radostan dan wrote:ne znam kako da ti ovo javim, evo ide specijal na bntv, povodom hapšenja milorada dodika. pozivaju se na tebe i tatu...Better Man wrote:Tatu zvao maloprije prijatelj. Navodno da je uhapšen Milorad Dodik. On čuo vijest, ali ne znam gdje.
JEL POCELO?
- insomnia78
#1226 Re: JEL POCELO?
-
Ripicipi
#1227 Re: JEL POCELO?
Ta "dorada" je izgleda da samo skroz ne ispadnu mishevi, nego kao nesto ce doraditi, a sasvim je jasno da se to ne moze tek tako doradjivati.hAZNADAR wrote:
Tacno tako. Ko da gledam da ce rezultat ove "dorade" saradnje biti nesto u korist RS.
Jasno je da je Lukac nasjeo na Miletovu igru, a nije ni shvatao kakvu gresku pravi, pa se predomislio.
- mO k3
#1228 Re: JEL POCELO?
Kako bi ta dorada izgledala... ne moze SIPA doraditi mimo zakonaRipicipi wrote:Ta "dorada" je izgleda da samo skroz ne ispadnu mishevi, nego kao nesto ce doraditi, a sasvim je jasno da se to ne moze tek tako doradjivati.hAZNADAR wrote:
Tacno tako. Ko da gledam da ce rezultat ove "dorade" saradnje biti nesto u korist RS.
Jasno je da je Lukac podrzao Dodika, a nije ni shvatao kakvu gresku pravi, pa se predomislio.
- kamen spoticanja
#1229 Re: JEL POCELO?
radostan dan wrote:ne znam kako da ti ovo javim, evo ide specijal na bntv, povodom hapšenja milorada dodika. pozivaju se na tebe i tatu...Better Man wrote:Tatu zvao maloprije prijatelj. Navodno da je uhapšen Milorad Dodik. On čuo vijest, ali ne znam gdje.
suza suzu goni
-
Ripicipi
#1230 Re: JEL POCELO?
Pa to i govorim, "dorada" je izgovor, a u sustini nikakve dorade ne moze biti.mO k3 wrote:Kako bi ta dorada izgledala... ne moze SIPA doraditi mimo zakonaRipicipi wrote:Ta "dorada" je izgleda da samo skroz ne ispadnu mishevi, nego kao nesto ce doraditi, a sasvim je jasno da se to ne moze tek tako doradjivati.hAZNADAR wrote:
Jasno je da je Lukac podrzao Dodika, a nije ni shvatao kakvu gresku pravi, pa se predomislio.
Lukac je ocigledno shvatio da se zayeb'o.
- mO k3
#1231 Re: JEL POCELO?
@ricipi.. i on i sef se zezno i to momacki
zveckali su oruzjem ...
zveckali su oruzjem ...
-
Ripicipi
#1232 Re: JEL POCELO?
Pa sigurno mu je i Mektic oko zveckanja ocitao bukvicu tipa... "ovo nije dobro sto vi radite, odvescete RS autostradom..."mO k3 wrote:@ricipi.. i on i sef se zezno i to momacki![]()
zveckali su oruzjem ...
- Danguba
#1233 Re: JEL POCELO?
upravo tako.radostan dan wrote:
o sunce ti jebem...![]()
![]()
pa ovo vrijeđa inteligenciju i pavijana.
ko nije shvatio ove igre, njemu jedino da pocnu crtati.
- skupljac_zeljeza
#1234 Re: JEL POCELO?
Ovo će biti razlog. Previdjeli su ovaj loop.Ripicipi wrote: Pa to i govorim, "dorada" je izgovor, a u sustini nikakve dorade ne moze biti.
