IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
- hepekcina
#126 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

- jon_jovi
#127 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
A koga to uopće zabrinjava? Koga zabrinjava to što ću ja još malo morat plaćt svom gazdi što radim kod njega a ne on meni? Koga uopće zabrinjava to što su mi staroj skinuli 98 KM invalidnine pa ja sad moram plaćati i lijekove?DELEGACIJA wrote:Izem ti ovu demokraciju, narod ko stokajon_jovi wrote:Ah, šta se tu može. Sve su ti ovo draži demokracije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za vlastiti inters koji je na nivou dnevne potrebe će "prodati" 4 godine života i mog i tvog
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurče se sa koledžom na Ilidži, po kojoj cijeni je prodata zemlja?????????
Zašto nisu dozvolili Fudbalskom savezu BiH da investira kao što se investiralo u Zenici u Bilino polje, prva je ponuda bila Ilidži koja je odbijena od strane lokalnih vlasti (što li Bože![]()
![]()
![]()
).
Vjerovatno je razlog taj što FIFA nije dala pare da se "raskupusaju" kao što to na Ilidži znaju.
Koga je zašto u ovoj državi uopće briga?
Da je diktatura mi bi sve ovo mogli pripisati diktatoru, ali je demokracija pa kome onda sve ovo da pripišemo?
-
AQUA S
#128 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
DEMOKRACIJA
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#129 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Hmmm?!
Kad razmišljam, a desi se i to, vrijeme nema ni kraj, ni početak. U beskonačnosti su,...
- Klikeraš
#130 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Onih preko 50% što ne izlaze.......možda su oni prva adresa za traženje krivca u političkom životu.....jon_jovi wrote:A koga to uopće zabrinjava? Koga zabrinjava to što ću ja još malo morat plaćt svom gazdi što radim kod njega a ne on meni? Koga uopće zabrinjava to što su mi staroj skinuli 98 KM invalidnine pa ja sad moram plaćati i lijekove?DELEGACIJA wrote:Izem ti ovu demokraciju, narod ko stokajon_jovi wrote:Ah, šta se tu može. Sve su ti ovo draži demokracije.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za vlastiti inters koji je na nivou dnevne potrebe će "prodati" 4 godine života i mog i tvog
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kurče se sa koledžom na Ilidži, po kojoj cijeni je prodata zemlja?????????
Zašto nisu dozvolili Fudbalskom savezu BiH da investira kao što se investiralo u Zenici u Bilino polje, prva je ponuda bila Ilidži koja je odbijena od strane lokalnih vlasti (što li Bože![]()
![]()
![]()
).
Vjerovatno je razlog taj što FIFA nije dala pare da se "raskupusaju" kao što to na Ilidži znaju.
Koga je zašto u ovoj državi uopće briga?
Da je diktatura mi bi sve ovo mogli pripisati diktatoru, ali je demokracija pa kome onda sve ovo da pripišemo?
pa onda dalje "češljati"
- Klikeraš
#131 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
S obzirom da si to napisao (demokracija) a podržavaš SDA, molio bih odgovor ako je moguće.AQUA S wrote:DEMOKRACIJA
Godinjak bude predložen ispred OO Ilidža za načelnika, KO SDA podrži a Predsjedništvo kaže NE
I onda prema tvom sudu, Demokracija je ..............(ŠTA) u praksi mislim, a ne teorija????????
-
ZlatniLJiljani
#132 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
[quote="brucos7"][quote="el_gring0"]Ma kakav SDA, kompanija memic, budnjo, prevljak kostali su zivota Amera Cenanovica, valjalo se sa tom bagrom boriti, sta vam je ba, prije sam bio za SDA dok je rahmetli Amer bio nacelnik, bio bi i na ovim izborima da su stavili GODINJAKA koji je bio izabran medutim, spomenutoj bagri i onom goblinu iz gospodara prstenova tihicu, GODINJAK nije odgovaro jer se sa njim nije moglo manipulisat.. SENAHID GODINJAK je sad ispred stranke ZA BIH, i on ce dobit moj glas, jer je zasluzeno dobio zlatnog ljiljana, nije ratni profiter i mislim da je covjek koji zna i koji ce, aBd, vodit ilidzu onako kako je najbolje za nju i njene gradene.. SENAHID GODINJAK!!!!![/quote]
Potpisujem
[/quote]
[/color]
Potpisujem
[/color]
- jon_jovi
#133 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
E tako nešto i jeste specijalnost demokracije.Klikeraš wrote:S obzirom da si to napisao (demokracija) a podržavaš SDA, molio bih odgovor ako je moguće.AQUA S wrote:DEMOKRACIJA
Godinjak bude predložen ispred OO Ilidža za načelnika, KO SDA podrži a Predsjedništvo kaže NE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I onda prema tvom sudu, Demokracija je ..............(ŠTA) u praksi mislim, a ne teorija????????![]()
![]()
- jon_jovi
#134 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Šta bi ti rekao na činjenicu da je samo 18% ili manje izašlo na prijevremene izbore za načelnika općine Ilidža 2011?Onih preko 50% što ne izlaze.......možda su oni prva adresa za traženje krivca u političkom životu.....
