Koga za načelnika Općine Centar?

Post Reply

Za načelnika Opštine Centar glasaću za

Poll ended at 30/09/2016 10:46

Safet Baltić (BPS - Sefer Halilović)
1
1%
Nedžad Ajnadžić (SDA/SBB)
19
12%
Samer Rešidat (DF)
28
18%
Reuf Bajrović (GF)
17
11%
Igor Kamočaji (SDP)
11
7%
Amer Bekan (Prva stranka)
4
3%
Vlastimir Mijović (nezavisni kandidat)
2
1%
Damir Nikšić (nezavisni kandidat)
43
28%
Admir Bukva (Naša stranka)
17
11%
neću glasati
11
7%

Total votes: 153

Banksy

#126 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

malakh wrote:
kada se spominje eksces da "ne voli čitati" onda je bitno napomenuti kako je to sve krenulo.

pojedincima je poskok info, zvanični portal hdza, relevantan izvor za takve tvrdnje.

u prilogu kako i odakle je sve to počelo:

http://--- NO LINKS ---/wp/ministar-kulture- ... i-pjesnik/
Još jedna laž. Počelo je u intervjuu za Radio Sarajevo, tamo je priznao da, iako je ministar kulture, ne voli čitati.
http://www.radiosarajevo.ba/metromahala ... evo/184433

Čitate li?

Čitam uglavnom stručnu literaturu iz oblasti turizma, inače nisam ljubitelj književnosti.

Samer Rešidat, ministar za kulturu i sport Kantona Sarajevo
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#127 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by KatarinaKosaca »

Ned071 wrote:
putokaz1 wrote:Najzanimljivija općina u BH ,najbitnija
Zamisli temu Ko će biti načelnik Vogošće -pa to se zna
Ovdje se lome koplja
Biti ili ne biti

po cemu je bitnija od srebrenice?
Strateski Srebrenica je najvaznija. Ali najteze je, mislim pobijediti u Starom Gradu i Centru. Mentalitet je drukciji nego u manjim sredinama.U SG mahalu ne mozes prevariti, sve zna i pamti, a u Centru zivi vecina pismenog gradjanstva.
Banksy

#128 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
Banksy wrote:
VjecitiStudent wrote: Na kojem travničkom univerzitetu je završio ekonomiju?
Nije tamo, u Travniku je Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju,

on je završio ''Fakultet za menadžment i turizam'' (!?)

treba nam samo ime univerziteta.
Izgleda da je bila travnička ekspozitura u Vogošći, 2008. evo opisa
ProbuseniDolar wrote:To je onaj fax sto su se predavanja jedno vrijeme pdrzavala u hotelu Park u Vogosci ... Jaran mi se kurchio kako na predavanjima naruci pecenje i pivkaru i lagano ... tekica, olovka ... eto ga u roku ce ga zavrsiti izgleda .... A isti taj na EFSA u 3 godine studiranja dao ukupno 4 ili 5 ispita ...

Meni ovo dovoljno govori o faxu ...
http://forum.klix.ba/fakultet-za-menadz ... 51554.html
Ovo je savršeno mjesto za Rešidata, sad im sve vjerujem :lol:
To je :lol: profesorica ga je pitala " Sta su berze" on reko i 7 dobio
P308

#129 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by P308 »

putokaz1 wrote:
P308 wrote:A niko Igora ne spominje, sta je s njim?
samo smeta ostalima
Ja vjerujem da moze iznenaditi.
Banksy

#130 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Banksy wrote:
VjecitiStudent wrote:
Na kojem travničkom univerzitetu je završio ekonomiju?
Nije tamo, u Travniku je Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju,

on je završio ''Fakultet za menadžment i turizam'' (!?)

treba nam samo ime univerziteta.
http://forum.klix.ba/fakultet-za-menadz ... 51554.html
Jel ovaj? :D
Možda se i Samer javljao na temi... :mrgreen:
ultima_palabra

#131 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by ultima_palabra »

Da nije ovaj? :D
Sindibad wrote:pa ja ne znam na kojem ti je faxu jaran al se na ovom sigurno ne narucuju pecenja i ostalo,ovaj fax ima svoju zgradu i kabinete za predavanja...imaju jos 2 faxa u travniku, aperion i jos neki kjgklfjgk....mozda se tu rostilja hahah
Sindibad wrote:Mozda da se i ti prebacis ocigledno ne ide na drzavnom a? mozda te ja ipak primim sa tom diplomom da radis kod mene :mrgreen:
Sindibad wrote: pa mozda je malo lakse nego na drzavnom faxu, ipak ovdje debelo placas skolarinu, vozaris, hiljadu nekih dodatnih troskova ...na kraju kad dobijes diplomu nece te poslodavac pitat jesi li zavrsio u sarajevu,travniku,bihacu,mostaru....bitno je da se zavede diploma u radnu knjizicu a poslije sretno do penzije :)
Banksy

