sto je nafakamladtrek wrote:što ti je nafaka
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ljubav_aha
#1226 Re: Je li moguce imati curu kad...
-
suspect_zero
#1227 Re: Je li moguce imati curu kad...
sanabe wrote:sumirprimus wrote:Ja s curom "izaso" i drito na pice...Sjeli mi,dodje konobar,-izvol`te,kaje ona men djus,hebaji ga daj pivu,ja za zadnji paĐe,nema novcanika,ladan mrtvacki znoj,poče koluhanje u stomaku,ja za onaj cjenovnik,ona narucila djus a dju (bio tad) po marke skuplji od ovih obicnih,kola fanta...i moja piva
Prvi sastanak...Sta cu sad tito dragi,ljepa cura grehota ustat i pobjec...I tako poce prica bezveze,ja od muke poceo provaljivat ona se pocela smijat,naruci ona jos jedan vrazji djus,hebaji ga ja jos jednu pivu,kad je bal nek je maskenbal,sta mi mogu,..Istom,ona meni u neko doba moram kuci,a jaaa od muke samo sto nisam dijareju dobio..Istom ce ti ona onaj racun,zovnu konobara i na moje zaprepastenje plati racun
.U neznanju spasi me ...Sve je to trajalo par sekundi,ne znam tacno,ja ko fola ruku za dzep,...promuca pa ovaj sto to,ja cu,mislim ono,nema smisla,nije valjda dotle doslo
![]()
...
I dan danas sam s njom...Kad nadodje taj dogadjaj u prici,veli ona meni,a ja pozurla kuci zbog tebe vidim nesto se previjas kontam,ovom garant nAvrlo U WC
stoj najgore od muke i jest
![]()
![]()
Znaci ni dvije marke u dzepu,a zena za zivot...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Zlata M.
#1228 Re: Je li moguce imati curu kad...
lood !sumirprimus wrote:Ja s curom "izaso" i drito na pice...Sjeli mi,dodje konobar,-izvol`te,kaje ona men djus,hebaji ga daj pivu,ja za zadnji paĐe,nema novcanika,ladan mrtvacki znoj,poče koluhanje u stomaku,ja za onaj cjenovnik,ona narucila djus a dju (bio tad) po marke skuplji od ovih obicnih,kola fanta...i moja piva
Prvi sastanak...Sta cu sad tito dragi,ljepa cura grehota ustat i pobjec...I tako poce prica bezveze,ja od muke poceo provaljivat ona se pocela smijat,naruci ona jos jedan vrazji djus,hebaji ga ja jos jednu pivu,kad je bal nek je maskenbal,sta mi mogu,..Istom,ona meni u neko doba moram kuci,a jaaa od muke samo sto nisam dijareju dobio..Istom ce ti ona onaj racun,zovnu konobara i na moje zaprepastenje plati racun
.U neznanju spasi me ...Sve je to trajalo par sekundi,ne znam tacno,ja ko fola ruku za dzep,...promuca pa ovaj sto to,ja cu,mislim ono,nema smisla,nije valjda dotle doslo
![]()
...
I dan danas sam s njom...Kad nadodje taj dogadjaj u prici,veli ona meni,a ja pozurla kuci zbog tebe vidim nesto se previjas kontam,ovom garant nAvrlo U WC
![]()
![]()
- Lady Agora
#1229 Re: Je li moguce imati curu kad...
Priča ti je dobrasumirprimus wrote:Ja s curom "izaso" i drito na pice...Sjeli mi,dodje konobar,-izvol`te,kaje ona men djus,hebaji ga daj pivu,ja za zadnji paĐe,nema novcanika,ladan mrtvacki znoj,poče koluhanje u stomaku,ja za onaj cjenovnik,ona narucila djus a dju (bio tad) po marke skuplji od ovih obicnih,kola fanta...i moja piva
![]()
...
![]()
![]()
redovne izlaske sa svojom curom. Međutim problem su oni koji nemaju para...
-
sumirprimus
#1230 Re: Je li moguce imati curu kad...
ma i da sam imo novcanik,stali bi na prvoj turi
,student besparicar tad bio...
u sustini nisu bitne pare,bitan je stav i klik,i kad izadjes s curom,da zna na cemu je s tobom..sestro mila to je sto vidis,zeza duhovitost,vic igra,dobar dupli pas,nabac glavom i to ti je
en anam su ti oni s tatinim parama...al veca sansa da su suplji...
a ovako koju godinu sa mnom se strpila,pametno ulozila i sad je na konju
elem,d point,lova nije i ne smije biti ogranicavajuci faktor..one cure koje interesuje samo lova,one su bundesliga
a nas naravno interesuje primera

u sustini nisu bitne pare,bitan je stav i klik,i kad izadjes s curom,da zna na cemu je s tobom..sestro mila to je sto vidis,zeza duhovitost,vic igra,dobar dupli pas,nabac glavom i to ti je
en anam su ti oni s tatinim parama...al veca sansa da su suplji...
a ovako koju godinu sa mnom se strpila,pametno ulozila i sad je na konju
elem,d point,lova nije i ne smije biti ogranicavajuci faktor..one cure koje interesuje samo lova,one su bundesliga
- ljubav_aha
#1231 Re: Je li moguce imati curu kad...
ko ovdje prica o novcu,vazna je nafakasumirprimus wrote:ma i da sam imo novcanik,stali bi na prvoj turi,student besparicar tad bio...
