All about Dragan Mektić

Post Reply
cikcak1

#126 Re: All about Dragan Mektić

Post by cikcak1 »

JThomas wrote:kaže juče, u tim prostorijama više ne može biti sud, tamo je kriminal u zidovima, u podovima :lol:
a sve zbog hebenog rucka.........koji je to mentol!!!
cyprus

#127 Re: All about Dragan Mektić

Post by cyprus »

Ja inače nisam fan ovakvog pristupa u politici, ali Mektić udara baš tamo gdje treba, na pravo mjesto, u sridu... Možda je tačno to da je jači na priči, nego na djelima, ali mislim da je velika stvar i to što je neko iz vlasti konačno jasno upro prstom u suštinski problem i što ako ništa vrši pritisak na bagru iz pravosuđa...

Zato :thumbup:

PS Nego kontam da se neće on još mnogo zadržat u SDS-u... Kakve su šanse da pređe u neku "probosansku" stranku? Možda tipa ovih novih što su na pomolu... Mislim da to ne bi bilo loše...
Banksy

#128 Re: All about Dragan Mektić

Post by Banksy »

Mektić je agresivan, naporan, nezgrapan i nekorektan, ali u ovom trenutku vrlo koristan, pa ga valja podnijeti. Problem je samo što ga previše ima, prečesto istupa, a i previše je sve u zabavljačkom tonu, pa će se brzo istrošiti, vrlo moguće bez velikih rezultata.
Juliuscezar

#129 Re: All about Dragan Mektić

Post by Juliuscezar »

ko je zapravo josip šimić , ciji je on
mO k3

#130 Re: All about Dragan Mektić

Post by mO k3 »

Banksy wrote:Mektić je agresivan, naporan, nezgrapan i nekorektan, ali u ovom trenutku vrlo koristan, pa ga valja podnijeti. Problem je samo što ga previše ima, prečesto istupa, a i previše je sve u zabavljačkom tonu, pa će se brzo istrošiti, vrlo moguće bez velikih rezultata.

:thumbup:
General War

#131 Re: All about Dragan Mektić

Post by General War »

Banksy wrote:Mektić je agresivan, naporan, nezgrapan i nekorektan, ali u ovom trenutku vrlo koristan, pa ga valja podnijeti. Problem je samo što ga previše ima, prečesto istupa, a i previše je sve u zabavljačkom tonu, pa će se brzo istrošiti, vrlo moguće bez velikih rezultata.
Treutno gdje udara-najkorisniji u politickoj javnosti u BiH, da je samo pajac, nebio se ovoliko oni u tuzilastvu (a i oni koje se najvise tice sve ovo) zabavili likom DM-a da idu u laziranje dokumenata...nece biti rezultata ako paznju javnosti kao i obicno dezurni kuhari opet usmjere na zeljeni smijer.
Samo jedan posten covjek na pravom mjestu moze napraviti tako sranje kod kuhara da ce se prstit...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#132 Re: All about Dragan Mektić

Post by malakh »

ja ne mogu da vjerujem da je onaj josip simic toliko bitna licnost.

zna li neko vise detalja o njemu, ko je, sta je, cim se bavi, u kojoj je stranci i ko stoji iza njega i otkud njemu onaj dokument?
General War

#133 Re: All about Dragan Mektić

Post by General War »

malakh wrote:ja ne mogu da vjerujem da je onaj josip simic toliko bitna licnost.

zna li neko vise detalja o njemu, ko je, sta je, cim se bavi, u kojoj je stranci i ko stoji iza njega i otkud njemu onaj dokument?
Nemam pojma ko je lik, ali ne znam sto se cudis, pola i jacijh imena novinarskih radi narucene clanke za razne interesne grupe...vecinom za diskreditaciju oponenata,ovaj je cini se nadjen u zurbi...i zasro.
Roccohljup

#134 Re: All about Dragan Mektić

Post by Roccohljup »

Realno, po svim standardima za poziciju koju obavlja, Gagi je teška sirovina. Ali za ono sto je zapoceo i o kakvm se javašluku radi kod nas (na svim nivoima), možda su ljudi takvog pedigrea zaista i potrebni da pokrenu stvari.
hladan.preminger

#135 Re: All about Dragan Mektić

Post by hladan.preminger »

Roccohljup wrote:
Realno, po svim standardima za poziciju koju obavlja, Gagi je teška sirovina. Ali za ono sto je zapoceo i o kakvm se javašluku radi kod nas (na svim nivoima), možda su ljudi takvog pedigrea zaista i potrebni da pokrenu stvari.

Da razbiješ beton treba ti hilti. :D
agent_zero

#136 Re: All about Dragan Mektić

Post by agent_zero »

Mekta :thumbup:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#137 Re: All about Dragan Mektić

Post by malakh »

General War wrote:
malakh wrote:ja ne mogu da vjerujem da je onaj josip simic toliko bitna licnost.

