Dos`o Nenad!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
TheMule

#126 Re: Dos`o Nenad!

Post by TheMule »

Ovi sto vole ovog izdajicu u isto vrijeme pljuju po Ivici Osimu i slicnim ljudima kojima nije bilo lahko uraditi ono sto su uradili. Osim je uradio casnu stvar, Slavisa Sucur je uradio pravu stvar, Divjak i mnogi drugi. E sad valjda treba ovaj supak u isti kos da ide s njima, da ga volim i postujem vise nego Sandzaklije??? wtf?? Neki na ovom forumu su fakat prolupali
nema me tamo

#127 Re: Dos`o Nenad!

Post by nema me tamo »

A zašto je on otišao iz Sarajeva baš u tim godinama kad je bio gromada?
almir90

#128 Re: Dos`o Nenad!

Post by almir90 »

Jel' bio kakav vehabija opasan dinamitom ispred lokala? :lol:
Danguba

#129 Re: Dos`o Nenad!

Post by Danguba »

Zastavnik_dzemo wrote:Ova tema je cinjenica koliko Sarajevo ne moze da se pomiri kakvu je velicinu izgubilo.
ma da...poslije zvalje mislili su da ce svijet stati. :-)

isto su mislili da ova zemlja nece opstati jer su mnogi inzinjeri, doktori, politicari...napustili sarajevo i zemlju i uputili se prema matici.
koga neJma bez njega se moze.

mozemo mi ba bez ikoga. :wink:
bach

#130 Re: Dos`o Nenad!

Post by bach »

afafaf wrote:Jebote Dino Merlin je napunio 3 Arene u BG nakon sto je najstrasnije moguce popljuvao Srbe, pjevao "Da te nije Alija", a mi rodjenog Sarajliju mrzimo najstrasnije moguce zbog par izjava.
I Šešelj je rođeni Sarajlija sa "samo" par izjava

Šta sad treba? Da ga pivom častim i kažem "đes komšija šta ima? "

Samo zato jer će jedan dan možda svratiti u Rajvosa?
Zastavnik_dzemo

#131 Re: Dos`o Nenad!

Post by Zastavnik_dzemo »

Danguba wrote:
Zastavnik_dzemo wrote:Ova tema je cinjenica koliko Sarajevo ne moze da se pomiri kakvu je velicinu izgubilo.

isto su mislili da ova zemlja nece opstati jer su mnogi inzinjeri, doktori, politicari...napustili sarajevo i zemlju i uputili se prema matici.

naravno da se moze .... al realno Nele je velicina samo takva i malo ko mu je ravan ... to sto je stao na drugu stranu, pa nije jedini.
JBT

#132 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

TheMule wrote:Ovi sto vole ovog izdajicu u isto vrijeme pljuju po Ivici Osimu i slicnim ljudima kojima nije bilo lahko uraditi ono sto su uradili. Osim je uradio casnu stvar, Slavisa Sucur je uradio pravu stvar, Divjak i mnogi drugi. E sad valjda treba ovaj supak u isti kos da ide s njima, da ga volim i postujem vise nego Sandzaklije??? wtf?? Neki na ovom forumu su fakat prolupali

Da nije lajao ne bi mu niko "A" rekao sto je otisao, pa se vratio.
mO k3

#133 Re: Dos`o Nenad!

Post by mO k3 »

velicina bi bio da je se distancirao od desavanja u devedesetim , da je kritikovao tadasnji politicki vrh srba ,ali ovako kada razmislim u pravu si da postoje dvije vrste velicina velicina u stvarno smislu i velicina govna . E nele ti spada u ovu drugu velicinu
zalizani

#134 Re: Dos`o Nenad!

Post by zalizani »

JBT

#135 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

Zastavnik_dzemo wrote:
Danguba wrote:

naravno da se moze .... al realno Nele je velicina samo takva i malo ko mu je ravan ... to sto je stao na drugu stranu, pa nije jedini.

Kakva velicina? Na osnovu cega?
ExNihilo

#136 Re: Dos`o Nenad!

