Čavka-Chuckey i zvijeri

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
zengi

#126 Re: Vrana

Post by zengi »

l33t wrote:svaka cast Zengi, respect stvarno. uzivaj u prirodi i njenjim ljepotama :) malo ti svi i zavidimo :D
i naravno hvala onome ko je spasio pticu i udomio je veliki ste ljudi, da je takvih vise ... :)

Hvala drug i drago mi je da je ovoliko ljudi zainteresovano za sudbinu ovog malog ludog slatkog bića.

Vrteska, ja imam problem kako da ga skinem sa ramena kad podjem spavati. To je citava procedura! Prvo moram ugasiti svjetlo tako da on ne vidi, pa ga onda pazljivo skinem sa ramena i posadim na mjesto gdje on treba da spava.... a on smatra da treba da spava na mom ramenu pa se buni i frkce. Onda ja tako tumaram u mraku i udaram u namjestaj a ne smijem da upalim svjetlo jer eto mi ga opet na rame. :lol:
Zao mi je sto sinoc nisam imao kameru. Otisao ja kod komsije na kafu i čaki zaspao na mom krilu. Teri (ovaj moj malii crno-bijeli pas) dosao i njuska ga i hoce da ga dirne sapom a čaki se nakostrijesio, frkce i hoce da ga kljucne.
Averus

#127 Re: Vrana

Post by Averus »

aj kako si ti samo sretan co'ek :D
Phia

#128 Re: Vrana

Post by Phia »

zengi wrote:
l33t wrote:svaka cast Zengi, respect stvarno. uzivaj u prirodi i njenjim ljepotama :) malo ti svi i zavidimo :D
i naravno hvala onome ko je spasio pticu i udomio je veliki ste ljudi, da je takvih vise ... :)

Hvala drug i drago mi je da je ovoliko ljudi zainteresovano za sudbinu ovog malog ludog slatkog bića.

Vrteska, ja imam problem kako da ga skinem sa ramena kad podjem spavati. To je citava procedura! Prvo moram ugasiti svjetlo tako da on ne vidi, pa ga onda pazljivo skinem sa ramena i posadim na mjesto gdje on treba da spava.... a on smatra da treba da spava na mom ramenu pa se buni i frkce. Onda ja tako tumaram u mraku i udaram u namjestaj a ne smijem da upalim svjetlo jer eto mi ga opet na rame. :lol:
Zao mi je sto sinoc nisam imao kameru. Otisao ja kod komsije na kafu i čaki zaspao na mom krilu. Teri (ovaj moj malii crno-bijeli pas) dosao i njuska ga i hoce da ga dirne sapom a čaki se nakostrijesio, frkce i hoce da ga kljucne.
Čaki izgleda tebe smatra svojim vlasništvom (ukradenim pošto čavke vole da kradu stvari) i sad sve da hoćeš nećeš ga se moći kutarisati :D . A nešto mi šuhva da ostaje sam napolju kad nisi tu, možda je najbolje da ide s tobom na posao :D .Samo zatvori prozor od auta da ne terorizira komšiluk na tvom radnom mjestu :-)
amphora

#129 Re: Vrana

Post by amphora »

Ova "ptičurina" je isključivi krivac što provjeravam forum svaki dan :D

Treba mi dnevna doza Chuckija :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#130 Re: Vrana

Post by Truba »

ja okačio sudžukice koje nismo mogli pojesti na bor u kesi
za mačku sutradan
pogodite ko je sve to pojeo :shock:
astrid

#131 Re: Vrana

Post by astrid »

Chuckey i zvijeri zaskuzuju posebnu temu :razz:
zengi :thumbup:
zengi

#132 Re: Vrana

Post by zengi »

amphora wrote:Ova "ptičurina" je isključivi krivac što provjeravam forum svaki dan :D

Evo ti tvog Čakija. Ovo smo isli da posjetimo njegovog druga na odsluzenju zatvorske kazne u KPZ Zenica. To je onaj sto je onomad zbo Kečo Hakiju.

http://youtu.be/W6yLrqHcSH0
zengi

#133 Re: Vrana

Post by zengi »

astrid wrote:Chuckey i zvijeri zaskuzuju posebnu temu :razz:

Hvala Astrid,

Zvjeri pokrepale od vrucine a čaki se tek probudio i spreman za malo akcije, klopa, kupanje i opet spavanje.

Hoš' dudovaaaaaa?

http://youtu.be/S2hCTeI4aYY
Pasiflora

#134 Re: Vrana

Post by Pasiflora »

zengi wrote:Kad nesto razmislim, Čakiju je tek možda jedno 3 mjeseca a vec je dresiran bolje od vecine odraslih pasa i zna dosta stvari.
:x :x :x :x :evil: :evil:
Salim se :-D . Tek sam upratila da Caki postoji :oops: Super je! Svaka cast zengi :!:
amphora

#135 Re: Vrana

Post by amphora »

zengi wrote:
Evo ti tvog Čakija. Ovo smo isli da posjetimo njegovog druga na odsluzenju zatvorske kazne u KPZ Zenica. To je onaj sto je onomad zbo Kečo Hakiju.

