Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

oldtajmer

#126 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by oldtajmer »

eto vam himna za maturu
Cherry-Cherry

#127 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Cherry-Cherry »

A možete i platiti kurvu. :P Ili više njih, zavisi kakvi ste s parama.
vjesticanametli

#128 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by vjesticanametli »

reci da nisi bio ozbiljan kad si spomenuo kladionicu :lol: :lol: :lol: :lol: pa draga djeco koji vam je :-)
Edin H.

#129 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Edin H. »

vjesticanametli wrote:reci da nisi bio ozbiljan kad si spomenuo kladionicu :lol: :lol: :lol: :lol: pa draga djeco koji vam je :-)
Pa valja nesto i zaraditi, ne samo trositi! :D

Da li ti se dopada igranje play station-a? :skoljka:
vjesticanametli

#130 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by vjesticanametli »

:lol: :lol: :lol: ne mogu zaista da vjerujem, a uz sve te prijedloge slika obleke danasnjeg wonabi menaĐŽera iz robota il skafe

moze plejka ....sta igramo :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#131 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by jeza u ledja »

Cherry-Cherry wrote:Ne morati ići u kafanau, jeftinije vam je kupiti cugu i otići kod nekog u stan. A možete i pred lokalni granap ili u park. :)
:mrgreen:
Al da su u odijelu. :D
Yapi Yapo

#132 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Yapi Yapo »

e čuj za maturu igrati bingo.. is this real life..?
York Light 100`s

#133 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by York Light 100`s »

Logovan wrote:
oldtajmer wrote:znam da ova danasnja omladina nije puno inventivna,ali vala u ovu pricu bas i ne vjerujem :D
Ma ne vjerujem ni ja, ali tema je dobra onako za zajebanciju. :D
julisiz es grant wrote:
mirzet87sa wrote:Logicno da je trol ali dobar, zabavan. Ima smisla za humor, sam naslov je ubitacan. Sama bit teme jeste da se izvuce ono "best off" korisnika i, vise-manje, nasmije raja. Podsjeca me na onu temu "urbane legende" :-D
Tema i jeste dobra jer se javlja raja koja je skontala, pa podjebavaju dijeleći "savjete", od kojih su većina duhoviti.
Ali na svakog takvog dođe bar jedan što se primio i smara pričom kako je današnja omladina ovakva ili onakva, kako bi on trebao ići na to i sl, i sl.
Ma i ja bih to rekao da prije 5 godina moja rodica nije slavila maturu u objektu gdje inače pored kafića i picerije imaju još u sklopu automate i video igre. Tu noć je jedno 20 mudonja sjedila čitavu noć kraj flipera i igrala pikada, napili se ko stoka i još bi tuča. Ima takvih vjerujte mi
avetinja

#134 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by avetinja »

Sintagma wrote:Idem u srednju školu gdje ima mnogo više djevojaka nego muških. Nas je 6, a djevojaka 25. Nas je mnogo manje, stalno smo zajedno, gdje jedan tu i ostali... fazon je u tome što nam se bliži matura a oni neće da idu (a i ja sa njima). Nebi išao ni ja kad neće ni oni ali mene roditelji tjeraju, to je njima veći doživljaj nego meni (i njih roditelji tjeraju ali kažu da uprkos tome neće ići)
Proslava je oko 70 KM, slike 20KM, odijelo (gornji, donji dio)+cipele+košulja je možda nekih 300-350KM pa naviše. Toliko bi izašlo.
Muški o tome ni ne razmišljaju, kažu da se za troduplo manje para mogu bolje provesti, a djevojke o maturi pričaju već mjesecima, haljine, slikanje, šminka i sve ostalo. Curama je matura doživljaj..naravno krivo im je što mi nećemo ići, biće im bezveze, mole nas da idemo..

