Biće traži hlače u robnoj kući na dječjem odjelu?Hafis wrote:Mora i on kupovati negdje. Ne mogu se nosati plastični okviri umjesto cipela.
Ivan Šušnjar - imenovan generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
-
Kitrona
#126 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
-
sanjin_1
#127 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
oho evo peksijanera...Dže ste "ljevičari"...
Hasli ste puno hraštike glođali kad ste bili mali pa malo zakržljali u razvoju?
-
Kitrona
#128 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Bolje ti je - šuti...sanjin_1 wrote:oho evo peksijanera...Dže ste "ljevičari"...![]()
![]()
![]()
-
Hafis
-
sanjin_1
#130 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Taaaa ću šutit ..ha nisam škutor pa da šutim...Kitrona wrote:Bolje ti je - šuti...sanjin_1 wrote:oho evo peksijanera...Dže ste "ljevičari"...![]()
![]()
![]()
Hasli ste puno hraštike glođali kad ste bili mali pa malo zakržljali u razvoju?![]()
![]()
![]()
-
Kitrona
#131 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ovako dobrog "humora" se nisam naslušao još od vremena "Sedmorice mladih" i viceva o Bobiju i Rudijusanjin_1 wrote:Taaaa ću šutit ..ha nisam škutor pa da šutim...Kitrona wrote:Bolje ti je - šuti...sanjin_1 wrote:oho evo peksijanera...Dže ste "ljevičari"...![]()
![]()
![]()
Hasli ste puno hraštike glođali kad ste bili mali pa malo zakržljali u razvoju?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sanjin_1
#132 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Meni su bolji ovi novi..o SMS gospi i direktorici poštanskog ureda ..uff zajeba se nije vic ali smiješno pravoKitrona wrote:Ovako dobrog "humora" se nisam naslušao još od vremena "Sedmorice mladih" i viceva o Bobiju i Rudijusanjin_1 wrote:Taaaa ću šutit ..ha nisam škutor pa da šutim...Kitrona wrote:
Bolje ti je - šuti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sanjin_1
#133 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
dok tipkaš odgovor samo da te podsjetim..ne zaboravi smajlije...

-
Kitrona
#134 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Radije ti traži naftu medju piramidama i to sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka nego što se petljaš u pitanja druge vjere...sanjin_1 wrote:Meni su bolji ovi novi..o SMS gospi i direktorici poštanskog ureda ..uff zajeba se nije vic ali smiješno pravoKitrona wrote:Ovako dobrog "humora" se nisam naslušao još od vremena "Sedmorice mladih" i viceva o Bobiju i Rudijusanjin_1 wrote:
Taaaa ću šutit ..ha nisam škutor pa da šutim...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sanjin_1
#135 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
a ti radije idi crtaj kukaste krstove...ono kad škutor pomisli da je Vincent van Gogh pa nacrta svastiku ili slovo UKitrona wrote:Radije ti traži naftu medju piramidama i to sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka nego što se petljaš u pitanja druge vjere...sanjin_1 wrote:Meni su bolji ovi novi..o SMS gospi i direktorici poštanskog ureda ..uff zajeba se nije vic ali smiješno pravoKitrona wrote:
Ovako dobrog "humora" se nisam naslušao još od vremena "Sedmorice mladih" i viceva o Bobiju i Rudiju![]()
![]()
![]()
![]()
-
sanjin_1
#136 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
halo rodJak...ne zaboravi smajliČe...

- seln
#137 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Vidim ja... nerealizirani hodza sihirbaz.Kitrona wrote: sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka
-
Kitrona
#138 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Crtao sam tvojima nešto... I to olovkom koja debelo piše...sanjin_1 wrote:a ti radije idi crtaj kukaste krstove...ono kad škutor pomisli da je Vincent van Gogh pa nacrta svastiku ili slovo UKitrona wrote:Radije ti traži naftu medju piramidama i to sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka nego što se petljaš u pitanja druge vjere...sanjin_1 wrote: Meni su bolji ovi novi..o SMS gospi i direktorici poštanskog ureda ..uff zajeba se nije vic ali smiješno pravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sanjin_1
#139 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Hafis wrote:A inače radi na crno u okolici Opuzena. Dikelanje i lakši radovi u polju.
