Mayweather vs McGregor

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
muhafuca

#126 Re: Mayweather vs McGregor

Post by muhafuca »

Kinaski wrote:Ima li iko ziv da navija za ovog floyda mrtvog ???
nema se tu sta navijat :D

ako navijas za nekog onda je to za Connora da nekim cudom - Bozijim providjenjem ili sta vec - pobjedi.

Za Floyda se nema sta navijat - ovo je Neporazeni Sampion u 50 meceva protiv amaterskog boxera koji je dvije godine trenirao box i ima mozda jedan ili dva box meca. Sad neko treba navijat da ga Floyd pobijedi :D
nema me tamo

#127 Re: Mayweather vs McGregor

Post by nema me tamo »

muhafuca wrote:
nema se tu sta navijat :D

ako navijas za nekog onda je to za Connora da nekim cudom - Bozijim providjenjem ili sta vec - pobjedi.

Za Floyda se nema sta navijat - ovo je Neporazeni Sampion u 50 meceva protiv amaterskog boxera koji je dvije godine trenirao box i ima mozda jedan ili dva box meca. Sad neko treba navijat da ga Floyd pobijedi :D
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

2 godine a hahahahaha
VPSA

#128 Re: Mayweather vs McGregor

Post by VPSA »

Morat ce se ova dvojica dobro potrudit' da im borba bude borba veceri, a ne borba stoljeca.
leškarenje

#129 Re: Mayweather vs McGregor

Post by leškarenje »

Ma Floyd godinama nije smio da se bori protiv Pacquiaoa :izet: i kad je napokon pristao,dobio je borbu jer su ga sudije pogurale :oops:
Kinaski

#130 Re: Mayweather vs McGregor

Post by Kinaski »

@nema me tamo

bas si iritantan, ako ne mozes normalno komunicirati onda nemoj nikako

@muhafuca

Ma kakve dvije godine, on se zadnjih par mjeseci poceo spremati za box. Mislim da bi bilo posteno da mu dozvole jedan MMA potez da koristi
Daryl Dixon

#131 Re: Mayweather vs McGregor

Post by Daryl Dixon »

nema me tamo wrote:Flojd je najvise dobio kao sto je rekao upravo protiv Mannija..

A ta borba je u procesu bila godinama..
Eh zamislite sad koja je zvijezda Mcgregor da za godinu dana naprave jos vece brojke..
Image
muhafuca

#132 Re: Mayweather vs McGregor

Post by muhafuca »

Kinaski wrote:@nema me tamo

bas si iritantan, ako ne mozes normalno komunicirati onda nemoj nikako

@muhafuca

Ma kakve dvije godine, on se zadnjih par mjeseci poceo spremati za box. Mislim da bi bilo posteno da mu dozvole jedan MMA potez da koristi
ma stavi ga na ignore - vidis da je puko , ili je popio pivu pa ga zavozalo

a za ovo drugo - cini mi se da sam citao da je od 16. do 18. trenirao malo box prije nego sto je u MMA presao.

eh sad za meceve amaterske nisam siguran, al iako je imao nije mogao imati vise od jedan ili dva u tom periodu.

mada ne znam i ovo po sjecanju pisem al mislim da jeste malo box trenirao kad je bio mali :D
nema me tamo

#133 Re: Mayweather vs McGregor

Post by nema me tamo »

Koliko su smijesni ovi boks fanovi i koliko nemaju pojma o MMA da pricaju kako ga Conor nece ni zakacit sunce ti ljubim...

Još vas dvojica na temi pricate kako je u boksu 2 godine, a par mjeseci se tek sprema za boks mec..
Sta covjek i reci na to samo moze sutiti ne treba uopste na nekom tamo forumu braniti nešto..
Ma sve cemo vidjet za par sati...

Ako ga nokautira Floyd i ovaj ga ne zakaci niti jednom ja cu reci da sam debil i neznalica.

Evo upravo procitah kaze presao u MMA ZNATE LI ŠTA JE MMA?

