Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kinaski wrote:Ima li iko ziv da navija za ovog floyda mrtvog ???
nema se tu sta navijat
ako navijas za nekog onda je to za Connora da nekim cudom - Bozijim providjenjem ili sta vec - pobjedi.
Za Floyda se nema sta navijat - ovo je Neporazeni Sampion u 50 meceva protiv amaterskog boxera koji je dvije godine trenirao box i ima mozda jedan ili dva box meca. Sad neko treba navijat da ga Floyd pobijedi
nema se tu sta navijat
ako navijas za nekog onda je to za Connora da nekim cudom - Bozijim providjenjem ili sta vec - pobjedi.
Za Floyda se nema sta navijat - ovo je Neporazeni Sampion u 50 meceva protiv amaterskog boxera koji je dvije godine trenirao box i ima mozda jedan ili dva box meca. Sad neko treba navijat da ga Floyd pobijedi
Koliko su smijesni ovi boks fanovi i koliko nemaju pojma o MMA da pricaju kako ga Conor nece ni zakacit sunce ti ljubim...
Još vas dvojica na temi pricate kako je u boksu 2 godine, a par mjeseci se tek sprema za boks mec..
Sta covjek i reci na to samo moze sutiti ne treba uopste na nekom tamo forumu braniti nešto..
Ma sve cemo vidjet za par sati...
Ako ga nokautira Floyd i ovaj ga ne zakaci niti jednom ja cu reci da sam debil i neznalica.
Evo upravo procitah kaze presao u MMA ZNATE LI ŠTA JE MMA?
Ima Fudo koliko ja skonta
Ma jok, otkud ti to?
Ja samo navijam da se desi nesto sto do sad u boksu nismo vidjeli.
Floyd ce ga razbit' jer Irac veze nema o boksu, ali je nadam se dovoljno lud da ga majgerijem slozi. , ako nista bio bi dobar gif.
Ma prvo sto je poceo trenirati bio je fudbal i kaze mu prvi trener da je dosao u kopackama na prvi trening boksa,kad je usao umjesto u vrece udarao u zid,...ovaj mu reko da se mora odluciti sta ce trenirati i on se odlucio za boks....pa imali ste ovih dana dokumentarce o njima,kako niste upratili,bio je i veceras
Jednom prilikom reko starcima ko klinac kad su ga nesto iznervirali,postacu milioner necu vam dati dinara
Ako stvari krenu lose za Conora i ne opali ga nogom, samo ce potvrditi da je jos jedna u nizu histericnih curica koje se samaraju po MMA.
Conore samo nogom mozes spasiti obraz, sve drugo je bruka
Last edited by relativno84 on 27/08/2017 02:48, edited 1 time in total.
ja sam jednom gledao ovog floyda i opro se u tri faksa. predosadan borac i predosadna borca do sudijske odluke. ne znam kakve su mu ostale bile, a ta jedna mi je dovoljna bila da svaki put promijenim kanal kada vidim da boksuje.
navijam za conora i ima lik muda što jest jest, jer negdje pročitah da se biju po boks pravilima.
evo u pola 5 se marišu i volio bi da ga conor makar jednom fino potkači ljevicom.
Last edited by malakh on 27/08/2017 02:50, edited 1 time in total.
relativno84 wrote:Ako stvari krenu lose za Conora i ne opali ga nogom, samo ce potvrditi da je jos jedna u nizu histericnih curica koje se samraju po MMA.
Conore samo nogom mozes spasiti obraz, sve drugo je bruka
Vjerovatno u ugovoru njihovom ima da ako to uradi otkinuce mu se recimo 90 posto...
Pa izvoli..
leškarenje wrote:Ma prvo sto je poceo trenirati bio je fudbal i kaze mu prvi trener da je dosao u kopackama na prvi trening boksa,kad je usao umjesto u vrece udarao u zid,...ovaj mu reko da se mora odluciti sta ce trenirati i on se odlucio za boks....pa imali ste ovih dana dokumentarce o njima,kako niste upratili,bio je i veceras
Jednom prilikom reko starcima ko klinac kad su ga nesto iznervirali,postacu milioner necu vam dati dinara
haha evo ga ko melunovic
Last edited by Kinaski on 27/08/2017 02:52, edited 2 times in total.
malakh wrote:ja sam jednom gledao ovog floyda i opro se u tri faksa. predosadan borac i predosadna borca do sudijske odluke. ne znam kakve su mu ostale bile, a ta jedna mi je dovoljna bila da svaki put promijenim kanal kada vidim da boksuje.
navijam za conora i ima lik muda što jest jest, jer negdje pročitah da se biju po boks pravilima.
evo u pola 5 se marišu.
