Dosadni gosti
- insomnia78
#127 Re: Dosadni gosti
HAVANA wrote:I to je nesto.Mnogi ne znaju.
- Edin H.
#128 Re: Dosadni gosti
Za svaki slucajanimals wrote: Ja trenutno imam oko 100 flasa
E ovo je pravi domacin.
-
hurmasica
#129 Re: Dosadni gosti
Ja volim goste i volim da mi sjede do zore....ovo je domacinska kuca!
-
golman
#130 Re: Dosadni gosti
A jel i ta tvoja gošća na forumu?
Ako jeste,pokaži joj ovu svoju temu i kao iznenađena si..i čekaj njenu reakciju
..
..i kao kažeš joj pogledaj kakve teme postavljaju
ne boj se,nećeš se izofirati
Ako jeste,pokaži joj ovu svoju temu i kao iznenađena si..i čekaj njenu reakciju
..i kao kažeš joj pogledaj kakve teme postavljaju
ne boj se,nećeš se izofirati
- tandmand
#131 Re: Dosadni gosti
Nakon toga, sve to (+prevoz, vrijeme ...) uredno u excel unijeti kao trošak ali i propušteni ručak kod kuće knjižiti kao uštedu.Seyfo wrote:Ove probleme s gostima imamo samo mi na balkanu i dijaspori. Drugi narodi to nemaju,imaju nekako sve rijeseno unaprijed. Ako uopste znaju za sebe u neka dobaNema tamo spontanosti,ako si pozvan na rostilj,ponesi tri cevapa i dvije pive ako to mislis jesti i piti i jos komad uglja a ako jos mislis sutati loptu, ponesi i nju. I pumpu za tu loptu.
-
moonca
#132 Re: Dosadni gosti
Mozda kod svicaraca , njemaca.....Seyfo wrote:Ove probleme s gostima imamo samo mi na balkanu i dijaspori. Drugi narodi to nemaju,imaju nekako sve rijeseno unaprijed. Ako uopste znaju za sebe u neka dobaNema tamo spontanosti,ako si pozvan na rostilj,ponesi tri cevapa i dvije pive ako to mislis jesti i piti i jos komad uglja a ako jos mislis sutati loptu, ponesi i nju. I pumpu za tu loptu.
- problemnatravunu
#133 Re: Dosadni gosti
Nemamo mi kulture, eto sta je problem!
-
tap3ah75
#134 Re: Dosadni gosti
Sad će nova tema:
"Zašto mi ljudi ne dolaze više ns sjelo"

"Zašto mi ljudi ne dolaze više ns sjelo"
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#135 Re: Dosadni gosti
meni tako dođu na vikendicu na pola sata i ostanu 6
neka vala ostanu 12 sati i ako treba prenoćit
brate samo moji živci ne dozvoljavaju da sjedim satima
ja malo raduckam dođem pojedem ćevap
pa odem opet raduckat
pričamo mi fino samo ja raduckam po malo uokolo
uglavnom je to besmisleno sve skupa ali da to ne radim za ravno 2 godine bi se sve pretvorilo u džunglu i zaraslo
kao što bude s dijelom imanja u koji ne zađem često
ljeti zbog zmija zimi zbog snijega i tadaaa nakon 2 godine ne možeš proći moraš zvati bager 
gosti kod kuće rijetko dolaze a i kad dođu bude na sat dva
neka vala ostanu 12 sati i ako treba prenoćit
brate samo moji živci ne dozvoljavaju da sjedim satima
ja malo raduckam dođem pojedem ćevap
pa odem opet raduckat
pričamo mi fino samo ja raduckam po malo uokolo
uglavnom je to besmisleno sve skupa ali da to ne radim za ravno 2 godine bi se sve pretvorilo u džunglu i zaraslo
kao što bude s dijelom imanja u koji ne zađem često
gosti kod kuće rijetko dolaze a i kad dođu bude na sat dva
- Truba
#136 Re: Dosadni gosti
pecpec wrote:Kod mene neko slavlje bilo i tako bas meni gosti dosadili nisam znao kako cu ih otjerat uzmem flasu i razbijem sebi od glavu.U roku 5 minuta stan prazan bio jos mi hitnu zvali.
