bahate SDP-ovce. Sudska policija se nije ni usudila pokušati njih poslati na ulaz za građane, ni upozoriti ih da ne mogu unositi oružje, ako im već kao ostalim građanima nisu smjeli oduzeti telefone. Ali, zato jesu zadržali na ulazu televizijsku ekipu koja je imala dozvolu za snimanje rasprave u sudnici od strane predsjednika suda: učinili su to taman toliko da rasprava počne, da bi onda sutkinja Bahtović zabranila snimanje jer je ekipa - pogađate - zakasnila na početak. I, naravno, došli su pred sutkinju bez ikakvih osobnih dokumenata. Srećom, službene automobile koje koriste u privatne svrhe parkirali su ispred ulaza u sud, doduše nepropisno, ali blizu, pa su osobne karte brzo donijete. Kao što znate, i Ustav BiH i međunarodne konvencije čiji je potpisnik i "Država za Čovjeka" jamče jednakost građana pred sudom i ja sam imao priliku da se u to i osobno uvjerim.
Ova tvoja tema bi mozda i imala smisla, da si stavio i drugu stranu medalje. Recimo postove onih koji su pljuvali Fadila. A i obrnuto, postove sto brane Fadila, a pljuvali su Zlatka... Ne kontam ti poantu, nikako.
A za ovo iznad, evo i druge strane:
Image
Bolan, jel ti mislis da zeleni drugacije ulaze u sud? :-)
Fudo387

#134 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Fudo387 »

HAVANA wrote:
Fudo387 wrote:
Vjera mi ne dozvoljava. :D
Ne dozvoljava ni Fadilu...ali. :D
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#135 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Nurudin »

Chmoljo wrote:
Nurudin wrote:ma nije važno ali mislim da je na temi sda..ne sjećam se tačno nika
Nije direktno meni psovao nego je napisao netom nakon što samja pisao da ču ove godine prvi put glasati za sda, nešto
tipa "samo da se sjetim familije svima koji glasaju za sda". To nije ovdje uopće rijetkost
Sa kočijašima kočijaški, al ne možeš nakon toga što sam ja rekao da sdp-ovi glasači nisu politički dovoljno pismeni prijetiti
dugotrajnim banom
znači nije tebi nego nako...

nisi se ti obraćao uopćeno SDP glasačima, ti direktno forumašu kažeš da je glup. više puta. nisam sklon banovati iz tog razloga, jer to nije neka uvreda aman-zaman.

međutim, jedan je forumaš jedno vrijeme neprestano tako psovao glasačima ovih koji su na vlasti, i pretjerivao. i bio banovan.

ti nisi banovan jer si nazvao nekoga glupim. opomenut si jer si počeo nekonrtolisano direktno vrijeđati diskutante. tamo gdje sam te opomenuo u nekoliko posljednih postova, svaki je sadržavao neku uvredu. da sam htio, mogao sam te odmah odstraniti i poštediti i sebe i druge ovih tlapnji. izašao sam ti u susret samo sa opomenom. niti sam osvetoljubiv, niti nešto krijem. kao da je problem obrisati ono što sam prije pisao.

tvoj nivo komunikacije pokazuje i ova tema. više ti se pljuvačke vratilo nazad.

još ti jednom kažem, upristoji se, ili ćeš se sam odstraniti.

a i ova tema će se uskoro zaključati, jer se na njoj piše ono što je sankcionisano forumskim pravilima.
Nije tačno, spinuješ DRUŽE Čmoljo.
Rekao sam jednom forumašu da je glup jer se primio na to da je "država kapitalista" , što je oksimoron za doktrinu kapitalizma.

Uglavnom , kao što si ti nekad govorio kad su napadali Zlatka, dajte "konstruktivne kritike" , a ne rekla-kazala
muha_sa

#136 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by muha_sa »

Fudo387 wrote:
:thumbup:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#137 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by pici »

ja cuo kod sedam brace ridji vadi iz novcanika po dvije glave i daje...
HAVANA

#138 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by HAVANA »

Jadan onaj ko spadne na to da od ridjog ceka 2 glave. :cry:
muha_sa

#139 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:Jadan onaj ko spadne na to da od ridjog ceka 2 glave. :cry:
:(

sad ja jado :?
Nurudin

#140 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Nurudin »

pici wrote:ja cuo kod sedam brace ridji vadi iz novcanika po dvije glave i daje...
đesi Rone Džeremiju. Tebe jedino cjenim pošto sam čitajući te stare postove forumaša vidio da si i tad bio dosljedan u podjebavanju
vladajućih dok ga je ekipa glabala Zlatku od šesnes
HAVANA

#141 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by HAVANA »

muha_sa wrote:
HAVANA wrote:Jadan onaj ko spadne na to da od ridjog ceka 2 glave. :cry:

sad ja jado :?
GandalfSivi

#142 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by GandalfSivi »

Ja sve kontam gdje su ostali, sto je Nurko sam ostavljen da drzi liniju protiv komunjara? Kad ono, pao Lokom, presusilo, samo izgleda nije mu niko javio.

Neka smo mi vec cevape izbrojali, a izgleda da je i sendvic upitan...

https://www.klix.ba/vijesti/bih/sdp-za- ... /180126019
pici

#143 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by pici »

Nurudin wrote:
pici wrote:ja cuo kod sedam brace ridji vadi iz novcanika po dvije glave i daje...
đesi Rone Džeremiju. Tebe jedino cjenim pošto sam čitajući te stare postove forumaša vidio da si i tad bio dosljedan u podjebavanju
vladajućih dok ga je ekipa glabala Zlatku od šesnes
mislis na JAzlaJA... normala da je firaun, oduvjek bio... jednom glasovao za firauna 2000 god. i visHe nikad...
Fudo387

#144 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Fudo387 »

Pici je Haretova stranka. :D
muha_sa

#145 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by muha_sa »

Fudo387 wrote:Pici je Haretova stranka. :D
ma jok :-)

Mirnesov
Maraschino

#146 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by Maraschino »

muha_sa wrote:

Mirnesov
:lol: :lol:
HAVANA

#147 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by HAVANA »

Jebace vas eso sve kad dodje.
pici

#148 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by pici »

muha_sa wrote:

Mirnesov

dze ima picica tuj sam... :izet: :mrgreen:
HAVANA

#149 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by HAVANA »

Kad eso ruku digne,sve odluke padaju u vodu.
wewa

#150 Re: Kako smo branili Zlatka, a danas napadamo Fadila

Post by wewa »

tacno vidim picija i radeljasa u kakvom ziriju izbora za Mis

:cry:
Post Reply