AHAHAHAHAHAHAHAHAH
Fudo387

#134 Re: Mayweather vs McGregor

Post by Fudo387 »

leškarenje wrote:
Ima Fudo koliko ja skonta :D

Image
Ma jok, otkud ti to?
Ja samo navijam da se desi nesto sto do sad u boksu nismo vidjeli.
Floyd ce ga razbit' jer Irac veze nema o boksu, ali je nadam se dovoljno lud da ga majgerijem slozi. :D , ako nista bio bi dobar gif.
leškarenje

#135 Re: Mayweather vs McGregor

Post by leškarenje »

Ma prvo sto je poceo trenirati bio je fudbal :D i kaze mu prvi trener da je dosao u kopackama na prvi trening boksa,kad je usao umjesto u vrece udarao u zid,...ovaj mu reko da se mora odluciti sta ce trenirati i on se odlucio za boks....pa imali ste ovih dana dokumentarce o njima,kako niste upratili,bio je i veceras :D

Jednom prilikom reko starcima ko klinac kad su ga nesto iznervirali,postacu milioner necu vam dati dinara :izet:
relativno84

#136 Re: Mayweather vs McGregor

Post by relativno84 »

Ako stvari krenu lose za Conora i ne opali ga nogom, samo ce potvrditi da je jos jedna u nizu histericnih curica koje se samaraju po MMA.
Conore samo nogom mozes spasiti obraz, sve drugo je bruka :twisted:
Last edited by relativno84 on 27/08/2017 02:48, edited 1 time in total.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#137 Re: Mayweather vs McGregor

Post by malakh »

ja sam jednom gledao ovog floyda i opro se u tri faksa. predosadan borac i predosadna borca do sudijske odluke. ne znam kakve su mu ostale bile, a ta jedna mi je dovoljna bila da svaki put promijenim kanal kada vidim da boksuje.

navijam za conora i ima lik muda što jest jest, jer negdje pročitah da se biju po boks pravilima.

evo u pola 5 se marišu i volio bi da ga conor makar jednom fino potkači ljevicom. :lol:
Last edited by malakh on 27/08/2017 02:50, edited 1 time in total.
nema me tamo

#138 Re: Mayweather vs McGregor

Post by nema me tamo »

relativno84 wrote:Ako stvari krenu lose za Conora i ne opali ga nogom, samo ce potvrditi da je jos jedna u nizu histericnih curica koje se samraju po MMA.
Conore samo nogom mozes spasiti obraz, sve drugo je bruka :twisted:
Vjerovatno u ugovoru njihovom ima da ako to uradi otkinuce mu se recimo 90 posto...
Pa izvoli..
Kinaski

#139 Re: Mayweather vs McGregor

Post by Kinaski »

leškarenje wrote:Ma prvo sto je poceo trenirati bio je fudbal :D i kaze mu prvi trener da je dosao u kopackama na prvi trening boksa,kad je usao umjesto u vrece udarao u zid,...ovaj mu reko da se mora odluciti sta ce trenirati i on se odlucio za boks....pa imali ste ovih dana dokumentarce o njima,kako niste upratili,bio je i veceras :D

Jednom prilikom reko starcima ko klinac kad su ga nesto iznervirali,postacu milioner necu vam dati dinara :izet:
Image
:D
haha evo ga ko melunovic
Last edited by Kinaski on 27/08/2017 02:52, edited 2 times in total.
relativno84

#140 Re: Mayweather vs McGregor

Post by relativno84 »

nema me tamo wrote:Vjerovatno u ugovoru njihovom ima da ako to uradi otkinuce mu se recimo 90 posto...
Pa izvoli..
Jebes sve pare svijeta kad svi znaju da nemas muda :D
Fudo387

#141 Re: Mayweather vs McGregor

Post by Fudo387 »

malakh wrote:ja sam jednom gledao ovog floyda i opro se u tri faksa. predosadan borac i predosadna borca do sudijske odluke. ne znam kakve su mu ostale bile, a ta jedna mi je dovoljna bila da svaki put promijenim kanal kada vidim da boksuje.

navijam za conora i ima lik muda što jest jest, jer negdje pročitah da se biju po boks pravilima.

evo u pola 5 se marišu.
Lik je najbolji tehnicar ikad, ne ide nikad na nokdaun, smara protivnika.
A da je dosadan, jeste, isto grcka u fudbalu. :D
Blek Stena

#142 Re: Mayweather vs McGregor

Post by Blek Stena »

Ovaj Flojd zna udarat na kvarnjaka. Valjda je Irac spremio kakve finte tipa pijesak u oci ili koljeno u jaja dok idu reklame :D

nema me tamo

#143 Re: Mayweather vs McGregor

Post by nema me tamo »

malakh wrote:ja sam jednom gledao ovog floyda i opro se u tri faksa. predosadan borac i predosadna borca do sudijske odluke. ne znam kakve su mu ostale bile, a ta jedna mi je dovoljna bila da svaki put promijenim kanal kada vidim da boksuje.

evo u pola 5 se marišu.