Post by ExNihilo »

JBT wrote:
ExNihilo wrote:Ovdje bi pojedinci postavljali granične prelaze na prilazima Sarajevu i određivali ko smije ući. :lol:

Kriterij? Zna se. Moraš staviti potpis na sve sarajevsko-bošnjačke mitove. :zzzz:

Nnadu nije zabranjen ulazak u Sarajevo. Neko vec rece, problem je u tome sto je guzicom zatvorio vrata i sto je svojim izjavama bio na strani onih koji su razarali Sarajevo i ubijali i djecu u njemu. I nakon toga doci u Sarajevo da popije koju tj. da gusta malo sa rajom.... to je ljigavo.... I kao sto rekoh, busace se u prsa po BG da je imao mu.a doci u Sarajevo. A niko ga ne zarezuje ni 2%. Bas me interesuje ko ga je ugostio i kako.
Ova tema, članak na Klix, paparazzi slikanje - sve to dokazuje da ga mnogi "zarezuju". Tvoje bjesomučno postanje po ovoj temi, isto tako. Koliko god Nele pati za Sarajevom, toliko Sarajevo i Sarajlije, očigledno, pate za njim.

Suštinski, Neletovo laprdanje o Sarajevu (pri čemu ne mislim na iskazivanje podrške "onima koji su razrali Sarajevo i ubijali djecu"; to nikad nije učinio) nije ništa drugačije od vašeg laprdanja o Neletu. I jedno i drugo je izraz ogorčenosti i nemogućnosti da se pomirite s time da neko razmišlja drugačije.

Samo eto, Nele napravi korak u tom pravcu. A vi i dalje laprdajte i mislite da vam se neko treba pravdati što je došao u grad.
Last edited by ExNihilo on 15/02/2015 22:32, edited 1 time in total.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#137 Re: Dos`o Nenad!

Post by Admir_1984 »

pa najveća kazna mu je da ga raja ignoriše. Totalno nebitna figura u sadašnjem i budućem životu Sarajeva
JThomas

#138 Re: Dos`o Nenad!

Post by JThomas »

ne može mu niko zabraniti da dođe. ali zna i on što se krije i zaključava.

on ga je u suštini popušio (što je svakako zaslužio, ali svijet nije pravedan i ne desi se to svima koji zasluže). ovdje je vrata zauvijek zatvorio guzicom, a tamo ga nisu primili ni blizu, ni izdaleka kako se on nadao.
afafaf

#139 Re: Dos`o Nenad!

Post by afafaf »

bach wrote:
afafaf wrote:Jebote Dino Merlin je napunio 3 Arene u BG nakon sto je najstrasnije moguce popljuvao Srbe, pjevao "Da te nije Alija", a mi rodjenog Sarajliju mrzimo najstrasnije moguce zbog par izjava.

Nemoj porediti neupredivo, Seselj je neki drugo nivo i ne moze se poreditim sa Neletom. Ono sto je Nele izjavljivao o nama je ekvivalent onome sto je Dino Merlin izjaljivao o Srbima pa smo vidjeli kako je bilo u Beogradu.
Zastavnik_dzemo

#140 Re: Dos`o Nenad!

Post by Zastavnik_dzemo »

Admir_1984 wrote:pa najveća kazna mu je da ga raja ignoriše. Totalno nebitna figura u sadašnjem i budućem životu Sarajeva
ko ga ba ignorise ... pa 150 replika u pola sata ovdje :izet:
Sunny-7

#141 Re: Dos`o Nenad!

