Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Salihovic povrijedio koljeno na priprema ehhh jbg... dugo se nisi povrjedio.
Kao da je od kristala pa malo malo povrijedio se..
Jos ovaj put koljeno kad ce se vratiti treninzima, pitanje je...
Ako je ozbiljnija povr. nista od njega protiv Slovacke ali ionako smo bez njega prosli citave klf. fakticki.
Nasi samo kupuju trenutno, to je sigurno, samo sto nisu masu sekcija otvorili za prodaju uopste, koliko sam uspio upratiti. Na istoku smo sve mi, na zapadu smo pokupovali E i vjerovatno D tribinu. Bojim se kao i uvijek, da je opet masu ovih i ovakvih svercera, na ovaj ili onaj nacin pokupovalo dosta ulaznica i sad cekaju septembar. Ja sam kupio 4, s tim sto sam jedini sigurni putnik. Ostali naravno cekaju odobrenje od sefa i "sefice" kod kuce, tako da, kao i obicno, vecina ne zna nista do zadnjeg momenta. Naravno da cu ih dati po nabavnoj ili podijeliti ako preteknu, nece mi biti prvi put. Za svercere bih uvodio prijeki sud !
Pa zar nisu karte trenutno najvažnija tema vezana za ovu utakmicu?
Ok, možda se pretjeruje sa švercovanjem, ali zabraniti ljudima da pišu o kupovini karata ovdje, nema mi nekog smisla. Ipak je cilj da nas bude što više u Slovačkoj. Ne znam da li postoji neka druga tema vezana za karte, ali o tome je svakako sad najbitnije da se piše.
juventus wrote:Pa zar nisu karte trenutno najvažnija tema vezana za ovu utakmicu?
Ok, možda se pretjeruje sa švercovanjem, ali zabraniti ljudima da pišu o kupovini karata ovdje, nema mi nekog smisla. Ipak je cilj da nas bude što više u Slovačkoj. Ne znam da li postoji neka druga tema vezana za karte, ali o tome je svakako sad najbitnije da se piše.
Nisam mislio na online kupovinu karata ili preko agencija, to je pusteno od pocetka. Mislio sam na pisanje o preprodaji karata ili nudjenje karata po puno vecim cijenama.
Zna se gdje se mogu kupiti karte, nema tu neke filozofije.
razumibezumlje wrote:ovaj ticketportal.sk ne pokazuje upce da ima ulaznica za tekmu!! evo od jucer pokusavam kupit 4 ulaznice al ne ide ....
Može biti da su skontali šta se dešava, da neće biti Slovaka na utakmici ako ovako nastavi, pa su obustavili online prodaju po principu da se spasi barem 2.000 karata:)
Znači ugrabio sam zadnji momenat. Jučer kupio karte. Tražim smještaj u Žilini i tu je koliko vidim ostalo još par smještaja nepopunjenih,sve razgrabljeno.
Brkooo wrote:Veca ce biti euforija za ove dvije utakmice nego protiv Francuske/Portugala
Jedna rečenica koju su svi Bosanci i Hercegovci čuli prije skoro svake utakmice repke
"Mislim da imamo dobar tim,i mislim da je krajnje vrijeme da se plasiramo na jedno veliko takmičenje"
almirony wrote:Znači ugrabio sam zadnji momenat. Jučer kupio karte. Tražim smještaj u Žilini i tu je koliko vidim ostalo još par smještaja nepopunjenih,sve razgrabljeno.
Probaj u ovom mjestu Bytča, koje je 20km daleko od Ziline, dosta je povoljno koliko sam uspio vidjeti: LINK