Samo se sjećam da si jedne prilike izjavila da nisi na udaju.
Ne, ne moraš se zbog mene razvoditi.
A i da nisi ne bih bio zainteresiran.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nije problem, mogu ja biti i optimista. Evo za pocetak, nadam se da ces se predomisliti.Euridika wrote:Žao mi je, ja ne mogu s pesimistima...... Previše guše moju dobru, optimističku energiju...
Onda slabo pratiš... a ti si još i jedan od redovnih forumaša...Matzan wrote:Prvi put čujem da si udata... nemam pojma ko si.
Samo se sjećam da si jedne prilike izjavila da nisi na udaju.
Ne, ne moraš se zbog mene razvoditi.
A i da nisi ne bih bio zainteresiran.
Razmotrit ću, zavisi koliko ćeš me zezati... Danas sam ti baš bila na zubu...nightvision wrote:Nije problem, mogu ja biti i optimista. Evo za pocetak, nadam se da ces se predomisliti.Euridika wrote:Žao mi je, ja ne mogu s pesimistima...... Previše guše moju dobru, optimističku energiju...
Euridika wrote:Razmotrit ću, zavisi koliko ćeš me zezati... Danas sam ti baš bila na zubu...nightvision wrote:Nije problem, mogu ja biti i optimista. Evo za pocetak, nadam se da ces se predomisliti.Euridika wrote:Žao mi je, ja ne mogu s pesimistima...... Previše guše moju dobru, optimističku energiju...
![]()
A imao si i podršku... Vas 3-4 na jednu ženu...
To nisi znao sve do večeras, pa me svejedno nisi štitio. Bitnije je podržati muške... sve poznato...Matzan wrote:Euridika wrote: Razmotrit ću, zavisi koliko ćeš me zezati... Danas sam ti baš bila na zubu...![]()
Da nisi udana žena ja bih te štitio.
ako ti ista znaci moja podrska @Euridika, tu samEuridika wrote:To nisi znao sve do večeras, pa me svejedno nisi štitio. Bitnije je podržati muške... sve poznato...Matzan wrote:Euridika wrote: Razmotrit ću, zavisi koliko ćeš me zezati... Danas sam ti baš bila na zubu...![]()
Da nisi udana žena ja bih te štitio.
Sta je nas 3-4 za jednu zenu.Euridika wrote: Razmotrit ću, zavisi koliko ćeš me zezati... Danas sam ti baš bila na zubu...![]()
Da ste bili napadnuti (a ima i takvih situacija), razumjela bih ovo čoporativno djelovanje. Ali, niste ovaj put. Ovo je već bio atak na lak, nezaštićen plijen (figurativno govoreći, naravno).Matzan wrote:To je ta neka prećutna muška forumska solidarnost... Malo nas je pravih alfa mužjaka ostalo, a vi žene kako godine prolaze
ste sve ljuće i opasnije.![]()
Branio bih ja tebe uživo, po cijenu vlastitog života...
A ovo na forumu je sve dobronamjerna kritika..... pokušavamo spasiti, ako je još uvijek moguće, bar neku
mladu žensku osobu od lutanja, beznađa i vječne samoće.
Hvala, draga, naravno da znači.HadiRa wrote:ako ti ista znaci moja podrska @Euridika, tu sam![]()
Redaljka?nightvision wrote:Sta je nas 3-4 za jednu zenu.Euridika wrote: Razmotrit ću, zavisi koliko ćeš me zezati... Danas sam ti baš bila na zubu...![]()
Predmet podjele moze samo biti bracna stecevina i nista drugo. Ono sto svak na dan braka unosi u brak to i nosi iz braka. Samo zajednicki steceno se dijeli. Bar tako kazu. A u ostalom meni ovi bracni ugovori i dogovori zvuce glupo. Napravi se dogovor da je bak se samo moze raskinuti poslje 100 godina skupnog boravka i rijesen problem te da se slazu oboje da ga nije moguce nikako pravno unistiti dok ne napuni 100 godineEuridika wrote:A predbračni ugovor?nightvision wrote:Dobro kazes. Sa partnerom cak moras podijeliti imovinu kad se razidjete.Zviz wrote:...Partner je neko s kim dijelis mnogo sta u zivotu. Prijatelji su sa kojim dijelis dosta svari ali ne i sve...![]()
I, uostalom, ako nemate bračnih stečevina, nemate šta dijeliti... a možda se ipak i ne raziđete. A, i ako se raziđete, možda nađete nešto bolje poslije...
Euridika wrote:Redaljka?nightvision wrote:Sta je nas 3-4 za jednu zenu.Euridika wrote: Razmotrit ću, zavisi koliko ćeš me zezati... Danas sam ti baš bila na zubu...![]()
Tako se zove, ali sta je to stvarno za jednu zenu?Euridika wrote:Redaljka?nightvision wrote:Sta je nas 3-4 za jednu zenu.Euridika wrote: Razmotrit ću, zavisi koliko ćeš me zezati... Danas sam ti baš bila na zubu...![]()
Moraćeš pitati onu koja je to probala...nightvision wrote:Tako se zove, ali sta je to stvarno za jednu zenu?Euridika wrote:Redaljka?nightvision wrote:Sta je nas 3-4 za jednu zenu.
Ma joook... 30+ing-ecc wrote:Ma je jel ova Euridika 25+ ?
Toljagom po glavi?walter kurtz wrote:valjalo bi ovu euridiku opaliti
Ako te to pali zasto neEuridika wrote:Toljagom po glavi?walter kurtz wrote:valjalo bi ovu euridiku opaliti![]()
Jest, u pravu si...![]()
Naravno... evolucija nam je samo zlo donijela, treba se vratiti praiskonima... običajima pećinskih ljudi...walter kurtz wrote:Ako te to pali zasto neEuridika wrote:Toljagom po glavi?walter kurtz wrote:valjalo bi ovu euridiku opaliti![]()
Jest, u pravu si...![]()
Misliš...dale cooper wrote:Znajući Walterov opus sumnjam da mislite na istu vrstu toljage.![]()