drug na ovo ti mogu samo odgovoriti graničari..i opet da ti prije odgovore telefonom opet ovisi kakvi graničari rade taj dan na tom prelazu gdje ideš. Dal se striktno drže tih tkz. pravila ili kome pregledaju kroz prste.
Ulazak u Hrvatsku
- zlo zlo
#1226 Re: Ulazak u Hrvatsku
-
neko_sa_strane
#1227 Re: Ulazak u Hrvatsku
Ako se u Hrvatskoj drastično poveća broj zaraženih korona virusom hoćemo li im staviti rampu uz obavezan PCR test i/ili odlazak u samoizolaciju.
- Banksy
#1228 Re: Ulazak u Hrvatsku
Preimenujte temu, izlazak iz Hrvatske,
Kažu da se sve rezervacije otkazuju, a stranci užurbano vraćaju zbog domaćih kontrola i karantina na povratku, u Makarskoj navodno ušlo u i jedan hotel,
Šteta, ali ponašanje, i stranaca i domaćih dole, u ovim uvjetima, je bilo baš nenormalno,
Bar se na Bosance ne mogu izvlačiti, ovaj put.
Kažu da se sve rezervacije otkazuju, a stranci užurbano vraćaju zbog domaćih kontrola i karantina na povratku, u Makarskoj navodno ušlo u i jedan hotel,
Šteta, ali ponašanje, i stranaca i domaćih dole, u ovim uvjetima, je bilo baš nenormalno,
-
NediM17
#1229 Re: Ulazak u Hrvatsku
Ko to kaze, pa ti si nam dosla.zlo zlo wrote: ↑14/08/2020 12:19 Sranje je svakako svuda..to je istina i meni je puna kapa da moj muž mora u moju zemlju preko vjenčanog listaDebilno.
A stvar tko će koga jebat ako ne onog ispod sebe, dok zemlje šengena jebu hr, koga ona može osim bih i srbiju tkz. kandidate![]()
![]()
Problem je jedino što Bih ne ostaje nitko za jebat onda![]()
zato ogorčenost
![]()
-
NediM17
#1230 Re: Ulazak u Hrvatsku
Probaj uci na Cepikucama, obavis posao i gas u Neum.
Mada, neko je pisao da je bilo problema sa ulaskom ljudi koji imaju imovinu i imali su testove.
-
Bega_TM
#1231 Re: Ulazak u Hrvatsku
Mogu na hercegovceBanksy wrote: ↑14/08/2020 14:18 Preimenujte temu, izlazak iz Hrvatske,
- Banksy
#1232 Re: Ulazak u Hrvatsku
Na srce ponosno, neće...
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1233 Re: Ulazak u Hrvatsku
Mislim da to nije tačnno. Pa index je neki dan imao članak o ubistvu u Sarajevu. Je li to njihova opsesija? Mislim da su dovoljno zastupljeni na klixu, kao i mi na njihovim sličnim portalima. Ne vidim ospjednustost ni jednih ni drugih.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1234 Re: Ulazak u Hrvatsku
Kazes da radis tranzit kroz HR i imas 12 ili 6h da napustis zemlju. Onda ti je svejedno gdje ces. Ako pocnes pricu da ides do peljesca "samo da nesto uzmes", nece te nikada pustiti. E sad drugo je ako te zaustave na peljescu, onda ce biti problema
- zlo zlo
#1235 Re: Ulazak u Hrvatsku
i to ovisi,pitati će ga kamo tranzituje i dokaz vjerovatno..za Neum sam cula od nekoliko ljudi da daju 40 min, iz razloga da se ne zaustavlja negdje.
- un1ted
#1236 Re: Ulazak u Hrvatsku
Mogu dati sta hoce, ali nemaju nacina da provjere. Kaze 40 minuta, pukla mi guma, mijenjao je 2h 
- spreca
#1237 Re: Ulazak u Hrvatsku
Iskreno,to mi vise lici na pederluk,i ja bi njima za prolazak kroz Neum davao 10 minuta,zasto pretjerivati kad ce najveci klasteri biti u Turistickim mjestima,i ako idem za Neum da se kupam zasto bise ustavljao negdi bez potrebe,ovo treba zapamtiti za iducu godinu i obilaziti u shirokom luku,kao da smo mi Bosanci naj shugavijizlo zlo wrote: ↑14/08/2020 15:54i to ovisi,pitati će ga kamo tranzituje i dokaz vjerovatno..za Neum sam cula od nekoliko ljudi da daju 40 min, iz razloga da se ne zaustavlja negdje.