Žao mi je "doture".. svi znamo činjenično stanje i čija je specijalnost dikelanje....
Vego, ka će treČi?
Ja mislim da biste vi trebali preskoĆit ovaj treći i odmaka tražit 12-esti...jebat ga ovaj treČi nešto otego..
-
sanjin_1
#140 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
siguran sam da jesi. zato sada cmizdri kad te probude ovi sa maskama...Kitrona wrote:Crtao sam tvojima nešto... I to olovkom koja debelo piše...sanjin_1 wrote:a ti radije idi crtaj kukaste krstove...ono kad škutor pomisli da je Vincent van Gogh pa nacrta svastiku ili slovo UKitrona wrote: Radije ti traži naftu medju piramidama i to sa zapisom na glavi i vatrenim prslukom oko struka nego što se petljaš u pitanja druge vjere...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostavlja debel trag...
"Ugrozba...kmeeeeeee"..
dobro je popravljaš se ...nisi zaboravio smajliČe ovaj put..taman sam se biJo zabrinuo da ti je moć koncentrisanja na nivou amebe...kad ono jok..ipak je na nivou kenjca
Last edited by sanjin_1 on 28/06/2015 00:31, edited 1 time in total.
- BHCluster
#141 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Kao sto sam vec napisao vama dvojci djaba pljuvlnje po forumima bez portala nema dalje od Shanticeve.
-
Kitrona
#142 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Šta je "treći"? Da to nije tvoj odgovor na pitanje koji ti je ku*ac večeras?sanjin_1 wrote:Hafis wrote:A inače radi na crno u okolici Opuzena. Dikelanje i lakši radovi u polju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Žao mi je "doture".. svi znamo činjenično stanje i čija je specijalnost dikelanje....![]()
![]()
![]()
Vego, ka će treČi?
Ja mislim da biste vi trebali preskoĆit ovaj treći i odmaka tražit 12-esti...jebat ga ovaj treČi nešto otego..![]()
![]()
-
sanjin_1
#143 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Neka ih..najviše volim handrit ove seljačine..
-
sanjin_1
#144 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ti odkako si se pojavio na forumu samo o čuni pišeš...spremaš li se to za sutrašnji hor u 10 izjutra?Kitrona wrote:Šta je "treći"? Da to nije tvoj odgovor na pitanje koji ti je ku*ac večeras?sanjin_1 wrote:Hafis wrote:A inače radi na crno u okolici Opuzena. Dikelanje i lakši radovi u polju.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Žao mi je "doture".. svi znamo činjenično stanje i čija je specijalnost dikelanje....![]()
![]()
![]()
Vego, ka će treČi?
Ja mislim da biste vi trebali preskoĆit ovaj treći i odmaka tražit 12-esti...jebat ga ovaj treČi nešto otego..![]()
![]()
-
Kitrona
#145 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ti to kao radiš malu rekapitulaciju?sanjin_1 wrote:siguran sam da jesi. zato sada cmizdri kad te probude ovi sa maskama...Kitrona wrote:Crtao sam tvojima nešto... I to olovkom koja debelo piše...sanjin_1 wrote:
a ti radije idi crtaj kukaste krstove...ono kad škutor pomisli da je Vincent van Gogh pa nacrta svastiku ili slovo U![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ostavlja debel trag...