:lol: Vidim ja po volanu da je on zap'o u loše društvo.
zengi

#136 Re: Vrana

Post by zengi »

Pasiflora wrote:
zengi wrote:Kad nesto razmislim, Čakiju je tek možda jedno 3 mjeseca a vec je dresiran bolje od vecine odraslih pasa i zna dosta stvari.
:x :x :x :x :evil: :evil:
Salim se :-D . Tek sam upratila da Caki postoji :oops: Super je! Svaka cast zengi :!:

Auuuu, tke sad!!! Pa čaki je već postao legenda. :-D
zengi

#137 Re: Vrana

Post by zengi »

amphora wrote:
zengi wrote:

:lol: Vidim ja po volanu da je on zap'o u loše društvo.
Ma jasta je, svadja se po komšiluku, puši... i to krade cigare, strasno je ne odgovoran, nista ne slusa....
juzna_strana

#138 Re: Vrana

Post by juzna_strana »

Krajnje je vrijeme da se koriguje ime teme i da se doda gospodinovo ime,Chuckie.
Mislim da je toliko zasluzio :)
Phia

#139 Čaki

Post by Phia »

zengi wrote:
amphora wrote:Ova "ptičurina" je isključivi krivac što provjeravam forum svaki dan :D

Jao Čakija još malo pa će naučiti da vozi auto :D
Phia

#140 Čaki

Post by Phia »

zengi wrote:

Hvala Astrid,

Zvjeri pokrepale od vrucine a čaki se tek probudio i spreman za malo akcije, klopa, kupanje i opet spavanje.

Hoš' dudovaaaaaa?

Mašala što može pojest :-)
astrid

#141 Re: Vrana

Post by astrid »

Dusice drage...zvijeri se komirale :)
...ne upratih...Je li na kraju snimka Caki odnese tebi dud da pojedes :oops: ..ili je samo iscijedio :D
zengi

#142 Re: Vrana

Post by zengi »

juzna_strana wrote:Krajnje je vrijeme da se koriguje ime teme i da se doda gospodinovo ime,Chuckie.
Mislim da je toliko zasluzio :)
I ja mislim! Zamolit cemo Phia-u da promjeni naziv u Čavka-Chuckey i zvijeri.
zengi

#143 Re: Vrana

Post by zengi »

astrid wrote:
Dusice drage...zvijeri se komirale :)
...ne upratih...Je li na kraju snimka Caki odnese tebi dud da pojedes :oops: ..ili je samo iscijedio :D
Malo iscjedio i ostavio mi za vratom. Naj gore mi je kad mi zasteka skakavca, bogomoljku, pauka ili kakvu drugu bajku za kragnu. :x
zengi

#144 Re: Čaki

Post by zengi »

Phia wrote:
zengi wrote:

Hvala Astrid,

Hoš' dudovaaaaaa?

Mašala što može pojest :-)
Malo čalabrcne dudova i onda predje na glavno jelo.

http://youtu.be/VibDDjYn9B8
amphora

#145 Re: Vrana

Post by amphora »

Ne valja video nikako. Sad komšije imaju dokaz da psi i čavke jedu malu djecu.
zengi

#146 Re: Vrana

Post by zengi »

amphora wrote:Ne valja video nikako. Sad komšije imaju dokaz da psi i čavke jedu malu djecu.
Uh, dobro si! odmah cu ga skinuti i pojesti onu flash karticu iz kamere... za svaki slucaj.
ice2cube

#147 Re: Vrana

Post by ice2cube »

:lol: :lol:

Samo nastavi sa klipovima, svako mi jutro uljepsas druze :-D
zengi

#148 Re: Vrana

Post by zengi »

ice2cube wrote::lol: :lol:

Hvala drug, hocu.
Malo mi se čaki promangupisao, nece vise da ide sa nama u setnju nego samo leta oko kuce. Ne kontam sta mu je?
ice2cube

#149 Re: Vrana

Post by ice2cube »

zengi wrote:
ice2cube wrote::lol: :lol:

Hvala drug, hocu.
Malo mi se čaki promangupisao, nece vise da ide sa nama u setnju nego samo leta oko kuce. Ne kontam sta mu je?
Pubertet :D :P
Ma dobar je on samo se nadam da ce vase druzenje zauvijek trajati :-D
poznanik

#150 Re: Vrana

Post by poznanik »

zengi wrote:Malo mi se čaki promangupisao, nece vise da ide sa nama u setnju nego samo leta oko kuce. Ne kontam sta mu je?

Da se nije nastanila kakva čavčica - plavušica oko kuće :D
Post Reply