-
Dzontra_Volta
#1238 Re: Ulazak u Hrvatsku
Ma to ti paušalno kaže onaj na granici, nekad 30,nekad 40 minuta. Niđe veze.
Pa njima odgovara da staneš malo u Lidlu ili Milleru u Metkoviću, jer ćeš im ostaviti pare u državi.
Niko te ne pita kad izlaziš iz Hrvatske što ti je trebalo sat i po od Metkovića do Kleka.
Pa njima odgovara da staneš malo u Lidlu ili Milleru u Metkoviću, jer ćeš im ostaviti pare u državi.
Niko te ne pita kad izlaziš iz Hrvatske što ti je trebalo sat i po od Metkovića do Kleka.
-
ranija
#1239 Re: Ulazak u Hrvatsku
Moze li neko podijeliti iskustvo komercijalnig PCR testa. Jeste li se narucivaki i koliko unaprijed? Jel vam bio na vrijeme kada su vam i rekli? U ovoj klinici privatnoj Dr Kandic navodno je 200 km ako ces isti dan rezultate a 140 sutradan.
Apropo informacija sa granicnih prelaza: zvali da pitamo da li moze granicu preci moja mama (bh pasos), zajedno sa mojim bratom (bh pasos) i snahom i djecom (hr pasosi) i na Doljanima i na Kamenskom rekli moze, samo rodni list brat da ponese. Uz to, trebala bi im se i ja pridruziti (bh pasos) rekli samo PCR test, jer idemo kod neke rodbine u Trogir, i da se prijavimo u ured onaj cim dodjemo u Trogir. Meni malo nidje veze, ne bih se usudila bez neke rezervacije da krenem.
Apropo informacija sa granicnih prelaza: zvali da pitamo da li moze granicu preci moja mama (bh pasos), zajedno sa mojim bratom (bh pasos) i snahom i djecom (hr pasosi) i na Doljanima i na Kamenskom rekli moze, samo rodni list brat da ponese. Uz to, trebala bi im se i ja pridruziti (bh pasos) rekli samo PCR test, jer idemo kod neke rodbine u Trogir, i da se prijavimo u ured onaj cim dodjemo u Trogir. Meni malo nidje veze, ne bih se usudila bez neke rezervacije da krenem.
-
AmirBaa
#1240 Re: Ulazak u Hrvatsku
Da li kod al tawila dati 180 km ili kod kandica 140 (sljedeci dan test bude gotovo)
ovdje su neki pisali da se kod kandica u basti nekoj uzima bris 
- zlo zlo
#1241 Re: Ulazak u Hrvatsku
vala vratit će ti i mamu s granice bez testa vrlo vjerovatno tako je barem po pravilima... brat i žena i djeca mu mogu bez, ali tvoja majka nije snahi ništa u rodu, nije uža obitelj, ni uzdržavani roditelj(njen) tako da nema kao ni ti osnove bez testa proci granicu. .... samo ako se graničari zajebu.ranija wrote: ↑17/08/2020 12:48 Moze li neko podijeliti iskustvo komercijalnig PCR testa. Jeste li se narucivaki i koliko unaprijed? Jel vam bio na vrijeme kada su vam i rekli? U ovoj klinici privatnoj Dr Kandic navodno je 200 km ako ces isti dan rezultate a 140 sutradan.
-
ranija
#1242 Re: Ulazak u Hrvatsku
Isto sam i ja to rekla, ali brat, uporan kao mazga, vadi se na Zakon o drzavljanima EGP i članovima njihovih obitelji, gdje se članom obitelji smatra srodnik kojeg je državljanin ili član njegove obitelji dužan uzdržavati i stvarno uzdržava. Meni slab argument, ali eto zove redom granične prelaze i kažu može. Ja kontam tražit će dokaz o uzdržavanju sigurno. Elem, ja odoh kod Al Tawila na testiranjezlo zlo wrote: ↑19/08/2020 15:40vala vratit će ti i mamu s granice bez testa vrlo vjerovatno tako je barem po pravilima... brat i žena i djeca mu mogu bez, ali tvoja majka nije snahi ništa u rodu, nije uža obitelj, ni uzdržavani roditelj(njen) tako da nema kao ni ti osnove bez testa proci granicu. .... samo ako se graničari zajebu.ranija wrote: ↑17/08/2020 12:48 Moze li neko podijeliti iskustvo komercijalnig PCR testa. Jeste li se narucivaki i koliko unaprijed? Jel vam bio na vrijeme kada su vam i rekli? U ovoj klinici privatnoj Dr Kandic navodno je 200 km ako ces isti dan rezultate a 140 sutradan.
