Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ljubav_aha

#1226 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

mladtrek wrote::mrgreen: što ti je nafaka :D
sto je nafaka :D
suspect_zero

#1227 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by suspect_zero »

sanabe wrote:
sumirprimus wrote:Ja s curom "izaso" i drito na pice...Sjeli mi,dodje konobar,-izvol`te,kaje ona men djus,hebaji ga daj pivu,ja za zadnji paĐe,nema novcanika,ladan mrtvacki znoj,poče koluhanje u stomaku,ja za onaj cjenovnik,ona narucila djus a dju (bio tad) po marke skuplji od ovih obicnih,kola fanta... :roll: i moja piva :roll: Prvi sastanak...Sta cu sad tito dragi,ljepa cura grehota ustat i pobjec...I tako poce prica bezveze,ja od muke poceo provaljivat ona se pocela smijat,naruci ona jos jedan vrazji djus,hebaji ga ja jos jednu pivu,kad je bal nek je maskenbal,sta mi mogu,..Istom,ona meni u neko doba moram kuci,a jaaa od muke samo sto nisam dijareju dobio..Istom ce ti ona onaj racun,zovnu konobara i na moje zaprepastenje plati racun :shock: .U neznanju spasi me ...Sve je to trajalo par sekundi,ne znam tacno,ja ko fola ruku za dzep,...promuca pa ovaj sto to,ja cu,mislim ono,nema smisla,nije valjda dotle doslo :lol: :lol: ...
I dan danas sam s njom... :) Kad nadodje taj dogadjaj u prici,veli ona meni,a ja pozurla kuci zbog tebe vidim nesto se previjas kontam,ovom garant nAvrlo U WC :evil: stoj najgore od muke i jest :lol: :lol:
Znaci ni dvije marke u dzepu,a zena za zivot... :dance: :bih:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :D

:thumbup: :thumbup: :)
Zlata M.

#1228 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Zlata M. »

sumirprimus wrote:Ja s curom "izaso" i drito na pice...Sjeli mi,dodje konobar,-izvol`te,kaje ona men djus,hebaji ga daj pivu,ja za zadnji paĐe,nema novcanika,ladan mrtvacki znoj,poče koluhanje u stomaku,ja za onaj cjenovnik,ona narucila djus a dju (bio tad) po marke skuplji od ovih obicnih,kola fanta... :roll: i moja piva :roll: Prvi sastanak...Sta cu sad tito dragi,ljepa cura grehota ustat i pobjec...I tako poce prica bezveze,ja od muke poceo provaljivat ona se pocela smijat,naruci ona jos jedan vrazji djus,hebaji ga ja jos jednu pivu,kad je bal nek je maskenbal,sta mi mogu,..Istom,ona meni u neko doba moram kuci,a jaaa od muke samo sto nisam dijareju dobio..Istom ce ti ona onaj racun,zovnu konobara i na moje zaprepastenje plati racun :shock: .U neznanju spasi me ...Sve je to trajalo par sekundi,ne znam tacno,ja ko fola ruku za dzep,...promuca pa ovaj sto to,ja cu,mislim ono,nema smisla,nije valjda dotle doslo :lol: :lol: ...
I dan danas sam s njom... :) Kad nadodje taj dogadjaj u prici,veli ona meni,a ja pozurla kuci zbog tebe vidim nesto se previjas kontam,ovom garant nAvrlo U WC :evil: stoj najgore od muke i jest :lol: :lol:
lood ! :lol: :thumbup:
Lady Agora

#1229 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Lady Agora »

Priča ti je dobra :thumbup: . Ali ti si taj dan slučajno zaboravio novčanik a inače si imao para da priuštiš poslije
redovne izlaske sa svojom curom. Međutim problem su oni koji nemaju para... :mrgreen: :run:
sumirprimus

