Anestezija wrote:HBO - Hajmo Bona Orgijat
Hamo Brate Odzada
Anestezija wrote:HBO - Hajmo Bona Orgijat
Još je'nom...HolySouth wrote:No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
Mislim da je ipak bolje ostaviti samo zelenu jer jedino ta boja ne iritira Velica i njegove istomisljenike.Bodkin wrote:ja mislim da sve te boje treba zabraniti u gradu da ga pederi ne uniste do kraja![]()
samo crnu i bijelu dozvoliti!!
cyprus wrote:Još je'nom...HolySouth wrote:No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
Što je, ujedno, mislim, najbolje rješenje. Kao što je Podgorica odmah nakon parade dobila jasnu poruku da se približava EU i mi kao građani možemo bar ne ometati. U svojoj kući i gotovo. Neka isparadiraju i završe. Sve ostalo je gubljenje rekla bih bespotrebno gubljenje energije, jer će se parada desiti kad tad, a ovako ćemo sami sebi kreirati još jedan problem. Ako vole da paradiraju iz bilo kojeg razloga, ne treba ih u tome ometati šta god o tome mislili.dječak sa šibicama wrote:U Splitu su ih na kraju gradjani odlucili ignorirati (na poziv ovih sto su protiv parade), posto paradu stiti citava policijska brigada, samim tim je spalo interesovanje LGBT pokreta za paradom u Splitu... zadnja parada je bila jako slabo posjecena... ocito da nisu dobili dovoljno paznje.
Veliccyprus wrote:Još je'nom...HolySouth wrote:No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
don vito wrote:Veliccyprus wrote:Još je'nom...HolySouth wrote:No, možda je u pitanju i neka homoseksualna skraćenica (HBO)!
Efendija Velic
Muhamed efendija Velic
Jedan od najvecih bosnjackih intelektualaca

Ama žemska glavo to je reklama za seriju. Sopranose. Pusti ovu budaletinu što okreće, ne zna ni on šta hoće da kaže.sherbett wrote:zanimljivo :D2
ne razumijem ovo "imaš li muda da mi o kažeš u facu?!"![]()
kome? Što?
U svakom slučaju...mislim da EU treba ulagati u druge stvari u BiH koje koriste konkretno široj masi..ugroženijim skupinama.
Više mi se bljuje od "ugroženih" homoseksualaca, koji imaju sva prava kao i ostali. i ne razumijem zašto sami sebe time izdvajaju iz društva..
kakva EU? kakvo ulaganje?sherbett wrote:zanimljivo :D2
kome? Što?
U svakom slučaju...mislim da EU treba ulagati u druge stvari u BiH koje koriste konkretno široj masi..ugroženijim skupinama.
Više mi se bljuje od "ugroženih" homoseksualaca, koji imaju sva prava kao i ostali. i ne razumijem zašto sami sebe time izdvajaju iz društva..
don vito wrote:Velic
Efendija Velic
Muhamed efendija Velic
Jedan od najvecih bosnjackih intelektualaca
Moralni i intelektualni giganti koji su se razisli po pitanju zivotinja tj. pasa. Vela je za klanje pascadi, dok Cerke nije za tako drasticna rjesenja, cak je imao kucnog ljubimca kojeg su mu ukrali lopovi. No, po pitanju pedera imaju identicne stavove.
Prva dva slova su HB, sto znaci Herceg-Bosna. Ako ovome dodamo da sve sponzorise neka njemacka fondacija, a na ovom forumu smo saznali za njemacku sektasku politiku stvaranja 3.entiteta jasno je kakva se podvala sprema Bosnjacima.karanana wrote:kakva EU? kakvo ulaganje?sherbett wrote:zanimljivo :D2
kome? Što?
a sta ako je HBO ustvari chetnichko beogradsko paljansko EU-ovska podvala i sta ako citamo HBO na cirilici? to je onda NVO, a ovi NVO-i su poznati po promociji pederluka.
wannabe_ultra wrote:zasto su ove hodze i efendije puni nekakvih teorija zavjera, svi su se urotili nesto.
poludilo sve
baxus wrote:Vise volim pedere nego ove lazne vjernike sto tobejarabaju na deda mraza ili papke sto bacaju smece kroz prozor...
Pedera makar mozes kultivisat.
Parada je izvanredna šansa za ukidanje entiteta.JohnnyS wrote:Gej manifestacije su jedne od rijetkih prigoda koje imaju snagu ujediniti vjerske fanatike, ekstremne desničare, šoviniste, "branitelje narodne časti", ukratko talog i ološ iz reda sva tri konstitutivna naroda oko nečega...
Tako je, i u tom su smislu takođe korisne: da vidimo koliko i kakvih raznih govana imamo...JohnnyS wrote:Gej manifestacije su jedne od rijetkih prigoda koje imaju snagu ujediniti vjerske fanatike, ekstremne desničare, šoviniste, "branitelje narodne časti", ukratko talog i ološ iz reda sva tri konstitutivna naroda oko nečega...
U svojoj zemlji, na svojoj čuni...karanana wrote:hocemo bosnjake odozada