- un1ted
#1243 Re: Ulazak u Hrvatsku
Zasto zove? Neka dobije pisanu potvrdu (mail) pa neka se onda uputi. Kako ce dokazati usmeni navod? Reci bratu da bude pametnij, jer mu usmeno moze reci da ce dobiti i po 100€ svi u autu, ali dok to ne bude na papiru, pisi propalo 
- zlo zlo
#1244 Re: Ulazak u Hrvatsku
Članovi uže obitelji su njoj muž i djeca i ako ima svojeg uzdržavanog roditelja, dokazano da uzdržava, svekrva je po toj definiciji sve samo ne član obiteljiranija wrote: ↑19/08/2020 16:17Isto sam i ja to rekla, ali brat, uporan kao mazga, vadi se na Zakon o drzavljanima EGP i članovima njihovih obitelji, gdje se članom obitelji smatra srodnik kojeg je državljanin ili član njegove obitelji dužan uzdržavati i stvarno uzdržava. Meni slab argument, ali eto zove redom granične prelaze i kažu može. Ja kontam tražit će dokaz o uzdržavanju sigurno. Elem, ja odoh kod Al Tawila na testiranjezlo zlo wrote: ↑19/08/2020 15:40vala vratit će ti i mamu s granice bez testa vrlo vjerovatno tako je barem po pravilima... brat i žena i djeca mu mogu bez, ali tvoja majka nije snahi ništa u rodu, nije uža obitelj, ni uzdržavani roditelj(njen) tako da nema kao ni ti osnove bez testa proci granicu. .... samo ako se graničari zajebu.ranija wrote: ↑17/08/2020 12:48 Moze li neko podijeliti iskustvo komercijalnig PCR testa. Jeste li se narucivaki i koliko unaprijed? Jel vam bio na vrijeme kada su vam i rekli? U ovoj klinici privatnoj Dr Kandic navodno je 200 km ako ces isti dan rezultate a 140 sutradan.
Apropo informacija sa granicnih prelaza: zvali da pitamo da li moze granicu preci moja mama (bh pasos), zajedno sa mojim bratom (bh pasos) i snahom i djecom (hr pasosi) i na Doljanima i na Kamenskom rekli moze, samo rodni list brat da ponese. Uz to, trebala bi im se i ja pridruziti (bh pasos) rekli samo PCR test, jer idemo kod neke rodbine u Trogir, i da se prijavimo u ured onaj cim dodjemo u Trogir. Meni malo nidje veze, ne bih se usudila bez neke rezervacije da krenem.![]()
Gleda se njena uža obitelj, ne tvog brata, nego Hr državljana.
- studiorum_tuzlaensis
#1245 Re: Ulazak u Hrvatsku
Sad im je gora situacija nego kod nas... mogu komotno otvoriti granice. 
-
AmirBaa
#1246 Re: Ulazak u Hrvatsku
Zamrla tema ali evo da napisem iskustvo. U cetvrtak se ujutru u eurofarmu testirao (pcr) nalaz gotov u petak u 3 (140 km). Za granice spremio 20 papira jer nisam imao rezervaciju, krenuo to sve dati na Bijaci, kaze momak samo dajte test i pasos. Pogledao, udario pecat i kaze sretno.
- zlo zlo
#1247 Re: Ulazak u Hrvatsku
općenito i ja sam zamijetila zadnjih nekoliko puta nema pitanja nikakvih, pogleda se dokumente i adio, nema zapitkivanja
- manijak1
- Emir020
#1249 Re: Ulazak u Hrvatsku
Za sve one koje zanima tranzit do Neuma ili Doljana ukoliko želite svratiti do Lidla ili Müllera možete bez problema,niko ništa ne mjeri na granici kao što se pričala da odobravaju tranzit do sat vremena,ja sam se u kupovini zadržao oko dva sata niko me ništa na Doljanima nije pitao,samo pečet udarili i sretan put 
- manijak1
#1250 Re: Ulazak u Hrvatsku
Koliko vidim nisi ti meni odgovorila , pa to što si čula jučer ne vrijedi za ovu sedmicu .
Druga je priča da se nisu u pojedinim oblastima zatvoruili disko klubovi , barovi bez bašče .....dakle nije to baš tako.
A ja koliko znam nisu svadbe sa 400 do 500 ljudi, već svadba.