Ulazak u Hrvatsku
- zlo zlo
#1201 Re: Ulazak u Hrvatsku
ista kao i prije mj dana, neće se mijenjati nista do 15.9 navodno, kad odmori gotovi, tako je najavljeno bar iz EU... Bih državljani pcr test i rezervacija/uplata više od 1 noćenja
svi Eu državljani i njihove uže obitelji obitelji (uz dokaz vjenčani/rodni) mogu u Hr normalno, s time da ostali građani Eu ispunjavaju enter croatia, dok naravno hrvati ne ispunjavaju to jer idu u svoju zemlju
U Bih mogu građani Bih, Hr i Srbije normalno, Eu građani uz korona test
svi Eu državljani i njihove uže obitelji obitelji (uz dokaz vjenčani/rodni) mogu u Hr normalno, s time da ostali građani Eu ispunjavaju enter croatia, dok naravno hrvati ne ispunjavaju to jer idu u svoju zemlju
-
she+
#1202 Re: Ulazak u Hrvatsku
A nisam u toku, niti sam sigurna da kontam sta si mi napisala.. halali, na porodiljnom sam. Ugl, ako mi suprug ima putovnicu, mogu ja bez testa sa njim uz vjencani ili?zlo zlo wrote: ↑10/08/2020 16:31 ista kao i prije mj dana, neće se mijenjati nista do 15.9 navodno, kad odmori gotovi, tako je najavljeno bar iz EU... Bih državljani pcr test i rezervacija/uplata više od 1 noćenja
- zlo zlo
#1203 Re: Ulazak u Hrvatsku
možeš bez testashe+ wrote: ↑10/08/2020 17:49A nisam u toku, niti sam sigurna da kontam sta si mi napisala.. halali, na porodiljnom sam. Ugl, ako mi suprug ima putovnicu, mogu ja bez testa sa njim uz vjencani ili?zlo zlo wrote: ↑10/08/2020 16:31 ista kao i prije mj dana, neće se mijenjati nista do 15.9 navodno, kad odmori gotovi, tako je najavljeno bar iz EU... Bih državljani pcr test i rezervacija/uplata više od 1 noćenja
-
she+
#1204 Re: Ulazak u Hrvatsku
Nidje veze.. zar se ne bi trebalo gledati prebivaliste/boraviste, ne kontam.. nebitno, hvala za info! <3zlo zlo wrote: ↑10/08/2020 17:53možeš bez testashe+ wrote: ↑10/08/2020 17:49A nisam u toku, niti sam sigurna da kontam sta si mi napisala.. halali, na porodiljnom sam. Ugl, ako mi suprug ima putovnicu, mogu ja bez testa sa njim uz vjencani ili?zlo zlo wrote: ↑10/08/2020 16:31 ista kao i prije mj dana, neće se mijenjati nista do 15.9 navodno, kad odmori gotovi, tako je najavljeno bar iz EU... Bih državljani pcr test i rezervacija/uplata više od 1 noćenja
U Bih mogu građani Bih, Hr i Srbije normalno, Eu građani uz korona testsamo prikaži vjenčani list, odmah s putovnicama predaj
Mi tako svaki tjedan idemo preko granice, moj muž je bih državljanin, ja hr.
- zlo zlo
#1205 Re: Ulazak u Hrvatsku
nije ni Bih drugačije I BIH građani mogu u svoju zemlju bez obzira odakle dolaze, a njegov susjed švabo recimo treba test. Poanta je svaki građanin može u svoju zemlju. Građanin neke zemlje ima svoja prava u njoj, dolazak, život itd.. dok stranac nema. Točka..zato i postoji državljanstvo.
- drndalo
#1206 Re: Ulazak u Hrvatsku
@she+
Kad ces nauciti da ne trazis logiku kod politicara?
Kad ces nauciti da ne trazis logiku kod politicara?
- kurty
#1207 Re: Ulazak u Hrvatsku
Sve super... Nikakvih problema... Kopirali mi testove, pitali tacnu adresu boravka i to je to...
Nikad lakse nisam granicu presao...
Nikad lakse nisam granicu presao...
