golman wrote:Vi bi pojedini volili da ste iz Sarajva,al jebga..nemere svak bit iz Sarajva
A griješiš, ja ti nisam nikad bila lokalni patriota, a da sam ponosna što živim u SA i prijatelji su mi Sarajlije itekako jesam.
golman wrote:Vi bi pojedini volili da ste iz Sarajva,al jebga..nemere svak bit iz Sarajva
MJAU - da wrote:golman wrote:Vi bi pojedini volili da ste iz Sarajva,al jebga..nemere svak bit iz Sarajva
A griješiš, ja ti nisam nikad bila lokalni patriota, a da sam ponosna što živim u SA i prijatelji su mi Sarajlije itekako jesam.
iTo wrote:ja bio volio da se vi svi vratite tamo odakle ste i dosli
ruzavjetrova wrote:iTo wrote:ja bio volio da se vi svi vratite tamo odakle ste i dosli
A ja bih voljela da nas ne brukas ovakvim izjavama.Sarajevo je uvijek bilo DOMACIN srca velikog kao Trebevic.Uvijek je sve ljude prihvatalo,voljelo,davalo se bez zadrske.I danas je tako.
Mastaj i daljeiTo wrote:ja bio volio da se vi svi vratite tamo odakle ste i dosli
alijagoro wrote:Mastaj i daljeiTo wrote:ja bio volio da se vi svi vratite tamo odakle ste i dosli![]()
Da se ponovim, znaci sami smo sebe ubijali. Aferim sugrađani!iTo wrote:ja bio volio da se vi svi vratite tamo odakle ste i dosli
seoBIH wrote:Da se ponovim, znaci sami smo sebe ubijali. Aferim sugrađani!iTo wrote:ja bio volio da se vi svi vratite tamo odakle ste i dosli
Svaki put kada pocne rasprava o Sarajevu i onima koji su dosli, ili ce doci u Sarajevo, totalno se sjebem pri iskazanoj netoleranciji i misljenju da je Sarajevo neka zasebna cjelina na koju Ante iz Mostara, Milan iz Banja Luke, Sakib iz Maglaja, Meša iz Cazina i slično, nemaju prava. Šta ba nemaju, imaju isto kao što i ti imaš da odeš u tzv. "njihove" gradove, jer je to SVE NAŠE!
Ali ipak, neki to nece priznati. Onda ih ja upitam, je li govno od čovjeka sratko mladić u pravu kada kaže da je u BIH bio GRAĐANSKI RAT i da nije bilo okupatora? PREMA VAŠIM JEBENIM STAVOVIMA, to je apsolutno tačno i trebate se sramiti!
Naravno, svaki put nakon ovog pitanja ne dobijem odgovor. Sto li?
niko ne govori da ante milan sakib i mesa nemaju prava u sarajevu al valjda je red da gdje dodjes prilagodjavas se toj sredini a ne da ti sredinu prilagodjavas sebiseoBIH wrote:Da se ponovim, znaci sami smo sebe ubijali. Aferim sugrađani!iTo wrote:ja bio volio da se vi svi vratite tamo odakle ste i dosli
Svaki put kada pocne rasprava o Sarajevu i onima koji su dosli, ili ce doci u Sarajevo, totalno se sjebem pri iskazanoj netoleranciji i misljenju da je Sarajevo neka zasebna cjelina na koju Ante iz Mostara, Milan iz Banja Luke, Sakib iz Maglaja, Meša iz Cazina i slično, nemaju prava. Šta ba nemaju, imaju isto kao što i ti imaš da odeš u tzv. "njihove" gradove, jer je to SVE NAŠE!
Ali ipak, neki to nece priznati. Onda ih ja upitam, je li govno od čovjeka sratko mladić u pravu kada kaže da je u BIH bio GRAĐANSKI RAT i da nije bilo okupatora? PREMA VAŠIM JEBENIM STAVOVIMA, to je apsolutno tačno i trebate se sramiti!
Naravno, svaki put nakon ovog pitanja ne dobijem odgovor. Sto li?
Kakve veze ovo ima sa sarajlijama i sa temom?Onda ih ja upitam, je li govno od čovjeka sratko mladić u pravu kada kaže da je u BIH bio GRAĐANSKI RAT i da nije bilo okupatora? PREMA VAŠIM JEBENIM STAVOVIMA, to je apsolutno tačno i trebate se sramiti!
Zar ti nisi žensko?sheilak wrote:
ja bi samo itinu recenicu preformulisao i da bi zelio da sljam od ljudi i svi koji gledaju samo sebe a koji su doselili u sa se sto brze vrate odakle su dosli
(r)
Baš tako.muha_sa wrote:tema za lijecenje kompleksa.
a ne vidis r u zagradi?Cherry-Cherry wrote:Zar ti nisi žensko?sheilak wrote:
ja bi samo itinu recenicu preformulisao i da bi zelio da sljam od ljudi i svi koji gledaju samo sebe a koji su doselili u sa se sto brze vrate odakle su dosli
(r)