Ivan Šušnjar - imenovan generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post Reply
Kitrona

#126 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

Hafis wrote:Mora i on kupovati negdje. Ne mogu se nosati plastični okviri umjesto cipela.
Biće traži hlače u robnoj kući na dječjem odjelu? :lol: :lol: :lol: :lol:
sanjin_1

#127 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

oho evo peksijanera...Dže ste "ljevičari"... :lol: :lol: :lol:

Hasli ste puno hraštike glođali kad ste bili mali pa malo zakržljali u razvoju?
Kitrona

#128 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:oho evo peksijanera...Dže ste "ljevičari"... :lol: :lol: :lol:

Bolje ti je - šuti... :lol: :lol: :lol: :lol:
Hafis

#129 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Hafis »

Dobro je žilav :D
sanjin_1

#130 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:

Taaaa ću šutit ..ha nisam škutor pa da šutim... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitrona

#131 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:

Ovako dobrog "humora" se nisam naslušao još od vremena "Sedmorice mladih" i viceva o Bobiju i Rudiju
sanjin_1

#132 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
Ovako dobrog "humora" se nisam naslušao još od vremena "Sedmorice mladih" i viceva o Bobiju i Rudiju
Meni su bolji ovi novi..o SMS gospi i direktorici poštanskog ureda ..uff zajeba se nije vic ali smiješno pravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sanjin_1

#133 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

dok tipkaš odgovor samo da te podsjetim..ne zaboravi smajlije... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitrona

#134 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Meni su bolji ovi novi..o SMS gospi i direktorici poštanskog ureda ..uff zajeba se nije vic ali smiješno pravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Radije ti traži naftu medju piramidama i to sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka nego što se petljaš u pitanja druge vjere...
sanjin_1

#135 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
Radije ti traži naftu medju piramidama i to sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka nego što se petljaš u pitanja druge vjere...
a ti radije idi crtaj kukaste krstove...ono kad škutor pomisli da je Vincent van Gogh pa nacrta svastiku ili slovo U :lol: :lol: :lol: :lol:
sanjin_1

#136 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

halo rodJak...ne zaboravi smajliČe... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
seln

#137 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by seln »

Kitrona wrote: sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka
Vidim ja... nerealizirani hodza sihirbaz. :D
Kitrona

#138 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote: Meni su bolji ovi novi..o SMS gospi i direktorici poštanskog ureda ..uff zajeba se nije vic ali smiješno pravo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a ti radije idi crtaj kukaste krstove...ono kad škutor pomisli da je Vincent van Gogh pa nacrta svastiku ili slovo U :lol: :lol: :lol: :lol:
Crtao sam tvojima nešto... I to olovkom koja debelo piše... :lol: :lol: :lol: :lol: ostavlja debel trag...
sanjin_1

#139 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Hafis wrote:A inače radi na crno u okolici Opuzena. Dikelanje i lakši radovi u polju.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Žao mi je "doture".. svi znamo činjenično stanje i čija je specijalnost dikelanje.... :lol: :lol: :lol:

Vego, ka će treČi?

Ja mislim da biste vi trebali preskoĆit ovaj treći i odmaka tražit 12-esti...jebat ga ovaj treČi nešto otego.. :lol: :lol: :lol:
sanjin_1

#140 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote: Radije ti traži naftu medju piramidama i to sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka nego što se petljaš u pitanja druge vjere...
Crtao sam tvojima nešto... I to olovkom koja debelo piše... :lol: :lol: :lol: :lol: ostavlja debel trag...
siguran sam da jesi. zato sada cmizdri kad te probude ovi sa maskama... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ugrozba...kmeeeeeee"..

dobro je popravljaš se ...nisi zaboravio smajliČe ovaj put..taman sam se biJo zabrinuo da ti je moć koncentrisanja na nivou amebe...kad ono jok..ipak je na nivou kenjca :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by sanjin_1 on 28/06/2015 00:31, edited 1 time in total.
BHCluster

#141 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by BHCluster »

Kao sto sam vec napisao vama dvojci djaba pljuvlnje po forumima bez portala nema dalje od Shanticeve.
Kitrona

#142 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Hafis wrote:A inače radi na crno u okolici Opuzena. Dikelanje i lakši radovi u polju.