Muški su smislili sljedeće, da ne idu na maturu, da ponesu u grad po 100-120 KM i još bolje se provedu:
- prvo da igramo bingo u kladionici sat dva
- pa idemo u neku kafanu
- nakon toga da idemo na jagnjeće pečenje
- nakon toga idemo igrati play station negdje
- nakon toga u neku kafanu
- tada će već biti veče, da idemo opet u kladionicu koja je u sklopu kafića i da provedemo veče budu kao neke trke konja i pasa na koje se možeš kladiti i bingo. To igramo dok se kladionica ne zatvori, i onda pređemo u dio gdje je kafana i nastavimo da se zabavljamo.

Ja i nisam velikih ljubitelj ovih aktivnosti gore ali moram sa njima. Šta mislite?
Svima roditelji kažu da je to bezveze ali muški iz razreda misle da će se smoriti na maturi, neće da plešu, smor im piti pred profesorima i misle da će biti dosadno. Meni je svejedno ali mi je glupo ići sam na maturu, biti jedini muškarac tamo (iz mog razreda) i smoriću se sigurno. To nema šanse.
Onda su se i djevojke naljutile jer šta one da rade bez nas, biće im glupo, a i nismo ni mi ni one nešto mnogo bliski sa drugim razredima da mogu biti non stop sa njima.
Ja sam u međuvremenu sebi kupio odijelo i cipele ne toliko zbog mature (na koju vjerovatno neću ići) već da imam za svakodnevne prilike ako nekud idem. Kako vam izgleda? Isto ovako, samo su cipele za nijansu tamnije i neće biti kravata već mašna.

Image Image

Image
Plan je genijalan. Jebeš maturu, oleši se alkoholom i pečenjem, a poslije svratite na Stup.
York Light 100`s

#135 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Sintagma wrote:Baš se vidi da je velika razlika između generacija samo je fora u tome što ja vas ne osuđujem, samo se ne slažem sa tim a vi mene osuđujete.

I moj tata isto tako krene priču bario trebe, imao 5 treba odjednom, sve padale na njega, htijele da se udaju, imao bezbroj cura dok je bio mlad... a onda ja saznam od nekoga ko je njega znao da je prvu djevojku imao sa 20 godina, da je bio stidljiv, povučen.

Ista priča prolazim peticom, a kad dobijem neku lošu ocjenu tata odmah auuu, pa ja sam u tvoje vrijeme imao sve petice, super vladanje, nikad izostanaka, hvalili me svi.. a onda ja upitam tatinu sestru, a ona mi kaže da on petice nije vidio vječito bio prosjek učenik.

Imam primjereno vladanje.. ali obavezno iskoristim onih zakonski dozvoljenih 6 neopravdanih kao i ostali. :D I kad to tata vidi on opet auuuu, pa što ovo radiš, ja sam u tvoje vrijeme išao po snijegu i ledu u školu.. nikad se nije smijelo propustiti...pješačio, pun volje i elana kilometrima samo da bi bio obrazovan. :D
A to budalaština žešća, škola mu se nalazila na 15 minuta od zgrade, ali eto.... poenta je da vi svoju mladost non stop predstavljate kao idiličnu.. sve bilo super, sve bajno, sve krasno..

Pa čekaj, postoji li ijedan tip koji danas ima 40,45,50 godina a da nije bio najfrajer, najjebač, najučenik, najmarljivije, najljepše, najbolje dijete u roditelja i sve ostalo naj naj?
Ma niko ti se ne smije i ne osuđuje te ako nisi nikada guzio, ako ni sa jednom od tih 25 cura ne uspiješ tu noć ili ako nisi frajer što je dosada sa 50 cura spavao.
Ovdje ti se svi sa pravom smiju u lice jer ti je provod iz snova za maturu biti čitavu noć sa 6 mudonja.
Ti kao jadan dobijaš napad panike, sam za istim stolom sa 25 cura. Svi sanjaju tu priliku samo tebi smeta jer nemaš mudonju za istim stolom da bi se osjećaju ugodno.
Ne bi tvoj tata ni sa 30 godina imao curu da je imao tvoj način razmišljanja. Nije sramote ne uspjeti nego je sramota uopšte ne pokušavati
Sintagma wrote:Od 25 djevojaka:
- polovina je za barlotija, ježa, bazena, folk dive, pink, grand, gluposti, neću te osobe u svom društvu
- neke mi nisu privlačne fizički, a vjerovatno ni ja njima, što je skroz ok imamo svoje izbore
- par njih religija, smor smor smor
- neke ti ne odgovaraju karakretom
- 4 djevojke navijaju za Sarajevo
- neke su baš povučene, nikad nisu progovorile, ne znaš mnogo o njima i tako
- štreberke.. nemam ništa protiv ali me ne privlači, dva smo svijeta.. učim i ja, ali dva smo svijeta sa par cura u razredu

