Dos`o Nenad!
-
TheMule
#126 Re: Dos`o Nenad!
Ovi sto vole ovog izdajicu u isto vrijeme pljuju po Ivici Osimu i slicnim ljudima kojima nije bilo lahko uraditi ono sto su uradili. Osim je uradio casnu stvar, Slavisa Sucur je uradio pravu stvar, Divjak i mnogi drugi. E sad valjda treba ovaj supak u isti kos da ide s njima, da ga volim i postujem vise nego Sandzaklije??? wtf?? Neki na ovom forumu su fakat prolupali
-
nema me tamo
#127 Re: Dos`o Nenad!
A zašto je on otišao iz Sarajeva baš u tim godinama kad je bio gromada?
-
almir90
#128 Re: Dos`o Nenad!
Jel' bio kakav vehabija opasan dinamitom ispred lokala? 
- Danguba
#129 Re: Dos`o Nenad!
ma da...poslije zvalje mislili su da ce svijet stati.Zastavnik_dzemo wrote:Ova tema je cinjenica koliko Sarajevo ne moze da se pomiri kakvu je velicinu izgubilo.
isto su mislili da ova zemlja nece opstati jer su mnogi inzinjeri, doktori, politicari...napustili sarajevo i zemlju i uputili se prema matici.
koga neJma bez njega se moze.
mozemo mi ba bez ikoga.
- bach
#130 Re: Dos`o Nenad!
I Šešelj je rođeni Sarajlija sa "samo" par izjavaafafaf wrote:Jebote Dino Merlin je napunio 3 Arene u BG nakon sto je najstrasnije moguce popljuvao Srbe, pjevao "Da te nije Alija", a mi rodjenog Sarajliju mrzimo najstrasnije moguce zbog par izjava.
Šta sad treba? Da ga pivom častim i kažem "đes komšija šta ima? "
Samo zato jer će jedan dan možda svratiti u Rajvosa?
-
Zastavnik_dzemo
#131 Re: Dos`o Nenad!
naravno da se moze .... al realno Nele je velicina samo takva i malo ko mu je ravan ... to sto je stao na drugu stranu, pa nije jedini.Danguba wrote:ma da...poslije zvalje mislili su da ce svijet stati.Zastavnik_dzemo wrote:Ova tema je cinjenica koliko Sarajevo ne moze da se pomiri kakvu je velicinu izgubilo.![]()
isto su mislili da ova zemlja nece opstati jer su mnogi inzinjeri, doktori, politicari...napustili sarajevo i zemlju i uputili se prema matici.
mozemo mi ba bez ikoga.
- JBT
#132 Re: Dos`o Nenad!
TheMule wrote:Ovi sto vole ovog izdajicu u isto vrijeme pljuju po Ivici Osimu i slicnim ljudima kojima nije bilo lahko uraditi ono sto su uradili. Osim je uradio casnu stvar, Slavisa Sucur je uradio pravu stvar, Divjak i mnogi drugi. E sad valjda treba ovaj supak u isti kos da ide s njima, da ga volim i postujem vise nego Sandzaklije??? wtf?? Neki na ovom forumu su fakat prolupali
Da nije lajao ne bi mu niko "A" rekao sto je otisao, pa se vratio.
- mO k3
#133 Re: Dos`o Nenad!
velicina bi bio da je se distancirao od desavanja u devedesetim , da je kritikovao tadasnji politicki vrh srba ,ali ovako kada razmislim u pravu si da postoje dvije vrste velicina velicina u stvarno smislu i velicina govna . E nele ti spada u ovu drugu velicinuZastavnik_dzemo wrote:Ova tema je cinjenica koliko Sarajevo ne moze da se pomiri kakvu je velicinu izgubilo.
- zalizani
- JBT
#135 Re: Dos`o Nenad!
Zastavnik_dzemo wrote:naravno da se moze .... al realno Nele je velicina samo takva i malo ko mu je ravan ... to sto je stao na drugu stranu, pa nije jedini.Danguba wrote:ma da...poslije zvalje mislili su da ce svijet stati.Zastavnik_dzemo wrote:Ova tema je cinjenica koliko Sarajevo ne moze da se pomiri kakvu je velicinu izgubilo.![]()
mozemo mi ba bez ikoga.
