Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dembele wrote: ↑29/06/2025 20:25
Je li ovo Mist parfumerija osim 15 % niže cijene svakog 15-og, ima i sniženje 10% na kraju mjeseca?
Mislim da kolega @black to bolje zna.
najlakse pratiti na drustvenim mrezama ili na sajtu, 15% je snizenje 15og u mjesecu na sve a svako malo je 10% na odredjene parfeme, mislim da je trenutno par setova snizeno 25%
Iz ove Acquine linije Blu Mediterraneo htio sam kupiti Bergamotto di Calabria, medjutim procitam recenzije i vidim da je ocajna trajnost i projekcija, nazalost. Parfem je fantazija fakat, probao u Plazi, ali ako ce nesto trajati 1-2 sata i ako ce projekcija biti "2 prsta", za tu vrstu parfema mogu izdvojiti 30-40 KM "za svaki dan", a nikako 150+. Tako da sam odustao.
Zimska izdanja su im definitivno bolja.
Za ljeto derem Torino21, Cedrat Bois, Essenza di Colonia, Eau Sauvage Parfum i naravno Bois Imperial! Kakva je to parfemcina dede mi!
Ljudi moji, uvališe mi mali tester igrom slučaja. Morao sam se vratiti da ga uzmem. Nikad mi parfem nije ovako legao na prvu. Fenomenalan je. Vidim da ga kod nas još nema, ima intense i druge verzije..
last mohicans wrote: ↑02/07/2025 09:47
Ljudi moji, uvališe mi mali tester igrom slučaja. Morao sam se vratiti da ga uzmem. Nikad mi parfem nije ovako legao na prvu. Fenomenalan je. Vidim da ga kod nas još nema, ima intense i druge verzije..
Maloprije sam ga probao u radnji, bas zanimljiv i dobar parfem. Malo woody, malo fresh..svasta nesto. Na dry down me malo podsjeca na issey miyake. Mada imam osjecaj da su mu projekcija i trajnost slaba tačka. Prije sat vremena sam ga stavio, evo skoro da se i ne osjeti..
kazo wrote: ↑02/07/2025 13:28
Ja uzeo tri Manroad parfema sto ih viktor reklamira. Cisto da probam. Vece sranje u zivotu nisam probao cak su bolje one turske kopije po 5 KM.
To me je bas zanimalo i htjedoh upitat da li je neko probao? Predpostavio sam da to nije nesta aman, al' kad vidim da pisu dobar, traje, itd.
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/07/2025 08:21
@Tito_i_Partija bolji mi je Neroli Portofino na ovim vrucinama, ali i dalje nije my cup of tea
tako nesto je meni sa TF Beau De Jour, imam skoro punu bocu od 50ml.. vec sam ga pominjao, nije my cup of tea mislio ga prodati pa odustao, ono hajde moze ponekad i juce se sjetim da ga imam i stavim malo... kad prodje onaj prvi jaki udar barbershop vajba smiri se i bude puno ljepsi, kvalitet neosporan i pored tusiranja osjetio se i jutros pa sam i danas stavio..
_BataZiv_0809 wrote: ↑03/07/2025 08:21
@Tito_i_Partija bolji mi je Neroli Portofino na ovim vrucinama, ali i dalje nije my cup of tea
tako nesto je meni sa TF Beau De Jour, imam skoro punu bocu od 50ml.. vec sam ga pominjao, nije my cup of tea mislio ga prodati pa odustao, ono hajde moze ponekad i juce se sjetim da ga imam i stavim malo... kad prodje onaj prvi jaki udar barbershop vajba smiri se i bude puno ljepsi, kvalitet neosporan i pored tusiranja osjetio se i jutros pa sam i danas stavio..
Znas znanje.
P.S. Htio sam te mention svakako ali me nesto prenijelo