Post by Sunny-7 »

JBT wrote:
ExNihilo wrote:Ovdje bi pojedinci postavljali granične prelaze na prilazima Sarajevu i određivali ko smije ući. :lol:

Kriterij? Zna se. Moraš staviti potpis na sve sarajevsko-bošnjačke mitove. :zzzz:

Nnadu nije zabranjen ulazak u Sarajevo. Neko vec rece, problem je u tome sto je guzicom zatvorio vrata i sto je svojim izjavama bio na strani onih koji su razarali Sarajevo i ubijali i djecu u njemu. I nakon toga doci u Sarajevo da popije koju tj. da gusta malo sa rajom.... to je ljigavo.... I kao sto rekoh, busace se u prsa po BG da je imao mu.a doci u Sarajevo. A niko ga ne zarezuje ni 2%. Bas me interesuje ko ga je ugostio i kako.
I mene to interesuje. Ko li je to za supka stavio fildzan viska?!
Neko ga je uporedio sa smetljarom. Nemojte ba tako vrijedjati smetljare i na tako niske grane ih spustat!
tataćusak

#142 Re: Dos`o Nenad!

Post by tataćusak »

Samo treba napraviti spisak "njegove raje" :shock: .
JBT

#143 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

afafaf wrote:
bach wrote:

Nemoj porediti neupredivo, Seselj je neki drugo nivo i ne moze se poreditim sa Neletom. Ono sto je Nele izjavljivao o nama je ekvivalent onome sto je Dino Merlin izjaljivao o Srbima pa smo vidjeli kako je bilo u Beogradu.
Beograd niko nije sa brda razarao i ubijao djecu i nevine po ulicama.
Šveđanin

#144 Re: Dos`o Nenad!

Post by Šveđanin »

Jel ko isao potraziti citroen c4 beogradskih tablica? :D

Valjda ste gledali ovaj zadnji dokumentarac AJ. :kiss:
Butmiran

#145 Re: Dos`o Nenad!

Post by Butmiran »

Jebat' ga, neka je došao, sutra može Čaršijom slobodno prohodati, neće mu niko ništa. Neizmjerno su mi drage i njegove pjesme i Nadrealisti ali papak se posr'o po svemu tome i to je to. Može svaki dan dolaziti što se mene tiče, ja bih mu samo par rečenica rekao, nikakvo nasilje i gluposti.
bach

#146 Re: Dos`o Nenad!

Post by bach »

afafaf wrote:
bach wrote:

Nenad Janković je učenik Nenada Kecmanovića i Dobrice Ćosića. To su ideolozi zla koje nas je snašlo...

Ništa on nije bolji od njih...Svi mogu stati u jedan taksi...
Tvrtko II Kotromanić

#147 Re: Dos`o Nenad!

Post by Tvrtko II Kotromanić »

afafaf wrote:
dino merlin nije zivio u bg-u, nije se busao u prsa bg-om do 92-e itd itd

jestel salonci poletjeli da ga branite jelde? :-D
smijesni_ste

#148 Re: Dos`o Nenad!

Post by smijesni_ste »

JThomas wrote: guzicom, a tamo ga nisu primili ni blizu, ni izdaleka kako se on nadao.
Ovo je i meni odmah palo na pamet. Veća je zvijezda Dino Merlin tamo :lol: ...ili je barem bio ona 3 dana nego što je on otkako živi u BG :-)
JBT

#149 Re: Dos`o Nenad!

Post by JBT »

Tema je o ljigavosti i sadomazohizmu.
Altair_SA

#150 Re: Dos`o Nenad!

Post by Altair_SA »

Zastavnik_dzemo wrote:
Danguba wrote:

On velicina? :lol: :lol: :lol:

Po cemu to svega ti? :?

I to pazi, malo ko mu ravan :lol: . Tuga kad su ti ovakvi ko Nele nekakve velicine :-). Sta je to on? Mislim po cemu je velicina? Bio u jednom humoristickom serijalu, koji je realno nista posebno, nego je dosta raje nostalgicno. Pisac? Nisam citao knjigu niti cu, ali znam raje koji jesu i knjiga koju bi mogao napisati bilo ko. Lako stivo koje se moze dijeliti i besplatno uz novine. Znas li ti koji su pisci ili umjetnici velicine? Halo... :-)

Btw. kao covjek je cetnicko govno, koje smrdi na genocidnu tvorevinu i na njegove idole pisopiju Dabica i sRatka govnavog Mladica :oops:
Locked