- kurty
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1209 Re: Ulazak u Hrvatsku
Pa jebem ga ja kurty, napisi sta si tacno imao od dokumentacije... bilo je raznih prijedloga, a ti ne pises sta si sve ponio. Testove, ok, i sta jos? Zk izvadak od punceve kuce? Poveznicu sa puncem? Rezervaciju kod punca?
- kurty
#1210 Re: Ulazak u Hrvatsku
Testovi, pasosi, najava ulaska, zk izvadak ili nesto slicno, zenin rodni list
-
Milenkov buraz
#1211 Re: Ulazak u Hrvatsku
Znači sa ZK i PCR testom se može ući? Ne mora se u samoizolaciju ili mora?
- kurty
#1212 Re: Ulazak u Hrvatsku
Evo mi nismo i mislim da se ne ide inace ako imas nekretninu ili brodicu
- simbabimba
#1213 Re: Ulazak u Hrvatsku
Hvala za info. Jesi li isao na granice Doljani, Neum, Zaton Doli prema Peljescu?
Na drugoj temi su ljudi navodno imali problema na Cepikucama i Zaton Dolima (vlasnici nekretnine sa PCR testom), trazili im jos neki "papir iz Zagreba"
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1214 Re: Ulazak u Hrvatsku
Pitam za jarana.sherbett wrote: ↑11/08/2020 02:15A sta to tebe zanima, ti ionako ulazis zmirecki
-
high_volume
#1215 Re: Ulazak u Hrvatsku
Ipak najviše zavisi kakav se mali pizdun potrefi taj dan na granicisimbabimba wrote: ↑11/08/2020 08:47Hvala za info. Jesi li isao na granice Doljani, Neum, Zaton Doli prema Peljescu?
Na drugoj temi su ljudi navodno imali problema na Cepikucama i Zaton Dolima (vlasnici nekretnine sa PCR testom), trazili im jos neki "papir iz Zagreba"![]()
- kurty
#1216 Re: Ulazak u Hrvatsku
simbabimba wrote: ↑11/08/2020 08:47Hvala za info. Jesi li isao na granice Doljani, Neum, Zaton Doli prema Peljescu?
Na drugoj temi su ljudi navodno imali problema na Cepikucama i Zaton Dolima (vlasnici nekretnine sa PCR testom), trazili im jos neki "papir iz Zagreba"![]()
Da.. Tim redoslijedom, samo me na posljednjoj pitali, (mislim da potvrde) da li sam u Metkoviću usao u Hr
Doduse, u Metkovicuna granici, granicarka je cekala minut da kazem tacnu adresu (nisam bio siguran da li je "na" ili "pod" pa ime ulice i caprkao po mobitelu da nadjem) i kad sam dao konačan odgovor, vratila mi papire i pasoše i ono "sretan put"
- kurty
#1217 Re: Ulazak u Hrvatsku
Eh da... Na svim granicama samo granicarke bile, nije bilo muskih... Moguce da je to sreca
-
high_volume
#1218 Re: Ulazak u Hrvatsku
Kad se radi o hrvatskoj graničnoj policiji na Južnom Jadranu, nikava je razlika između njihove polne pripadnosti. Nekad i kompletna smjena zna biti "normalna", ili suprotno, da ti se život zgadi, kakav pasjaluk znaju provoditi. Ne radi se tu više o profesionalizmu, ipak je to sociološki poremećaj određene grupe ljudi, naročito spram Bosanaca. Ima to sve svoje nazive, ali ne bih sada o tome
- escobar__
#1219 Re: Ulazak u Hrvatsku
Meni je fascinantna naša opsesija Hrvatskom i dešavanjima tamo. Klix je počeo više pratit stanje tamo nego u Bosni. 
- zlo zlo
#1220 Re: Ulazak u Hrvatsku
daj bogati..ako nisi građanin unije nemaš prava ko građanin unije i točka..kad su restrikcije prvo se vidi na onima bez prava u uniji, ništa čudnorajvosaxo wrote: ↑14/08/2020 10:56 Ja stvarno nemam opsesiju desavanjima u HR, ali pratim desavanja u svojoj okolini, pogotovo otkad me se direktno tiču, tj. utiču na moju slobodu kretanja.
