Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#126 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by _BataZiv_0809 »

Ne znam objasniti svoje navijacke emocije spram Bajerna. Jednostavno nisam ravnodusan i to je to. Valjda je to nesto slicno kao i sa zenama :run:
Muhamed Đakmić

#127 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Muhamed Đakmić »

:-)

Neću vas banovati nijednog, ali nacizam :-)

S tim stvarima bolje bježite s ove teme.
Korisničkoime

#128 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Korisničkoime »

Moj odgovor nema veze sa fudbalom ili navijackim skupinama jednostavno nisam ljubitelj nacista i njihovih poklonika.
Romanista 101%

#129 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Romanista 101% »

onaj nepismeni nacista navija za hrpu klubova i onda se pita kako neko moze navijati za ovog ili onog :lol: pa hadalju jedan kako mozes ti navijati za 100 klubova istovremeno a prozivas druge :D
Muhamed Đakmić

#130 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Muhamed Đakmić »

Dosta vrijeđanja romanisto. Ja ne znam gdje si ti odrastao, ali tamo gdje sam ja, hadalj je riječ uvredljivog karaktera.
Šveđanin

#131 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Šveđanin »

Ima li navijaca/simpatizera Hanse iz Rostocka, Union Berlina, Fortune Dusseldorf? :izet:

Dresdenovaca sigurno ima, da ni ne pominjem.. :-D
sema911s

#132 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by sema911s »

Onako bez uvrede naredali ti se nacisti na materi nepismenoj.[/quote]

Alija, radovane,tudjo Sta god da SI naredam ti se
sema911s

#133 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by sema911s »

Romanista 101% wrote:onaj nepismeni nacista navija za hrpu klubova i onda se pita kako neko moze navijati za ovog ili onog :lol: pa hadalju jedan kako mozes ti navijati za 100 klubova istovremeno a prozivas druge :D

To nesto meni kazes Alija,.,,

Jbga obilazis Te gradove pa kupis to sto ti se svidi
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#134 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by _BataZiv_0809 »

Ja sam zavolio Bayern kao djecak od 11 godina. Interesantno da je povod svemu prica mog strica koji je bio gastarbajter u Njemackoj i ciji je sin vatreni navijac Salkea. A ni stric nije daleko od fanatika Salkea.

Ali eto ispricao mi je da je svjedocio gestu Uli Henesa koji je nekom decku iz Bosne platio lijecenje i ostalo je istorija.

Nije mi mrzak Salke, ali eto 16 godina sam veliki navijac Bayerna.

Kada ne igra Bajern, onda sam uvijek na strani autsajdera. A supercalijeva prica je stvarno mocna i ja bih rado nasao neki mali klub za koji bih navijao, ali ne ide to tako, sta ce reci svet, 26 mi je godina :lol:
Stoner

#135 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Stoner »

_BataZiv_0809 wrote: i ja bih rado nasao neki mali klub za koji bih navijao, ali ne ide to tako,
Čelik iz tvog grada? :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#136 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by _BataZiv_0809 »

Stoner wrote:
_BataZiv_0809 wrote: i ja bih rado nasao neki mali klub za koji bih navijao, ali ne ide to tako,
Duhovita opaska :thumbup: Stoneru popravljas se ;-)
Stoner

#137 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Stoner »

_BataZiv_0809 wrote:
Stoner wrote:
Duhovita opaska :thumbup: Stoneru popravljas se ;-)
:mrgreen:
Niemand

#138 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Niemand »

Pitari ulozili milion a ne mogu dobit' celiiiikaaa.. :zrikav:

Napomena: za zeljeni efekat, procitati na zenicki nacin.
:babinsin:
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#139 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Zviz »

Nekizum satisfakciju sjediti kod kuce npr. u Sarajevu i navijati za Manchaster City samo zato sto Dzeko igra, ili za Real Madrid... vecina niti je vidila Manchastera niti Madrida niti imaju ikakve povezanosti stim gradovima.
Šveđanin

#140 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Šveđanin »

Jesi ti vidio Mancestera i Madrida?

Zviz lokal patrioto, za koga navijas u DK. :D
Niemand

#141 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Niemand »

Pa 'ta ce sirotinja zvize. Doduse imaju zelju, "radnicka klasa". S tim da su sad vise "neradnicka", a more i "biro klasa".