pa onda dalje "češljati"![]()
![]()
![]()
![]()
Zašto bi izvan budžetlije glasale za budžetsku državu? Zašto bi glasali uopće ako ne mogu ništa promjeniti?
- Klikeraš
#135 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
@Jovijon_jovi wrote:Šta bi ti rekao na činjenicu da je samo 18% ili manje izašlo na prijevremene izbore za načelnika općine Ilidža 2011?Onih preko 50% što ne izlaze.......možda su oni prva adresa za traženje krivca u političkom životu.....
![]()
![]()
![]()
Zašto bi izvan budžetlije glasale za budžetsku državu? Zašto bi glasali uopće ako ne mogu ništa promjeniti?
matematika je poznata, a i tebi sigurno!!!!!!!! 50% je dooooooosta više od 18% koje spominješ.......
Tih 18% je i cilj da ovi ostali NE izađu, mislim da ti razmišljanje tog tipa ne stoji.
Ovi što NE izlaze na izbore su vjerovatno i najodgovorniji
- FOČANSKI PROPISI
#136 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Kandidatska lista SDA:
1.Prevljak Fikret (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
3.Muzur Nermin (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
4,Omerović Muhamed (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
7.Muhović Denis (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
Može li mi neko reći o čemu se ovdje radi:
1.Dobija li se ova diploma profesor sporta i tjelesnog odgoja pristupom u SDA ili se mora završiti neka škola i koja.
2.Ako ovaj kadar preovladava (više od 50%) u SDA zašto Ilidža ima tri fudbalska kluba koja se takmiče u ligama iz kojih se ne može ispasti?
i još nešto:
Mislim da je ovo sramota za SDA
1.Dobija li se ova diploma profesor sporta i tjelesnog odgoja pristupom u SDA ili se mora završiti neka škola i koja.
2.Ako ovaj kadar preovladava (više od 50%) u SDA zašto Ilidža ima tri fudbalska kluba koja se takmiče u ligama iz kojih se ne može ispasti?
i još nešto:
- hepekcina
#137 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
pa zar nije Fikro političke-odbranu završio?
sreo sam ga par puta tamo iza rata na fakultetu s torbicom....i kontam samo kako li ti ispite polažeš
sreo sam ga par puta tamo iza rata na fakultetu s torbicom....i kontam samo kako li ti ispite polažeš
-
AQUA S
#138 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
FOČANSKI PROPISI wrote:Kandidatska lista SDA:
i još nešto:
U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH - bolesnik
-
AQUA S
#139 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
OPOMENA PRED BAN
Last edited by Anonymous on 24/09/2012 14:44, edited 1 time in total.
Reason: info
Reason: info
-
Bosnjak333
#140 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
U mojoj opcini je isti slucaj.FOČANSKI PROPISI wrote:Kandidatska lista SDA:
i još nešto:
Na listi SDA je 4-5 profesora i nastavnika tjelesnog.
- hepekcina
#141 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
dajte ljudi iskupite te sportiste na jednu listu
a za 2014. godinu Stranka Demokratske Akcije (SDA) mijenja ime u Sportsko Društvo Amatera (SDA) i promovira novi slogan SDA:
Mi nismo stranka - Mi smo Olimpijski komitet
mogao bi onaj Rađo odgovorit i ko im diplome podijeli
a za 2014. godinu Stranka Demokratske Akcije (SDA) mijenja ime u Sportsko Društvo Amatera (SDA) i promovira novi slogan SDA:
Mi nismo stranka - Mi smo Olimpijski komitet
-
Bosnjak333
#142 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Ne vidim samo sta je tu lose.hepekcina wrote:dajte ljudi iskupite te sportiste na jednu listu![]()
Mi nismo stranka - Mi smo Olimpijski komitet![]()
Npr. na listi SDP-a su 4 nastavnika i profesora historije.Je li i to nesto treba da znaci?