Kakva velicina? Na osnovu cega?
- ExNihilo
#136 Re: Dos`o Nenad!
Ova tema, članak na Klix, paparazzi slikanje - sve to dokazuje da ga mnogi "zarezuju". Tvoje bjesomučno postanje po ovoj temi, isto tako. Koliko god Nele pati za Sarajevom, toliko Sarajevo i Sarajlije, očigledno, pate za njim.JBT wrote:ExNihilo wrote:Ovdje bi pojedinci postavljali granične prelaze na prilazima Sarajevu i određivali ko smije ući.![]()
Kriterij? Zna se. Moraš staviti potpis na sve sarajevsko-bošnjačke mitove.
Nnadu nije zabranjen ulazak u Sarajevo. Neko vec rece, problem je u tome sto je guzicom zatvorio vrata i sto je svojim izjavama bio na strani onih koji su razarali Sarajevo i ubijali i djecu u njemu. I nakon toga doci u Sarajevo da popije koju tj. da gusta malo sa rajom.... to je ljigavo.... I kao sto rekoh, busace se u prsa po BG da je imao mu.a doci u Sarajevo. A niko ga ne zarezuje ni 2%. Bas me interesuje ko ga je ugostio i kako.
Suštinski, Neletovo laprdanje o Sarajevu (pri čemu ne mislim na iskazivanje podrške "onima koji su razrali Sarajevo i ubijali djecu"; to nikad nije učinio) nije ništa drugačije od vašeg laprdanja o Neletu. I jedno i drugo je izraz ogorčenosti i nemogućnosti da se pomirite s time da neko razmišlja drugačije.
Samo eto, Nele napravi korak u tom pravcu. A vi i dalje laprdajte i mislite da vam se neko treba pravdati što je došao u grad.
Last edited by ExNihilo on 15/02/2015 22:32, edited 1 time in total.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#137 Re: Dos`o Nenad!
pa najveća kazna mu je da ga raja ignoriše. Totalno nebitna figura u sadašnjem i budućem životu Sarajeva
- JThomas
#138 Re: Dos`o Nenad!
ne može mu niko zabraniti da dođe. ali zna i on što se krije i zaključava.
on ga je u suštini popušio (što je svakako zaslužio, ali svijet nije pravedan i ne desi se to svima koji zasluže). ovdje je vrata zauvijek zatvorio guzicom, a tamo ga nisu primili ni blizu, ni izdaleka kako se on nadao.
on ga je u suštini popušio (što je svakako zaslužio, ali svijet nije pravedan i ne desi se to svima koji zasluže). ovdje je vrata zauvijek zatvorio guzicom, a tamo ga nisu primili ni blizu, ni izdaleka kako se on nadao.
-
afafaf
#139 Re: Dos`o Nenad!
bach wrote:I Šešelj je rođeni Sarajlija sa "samo" par izjavaafafaf wrote:Jebote Dino Merlin je napunio 3 Arene u BG nakon sto je najstrasnije moguce popljuvao Srbe, pjevao "Da te nije Alija", a mi rodjenog Sarajliju mrzimo najstrasnije moguce zbog par izjava.
Nemoj porediti neupredivo, Seselj je neki drugo nivo i ne moze se poreditim sa Neletom. Ono sto je Nele izjavljivao o nama je ekvivalent onome sto je Dino Merlin izjaljivao o Srbima pa smo vidjeli kako je bilo u Beogradu.
-
Zastavnik_dzemo
#140 Re: Dos`o Nenad!
ko ga ba ignorise ... pa 150 replika u pola sata ovdjeAdmir_1984 wrote:pa najveća kazna mu je da ga raja ignoriše. Totalno nebitna figura u sadašnjem i budućem životu Sarajeva
-
Sunny-7
#141 Re: Dos`o Nenad!
I mene to interesuje. Ko li je to za supka stavio fildzan viska?!JBT wrote:ExNihilo wrote:Ovdje bi pojedinci postavljali granične prelaze na prilazima Sarajevu i određivali ko smije ući.![]()
Kriterij? Zna se. Moraš staviti potpis na sve sarajevsko-bošnjačke mitove.