#1230 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sumirprimus »

ma i da sam imo novcanik,stali bi na prvoj turi :D,student besparicar tad bio... :-D
u sustini nisu bitne pare,bitan je stav i klik,i kad izadjes s curom,da zna na cemu je s tobom..sestro mila to je sto vidis,zeza duhovitost,vic igra,dobar dupli pas,nabac glavom i to ti je :lol: :lol:
en anam su ti oni s tatinim parama...al veca sansa da su suplji... :D
a ovako koju godinu sa mnom se strpila,pametno ulozila i sad je na konju 8-)
elem,d point,lova nije i ne smije biti ogranicavajuci faktor..one cure koje interesuje samo lova,one su bundesliga :skoljka: a nas naravno interesuje primera :D :dance:
ljubav_aha

#1231 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

sumirprimus wrote:ma i da sam imo novcanik,stali bi na prvoj turi :D,student besparicar tad bio... :-D
u sustini nisu bitne pare,bitan je stav i klik,i kad izadjes s curom,da zna na cemu je s tobom..sestro mila to je sto vidis,zeza duhovitost,vic igra,dobar dupli pas,nabac glavom i to ti je :lol: :lol:
elem,d point,lova nije i ne smije biti ogranicavajuci faktor..one cure koje interesuje samo lova,one su bundesliga :skoljka: a nas naravno interesuje primera :D :dance:
ko ovdje prica o novcu,vazna je nafaka :D
Smoki

#1232 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Smoki »

tesko jarane tesko, al moguce
MajcinaDusica

#1233 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by MajcinaDusica »

sumirprimus wrote:ma i da sam imo novcanik,stali bi na prvoj turi :D,student besparicar tad bio... :-D
:thumbup:
fedor

#1234 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by fedor »

Smoki wrote:tesko jarane tesko, al moguce
Dževade jes to ti!????? :lol: :lol: :lol:
cyprus

#1235 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by cyprus »

me22 wrote:
ladyblue18 wrote:
me22 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znala sam da ces se nacrtati :D
slucajno titam', nesto sam drugo trazila :D cuj cyprus idealna djevojka :lol: :lol: :lol:
Pa dobro, pola je tačno :oops: . Idealan jesam :D :oops:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1236 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

cyprus wrote:
Pa dobro, pola je tačno :oops: . Idealan jesam :D :oops:
:lol: :kiss:
mr.gugl

#1237 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by mr.gugl »

i sta bi, nadje li ovaj curu ili jos skuplja pare da koju upozna? :mrgreen: :D
Traktor`

#1238 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Traktor` »

e brate moj sta se sve moze s curom kad nemas para...samo trebas ukljuciti mozak... :D
liberty

#1239 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by liberty »

ljubav_aha wrote:
--> da je kako tu nafaku zbavit kad je u pitanju loto :D
konfučije

#1240 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by konfučije »

ako te ovo imalo tješi, ja sam pun ko brod ali sam bez djevojke... vjeruj mi, ako želiš finu curu naći, radi samo na svom samopouzdanju i ne pokazuj nestabilnost, uspjeh ti je zagarantovan ( a usput nađi sebi kakav posao još:) )
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1241 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chmoljo »

sanabe wrote:
konfučije wrote:ako te ovo imalo tješi, ja sam pun ko brod ali sam bez djevojke... vjeruj mi, ako želiš finu curu naći, radi samo na svom samopouzdanju i ne pokazuj nestabilnost, uspjeh ti je zagarantovan ( a usput nađi sebi kakav posao još:) )

inace? kako si? :D
Hana, jes' to ti? :mrgreen:
ljubav_aha

#1242 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

mr.gugl wrote:i sta bi, nadje li ovaj curu ili jos skuplja pare da koju upozna? :mrgreen: :D

proguglaj :D
konfučije

#1243 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by konfučije »

Sa divljenjem treba posmatrati momke koji su u stanju veoma pametne i zgodne djevojke „zadržati“ a da na većinu izlazaka ne ponesu sa sobom više od 10 km u džepu.
Situacija je kakva jeste, grubo rečeno, nemamo srednje klase, a kada o omladini govorimo, imamo „tatine sinove“ i“ kokuze“ , stoga u ovakvoj sredini ove druge nipošto ne treba kriviti za stanje u kojem trenutno jesu ( a one prave cure to i ne čine), bore se, trpe, improviziraju i na kraju steknu neku svoju prepoznatljivost i orginalnost što ih u velikoj mjeri i učini veoma interesantnim ( pogotovo djevojkama iz diaspore koje su svoj materijalni status riješile pa su time još manje istim opterećene)

