28. maj, otvorena Scena Fis!!!!!!!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Drumer

Post by Drumer »

Ta tema je zavrsena, zato nema vise smisla da se objasnjavamo. A sto se tice mog ega, to bi se dalo raspravit al u 4 oka. Ako si raspolozen(a) mozemo se dogovorit kad i gdje. :P
Tisina

Post by Tisina »

Drumer wrote:Ta tema je zavrsena, zato nema vise smisla da se objasnjavamo. A sto se tice mog ega, to bi se dalo raspravit al u 4 oka. Ako si raspolozen(a) mozemo se dogovorit kad i gdje. :P
pazi ti oasnog insana :)
de bolan sto ti se merak svadjati , zivot je prekratak za takvo sto ;)
bridget

Post by bridget »

Drumer wrote:Ta tema je zavrsena, zato nema vise smisla da se objasnjavamo. A sto se tice mog ega, to bi se dalo raspravit al u 4 oka. Ako si raspolozen(a) mozemo se dogovorit kad i gdje. :P
slazem se (da je tema zavrsena), peace? :roll:

nisam ti ja raspolozenA za rasprave, ja preferiram da cujem tudje ali i da iznesem svoje misljenje i to je to, bez rasprava 8-) :P
Drumer

Post by Drumer »

Ja ne znam zasto ali imam osjecaj da ste me skroz pogresno procijenili. Ja se uopste ne svadjam. Ja samo raspravljam, a to je daleko od svadje. Nedo bog da se naljtim do te granice:) Nego Bridget, ja sam mislio na nesto drugo kad sam rekao u 4 oka.. Pa ti sad gledaj...Tisinice, pa ti me bar znas, nije valjda da si i ti stekla takav dojam. Ako jesi, sve cu uradit da promijenis misljenje. Al sve....As you wish... :razz:
Tisina

Post by Tisina »

Drumer wrote:Ja ne znam zasto ali imam osjecaj da ste me skroz pogresno procijenili. Ja se uopste ne svadjam. Ja samo raspravljam, a to je daleko od svadje. Nedo bog da se naljtim do te granice:) Nego Bridget, ja sam mislio na nesto drugo kad sam rekao u 4 oka.. Pa ti sad gledaj...Tisinice, pa ti me bar znas, nije valjda da si i ti stekla takav dojam. Ako jesi, sve cu uradit da promijenis misljenje. Al sve....As you wish... :razz:
:) ma ja sam ti pacifista po opredjeljenju ;)

a sve.. nikada ne trazim, samo ponesto tu i tamo, ponekad
bridget

Post by bridget »

Drumer wrote:Ja ne znam zasto ali imam osjecaj da ste me skroz pogresno procijenili. Ja se uopste ne svadjam. Ja samo raspravljam, a to je daleko od svadje. Nedo bog da se naljtim do te granice:) Nego Bridget, ja sam mislio na nesto drugo kad sam rekao u 4 oka.. Pa ti sad gledaj...Tisinice, pa ti me bar znas, nije valjda da si i ti stekla takav dojam. Ako jesi, sve cu uradit da promijenis misljenje. Al sve....As you wish... :razz:
ma znamo mi da su bubnjari (generalno) dobri ljudi, a ne svadjalice :-)
greska u koracima :razz:
Drumer

Post by Drumer »

Eh bas mi je drago da imas lijepo misljenje o bubnjarima, ali kakve to veze ima sa mnom. Ja nisam bubnjar.. :? Nema veze desava se...
bridget

Post by bridget »

Drumer wrote:Eh bas mi je drago da imas lijepo misljenje o bubnjarima, ali kakve to veze ima sa mnom. Ja nisam bubnjar.. :? Nema veze desava se...
nisam ni ja :P
desava se....
Drumer

Post by Drumer »

Mogli bi skupa na casove bubnjanja? :D
yngwie11

Post by yngwie11 »

evo dio atmosfere sa finala...

http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=2ZMK ... CASRJERFEL

pozdrav
Tisina

Post by Tisina »