Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
putokaz1 wrote:Najzanimljivija općina u BH ,najbitnija
Zamisli temu Ko će biti načelnik Vogošće -pa to se zna
Ovdje se lome koplja
Biti ili ne biti
po cemu je bitnija od srebrenice?
Strateski Srebrenica je najvaznija. Ali najteze je, mislim pobijediti u Starom Gradu i Centru. Mentalitet je drukciji nego u manjim sredinama.U SG mahalu ne mozes prevariti, sve zna i pamti, a u Centru zivi vecina pismenog gradjanstva.
VjecitiStudent wrote:
Na kojem travničkom univerzitetu je završio ekonomiju?
Nije tamo, u Travniku je Fakultet za menadžment i poslovnu ekonomiju,
on je završio ''Fakultet za menadžment i turizam'' (!?)
treba nam samo ime univerziteta.
Izgleda da je bila travnička ekspozitura u Vogošći, 2008. evo opisa
ProbuseniDolar wrote:To je onaj fax sto su se predavanja jedno vrijeme pdrzavala u hotelu Park u Vogosci ... Jaran mi se kurchio kako na predavanjima naruci pecenje i pivkaru i lagano ... tekica, olovka ... eto ga u roku ce ga zavrsiti izgleda .... A isti taj na EFSA u 3 godine studiranja dao ukupno 4 ili 5 ispita ...
Sindibad wrote:pa ja ne znam na kojem ti je faxu jaran al se na ovom sigurno ne narucuju pecenja i ostalo,ovaj fax ima svoju zgradu i kabinete za predavanja...imaju jos 2 faxa u travniku, aperion i jos neki kjgklfjgk....mozda se tu rostilja hahah
Sindibad wrote:Mozda da se i ti prebacis ocigledno ne ide na drzavnom a? mozda te ja ipak primim sa tom diplomom da radis kod mene
Sindibad wrote:
pa mozda je malo lakse nego na drzavnom faxu, ipak ovdje debelo placas skolarinu, vozaris, hiljadu nekih dodatnih troskova ...na kraju kad dobijes diplomu nece te poslodavac pitat jesi li zavrsio u sarajevu,travniku,bihacu,mostaru....bitno je da se zavede diploma u radnu knjizicu a poslije sretno do penzije
putokaz1 wrote:Najzanimljivija općina u BH ,najbitnija
Zamisli temu Ko će biti načelnik Vogošće -pa to se zna
Ovdje se lome koplja
Biti ili ne biti
po cemu je bitnija od srebrenice?
Ispravljam se najbitnija u FBIH,uz Tuzlu,a Mostara i ovaj put nema.
Za Bošnjake u RS je najbitnija Srebrenica,a Za opoziciju u RS Banjaluka.
nije čak ni u f bih. naravno da je bitna ljudima oji tu zive, ali ne znam sta se tu moze bitnije promijeniti u odnosu na becirevica. s obzirom na nadleznosti.
puno je bitniji stolac. bitan je prijedor. bitna je velika kladusa. centar je stvar prestiza.
U psihološkom smislu, puno su bitiniji i Stolac i Prijedor i Srebrenica, ali u Centru se vrti najviše novca, posebno za građevinske parcele i dozvole, to su mulitimilonske muljaže, zato toliki interes i tolika borba.
DonieBrasco wrote:Kako god narode nama u FBiH ne gine jos jedan mandat SDA-SBB. (na zalost)
NS odlicnog, brilijantnog Tarika Jazica zrtvuje u SG, a u Centru daju Bukvu. Nije im kandidatkinja za NG puno bolja, ali, kako nema izgleda nije ni vazno. U Centru jesu imali izgleda i tu daju nagore. DF daje Residata nakon sto smo mu se grohotom smijali, SDP daje Kamocaja koji nema dana vanpartijskog radnog staza, a sklon je nepotizmu, pojavljuje se neki Reuf bez plana programa teme i ideje sa Smuljagicem u zaledjini i Semsinoj zgradi i prijateljstvu, Vlasta kao usamljeni boem bez icije podrske i promidzbe. Koga od njih da mi bude zao? Jedino nas u Opcini, jer ce se sa Kosovcem kriminalizacija, tajkunizacija, nelegalnost i anarhija nastaviti tamo gdje je Becirevic stao. Ali za ocajno stanje u Opcini odgovornost imaju samo lijevi.
Nigdje nisi spomenula umjetnika Nikšića. Diskriminacija
Roccohljup wrote:hebo majku fakat da se zapita covjek za koga glasati......... jos mi reuf ko najbolji ispadne od svih
Pa to se iz aviona vidi. Al mi smo takva sredina gdje cemo radije covjeka procjeniti kroz prizmu 30 godina stare fore iz nadrealista nego na osnovu njegovih kvaliteta i sposobnosti.
Sindibad wrote:pa ja ne znam na kojem ti je faxu jaran al se na ovom sigurno ne narucuju pecenja i ostalo,ovaj fax ima svoju zgradu i kabinete za predavanja...imaju jos 2 faxa u travniku, aperion i jos neki kjgklfjgk....mozda se tu rostilja hahah
Sindibad wrote:Mozda da se i ti prebacis ocigledno ne ide na drzavnom a? mozda te ja ipak primim sa tom diplomom da radis kod mene
Sindibad wrote:
pa mozda je malo lakse nego na drzavnom faxu, ipak ovdje debelo placas skolarinu, vozaris, hiljadu nekih dodatnih troskova ...na kraju kad dobijes diplomu nece te poslodavac pitat jesi li zavrsio u sarajevu,travniku,bihacu,mostaru....bitno je da se zavede diploma u radnu knjizicu a poslije sretno do penzije
"Sedam Sindbadovih putovanja" i turistička agencija, potpuno se uklapa.
Banksy wrote:U psihološkom smislu, puno su bitiniji i Stolac i Prijedor i Srebrenica, ali u Centru se vrti najviše novca, posebno za građevinske parcele i dozvole, to su mulitimilonske muljaže, zato toliki interes i tolika borba.
Prijedor je DNS ili SNSD(borba kolicionskih partnera),Stolac i Srebrenica borba Naroda protiv Naroda,a Centar i Tuzla borba razjedinjene opozicije i sda
vi nastanjeni u opštini centar sarajevo. predlažem vam da umjesto rata na forumu pokrenete akciju motivisanja glasača da u što većem broju izađu na izbore i biraju, na prethodnim izborima za načelnika ooštine izašlo je 43% upisanih u birački spisak.
neka glasaju za koga hoće. sa 70% izlaznosti ko pobijedi - drugi nema pravo da se ljuti.
vi nastanjeni u opštini centar sarajevo. predlažem vam da umjesto rata na forumu pokrenete akciju motivisanja glasača da u što većem broju izađu na izbore i biraju, na prethodnim izborima za načelnika ooštine izašlo je 43% upisanih u birački spisak.
neka glasaju za koga hoće. sa 70% izlaznosti ko pobijedi - drugi nema pravo da se ljuti.
stric
Valtere došao je stric
Ma neće ljudi izać vole sda
stric
u pravu si, samo kad bih znali za koga... Gradjani SG mogu birati. Mi cak ni manje zlo..Ozbiljno razmisljam da ostanem kuci umjesto da cekam na birackom mjestu.
stric
Koliko u Centru zaista ima glasača, preko 60 000, po CIK-u, ili oko 45 000, po popisu?
Sindibad wrote:
Uh, ozbiljnije je nego sto sam mislila A, svaka cast za ovaj obavjestajni rad. Kako nekad napisa Hemon «U Sarajevu nema tajni»