Lik je najbolji tehnicar ikad, ne ide nikad na nokdaun, smara protivnika.
A da je dosadan, jeste, isto grcka u fudbalu.
malakh wrote:ja sam jednom gledao ovog floyda i opro se u tri faksa. predosadan borac i predosadna borca do sudijske odluke. ne znam kakve su mu ostale bile, a ta jedna mi je dovoljna bila da svaki put promijenim kanal kada vidim da boksuje.
evo u pola 5 se marišu.
Zadnji nokaut Floyda je bio 99!
Taj vas na forumu ne moze nokautirat s onim rukicama i jastucima kojim udara..
Pakjao brz ko munja, a sta je god uradio nije bilo dovoljno..
Ja se sjecam da sam uplatio pare na Mannija i na kraju kontam vjerovatno je dobio kad ono odlukom sudija ovaj uzeo bez problema..
Rijetko odvratan borac zato ga niko nikad nece smatrati jednim od najboljih..
Sto se tice odbrambene taktike tu je bez premca, al' zna se šta raja voli..
leškarenje wrote:Ma prvo sto je poceo trenirati bio je fudbal i kaze mu prvi trener da je dosao u kopackama na prvi trening boksa,kad je usao umjesto u vrece udarao u zid,...ovaj mu reko da se mora odluciti sta ce trenirati i on se odlucio za boks....pa imali ste ovih dana dokumentarce o njima,kako niste upratili,bio je i veceras
malakh wrote:ja sam jednom gledao ovog floyda i opro se u tri faksa. predosadan borac i predosadna borba do sudijske odluke. ne znam kakve su mu ostale bile, a ta jedna mi je dovoljna bila da svaki put promijenim kanal kada vidim da boksuje.
evo u pola 5 se marišu.
Lik je najbolji tehnicar ikad, ne ide nikad na nokdaun, smara protivnika.
A da je dosadan, jeste, isto grcka u fudbalu.
ma ne sporim ja njegove kvalitete, bože sačuvaj, već je meni to dosadno i više preferiram aktivne i intezivne borbe, gdje ima marisane a ne onih sitnih kuckanja i skupljanja bodova.
Ja ne znam kako je moguce biti toliko omrazen i opet zaraditi te pare, valjda raja svakom borbom kontala neko ce ga nokautirat a nikad se nije desilo..
Ja ne vidim kako Floyd njega moze nokautirat, a opet siguran sam da ovaj nece dozvoliti da idu do kraja jer onda bas nema sanse..
Najbolje mu je napast prvu rundu svim snagama i cao.
Taj vas na forumu ne moze nokautirat s onim rukicama i jastucima kojim udara..
Pakjao brz ko munja, a sta je god uradio nije bilo dovoljno..
Ja se sjecam da sam uplatio pare na Mannija i na kraju kontam vjerovatno je dobio kad ono odlukom sudija ovaj uzeo bez problema..
Rijetko odvratan borac zato ga niko nikad nece smatrati jednim od najboljih..
Sto se tice odbrambene taktike tu je bez premca, al' zna se šta raja voli..
ma vala neka se večeras pomarišu, jebo sudijske odluke i bodove. ne polažu one sezamove testove pa da skupljaju bodove
conorove borbe su uvijek aktivne, ali će i on taktizirati jer je svjestan da 12 rundi nije malo i da nije niko na svijetu toliko spreman da svih 12 rundi aktivno napada i udara. ako krene tako, izdržat će 4 runde i onda je najebao ko žuti.
Pa ti si gledao onda kako Conor kaze da ce ga nokautirat u prve 4 zna on dobro kad su mu najvece sanse..
Onaj retard moze trcat do Sarajeva ako treba..
A ako kojim slucajem stvarno budu isli do te 12 runde i ako bude frustrirajuce za Conora onda se stvarno nadam da ce ga udarit nogom u stomak.
Mada se to nece desiti