![]()
u sustini nisu bitne pare,bitan je stav i klik,i kad izadjes s curom,da zna na cemu je s tobom..sestro mila to je sto vidis,zeza duhovitost,vic igra,dobar dupli pas,nabac glavom i to ti je![]()
![]()
en anam su ti oni s tatinim parama...al veca sansa da su suplji...![]()
a ovako koju godinu sa mnom se strpila,pametno ulozila i sad je na konju![]()
elem,d point,lova nije i ne smije biti ogranicavajuci faktor..one cure koje interesuje samo lova,one su bundesligaa nas naravno interesuje primera
![]()
-
Smoki
#1232 Re: Je li moguce imati curu kad...
tesko jarane tesko, al moguce
-
MajcinaDusica
#1233 Re: Je li moguce imati curu kad...
sumirprimus wrote:ma i da sam imo novcanik,stali bi na prvoj turi,student besparicar tad bio...
![]()
u sustini nisu bitne pare,bitan je stav i klik,i kad izadjes s curom,da zna na cemu je s tobom..sestro mila to je sto vidis,zeza duhovitost,vic igra,dobar dupli pas,nabac glavom i to ti je![]()
![]()
en anam su ti oni s tatinim parama...al veca sansa da su suplji...![]()
a ovako koju godinu sa mnom se strpila,pametno ulozila i sad je na konju![]()
elem,d point,lova nije i ne smije biti ogranicavajuci faktor..one cure koje interesuje samo lova,one su bundesligaa nas naravno interesuje primera
![]()
- fedor
#1234 Re: Je li moguce imati curu kad...
Dževade jes to ti!?????Smoki wrote:tesko jarane tesko, al moguce
- cyprus
#1235 Re: Je li moguce imati curu kad...
Pa dobro, pola je tačnome22 wrote:slucajno titam', nesto sam drugo trazilaladyblue18 wrote:Znala sam da ces se nacrtatime22 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cuj cyprus idealna djevojka
![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1236 Re: Je li moguce imati curu kad...
cyprus wrote:
Pa dobro, pola je tačno. Idealan jesam
![]()
-
mr.gugl
#1237 Re: Je li moguce imati curu kad...
i sta bi, nadje li ovaj curu ili jos skuplja pare da koju upozna?

- Traktor`
#1238 Re: Je li moguce imati curu kad...
e brate moj sta se sve moze s curom kad nemas para...samo trebas ukljuciti mozak... 
-
liberty
#1239 Re: Je li moguce imati curu kad...
--> da je kako tu nafaku zbavit kad je u pitanju lotoljubav_aha wrote:sto je nafakamladtrek wrote:što ti je nafaka
-
konfučije
#1240 Re: Je li moguce imati curu kad...
ako te ovo imalo tješi, ja sam pun ko brod ali sam bez djevojke... vjeruj mi, ako želiš finu curu naći, radi samo na svom samopouzdanju i ne pokazuj nestabilnost, uspjeh ti je zagarantovan ( a usput nađi sebi kakav posao još:) )
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1241 Re: Je li moguce imati curu kad...
Hana, jes' to ti?sanabe wrote:konfučije wrote:ako te ovo imalo tješi, ja sam pun ko brod ali sam bez djevojke... vjeruj mi, ako želiš finu curu naći, radi samo na svom samopouzdanju i ne pokazuj nestabilnost, uspjeh ti je zagarantovan ( a usput nađi sebi kakav posao još:) )
inace? kako si?
- ljubav_aha
#1242 Re: Je li moguce imati curu kad...
mr.gugl wrote:i sta bi, nadje li ovaj curu ili jos skuplja pare da koju upozna?![]()
proguglaj
-
konfučije
#1243 Re: Je li moguce imati curu kad...
Sa divljenjem treba posmatrati momke koji su u stanju veoma pametne i zgodne djevojke „zadržati“ a da na većinu izlazaka ne ponesu sa sobom više od 10 km u džepu.