Nemam pojma ko je lik, ali ne znam sto se cudis, pola i jacijh imena novinarskih radi narucene clanke za razne interesne grupe...vecinom za diskreditaciju oponenata,ovaj je cini se nadjen u zurbi...i zasro.
nisam uopce na to mislio i znam ja sta ti pricas. vec mi nije jasan njegov populizam u ovih posljednjih par mjeseci. cime ga je zasluzio?
General War

#138 Re: All about Dragan Mektić

Post by General War »

malakh wrote:
General War wrote:

nisam uopce na to mislio i znam ja sta ti pricas. vec mi nije jasan njegov populizam u ovih posljednjih par mjeseci. cime ga je zasluzio?
Ako mislis na populizam Mektica, moje misljenje je da je on svjestan pritiska javnosti, tako je sjebo gorana salihovica, a sada po istom principu dere i ovu gospoju...institucionalno on ne moze nista rijestiti jer su svo povezani ko svinjska crijeva...a svi smo vise nego svjesni svega ovoga pa godi uhu da neko javno proziva imenom i prezimenom.
A ako mislis na ovog novinara...ma lik totalno nevazan ali super dosao da mektic potvrdi poentu, eno opet ona se tuziteljica danas javila da " izgladi" situaciju, nije sve do mektica kad mu se namjestaju na volej.
walk_M-A-N

#139 Re: All about Dragan Mektić

Post by walk_M-A-N »

Da on nije udario, ne bi ni znali šta onda sve radi da zataška i kome.
http://www.zurnal.info/novost/20648/mir ... -je-u-toku
putokaz1

#140 Re: All about Dragan Mektić

Post by putokaz1 »

Dragan Mektić jedno veliko NIŠTA
General War

#141 Re: All about Dragan Mektić

Post by General War »

putokaz1 wrote:Dragan Mektić jedno veliko NIŠTA
Mozes li malo objasnit?
putokaz1

#142 Re: All about Dragan Mektić

Post by putokaz1 »

General War wrote:
Mozes li malo objasnit?
Neznam čiji je igrač
mnogo priča
govori i što je tačno i što je netačno
još nikog nije ugrozio
Ko ga je postavio,neka stranka ili?
Jer on ne može niti Bakiru ni Dodiku ni Čoviću ništa
Maraschino

#143 Re: All about Dragan Mektić

Post by Maraschino »

putokaz1 wrote:
General War wrote:
Mozes li malo objasnit?
Neznam čiji je igrač
mnogo priča
govori i što je tačno i što je netačno
još nikog nije ugrozio
Ko ga je postavio,neka stranka ili?
Jer on ne može niti Bakiru ni Dodiku ni Čoviću ništa
Ne moze im ni Covic/Ivanic/Izetbegovic nista sto ne znaci da i Tuzilastvo BiH ne moze.
Sve polazi od Tuzilastva. Kako koji gl.tuzilac dolazi tako se potvrdjuju Mekticeve izjave ''da je to leglo korupcije i kriminala''.

On trazi da Tuzilastvo radi svoj posao, dize optuznice, on ce hapsiti i privoditi, Tuzilastvo imati jake dokaze(ne sminku kao kod Causevica i ostalih), Sud donosi presudu i to je to...ili ne znas sta je njegova uloga u svemu tome.
putokaz1

#144 Re: All about Dragan Mektić

Post by putokaz1 »

SUD BIH nemože ništa Dodiku i Čoviću ali ni Baketu
Oni su birali i tužioce i sudije i otjerali ovog Salihovića
Maraschino

#145 Re: All about Dragan Mektić

Post by Maraschino »

putokaz1 wrote:SUD BIH nemože ništa Dodiku i Čoviću ali ni Baketu
U cemu je problem?
U Mekticu koji ukazuje na te sprege.
putokaz1

#146 Re: All about Dragan Mektić

Post by putokaz1 »

Maraschino wrote:
putokaz1 wrote:SUD BIH nemože ništa Dodiku i Čoviću ali ni Baketu
U cemu je problem?
U Mekticu koji ukazuje na te sprege.
Previše priča-Pas koji laje ne ujeda.
Ja bi više volio da je pokrenuo tihu istragu protiv koga,da je pohapsio neke kriminalce bar lokalne,da je krenuo s nečim,s djelima...
Tačno je da je sud i tužilaštvo stranačko,to znamo i bez njega
A meni nije jasno da li je:
-Kantonalno tužilaštvo ispitalo Šimića ili nije
-Da li je transkript o prisluškivanju stvaran,legalan itd
i slično sve mi je to mutno
Maraschino

#147 Re: All about Dragan Mektić

Post by Maraschino »

Ide SIPA ulicom i hapsi kriminalce. :-)
Oni kombi ne smiju upaliti bez necijeg naloga a naloge izdaje zna se ko tako da i Mektic postaje neurozan sto niko ne izdaje naloge.
Quaresma

#148 Re: All about Dragan Mektić

Post by Quaresma »

a šta se treba desiti da fasuju navedeni političari odnosno tužioci, sudije?

na stranu sto smo nakaradna drzava, i sto su navedeni nedodirljivi.
Roccohljup

#149 Re: All about Dragan Mektić

Post by Roccohljup »

Quaresma wrote:a šta se treba desiti da fasuju navedeni političari odnosno tužioci, sudije?

na stranu sto smo nakaradna drzava, i sto su navedeni nedodirljivi.
revolucija.....i promjena mentaliteta građana.......drugim riječima smak svijeta prije :)
Roccohljup

#150 Re: All about Dragan Mektić

Post by Roccohljup »

Josip Šimić Đinđić, novinar portala Dnevno, podnio je jučer krivičnu prijavu protiv Dragana Mektića, ministra sigurnosti BiH, i Gordana Tomića i Dragana Pekića, pripadnika SIPA-e, zbog, kako kaže, protupravnog hapšenja, javlja Srna. Šimić Đinđić, tvrdi da su mu tokom privođenja 30. avgusta pripadnici SIPA-e nanijeli ogromnu štetu časti i ugleda i potresli porodicu, te da mu je zbog toga narušeno zdravlje. Smatra da je privreden kako bi "policijskim metovama bio pritisnut da laže na vršioca dužnosti glavne tužiteljice BiH Gordane Tadić", javlja Srna. .
Pročitajte više na: http://avaz.ba/vijesti/bih/297975/novin ... ra-mektica
Isto ko da ga je Gagi hapsio :)
Post Reply