Žao mi je "doture".. svi znamo činjenično stanje i čija je specijalnost dikelanje.... :lol: :lol: :lol:

Vego, ka će treČi?

Ja mislim da biste vi trebali preskoĆit ovaj treći i odmaka tražit 12-esti...jebat ga ovaj treČi nešto otego.. :lol: :lol: :lol:
Šta je "treći"? Da to nije tvoj odgovor na pitanje koji ti je ku*ac večeras?
sanjin_1

#143 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Neka ih..najviše volim handrit ove seljačine..
sanjin_1

#144 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:

Vego, ka će treČi?

Ti odkako si se pojavio na forumu samo o čuni pišeš...spremaš li se to za sutrašnji hor u 10 izjutra? :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitrona

#145 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
siguran sam da jesi. zato sada cmizdri kad te probude ovi sa maskama... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ugrozba...kmeeeeeee"..

dobro je popravljaš se ...nisi zaboravio smajliČe ovaj put..taman sam se biJo zabrinuo da ti je moć koncentrisanja na nivou amebe...kad ono jok..ipak je na nivou kenjca :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti to kao radiš malu rekapitulaciju? :lol: :lol: :lol: :lol:

To bi se dobro uklopilo u sliku seljaka koji si umišlja intelektualnu prisebnost. Ajde sikter sada, ne petljaj mi se pod nogama, mogo bi te tako malog i slučajno pogazit
Kitrona

#146 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:

Vego, ka će treČi?

Ti odkako si se pojavio na forumu samo o čuni pišeš...spremaš li se to za sutrašnji hor u 10 izjutra? :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja ju prvi put spomenuo, ali je indikativno kako ti se učinilo da ih je više nego što je stvarno bilo :lol: :lol: :lol: :lol:
sanjin_1

#147 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote: Crtao sam tvojima nešto... I to olovkom koja debelo piše... :lol: :lol: :lol: :lol: ostavlja debel trag...
"Ugrozba...kmeeeeeee"..

To bi se dobro uklopilo u sliku seljaka koji si umišlja intelektualnu prisebnost. Ajde sikter sada, ne petljaj mi se pod nogama, mogo bi te tako malog i slučajno pogazit
ono kad ti škutor priča o rekapitulaciji seljaka i kenjcu...isto kao da se sebi obraća u trećem licu jednine.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaženje si probao 93-će pa se nisi baš dobro proveo...čak šta više :lol: :lol: :lol: :lol:

Haj sad mrš idi crtaj svastike ...nađi se "otpuh" u vašoj tradicionalnoj umjetnosti... :lol: :lol: :lol:
Kitrona

#148 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:Neka ih..najviše volim handrit ove seljačine..

I dobro ti ide ako smijem primjetiti :top: . Podsjećaš na još neke viceve ali nisu politički korektni pa nećemo
sanjin_1

#149 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by sanjin_1 »

Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote: Šta je "treći"? Da to nije tvoj odgovor na pitanje koji ti je ku*ac večeras?
Ja ju prvi put spomenuo, ali je indikativno kako ti se učinilo da ih je više nego što je stvarno bilo :lol: :lol: :lol: :lol:
Najindikativnije je da spominješ ono što voliš....tako i ja isto spomenem "nečiji" žeMski dio fAmelije... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitrona

#150 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu

Post by Kitrona »

sanjin_1 wrote:
Kitrona wrote:
sanjin_1 wrote: siguran sam da jesi. zato sada cmizdri kad te probude ovi sa maskama... :lol: :lol: :lol: :lol:
"Ugrozba...kmeeeeeee"..

ono kad ti škutor priča o rekapitulaciji seljaka i kenjcu...isto kao da se sebi obraća u trećem licu jednine.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaženje si probao 93-će pa se nisi baš dobro proveo...čak šta više :lol: :lol: :lol: :lol:

Haj sad mrš idi crtaj svastike ...nađi se "otpuh" u vašoj tradicionalnoj umjetnosti... :lol: :lol: :lol:
Stvarno sam crtao po tvojoj svastici :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply