pa ako ti je mali moze procitaki sam kaki sam wrote:Otvara li se ovaj cep .... Moze li kita proci kroz njega
moj nije mog'o zajebaje ga fi (r)
pa ako ti je mali moze procitaki sam kaki sam wrote:Otvara li se ovaj cep .... Moze li kita proci kroz njega
Jučer sam umro i danas opet kad sam pročitao... Kasni kandidat za post godine.Buckethead wrote:taki sam kaki sam wrote:Otvara li se ovaj cep .... Moze li kita proci kroz njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
umirem
Buckethead wrote:taki sam kaki sam wrote:Otvara li se ovaj cep .... Moze li kita proci kroz njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
umirem
http://** No links **.ba/clanak/141258/ljekari-up ... gavajte-ihRespiratorne maske jedino rješenje
Ljekari upozoravaju: Hirurške maske pogoršavaju stanje, izbjegavajte ih!
i ti potrefiš na najskuplju radnju na dunjaluku, a možda i širedjryback wrote:Ja sam nasao na aneksu preko puta trolejbuske, ima radnja boje i lakovi, 2,90KM je komad, odlicne maske sa filterima - ffp2
ne supljiram, samo kažem da sam se zajebao kad god sam ušao u onu radnju... imaš 3M radnju u halilovićima, imaš Wurth u paromlinskoj pa biraj, Sensu je shit...djryback wrote:Koje su to cestite koje ffp2 ne filtrira? gdje se iste mogu jeftinije kupiti? Ja sam obisao pola grada da bih nasao uopste ovakve.mk ultra wrote:
čestice koje trebaju da se filtriraju su manje od onoga što ove male maskice mogu da zadrže
bez minimalno NATO5 vojnog filtera, skoro pa i nema nikakve razlike
mani se suplje, vec daj neki koristan podatak ako ga imas, a ako nemas... radije nemoj supljirati.
Filtriranje bilo cega nije tako jednostavnodjryback wrote:Koliko ja znam to su one full gas maske kao npr vojne.. znaci govoris da cestice PM2.5 ne moze nista osim njih isfiltrirat od ovih obicnih laganih maski? U tom slucaju smo svi popushilic ko zivi ovdjemk ultra wrote: GP 5 može da filtrira 0.22 µm, i sve ove gasove...
Ajatolah_ wrote: Jučer sam umro i danas opet kad sam pročitao... Kasni kandidat za post godine.

Ovo je odijelo za vatruThorgerson wrote:Ljudi ne nasjedajte...kakve maske kakvi bakraci...
Jos nekoliko ostalo...pozurite.
http://image.shutterstock.com/display_p ... 328610.jpg

Gdje ima? Hvala.dječak sa šibicama wrote: ↑13/12/2019 00:40 Vog maske su kul izgledom, ali ipak ima se uzeti i Xiaomijeva za 30 km a ne izgleda nista losije.
Na piku ali trenutno nemaju, tek za 10ak dana dobijaju.. i ovi Vogmaske nemaju, 18. decembra ocekuju dostavuMike Ross wrote: ↑13/12/2019 09:32Gdje ima? Hvala.dječak sa šibicama wrote: ↑13/12/2019 00:40 Vog maske su kul izgledom, ali ipak ima se uzeti i Xiaomijeva za 30 km a ne izgleda nista losije.