#132 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

I ja ga taman čitam :lol:

2008. ima logike :mrgreen:

edit:
Uvijek je pucao na visoko :lol:
Visoka poslovna skola- Ekonomski fakultet
Unread postby Sindibad » 21/04/2009 01:05

Možeš biti Visoki predstavnik kad to zavrsis
Ned071

#133 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Ned071 »

putokaz1 wrote:
Ned071 wrote:
putokaz1 wrote:Najzanimljivija općina u BH ,najbitnija
Zamisli temu Ko će biti načelnik Vogošće -pa to se zna
Ovdje se lome koplja
Biti ili ne biti

po cemu je bitnija od srebrenice?
Ispravljam se najbitnija u FBIH,uz Tuzlu,a Mostara i ovaj put nema.
Za Bošnjake u RS je najbitnija Srebrenica,a Za opoziciju u RS Banjaluka.
nije čak ni u f bih. naravno da je bitna ljudima oji tu zive, ali ne znam sta se tu moze bitnije promijeniti u odnosu na becirevica. s obzirom na nadleznosti.
puno je bitniji stolac. bitan je prijedor. bitna je velika kladusa. centar je stvar prestiza.
Banksy

#134 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

U psihološkom smislu, puno su bitiniji i Stolac i Prijedor i Srebrenica, ali u Centru se vrti najviše novca, posebno za građevinske parcele i dozvole, to su mulitimilonske muljaže, zato toliki interes i tolika borba.
Roccohljup

#135 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Roccohljup »

hebo majku fakat da se zapita covjek za koga glasati......... jos mi reuf ko najbolji ispadne od svih :lol:
O'zone
Globalni moderator

#136 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by O'zone »

KatarinaKosaca wrote:
DonieBrasco wrote:Kako god narode nama u FBiH ne gine jos jedan mandat SDA-SBB. (na zalost)
NS odlicnog, brilijantnog Tarika Jazica zrtvuje u SG, a u Centru daju Bukvu. Nije im kandidatkinja za NG puno bolja, ali, kako nema izgleda nije ni vazno. U Centru jesu imali izgleda i tu daju nagore. DF daje Residata nakon sto smo mu se grohotom smijali, SDP daje Kamocaja koji nema dana vanpartijskog radnog staza, a sklon je nepotizmu, pojavljuje se neki Reuf bez plana programa teme i ideje sa Smuljagicem u zaledjini i Semsinoj zgradi i prijateljstvu, Vlasta kao usamljeni boem bez icije podrske i promidzbe. Koga od njih da mi bude zao? Jedino nas u Opcini, jer ce se sa Kosovcem kriminalizacija, tajkunizacija, nelegalnost i anarhija nastaviti tamo gdje je Becirevic stao. Ali za ocajno stanje u Opcini odgovornost imaju samo lijevi.
Nigdje nisi spomenula umjetnika Nikšića. Diskriminacija :oops:
Capsicum

#137 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Capsicum »

Roccohljup wrote:hebo majku fakat da se zapita covjek za koga glasati......... jos mi reuf ko najbolji ispadne od svih :lol:
Pa to se iz aviona vidi. Al mi smo takva sredina gdje cemo radije covjeka procjeniti kroz prizmu 30 godina stare fore iz nadrealista nego na osnovu njegovih kvaliteta i sposobnosti.
VjecitiStudent

#138 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

ultima_palabra wrote:Da nije ovaj? :D
Sindibad wrote:pa ja ne znam na kojem ti je faxu jaran al se na ovom sigurno ne narucuju pecenja i ostalo,ovaj fax ima svoju zgradu i kabinete za predavanja...imaju jos 2 faxa u travniku, aperion i jos neki kjgklfjgk....mozda se tu rostilja hahah
Sindibad wrote:Mozda da se i ti prebacis ocigledno ne ide na drzavnom a? mozda te ja ipak primim sa tom diplomom da radis kod mene :mrgreen:
Sindibad wrote: pa mozda je malo lakse nego na drzavnom faxu, ipak ovdje debelo placas skolarinu, vozaris, hiljadu nekih dodatnih troskova ...na kraju kad dobijes diplomu nece te poslodavac pitat jesi li zavrsio u sarajevu,travniku,bihacu,mostaru....bitno je da se zavede diploma u radnu knjizicu a poslije sretno do penzije :)
"Sedam Sindbadovih putovanja" i turistička agencija, potpuno se uklapa.
Banksy