Na listama SBB-a sve neobrazovano,jedva dvoje ljudi sa fakultetom...
-
AQUA S
#143 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
SDA
SNAGA BIH
prof.dr. SENAID MEMIĆ
SNAGA BIH
prof.dr. SENAID MEMIĆ
- hepekcina
#144 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
pa niej Fahro još ovlado fakultetima ko SDA...al polako do 2014. će i svi Fahrovi završit fakulteteBosnjak333 wrote:Ne vidim samo sta je tu lose.hepekcina wrote:dajte ljudi iskupite te sportiste na jednu listu![]()
mogao bi onaj Rađo odgovorit i ko im diplome podijeli![]()
![]()
![]()
Npr. na listi SDP-a su 4 nastavnika i profesora historije.Je li i to nesto treba da znaci?![]()
![]()
Na listama SBB-a sve neobrazovano,jedva dvoje ljudi sa fakultetom...
-
ilidzanka
#145 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Poštovani forumaši i formušice...imam potrebu da se obratim @FOČANSKI PROPISI sa par pitanja i mojih osobnih konstatacija...
U ČEMU JE FOL ,mladiću?
Ako i pored tvoja 1006 posta blago rečeno neciviliziranog, nemoralnog i krajnje nadmenog stava o svim kandidatima i dalje postoje ljudi suprotnih mišljenja ,zašto to i dalje radiš? Ne radi se to tako.Nego taj ko te unajmio ili možda iz ljubavi i poštovanja prema Kerešu(što mi nije nerazumno) radiš, živ bio nemoj...samo ga guraš u anonimuse gdje je i do sada bio...
ili brate i ti zavrsi za profesora sporta pa na listu...

U ČEMU JE FOL ,mladiću?
Ako i pored tvoja 1006 posta blago rečeno neciviliziranog, nemoralnog i krajnje nadmenog stava o svim kandidatima i dalje postoje ljudi suprotnih mišljenja ,zašto to i dalje radiš? Ne radi se to tako.Nego taj ko te unajmio ili možda iz ljubavi i poštovanja prema Kerešu(što mi nije nerazumno) radiš, živ bio nemoj...samo ga guraš u anonimuse gdje je i do sada bio...
ili brate i ti zavrsi za profesora sporta pa na listu...
-
ilidzanka
#146 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
hepekcina wrote:dajte ljudi iskupite te sportiste na jednu listu![]()
Ma dajte molim vas...Rađoooo,pih...mi (SDA) smo poslali Raziju Mujanović kod Fahre...da je malo uvede u posao kako,kome i čemu...eh,onda ona 2014 prelazi u naš tim (SDA) mi joj damo diplomu i opet smo prvi u selu...pa ja...
žalosna ti Njemačka
-
AQUA S
#147 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
ZA SVE NAZOČNE
U TJEKU JE AKCIJA OTKRIVANJA IDENTITETA FOČANSKOG PROPISA I OSTALIH
KUKU LELE
U TJEKU JE AKCIJA OTKRIVANJA IDENTITETA FOČANSKOG PROPISA I OSTALIH
KUKU LELE
-
ilidzanka
#148 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
...da ne zaboravim...
ugodan dan svima ...

ugodan dan svima ...
- jon_jovi
#149 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
E jes vala. Samo da 100% izađe na izbore pa će bit dženet u Bosni.Klikeraš wrote:@Jovijon_jovi wrote:Šta bi ti rekao na činjenicu da je samo 18% ili manje izašlo na prijevremene izbore za načelnika općine Ilidža 2011?Onih preko 50% što ne izlaze.......možda su oni prva adresa za traženje krivca u političkom životu.....
![]()
![]()
![]()
matematika je poznata, a i tebi sigurno!!!!!!!! 50% je dooooooosta više od 18% koje spominješ.......
Tih 18% je i cilj da ovi ostali NE izađu, mislim da ti razmišljanje tog tipa ne stoji.
Ovi što NE izlaze na izbore su vjerovatno i najodgovorniji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Bosnjak333
#150 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Smijesna lista sa smijesnim kandidatima!BLUE MAGIC wrote:Ma ovo nije samo slika SDA na Ilidzi, tako su im svi kandidati... A mislim komentarisati listu SBB-a je smijesno, pa jedna Razija Mujanovic vrijedi pola liste, a gdje je su tu Enver Muharemovic, Hase Tiric, Hadrovic Faik,Sinanovic Vedad, Lakota Rasim...