Ako ima jedna osobina ovih gore da ih krasi to je ta neka ne znam kako da kažem pretjerana izvještačenost na primjer:

1) Mi krenemo pričati o onim stvarima i pomenemo seks a 80% djevojaka auuu, to je prljavo, ne smijemo o tome pričati, fuj fuj, sramota je to govoriti u javnosti.. kao da to ne rade ljudi :roll: A u stvari njih većina već odavno nisu nevine, što je ok, ali samo govorim o dvoličnosti.
2) Mi smo na plaži, umjesto da dođu kao i ostale djevojke iz drugih razreda što su sa svojima one neće.. jer im je obuća takva da će upasti pijesak u starke ili šta već nose od obuće.. a one se sredile, glupo im to sad raditi.
3) Naručili mi neke specijalitete na ekskurziji, masno do zla boga, mi muški i 6 djevojaka, umazani od glave do pete :D a ostale djevojke fuj fuj fuj, umazali ste se uprljali ste se jeste stoka, kako možete tu na prljavom na plaži jesti hoćete da se zarazite i slično, da se razumijemo nisam uopšte debeo.. prosjek.
Njima je san snova na ekskurziji bio da se sređuju 2 sata, nakon toga odu u klub gdje je piva 6 jebenih eura, naruče jedno piće, sjede u uglu, ćute, gledaju, budu na telefonu i ispijaju to jedno piće 3 sata u toj super atmosferi sveopšte zabave...

Šta je poenta.. ja volim djevojke koje se ne ustručavaju nekih stvari.. sa kojima možeš pričati o seksu, možeš popiti, pojesti.. kad naručiš kilo jagnjetine da ti ne kaže fuj fuj masno ja hoću jebeni suši, već da kaže daj donesi još pored toga po 2 pive da se počastimo kako treba uz jagnjetinu.. Da može sastaviti tiket, da joj nisu smor trke pasa, da može popiti i pojesti kako treba (ne prejedati se već da ne bude izvještačena), da zna napraviti u kuhinji šta treba i da se ne stidi, da može nabiti loptu kako treba, da nije antitalenat za sport, da hoće da ide sa mnom na tribinu, da malo zagalami na utakmici ako je to potrebno, kad se šuta penal a mi uperimo laser u igrača da ne kaže vidi divljaka već daj da i ja probam (ovo više ne radimo samo jedan primjer :D)... da je opuštena i prorodna.
Onda nabrajaš razloge zašto nijedna od tih djevojaka ne valja "ova voli Pink, ova voli Grand, ona je za bazene, ona navija za pogrešan fudbalski klub ( :-) :-) :zid: :-) :-) )"
Ti eto znaš da su dvolične pošto ih je stid pričati o seksu a nijedna nije nevina, siguran si da nisu nevine a ti opet nisi skonto par stvari šta treba raditi za maturu pa bi opet radije na bingo i trku pasa :lol:
Šta kažeš :D njima fol naručiti jedno piće, sjede, šute i ispijaju jedno piće 3 sata? To ti i tvojih 5 ahbaba sjedili preko puta njih i gledali ih 3 sata umjesto da ustanete i priđete im :lol:
A to što si opisao perfektnu ženu, to si opisao perfektno jednog od tvojih jarana. Pa čestitam, za maturu ćeš biti sa 5 žena tvojih snova :kiss:

Yebeš ženu koja se voli za specijalne prilike lijepo obući i našminkati, što bi željela plesati i provoditi se, meni treba neka koja će za maturu playstation i ćukice da zna dobro nabiti loptu i laser u oči :lol: e moje dijete da imaš 12 godina bilo bi za tebe još spasa :-)
HAVANA

#136 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by HAVANA »

Obuci,libo te racq. :mastakazes:
avetinja

#137 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by avetinja »

Sintagma wrote: 4 djevojke navijaju za Sarajevo
Jesu li to one sa brkovima?
York Light 100`s

#138 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Tako je jedan odbio ovo

Image

kaže neće, on za Barcelonu navija
walter kurtz

#139 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by walter kurtz »

Jedan od debilnijih topica :run:
Cherry-Cherry

#140 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Cherry-Cherry »

taki sam kaki sam wrote:Kumasine, pusti ove nehljebe sa foruma sto nemaju zivot ..... plejka i kladara su zakon za maturu, jednom se zivi boli te kurac
:thumbup:
A levati ga nagovaraju da ide i smara se sa 25 ženskih. :-) Pa nije peško. :-)
Bolje sa 5 muških. :thumbup: Ko pravi frajer. :thumbup:
Samo bi peder u ovakvoj situaciji izabrao 25 cura. :-)
avetinja

#141 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by avetinja »

Što si okružen većim brojem testosterona to postaješ veći muškarac.
Stoner

#142 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Stoner »

Joj jbt tek sad skontah da se ja ne sjecam nicega sa svoje mature :mrgreen: osim povracanja :mrgreen:
Bodkin

#143 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Bodkin »

Sintagma wrote:Zaboravio sam napisati plan je da telefone niko ne nosi, svi moraju ostaviti kući.
Baš zbog toga da ne budemo kao oni, jer upravo djevojke najviše forsiraju to telefoni, selfi, fejsbuk check in i instagram.
Prošle godine na maturi manji broj ljudi plesao, ostali se slikali i bili na netu. I to čak djevojke više od muških. Da zavirite po maturama npr prošle generacije (1995) vidjećete da većina maturanata, iz bilo koje škole nisu plesali. Sjeli, pili, jeli, slikali se i bili na instagramu.

Za kladionicu ne zezam. To smo odabrali jer je u sklopu toga kafić i moćemo onda ostati do ujutru, pošto se matura završi oko 2-3, i onda će tu doći i još nekih muških iz drugih razreda kad završe sa maturom. Ali kladionica radi do 11.

Ja bi išao na maturu imam spremno odijelo ali mi je bezveze da budem sam, jer ću se sigurno smoriti. Lako je reći 25 žena oko tebe ali meni i sigurno bilo kome drugome bi bilo lakše da ima još neko od muških pored tebe da imaš s kim pričati. Nisam ja izuzetak svako bar od moje generacije isto misli.
realno ako se vi smarate medju toliko cura, nesto opasno nije u redu sa vasom generacijom :D
jao_situacije

#144 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by jao_situacije »

jeste kontali iznajmiti plejku ?
Logovan

#145 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by Logovan »

Stoner wrote:Joj jbt tek sad skontah da se ja ne sjecam nicega sa svoje mature :mrgreen: osim povracanja :mrgreen:
Znači dobro si se proveo. :lol:
sedma_7

#146 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by sedma_7 »

Ridjobrki wrote:Skontaj ti na kojim debilima ova zemlja ostaje. Sram ih piti, ne znaju i crnjak ih plesati sa brojčano višestruko nadmoćnim trebama, konta samo na kladionicu i pečenje... Ove svrbi pa se ljute na njih a njima i to smeta, nisu u stanju skontati uzrok razočarenja...

I pitamo se otkud onda Reuf Bajrović na čelu ministarstva energetike.
:lol:
avetinja

#147 Re: Kolege neće da slave maturu, napraviše haos. Valja li odijelo?

Post by avetinja »

Al' bez zezanja ovo je jedna od najjačih tema na forumu, o naslovu i da ne govorim. :D
Locked