Situacija je kakva jeste, grubo rečeno, nemamo srednje klase, a kada o omladini govorimo, imamo „tatine sinove“ i“ kokuze“ , stoga u ovakvoj sredini ove druge nipošto ne treba kriviti za stanje u kojem trenutno jesu ( a one prave cure to i ne čine), bore se, trpe, improviziraju i na kraju steknu neku svoju prepoznatljivost i orginalnost što ih u velikoj mjeri i učini veoma interesantnim ( pogotovo djevojkama iz diaspore koje su svoj materijalni status riješile pa su time još manje istim opterećene)
A ovi prvi, kojima se sve na gotovo servira, koji od odjeće, djevojaka pa do prijatelja misle da je sve moguće novcem kupiti , pa i tu đavo dođe po svoje te ubrzo uvide ( ukoliko istini u oči uopće i smiju pogledati) da im ipak fali ono istinsko životno iskustvo zasnovano na svom trudu, znoju i suzama, a bez kojeg ništa dugoročno i kvalitetno neće moći stvoriti, pa tako i ono najvažnije u životu, jednu iskrenu ljubavnu vezu,... jednostavno ostanu bez teksta kada nalete na djevojku koju ne zanima njihovo porijeklo ili marka vozila, izgube se, tada uvide koliko su samo površni, monotoni i dosadni pa im ne preostane ništa drugo nego onako poniženo, zbunjeno i podvijenog repa kao kućići u svoju sigurnu kućicu ( najnovijeg audija) da se povuku...
Stoga, upijte riječi mudrog konfučija, istinsko osvajačko bogatstvo kod muškarca je jedino u njegovoj zrelosti a to se novcem ne može kupiti.
Situacija je kakva jeste, grubo rečeno, nemamo srednje klase, a kada o omladini govorimo, imamo „tatine sinove“ i“ kokuze“ , stoga u ovakvoj sredini ove druge nipošto ne treba kriviti za stanje u kojem trenutno jesu ( a one prave cure to i ne čine), bore se, trpe, improviziraju i na kraju steknu neku svoju prepoznatljivost i orginalnost što ih u velikoj mjeri i učini veoma interesantnim ( pogotovo djevojkama iz diaspore koje su svoj materijalni status riješile pa su time još manje istim opterećene)
A ovi prvi, kojima se sve na gotovo servira, koji od odjeće, djevojaka pa do prijatelja misle da je sve moguće novcem kupiti , pa i tu đavo dođe po svoje te ubrzo uvide ( ukoliko istini u oči uopće i smiju pogledati) da im ipak fali ono istinsko životno iskustvo zasnovano na svom trudu, znoju i suzama, a bez kojeg ništa dugoročno i kvalitetno neće moći stvoriti, pa tako i ono najvažnije u životu, jednu iskrenu ljubavnu vezu,... jednostavno ostanu bez teksta kada nalete na djevojku koju ne zanima njihovo porijeklo ili marka vozila, izgube se, tada uvide koliko su samo površni, monotoni i dosadni pa im ne preostane ništa drugo nego onako poniženo, zbunjeno i podvijenog repa kao kućići u svoju sigurnu kućicu ( najnovijeg audija) da se povuku...
Stoga, upijte riječi mudrog konfučija, istinsko osvajačko bogatstvo kod muškarca je jedino u njegovoj zrelosti a to se novcem ne može kupiti.
- ljubav_aha
#1244 Re: Je li moguce imati curu kad...
liberty wrote:--> da je kako tu nafaku zbavit kad je u pitanju lotoljubav_aha wrote:sto je nafakamladtrek wrote:što ti je nafaka
gdje ces je nabaviti
- Urban B.
#1245 Re: Je li moguce imati curu kad...
konfučije wrote:
Meni nije jasno zasto se uvjek ovoliko generalise na tatine sinove i kokuze!Znaci ako imas pare(student si) odmah si nesposoban da zivis,jer ti sve serviraju,a ako nemas tad si kokuz i sve znas,imas neko iskustvo i onda si kao ugrozen zbog ovih prvih!
I sad znaci da svaki covjek koji nije kokuz je dosadan,monoton,izgubljen,ne zna nista o zivotu!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1246 Re: Je li moguce imati curu kad...
da kažem jednu alanfordovsku
nije sretan onaj koji ne kara već onaj koji kara
i ima pare
nije sretan onaj koji ne kara već onaj koji kara
- Loulou
#1247 Re: Je li moguce imati curu kad...
I to je sve?komi wrote:nije sretan onaj koji ne kara već onaj koji kara![]()
![]()
i ima pare
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1248 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne kontam pitanje
samo sam iznio alanfordovsku misao u vezi s problemom jer sada čitam te stripove pa mi šega
nije bogat onaj koji nema već onaj koji ima

samo sam iznio alanfordovsku misao u vezi s problemom jer sada čitam te stripove pa mi šega
nije bogat onaj koji nema već onaj koji ima
- ljubav_aha
#1249 Re: Je li moguce imati curu kad...
komi wrote:ne kontam pitanje
samo sam iznio alanfordovsku misao u vezi s problemom jer sada čitam te stripove pa mi šega![]()
![]()
![]()
nije bogat onaj koji nema već onaj koji ima![]()
![]()
- Loulou
#1250 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ma, ništa... Pitanje je bilo je li "kara i ima para" dovoljno za sreću.komi wrote:ne kontam pitanjeLoulou wrote:I to je sve?komi wrote:nije sretan onaj koji ne kara već onaj koji kara![]()
![]()
i ima pare
samo sam iznio alanfordovsku misao u vezi s problemom jer sada čitam te stripove pa mi šega![]()
![]()
nije bogat onaj koji nema već onaj koji ima![]()
![]()
Al' dobro...alanfordovski....