Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/07/2025 08:21
@Tito_i_Partija bolji mi je Neroli Portofino na ovim vrucinama, ali i dalje nije my cup of tea
Pa ako ne ide, ne ide, ništa onda. Možda ne voliš miris nerolija u parfemu, stvarno ga ima puno. Nije za svakog.
Jesi li naručio Tobacco Oud?
Izgurat cu ovo sto sam narucio i to je to. 5 ml nije puno.
Nisam nista novo narucio dok malo ne pocistim trenutne dekante.
Vise sam ti lik za signature scent nego da ih imam milion u rotaciji ali dzaba je ne moze samo jedan koliko god zelio. Ako nista bar zato sto moras imati jedan za toplije a drugi za hladnije vrijeme.
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/07/2025 08:21
@Tito_i_Partija bolji mi je Neroli Portofino na ovim vrucinama, ali i dalje nije my cup of tea
Pa ako ne ide, ne ide, ništa onda. Možda ne voliš miris nerolija u parfemu, stvarno ga ima puno. Nije za svakog.
Vise sam ti lik za signature scent nego da ih imam milion u rotaciji ali dzaba je ne moze samo jedan koliko god zelio. Ako nista bar zato sto moras imati jedan za toplije a drugi za hladnije vrijeme.
Ja lično nikako ne volim nosit' isti parfem dva dana zaredom, tako da meni ta "signature scent" teza kompletno u vodu pada.
Moji ukusi su preširoki da se limitiram na jedan il' dva parfema. Volim slatke a i friške, floralne a i drvene, puderaste a i duhanske.
Bi bilo bolje da imam signature scent, bruku para bi uštedio, al' ne ide jbg...
Ali je isto tako tuzno sto prodje zima, a neke parfeme sam uspio 2-3 puta staviti, jer su bili u rotaciji nekad na pocetku, pa onda pauza 40-50 dana...
Ja lično nikako ne volim nosit' isti parfem dva dana zaredom, tako da meni ta "signature scent" teza kompletno u vodu pada.
Moji ukusi su preširoki da se limitiram na jedan il' dva parfema. Volim slatke a i friške, floralne a i drvene, puderaste a i duhanske.
Bi bilo bolje da imam signature scent, bruku para bi uštedio, al' ne ide jbg...
BHF_Manijak wrote: ↑03/07/2025 16:08
Ali je isto tako tuzno sto prodje zima, a neke parfeme sam uspio 2-3 puta staviti, jer su bili u rotaciji nekad na pocetku, pa onda pauza 40-50 dana...
Zima kod nas traje 9 mjeseci tako da sada prskaj te ljetne (mada meni ova podjela nije rigorozna) i uživaj
Zima kod nas traje 9 mjeseci tako da sada prskaj te ljetne (mada meni ova podjela nije rigorozna) i uživaj
Aqua Dubai, i on je 150 sto nije jeftino, al normalno kad su se pohasili kad je original Ljami A za pacific i afternoon imaju one maison alhambre, al to mi je upitan kvalitet
Bas tako..
Niste me razumjeli. Tito rece ne voli nosit isti parfem 2 dana zaredom, isti sam, ali ne valja ni kada ih previse imas, onda mijenjas svaki dan drugi, ali zbog broja, onaj prvi dodje do kraja zime jos 2-3 puta na red.
Ljeti je druga stvar, 4-5 ih derem cijelo ljeto, to je ok.
Aqua Dubai, i on je 150 sto nije jeftino, al normalno kad su se pohasili kad je original Ljami A za pacific i afternoon imaju one maison alhambre, al to mi je upitan kvalitet
Bas tako..
Niste me razumjeli. Tito rece ne voli nosit isti parfem 2 dana zaredom, isti sam, ali ne valja ni kada ih previse imas, onda mijenjas svaki dan drugi, ali zbog broja, onaj prvi dodje do kraja zime jos 2-3 puta na red.
Ljeti je druga stvar, 4-5 ih derem cijelo ljeto, to je ok.
Ja sam te skont'o, i u pravu si jer imam isti problem.
Nekad kontam kako rotacija sporo ide, prije da će mi se parfemi pokvarit' nego da ću ih sve uredno potrošit'.
Leon16v wrote: ↑06/07/2025 20:54
Jebeš ga, na ovim temperaturama nek izgura 5-6 sati ja zadovoljan, pa opet nanesem. Najbitnije mi ujutro jer sam tad najaktivniji
5-6 sati trajnosti je ozbiljna kategorija, uglavnom vecina danas izduva i ranije od toga.
dembele wrote: ↑09/07/2025 08:01
Probao neko Armaf Precieux? Prilično jaka cijena za 55 ml.
To bi trebao biti dupe od creed aventus absolu, ja imam afnan supremacy collector's edition koji također ima taj dnk i parfem ubija, jedan mi je od najdražih.. platio sam nekih 40-ak € za 100ml. Mozes slobodno uzeti i kao blind buy. Ovaj armaf vidim najjeftinije 48€ za 55ml online na prafimo stranici..