A ovi prvi, kojima se sve na gotovo servira, koji od odjeće, djevojaka pa do prijatelja misle da je sve moguće novcem kupiti , pa i tu đavo dođe po svoje te ubrzo uvide ( ukoliko istini u oči uopće i smiju pogledati) da im ipak fali ono istinsko životno iskustvo zasnovano na svom trudu, znoju i suzama, a bez kojeg ništa dugoročno i kvalitetno neće moći stvoriti, pa tako i ono najvažnije u životu, jednu iskrenu ljubavnu vezu,... jednostavno ostanu bez teksta kada nalete na djevojku koju ne zanima njihovo porijeklo ili marka vozila, izgube se, tada uvide koliko su samo površni, monotoni i dosadni pa im ne preostane ništa drugo nego onako poniženo, zbunjeno i podvijenog repa kao kućići u svoju sigurnu kućicu ( najnovijeg audija) da se povuku...

Stoga, upijte riječi mudrog konfučija, istinsko osvajačko bogatstvo kod muškarca je jedino u njegovoj zrelosti a to se novcem ne može kupiti.
ljubav_aha

#1244 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

liberty wrote:
ljubav_aha wrote:
--> da je kako tu nafaku zbavit kad je u pitanju loto :D

gdje ces je nabaviti :D
Urban B.

#1245 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Urban B. »

konfučije wrote:
A ovi prvi, kojima se sve na gotovo servira, koji od odjeće, djevojaka pa do prijatelja misle da je sve moguće novcem kupiti , pa i tu đavo dođe po svoje te ubrzo uvide ( ukoliko istini u oči uopće i smiju pogledati) da im ipak fali ono istinsko životno iskustvo zasnovano na svom trudu, znoju i suzama, a bez kojeg ništa dugoročno i kvalitetno neće moći stvoriti, pa tako i ono najvažnije u životu, jednu iskrenu ljubavnu vezu,... jednostavno ostanu bez teksta kada nalete na djevojku koju ne zanima njihovo porijeklo ili marka vozila, izgube se, tada uvide koliko su samo površni, monotoni i dosadni pa im ne preostane ništa drugo nego onako poniženo, zbunjeno i podvijenog repa kao kućići u svoju sigurnu kućicu ( najnovijeg audija) da se povuku...

Stoga, upijte riječi mudrog konfučija, istinsko osvajačko bogatstvo kod muškarca je jedino u njegovoj zrelosti a to se novcem ne može kupiti.

Meni nije jasno zasto se uvjek ovoliko generalise na tatine sinove i kokuze!Znaci ako imas pare(student si) odmah si nesposoban da zivis,jer ti sve serviraju,a ako nemas tad si kokuz i sve znas,imas neko iskustvo i onda si kao ugrozen zbog ovih prvih!
I sad znaci da svaki covjek koji nije kokuz je dosadan,monoton,izgubljen,ne zna nista o zivotu!
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1246 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

da kažem jednu alanfordovsku

nije sretan onaj koji ne kara već onaj koji kara :lol: :lol: :lol: i ima pare
Loulou

#1247 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Loulou »

komi wrote:nije sretan onaj koji ne kara već onaj koji kara :lol: :lol: :lol: i ima pare
I to je sve?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1248 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

ne kontam pitanje

samo sam iznio alanfordovsku misao u vezi s problemom jer sada čitam te stripove pa mi šega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nije bogat onaj koji nema već onaj koji ima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ljubav_aha

#1249 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ljubav_aha »

komi wrote:ne kontam pitanje

samo sam iznio alanfordovsku misao u vezi s problemom jer sada čitam te stripove pa mi šega :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :thumbup:
Loulou

#1250 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Loulou »

komi wrote:
Loulou wrote:
komi wrote:nije sretan onaj koji ne kara već onaj koji kara :lol: :lol: :lol: i ima pare
I to je sve?
ne kontam pitanje

Ma, ništa... Pitanje je bilo je li "kara i ima para" dovoljno za sreću.
Al' dobro...alanfordovski.... :skoljka:
Post Reply