ima jedan savjet kad te ljudi stalno peglaju ajd ovo ajd ono
pa nema te
kažeš bio sam kod psihjatra imam nekih smetnji mračnih epizoda
garantovano nit će ti iko doći niti će ti se obraćati
reko mi šef kako se rješava onih koji ga stalno zovu da časti u slogu
- stakasa
#137 Re: Dosadni gosti
Za goste je potrebno vrijeme i odmorni domacini tj nerad po jugoslavenskim preduzecima 
- Truba
#138 Re: Dosadni gosti
kapitalistadječak sa šibicama wrote:Ja kad imam nezeljene goste, pretvaram se da me nema kuci, ne odgovaram na interfon a srecom imamo kameru dole pa vidim ko zvoni.
- Logovan
#139 Re: Dosadni gosti
Ja gospodina jebo te, uprati svakoga, otvara kad mu prahne.dječak sa šibicama wrote:Ja kad imam nezeljene goste, pretvaram se da me nema kuci, ne odgovaram na interfon a srecom imamo kameru dole pa vidim ko zvoni.
-
kiligonzales
#140 Re: Dosadni gosti
Napravis sliku s dva lica u hodniku, jedno lice Tito, a drugo Alija, pa okreces kako kojima smeta i seres im samo o politici 
-
kakavdanakneiskustvu
#141 Re: Dosadni gosti
hoće mi nešto biti kad vidim da kod nekih ljudi gosti ulaze bez kucanja,mislim koji idiot moras biti da to radišZejnep wrote:Bogam je moj prijatelj tako otjero komšinicu koja je ulazila bez kucanja. Sačeko je go nasred sobe. Nikad više ni nepozvana nije došla
-
kakavdanakneiskustvu
#142 Re: Dosadni gosti
_BataZiv_0809 wrote:Unuku?Jimmy McNulty wrote:NeJma._BataZiv_0809 wrote:
Mozda neka ima scerku za tebe.
-
kakavdanakneiskustvu
#143 Re: Dosadni gosti
Seyfo wrote:Ove probleme s gostima imamo samo mi na balkanu i dijaspori. Drugi narodi to nemaju,imaju nekako sve rijeseno unaprijed. Ako uopste znaju za sebe u neka dobaNema tamo spontanosti,ako si pozvan na rostilj,ponesi tri cevapa i dvije pive ako to mislis jesti i piti i jos komad uglja a ako jos mislis sutati loptu, ponesi i nju. I pumpu za tu loptu.
-
Opal_89
#144 Re: Dosadni gosti
Prvo ne volim kad mi ljudi bahnu na vrata, ti dok izadjes iz wc-a ili ostavis trenutni posao, ona ti vec sjedi na kaucu. Ne volim ni kada se najavi 10 minuta prije dolaska neko ko ti ne dolazi cesto, a pogotovo sto se toj istoj osobi moras najaviti dva dana prije da vidis ima li vremena da joj dodjes.
I ne volim kada se, bez posebnog povoda, sijeli radnim danima kada ljudi rane na posao a djeca trebaju rano leci.
I zbog svega ovog sto napisah sad mi je jasno sto se ljudi danas vise ne druze
Da ne pricam kako moram cijelu vecer zraciti kucu zbog smrada od cigara, ovo sto je raja pocela motati je uzas, smrdi ko joint
Znam par osoba koje ne dozvoljavaju da im se pusi u stanu, vec izadju na balkon, i zaista se to postuje. Ja imam osjecaj kad bih to zabranila da mi ne bi vise niko dosao
I ne volim kada se, bez posebnog povoda, sijeli radnim danima kada ljudi rane na posao a djeca trebaju rano leci.