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ugrozba...kmeeeeeee"..
dobro je popravljaš se ...nisi zaboravio smajliČe ovaj put..taman sam se biJo zabrinuo da ti je moć koncentrisanja na nivou amebe...kad ono jok..ipak je na nivou kenjca![]()
![]()
![]()
To bi se dobro uklopilo u sliku seljaka koji si umišlja intelektualnu prisebnost. Ajde sikter sada, ne petljaj mi se pod nogama, mogo bi te tako malog i slučajno pogazit
-
Kitrona
#146 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Ja ju prvi put spomenuo, ali je indikativno kako ti se učinilo da ih je više nego što je stvarno bilosanjin_1 wrote:Ti odkako si se pojavio na forumu samo o čuni pišeš...spremaš li se to za sutrašnji hor u 10 izjutra?Kitrona wrote:Šta je "treći"? Da to nije tvoj odgovor na pitanje koji ti je ku*ac večeras?sanjin_1 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vego, ka će treČi?
![]()
![]()
![]()
![]()
-
sanjin_1
#147 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
ono kad ti škutor priča o rekapitulaciji seljaka i kenjcu...isto kao da se sebi obraća u trećem licu jednine..Kitrona wrote:Ti to kao radiš malu rekapitulaciju?sanjin_1 wrote:siguran sam da jesi. zato sada cmizdri kad te probude ovi sa maskama...Kitrona wrote: Crtao sam tvojima nešto... I to olovkom koja debelo piše...![]()
![]()
![]()
ostavlja debel trag...
![]()
![]()
![]()
![]()
"Ugrozba...kmeeeeeee"..
dobro je popravljaš se ...nisi zaboravio smajliČe ovaj put..taman sam se biJo zabrinuo da ti je moć koncentrisanja na nivou amebe...kad ono jok..ipak je na nivou kenjca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To bi se dobro uklopilo u sliku seljaka koji si umišlja intelektualnu prisebnost. Ajde sikter sada, ne petljaj mi se pod nogama, mogo bi te tako malog i slučajno pogazit
Gaženje si probao 93-će pa se nisi baš dobro proveo...čak šta više
Haj sad mrš idi crtaj svastike ...nađi se "otpuh" u vašoj tradicionalnoj umjetnosti...
-
Kitrona
#148 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
sanjin_1 wrote:Neka ih..najviše volim handrit ove seljačine..
I dobro ti ide ako smijem primjetiti
-
sanjin_1
#149 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Najindikativnije je da spominješ ono što voliš....tako i ja isto spomenem "nečiji" žeMski dio fAmelije...Kitrona wrote:Ja ju prvi put spomenuo, ali je indikativno kako ti se učinilo da ih je više nego što je stvarno bilosanjin_1 wrote:Ti odkako si se pojavio na forumu samo o čuni pišeš...spremaš li se to za sutrašnji hor u 10 izjutra?Kitrona wrote: Šta je "treći"? Da to nije tvoj odgovor na pitanje koji ti je ku*ac večeras?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Kitrona
#150 Re: Ivan Šušnjar - imenovanom generalnim konzulom naše zemlje u Chicagu
Stvarno sam crtao po tvojoj svasticisanjin_1 wrote:ono kad ti škutor priča o rekapitulaciji seljaka i kenjcu...isto kao da se sebi obraća u trećem licu jednine..Kitrona wrote:Ti to kao radiš malu rekapitulaciju?sanjin_1 wrote: siguran sam da jesi. zato sada cmizdri kad te probude ovi sa maskama...![]()
![]()
![]()
![]()
"Ugrozba...kmeeeeeee"..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To bi se dobro uklopilo u sliku seljaka koji si umišlja intelektualnu prisebnost. Ajde sikter sada, ne petljaj mi se pod nogama, mogo bi te tako malog i slučajno pogazit![]()
![]()
![]()
![]()
Gaženje si probao 93-će pa se nisi baš dobro proveo...čak šta više![]()
![]()
![]()
![]()
Haj sad mrš idi crtaj svastike ...nađi se "otpuh" u vašoj tradicionalnoj umjetnosti...![]()
![]()