#139 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Banksy »

Ima logike, putnik, bliskoistočno porijeklo, a kako ne čita, Sin(d)bad lako postane Sindibad, to je to.
putokaz1

#140 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

Banksy wrote:U psihološkom smislu, puno su bitiniji i Stolac i Prijedor i Srebrenica, ali u Centru se vrti najviše novca, posebno za građevinske parcele i dozvole, to su mulitimilonske muljaže, zato toliki interes i tolika borba.
Prijedor je DNS ili SNSD(borba kolicionskih partnera),Stolac i Srebrenica borba Naroda protiv Naroda,a Centar i Tuzla borba razjedinjene opozicije i sda
VjecitiStudent

#141 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

Općina Stari grad u akciji skidanja plakata
http://ba.n1info.com/a114639/Vijesti/Vi ... akata.html

a općina Centar u akciji lijepljenja (zelenih) plakata.
stric

#142 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by stric »

dragi forumaši/ce,

vi nastanjeni u opštini centar sarajevo. predlažem vam da umjesto rata na forumu pokrenete akciju motivisanja glasača da u što većem broju izađu na izbore i biraju, na prethodnim izborima za načelnika ooštine izašlo je 43% upisanih u birački spisak.

neka glasaju za koga hoće. sa 70% izlaznosti ko pobijedi - drugi nema pravo da se ljuti.

stric :bih:
putokaz1

#143 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by putokaz1 »

stric wrote:dragi forumaši/ce,

vi nastanjeni u opštini centar sarajevo. predlažem vam da umjesto rata na forumu pokrenete akciju motivisanja glasača da u što većem broju izađu na izbore i biraju, na prethodnim izborima za načelnika ooštine izašlo je 43% upisanih u birački spisak.

neka glasaju za koga hoće. sa 70% izlaznosti ko pobijedi - drugi nema pravo da se ljuti.

Valtere došao je stric
Ma neće ljudi izać vole sda
KatarinaKosaca

#144 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by KatarinaKosaca »

u pravu si, samo kad bih znali za koga... Gradjani SG mogu birati. Mi cak ni manje zlo..Ozbiljno razmisljam da ostanem kuci umjesto da cekam na birackom mjestu.
Logovan

#145 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Logovan »

VjecitiStudent wrote:Općina Stari grad u akciji skidanja plakata
http://ba.n1info.com/a114639/Vijesti/Vi ... akata.html

a općina Centar u akciji lijepljenja (zelenih) plakata.
Bravo. Samo skidaj. :thumbup:
VjecitiStudent

#146 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by VjecitiStudent »

Koliko u Centru zaista ima glasača, preko 60 000, po CIK-u, ili oko 45 000, po popisu?
artime

#147 Re: RE: Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by artime »

gold'n'brown wrote:znaci plac :lol:

Ahahahah pa sta je ovo ljudi! OMG! :D
Nisam sa Centra ali dajte ba cuj Samera za nacelnika. Pa radije Niksica pogurajte.
KatarinaKosaca

#148 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by KatarinaKosaca »

ultima_palabra wrote:Da nije ovaj? :D
Uh, ozbiljnije je nego sto sam mislila :-? A, svaka cast za ovaj obavjestajni rad. Kako nekad napisa Hemon «U Sarajevu nema tajni» :mrgreen:
Pirija

#149 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by Pirija »

Banksy wrote:
malakh wrote:
kada se spominje eksces da "ne voli čitati" onda je bitno napomenuti kako je to sve krenulo.

pojedincima je poskok info, zvanični portal hdza, relevantan izvor za takve tvrdnje.

u prilogu kako i odakle je sve to počelo:

http://--- NO LINKS ---/wp/ministar-kulture- ... i-pjesnik/
Još jedna laž. Počelo je u intervjuu za Radio Sarajevo, tamo je priznao da, iako je ministar kulture, ne voli čitati.
http://www.radiosarajevo.ba/metromahala ... evo/184433

Čitate li?

Čitam uglavnom stručnu literaturu iz oblasti turizma, inače nisam ljubitelj književnosti.

Samer Rešidat, ministar za kulturu i sport Kantona Sarajevo

e cuj "strucne" literature u turizmu.... pa jel ga stid izvalit ovakvu glupost...
ultima_palabra

#150 Re: Koga za načelnika Općine Centar?

Post by ultima_palabra »

Ma lik je smijurija, intelektualno na nivou slikara Meme i sličnih SBB veličina.
Post Reply