SA-X Humanitarna Akcija
-
privremeni
Treba mi na PM samo podatak gdje ili kome da prilozim svoj doprinos, a ostalo mozete i bez mene.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
dok regulisemo otvaranje racuna i mjesto prikupljanja, sve ce biti objavljeno..privremeni wrote:Treba mi na PM samo podatak gdje ili kome da prilozim svoj doprinos, a ostalo mozete i bez mene.
ako zelis mozes poslati mail na [email protected] pa cemo ti poslati mail, ili da te "pritefterimo" pa ti sibnemo PM nakon sto sve detalje utanacimo
Pozdrav
- flora.sa
kad otvorite račun, postirajte ga, da znamo na koji račun treba uplatiti novac.mIRCerka wrote:dok regulisemo otvaranje racuna i mjesto prikupljanja, sve ce biti objavljeno..privremeni wrote:Treba mi na PM samo podatak gdje ili kome da prilozim svoj doprinos, a ostalo mozete i bez mene.
ako zelis mozes poslati mail na [email protected] pa cemo ti poslati mail, ili da te "pritefterimo" pa ti sibnemo PM nakon sto sve detalje utanacimo
Pozdrav
-
edu
tvoja zelja je za mene zapovijest...flora.sa wrote:kad otvorite račun, postirajte ga, da znamo na koji račun treba uplatiti novac.mIRCerka wrote:dok regulisemo otvaranje racuna i mjesto prikupljanja, sve ce biti objavljeno..privremeni wrote:Treba mi na PM samo podatak gdje ili kome da prilozim svoj doprinos, a ostalo mozete i bez mene.
Pozdrav
- Pooll
Ja sve nickove, koji zele da budu obavijesteni PM-om... skupljam pa cemo ih obavijestiti...mIRCerka wrote:dok regulisemo otvaranje racuna i mjesto prikupljanja, sve ce biti objavljeno..privremeni wrote:Treba mi na PM samo podatak gdje ili kome da prilozim svoj doprinos, a ostalo mozete i bez mene.
Pozdrav
-
fido1
-
edu
druze pooll..preuzmi...fido1 wrote:Pozdrav,
Zelio bih ucestvovati u ovoj humanoj akciji, pa molim da mi posaljete info u vezi toga.
Hvala
P.S. Drago mi je sto na ovom forumu ima ovako plemenitih stvari kao i forumasa.
e-mail: [email protected]
- morti
prvi srpski d'n'b,ljudi će da odvale kad to čujuedu wrote:Bravo "munjo"...Pooll wrote:preuzeto
beton film
može li se znat koliko nas je trenutačno u ovome?...čisto informativno!
imena,kolega,imenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
-
mIRCerka
Koristim ovu priliku da vas zamolim da se ova tema vise ne zachatava. Vec saljemo link na temu mogucim saradnicima, tako da ne trebamo ispasti neprofesionalni
Hvala
pozdrav svim akcijasima
pozdrav svim akcijasima
-
AlisaWonder
evo, provjeravam mail i vidim da su se stvari malo otegle, pa samo da primjetim da - sva sreca sto tetka Zilha ne ceka na nas da nahrani gladne
onome koji treba pomoc, svaki je dan kao godina...
a mi se natezemo oko datuma...
al hajd...
onome koji treba pomoc, svaki je dan kao godina...
a mi se natezemo oko datuma...
al hajd...
-
edu
ja bez tog saopcenja ne mogu nista ZVANICNO uraditi..da mi neko kaze dodji sutra da gostujes na nekoj TV ne mogu bez toga..jer smo se dogovorili da cekamo to saopcenje..da svi isto pricamo a ne kao indijanci..prema tome SAOPCENJE!!!..izgubili smo 3 dana a skoro nista nismo uradili..ili mozda neko jeste a ne javlja???
-
mIRCerka
plan je slijedeci:
1. kontaktirati markete i vidjeti koji su raspolozeni za suradnju
2. prilagoditi Saopcenje za javnost tim informacijama
3. Media attack
stoga edu, oci moje lijepe, sacekaj malo
mozes nazvati svoju raju i objasniti sta je OTPRILIKE plan i vidjeti da li oni takve stvari uopste vise objavljuju...
1. kontaktirati markete i vidjeti koji su raspolozeni za suradnju
2. prilagoditi Saopcenje za javnost tim informacijama
3. Media attack
stoga edu, oci moje lijepe, sacekaj malo
mozes nazvati svoju raju i objasniti sta je OTPRILIKE plan i vidjeti da li oni takve stvari uopste vise objavljuju...