znači nije tebi nego nako...Nurudin wrote:ma nije važno ali mislim da je na temi sda..ne sjećam se tačno nika
Nije direktno meni psovao nego je napisao netom nakon što samja pisao da ču ove godine prvi put glasati za sda, nešto
tipa "samo da se sjetim familije svima koji glasaju za sda". To nije ovdje uopće rijetkost
Sa kočijašima kočijaški, al ne možeš nakon toga što sam ja rekao da sdp-ovi glasači nisu politički dovoljno pismeni prijetiti
dugotrajnim banom
nisi se ti obraćao uopćeno SDP glasačima, ti direktno forumašu kažeš da je glup. više puta. nisam sklon banovati iz tog razloga, jer to nije neka uvreda aman-zaman.
međutim, jedan je forumaš jedno vrijeme neprestano tako psovao glasačima ovih koji su na vlasti, i pretjerivao. i bio banovan.
ti nisi banovan jer si nazvao nekoga glupim. opomenut si jer si počeo nekonrtolisano direktno vrijeđati diskutante. tamo gdje sam te opomenuo u nekoliko posljednih postova, svaki je sadržavao neku uvredu. da sam htio, mogao sam te odmah odstraniti i poštediti i sebe i druge ovih tlapnji. izašao sam ti u susret samo sa opomenom. niti sam osvetoljubiv, niti nešto krijem. kao da je problem obrisati ono što sam prije pisao.
tvoj nivo komunikacije pokazuje i ova tema. više ti se pljuvačke vratilo nazad.
još ti jednom kažem, upristoji se, ili ćeš se sam odstraniti.
a i ova tema će se uskoro zaključati, jer se na njoj piše ono što je sankcionisano forumskim pravilima.