Nego, djes hrle :mrgreen:
Lakat Jebić

#142 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Lakat Jebić »

Muhamed Đakmić wrote:Dosta vrijeđanja romanisto. Ja ne znam gdje si ti odrastao, ali tamo gdje sam ja, hadalj je riječ uvredljivog karaktera.
Znam dje si odrasto, vala hadalj je nako, ni tamo ni vamo :mrgreen:
Stoner

#143 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Stoner »

Niemand wrote:Pitari ulozili milion a ne mogu dobit' celiiiikaaa.. :zrikav:

Napomena: za zeljeni efekat, procitati na zenicki nacin.
:babinsin:
hehe sarajevo inače zna prosuti bodove na tim malim ekipama. :-D
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#144 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Zviz »

Šveđanin wrote:Jesi ti vidio Mancestera i Madrida?

Zviz lokal patrioto, za koga navijas u DK. :D

Yup. Bezveze gradovi moj zakljucak. Nikoga. Mogu Real Madrid i Barcelona igradti ispod prozora nebi se potrudio da otvorim i pogledam. Radjde gledam ove nize lige. Poput engleske league 1 i 2, francuska 2 liga. Mene ti "velikani" uopste nezanimaju.

Nema mi nista smjesnije kad neko kaze Mi pa misli na Barcelonu cemo pobjediti a lik nikad grada, utakmice uz zivo vidio niej niti dvi rijeci spanskog zna beknutu ali ono MI CEMO :run: nebitno bio on Bosanaca ili Njemac to samo dokazuje koliko ........ .. .. ..... ..... . ....... :run:
Niemand

#145 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Niemand »

Stoner wrote:
Ne znam, ne volim ja nogomet. Draze su mi barbike.
:cekam:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#146 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by -LIBERO- »

Dobrano se ovdje prvo trebalo definisati, da se uopste udje u raspravu, par pojmova, tipa : navijac-navijati, ultras-zivjeti, simpatizer-simpatisati, gledalac-gledati(rado :D )....i jos par njih.
Jer se ocito kod mnogih na temi, izjednacavaju, brkaju, ti pojmovi. A neuporedivi su. :D

I bas zbog neujednacenosti shvatanja tih pojmova, nikada se necemo sloziti na ovoj temi, i o ovoj temi. :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#147 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by _BataZiv_0809 »

-LIBERO- wrote:Dobrano se ovdje prvo trebalo definisati, da se uopste udje u raspravu, par pojmova, tipa : navijac-navijati, ultras-zivjeti, simpatizer-simpatisati, gledalac-gledati(rado :D )....i jos par njih.
Jer se ocito kod mnogih na temi, izjednacavaju, brkaju, ti pojmovi. A neuporedivi su. :D

I bas zbog neujednacenosti shvatanja tih pojmova, nikada se necemo sloziti na ovoj temi, i o ovoj temi. :thumbup:
Vrlo dobro zapazanje :thumbup:
Towelie

#148 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Towelie »

Yup. Bezveze gradovi moj zakljucak. Nikoga. Mogu Real Madrid i Barcelona igradti ispod prozora nebi se potrudio da otvorim i pogledam. Radjde gledam ove nize lige. Poput engleske league 1 i 2, francuska 2 liga. Mene ti "velikani" uopste nezanimaju.
Ti mu sad dodjes nekakav fudbalski hipster. Ko da gleda Barca - Bayern pored poslastice Chesterfield - Preston North End. How yes no.
Towelie

#149 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by Towelie »

Niemand wrote:
Stoner wrote:
Ne znam, ne volim ja nogomet. Draze su mi barbike.
:cekam:
Ti sve ne volis nogomet, a medju najktivnijim na temi. :D Uskoro ocekujem kriticki osvrt na Gvardiolinu taktiku u prvom poluvremenu sinosnjeg meca.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#150 Re: Smatrate li normalnim da neko navija za Barcu, Real, City, Chelsea, Bajern..?

Post by _BataZiv_0809 »

Dobro cinjenica i jest da se za te mega klubove moze reci da su korporacije u pravom smislu te rijeci. Jos kad u racunicu dodamo kladionice.... Jednostavno ogromni novci su u igri. Toliki nesrazmjer u primanjima i realnom drustvenom doprinosu fudbalera. Sve ce to na kraju fudbalu doci glave, u to sam uvjeren.
Post Reply