Zadnji nokaut Floyda je bio 99!

Taj vas na forumu ne moze nokautirat s onim rukicama i jastucima kojim udara..
Pakjao brz ko munja, a sta je god uradio nije bilo dovoljno..

Ja se sjecam da sam uplatio pare na Mannija i na kraju kontam vjerovatno je dobio kad ono odlukom sudija ovaj uzeo bez problema..
Rijetko odvratan borac zato ga niko nikad nece smatrati jednim od najboljih..
Sto se tice odbrambene taktike tu je bez premca, al' zna se šta raja voli..
leškarenje

#144 Re: Mayweather vs McGregor

Post by leškarenje »

Kinaski wrote:
leškarenje wrote:Ma prvo sto je poceo trenirati bio je fudbal :D i kaze mu prvi trener da je dosao u kopackama na prvi trening boksa,kad je usao umjesto u vrece udarao u zid,...ovaj mu reko da se mora odluciti sta ce trenirati i on se odlucio za boks....pa imali ste ovih dana dokumentarce o njima,kako niste upratili,bio je i veceras :D

Image
:D
haha evo ga ko melunovic
:lol: :lol: :lol:
Daryl Dixon

#145 Re: Mayweather vs McGregor

Post by Daryl Dixon »

da brze prodje vrijeme

malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#146 Re: Mayweather vs McGregor

Post by malakh »

Fudo387 wrote:
malakh wrote:ja sam jednom gledao ovog floyda i opro se u tri faksa. predosadan borac i predosadna borba do sudijske odluke. ne znam kakve su mu ostale bile, a ta jedna mi je dovoljna bila da svaki put promijenim kanal kada vidim da boksuje.

evo u pola 5 se marišu.
Lik je najbolji tehnicar ikad, ne ide nikad na nokdaun, smara protivnika.
A da je dosadan, jeste, isto grcka u fudbalu. :D
ma ne sporim ja njegove kvalitete, bože sačuvaj, već je meni to dosadno i više preferiram aktivne i intezivne borbe, gdje ima marisane a ne onih sitnih kuckanja i skupljanja bodova.

zato sam uvijek više gledao k1, pride i ufc.
nema me tamo

#147 Re: Mayweather vs McGregor

Post by nema me tamo »

Ma niko njega ne voli..

Ja ne znam kako je moguce biti toliko omrazen i opet zaraditi te pare, valjda raja svakom borbom kontala neko ce ga nokautirat a nikad se nije desilo.. :D

Ja ne vidim kako Floyd njega moze nokautirat, a opet siguran sam da ovaj nece dozvoliti da idu do kraja jer onda bas nema sanse..
Najbolje mu je napast prvu rundu svim snagama i cao.
malakh

#148 Re: Mayweather vs McGregor

Post by malakh »

nema me tamo wrote:

Zadnji nokaut Floyda je bio 99!

Taj vas na forumu ne moze nokautirat s onim rukicama i jastucima kojim udara..
Pakjao brz ko munja, a sta je god uradio nije bilo dovoljno..

Ja se sjecam da sam uplatio pare na Mannija i na kraju kontam vjerovatno je dobio kad ono odlukom sudija ovaj uzeo bez problema..
Rijetko odvratan borac zato ga niko nikad nece smatrati jednim od najboljih..
Sto se tice odbrambene taktike tu je bez premca, al' zna se šta raja voli..
ma vala neka se večeras pomarišu, jebo sudijske odluke i bodove. ne polažu one sezamove testove pa da skupljaju bodove :lol:

conorove borbe su uvijek aktivne, ali će i on taktizirati jer je svjestan da 12 rundi nije malo i da nije niko na svijetu toliko spreman da svih 12 rundi aktivno napada i udara. ako krene tako, izdržat će 4 runde i onda je najebao ko žuti.
leškarenje

#149 Re: Mayweather vs McGregor

Post by leškarenje »

Ma aktivniji je UFC,nema kuckanja....pogotovo kad se bori Conor,zato kontam da ce ga izdominirati da nece Floyd izdrzati fizicki....
nema me tamo

#150 Re: Mayweather vs McGregor

Post by nema me tamo »

Pa ti si gledao onda kako Conor kaze da ce ga nokautirat u prve 4 zna on dobro kad su mu najvece sanse..
Onaj retard moze trcat do Sarajeva ako treba..

A ako kojim slucajem stvarno budu isli do te 12 runde i ako bude frustrirajuce za Conora onda se stvarno nadam da ce ga udarit nogom u stomak.
Mada se to nece desiti
Post Reply