Kao da sam sinoc ovu opisivao u postu (koji je Chmoljo izbrisao
Moderator: Chloe

Hvala lijepa.lavorpunvode wrote:neko je u komentarima na clanak napisao ime djevojke. bit ce da je nesto tipa hane hadziavdagic. u puno ljepsem izdanjutendzera wrote:A ko je ova?ako smidem da priupitam?
Da je ova stara ne drži za ruku odletjela bi koliko ih je napuhalaKPNCTNJAH wrote:
Dr.OljaJOINT_1921 wrote:drolja po svemu sudeci...
izgleda da se adekvatno popunila u prsima u odnosu na proslu godinu .........O'zone wrote:Da je ova stara ne drži za ruku odletjela bi koliko ih je napuhalaKPNCTNJAH wrote:

Znaci ipak nije jel' ?dust in the wind wrote:kako su predrasude gadna stvar i tipicna za balkan...posebno balkance..neka izvinu muskarci, ali tako je

NenjiA wrote:da upratim i ovu temu, mozda zatreba nekad![]()
a sto se tice "plasticne", ako smijem komentarisati, djevojku ce sigurno veoma pogoditi sta se sve ovdje o njoj pise
pobogu, ako njoj odgovara da bude plasticna - njena stvar.
meni se, iskreno, ne svidja i ne vjerujem da bih ikad s onakvom curom imao ista vise od rukovanja, ali to ne znaci da je moram trenutacno mrziti zbog toga kakva je i kakva drugi kazu da je
haj ba ne serite...cura je mrakO'zone wrote:Da je ova stara ne drži za ruku odletjela bi koliko ih je napuhalaKPNCTNJAH wrote:
NeenaSa wrote:Dalo bi se primjeniti na druge osobe i teme.![]()
Cuj na Termama? Al dobro je da ni kao neplivac nema sanse da potone.Pitarrr82 wrote:Kontam odakle mi poznata ova sa crvenog tepiha i shvatim da je u nedjelju na termama bila![]()
salter071 wrote:Cuj na Termama? Al dobro je da ni kao neplivac nema sanse da potone.Pitarrr82 wrote:Kontam odakle mi poznata ova sa crvenog tepiha i shvatim da je u nedjelju na termama bila![]()
Yahel wrote:Ovo ti dobro![]()
Obicna krava, koja trazi konja koji ce je finansirati...