Hrvatskoj se njeno ponasanje upravo vraća kao bumerang.
Kad su dijelu BiH drzavljana ( Bosnjacima, Srbima i ostalim ) uveli tarabu, trubili su o velikom broju zarazenih,a oni su ih i tada imali vise, ali su manipulisali sa testiranjima.
Takva taktika je sada prepoznata od skoro pa cijele EU, pa su zato i uvedene ovakve zaštitne mjere.
Da kazem da mi nije pomalo drago, slagao bih.
I da, nisam frustriran zbog nemogucnosti ulaska, jer mogu uci u svakom trenutku.
Samo izrazavam neslaganje sa rezimima koji propagiraju diskriminaciju, da ne kazem neofasizam.
a ovo neofasizam ajmo ovako...
Meho i Hans rade skupa u švabiji, najbolji su prijatelji a i nešto više od toga vjerovatno..
Meho pozove Hansa u svoju vikendicu u Gornjem Vakufu da provedu vikend u prirodi..Meho uđe u Bih bez problema jer ima bosanski pasoš, a Hans treba negativan test na koronu a sjedi pored njega a i na njemu povremeno..
Poanta priče nije da su Meho i Hans pederi nego da je i Bih ista stvar kao i Hr manje više, a nije dio Eu da joj je moranje da jebe drugog da nju ne jebu
-
AmirBaa
#1221 Re: Ulazak u Hrvatsku
Kako se sezona blizi kraju, tako se kod njih i povecava broj. Ja planiram zadnji dan augusta dole, valjda im ne polude toliko brojevi...
- zlo zlo
#1222 Re: Ulazak u Hrvatsku
jesi čitao o Mehi i Hansu?
- zlo zlo
#1223 Re: Ulazak u Hrvatsku
Sranje je svakako svuda..to je istina i meni je puna kapa da moj muž mora u moju zemlju preko vjenčanog lista
Debilno.
A stvar tko će koga jebat ako ne onog ispod sebe, dok zemlje šengena jebu hr, koga ona može osim bih i srbiju tkz. kandidate
Problem je jedino što Bih ne ostaje nitko za jebat onda
zato ogorčenost 
A stvar tko će koga jebat ako ne onog ispod sebe, dok zemlje šengena jebu hr, koga ona može osim bih i srbiju tkz. kandidate
Problem je jedino što Bih ne ostaje nitko za jebat onda
-
Vidal89
#1224 Re: Ulazak u Hrvatsku
Pozdrav zanima me sljedece, u nemumu imam za vikend rezervaciju ali trebam nesto do peljesca otici uzeti od covjeka.
Da li mogu na granici pitati da me puste 2-3h uz neku granciju kao sto je rezervacija u hotelu da cu se vratiri odmah u Neum?
Da li mogu na granici pitati da me puste 2-3h uz neku granciju kao sto je rezervacija u hotelu da cu se vratiri odmah u Neum?
- dale cooper
#1225 Re: Ulazak u Hrvatsku
Mene huja hvata samo zato što je nama nametnut taj epitet izvoznika korone, a u Hrvatskoj su, kako se ispostavlja, stvari bile jednakorajvosaxo wrote: ↑14/08/2020 10:56 Ja stvarno nemam opsesiju desavanjima u HR, ali pratim desavanja u svojoj okolini, pogotovo otkad me se direktno tiču, tj. utiču na moju slobodu kretanja.
Hrvatskoj se njeno ponasanje upravo vraća kao bumerang.
Kad su dijelu BiH drzavljana ( Bosnjacima, Srbima i ostalim ) uveli tarabu, trubili su o velikom broju zarazenih,a oni su ih i tada imali vise, ali su manipulisali sa testiranjima.
Takva taktika je sada prepoznata od skoro pa cijele EU, pa su zato i uvedene ovakve zaštitne mjere.
Da kazem da mi nije pomalo drago, slagao bih.
I da, nisam frustriran zbog nemogucnosti ulaska, jer mogu uci u svakom trenutku.
Samo izrazavam neslaganje sa rezimima koji propagiraju diskriminaciju, da ne kazem neofasizam.
loše ako ne i gore.
Last edited by dale cooper on 14/08/2020 17:25, edited 1 time in total.