Nnadu nije zabranjen ulazak u Sarajevo. Neko vec rece, problem je u tome sto je guzicom zatvorio vrata i sto je svojim izjavama bio na strani onih koji su razarali Sarajevo i ubijali i djecu u njemu. I nakon toga doci u Sarajevo da popije koju tj. da gusta malo sa rajom.... to je ljigavo.... I kao sto rekoh, busace se u prsa po BG da je imao mu.a doci u Sarajevo. A niko ga ne zarezuje ni 2%. Bas me interesuje ko ga je ugostio i kako.
Neko ga je uporedio sa smetljarom. Nemojte ba tako vrijedjati smetljare i na tako niske grane ih spustat!
- tataćusak
#142 Re: Dos`o Nenad!
Samo treba napraviti spisak "njegove raje"
.
- JBT
#143 Re: Dos`o Nenad!
Beograd niko nije sa brda razarao i ubijao djecu i nevine po ulicama.afafaf wrote:bach wrote:I Šešelj je rođeni Sarajlija sa "samo" par izjavaafafaf wrote:Jebote Dino Merlin je napunio 3 Arene u BG nakon sto je najstrasnije moguce popljuvao Srbe, pjevao "Da te nije Alija", a mi rodjenog Sarajliju mrzimo najstrasnije moguce zbog par izjava.
Nemoj porediti neupredivo, Seselj je neki drugo nivo i ne moze se poreditim sa Neletom. Ono sto je Nele izjavljivao o nama je ekvivalent onome sto je Dino Merlin izjaljivao o Srbima pa smo vidjeli kako je bilo u Beogradu.
- Šveđanin
#144 Re: Dos`o Nenad!
Jel ko isao potraziti citroen c4 beogradskih tablica?
Valjda ste gledali ovaj zadnji dokumentarac AJ.
Valjda ste gledali ovaj zadnji dokumentarac AJ.
- Butmiran
#145 Re: Dos`o Nenad!
Jebat' ga, neka je došao, sutra može Čaršijom slobodno prohodati, neće mu niko ništa. Neizmjerno su mi drage i njegove pjesme i Nadrealisti ali papak se posr'o po svemu tome i to je to. Može svaki dan dolaziti što se mene tiče, ja bih mu samo par rečenica rekao, nikakvo nasilje i gluposti.
- bach
#146 Re: Dos`o Nenad!
Nenad Janković je učenik Nenada Kecmanovića i Dobrice Ćosića. To su ideolozi zla koje nas je snašlo...afafaf wrote:bach wrote:I Šešelj je rođeni Sarajlija sa "samo" par izjavaafafaf wrote:Jebote Dino Merlin je napunio 3 Arene u BG nakon sto je najstrasnije moguce popljuvao Srbe, pjevao "Da te nije Alija", a mi rodjenog Sarajliju mrzimo najstrasnije moguce zbog par izjava.
Ništa on nije bolji od njih...Svi mogu stati u jedan taksi...
- Tvrtko II Kotromanić
#147 Re: Dos`o Nenad!
dino merlin nije zivio u bg-u, nije se busao u prsa bg-om do 92-e itd itdafafaf wrote:
jestel salonci poletjeli da ga branite jelde?
-
smijesni_ste
#148 Re: Dos`o Nenad!
Ovo je i meni odmah palo na pamet. Veća je zvijezda Dino Merlin tamoJThomas wrote: guzicom, a tamo ga nisu primili ni blizu, ni izdaleka kako se on nadao.
- JBT
#149 Re: Dos`o Nenad!
Tema je o ljigavosti i sadomazohizmu.
- Altair_SA
#150 Re: Dos`o Nenad!
On velicina?Zastavnik_dzemo wrote:naravno da se moze .... al realno Nele je velicina samo takva i malo ko mu je ravan ... to sto je stao na drugu stranu, pa nije jedini.Danguba wrote:ma da...poslije zvalje mislili su da ce svijet stati.Zastavnik_dzemo wrote:Ova tema je cinjenica koliko Sarajevo ne moze da se pomiri kakvu je velicinu izgubilo.![]()
mozemo mi ba bez ikoga.
Po cemu to svega ti?
I to pazi, malo ko mu ravan
Btw. kao covjek je cetnicko govno, koje smrdi na genocidnu tvorevinu i na njegove idole pisopiju Dabica i sRatka govnavog Mladica