I zbog svega ovog sto napisah sad mi je jasno sto se ljudi danas vise ne druze
Da ne pricam kako moram cijelu vecer zraciti kucu zbog smrada od cigara, ovo sto je raja pocela motati je uzas, smrdi ko joint
Znam par osoba koje ne dozvoljavaju da im se pusi u stanu, vec izadju na balkon, i zaista se to postuje. Ja imam osjecaj kad bih to zabranila da mi ne bi vise niko dosao
- Logovan
#145 Re: Dosadni gosti
Hahahahah baš tako.Opal_89 wrote: Da ne pricam kako moram cijelu vecer zraciti kucu zbog smrada od cigara, ovo sto je raja pocela motati je uzas, smrdi ko joint![]()
A što se tiče zabrane pušenja, to je tvoje pravo. Ako neće niko ni dolaziti, onda ne moraju. Tvoja kuća, tvoj zrak, tvoja pravila. Objasniš im lijepo da svaki put zračiš kuću od smrada, da teže dišeš, da ti se usmrdi odjeća i sve ostalo, a Boga mi ni zidovi ne ostanu ne pošteđeni.
- triconja
#146 Re: Dosadni gosti
Bosanski merhametluk i obicaji, gorih obicaja nidje na svijetu a sve nasi roditelji, i njihovi roditelji napraviliOpal_89 wrote:Prvo ne volim kad mi ljudi bahnu na vrata, ti dok izadjes iz wc-a ili ostavis trenutni posao, ona ti vec sjedi na kaucu. Ne volim ni kada se najavi 10 minuta prije dolaska neko ko ti ne dolazi cesto, a pogotovo sto se toj istoj osobi moras najaviti dva dana prije da vidis ima li vremena da joj dodjes.
I zbog svega ovog sto napisah sad mi je jasno sto se ljudi danas vise ne druze![]()
Da ne pricam kako moram cijelu vecer zraciti kucu zbog smrada od cigara, ovo sto je raja pocela motati je uzas, smrdi ko joint![]()
-
zrakomlat
#147 Re: Dosadni gosti
kiligonzales wrote:Napravis sliku s dva lica u hodniku, jedno lice Tito, a drugo Alija, pa okreces kako kojima smeta i seres im samo o politici
-
kakavdanakneiskustvu
#148 Re: Dosadni gosti
Opal_89 wrote:Prvo ne volim kad mi ljudi bahnu na vrata, ti dok izadjes iz wc-a ili ostavis trenutni posao, ona ti vec sjedi na kaucu. Ne volim ni kada se najavi 10 minuta prije dolaska neko ko ti ne dolazi cesto, a pogotovo sto se toj istoj osobi moras najaviti dva dana prije da vidis ima li vremena da joj dodjes.
I zbog svega ovog sto napisah sad mi je jasno sto se ljudi danas vise ne druze![]()
Da ne pricam kako moram cijelu vecer zraciti kucu zbog smrada od cigara, ovo sto je raja pocela motati je uzas, smrdi ko joint![]()
-
tap3ah75
-
Opal_89
#150 Re: Dosadni gosti
Kako se osjecate i da li reagujete kad u toku sijela malo se svi zanesu pricom, i naravno svakakvih parova i brakova ima, i onda zena u jednom trenutku nesto "pogresno" kaze, a muz je pogleda i digne ruku ono kabadahijski ko da ce je mlatnuti preko zuba uz komentar "ma ako ti ja dam", "sta ti znas" ili sl.? Mislim to se desava uz neku bezveznu temu, nista ozbiljno nije u pitanju, ali ponekad muskarac burno reaguje kad mu zena sta progovori sto njemu ne pase. I to su mahom sve mladji parovi u pitanju.
Ne znam da li medju njima ima ikakvog nasilnog ponasanja, ne vjerujem, ali opet se nadjes u nezgodnoj situaciji, mijenjas temu, prebacujes kanal, izneses jos kolaca
Ne znam da li medju njima ima ikakvog nasilnog ponasanja, ne vjerujem, ali opet se nadjes u nezgodnoj situaciji, mijenjas temu, prebacujes kanal, izneses jos kolaca