Lukac je ocigledno shvatio da se zayeb'o.
arzuhal wrote: Vele da je Mektić rek'o Lukaču kako će oko 50 Srba trenutno optuženih za ratne zločine, kojima je Sud BiH odredio posebne mjere nadzora koje treba vršiti MUP RS-a, biti onda zadržano u pritvorskoj jedinici Suda BiH jer MUP RS neće da sarađuje, pa neka onda objašnjava to porodicama optuženih i cijeloj RS, Lukač odmah rek'o: Hajmo sjest k'o ljudi pa se dogovorit...
-
hAZNADAR
#1235 Re: JEL POCELO?
Naravno, samo i po zakonu se moze raditi tako da nekome bolje odgovara.mO k3 wrote:Kako bi ta dorada izgledala... ne moze SIPA doraditi mimo zakonaRipicipi wrote:Ta "dorada" je izgleda da samo skroz ne ispadnu mishevi, nego kao nesto ce doraditi, a sasvim je jasno da se to ne moze tek tako doradjivati.hAZNADAR wrote:
Izgleda da ce SIPA morati ne samo sve unaprijed objasniti sta, gdje, kako, koga,.. vec i cekati dozvolu.
- Mlohavi
#1236 Re: JEL POCELO?
Vidim ja sve kolege forumasi su shvatile sta se desilo i cemu je to vodilo... S takvim nama, nema Boga da nas iznenade oni iz PC. 
-
Mr Majestic
#1237 Re: JEL POCELO?
Ovakvim ratnohuskackim ponasanjem Krmoglavi Laktasenko i oni njegovi politicki pajtasi koji su nasjeli na njegovu zabludu pa se poveli za njim stvaraju u Genocidnom dijelu BiH povoljnu politicku klimu za dallja ulaganja , podize kreditni rejting , povecava nacionalnu netrpeljivost do usijanja tako sto je ubuduce Genocidasi glabat ono sto poseru a jos malo nece imati ni toga a svi strani biznismeni i ulagaci bjezat kao od Kuge . Krmoglavi Laktasenko je najbolji izbor za GT i zelim mu da ga nikad ne skinu do kraja svog mandata jer svojim destruktivni radom ide na unistenje svega cega se dotakne , samo tako lazi i igara glavni je moto u Baje .Tomahawk11 wrote:Dugo je i trajao prekid...
Ostase teoreticari bez materijala. Dok smo se smijali ovome, pojedinci su napadali, ono u fazonu, samo se vi smijite, vidjecete belaja![]()
Kakav crni belaj, ko sto i rekoh ranije - sve su to politicke igre, skupljanje jeftinih poena.
- beniciodeltoro
#1238 Re: JEL POCELO?
Nešto se obadvojica takmiče ko će nas prvi braniti i biti mekši k.rac. Nešto mi ovo poznatoL u c i f e r wrote:Nemanja Stjepanović 12/12/2015 |
Islamofobija stigla i do Haga
Fotografije čitateljki, Neda Radulović-Viswanatha
Fotografije čitateljki, Neda Radulović-Viswanatha
Da stvar bude gora, u odbranu domaćih Muslimana u jednom intervjuu iz 1990. godine, dokazu u posedu optužbe, stao je Radovan Karadžić (ispada da je on tada bio mekši nego Dodik danas): „U Evropu islamski fundamentalizam dolazi sa ljudima druge rase i drugog jezika pa Evropu hvata panika. Kod nas se radi o Muslimanima, slovenskom narodu, ljudima naše krvi i našeg jezika, koji su se u najvećoj meri opredelili za evropski način življenja uz očuvanje islamske vere. Tu nema mesta panici ni kod Srba, ni kod Muslimana“. Zna Dodik dobro da su tužilac (danas) i Karadžić (nekad) u pravu kada govore u „evropeiziranim muslimanima“, „ljudima naše krvi i našeg jezika“ od kojih ne preti nikakva opasnost. Ali zašto smo ih onda ubijali i proterivali?
Dodik 4.12 nakon zajedničke izjavi bošnjačkih lidera o osudi terorizma
Da bi samo 3 dana kasnije izjavio na suđenju kod SratkaVeoma je jasno da su Bošnjaci, muslimani, u BiH ljudi koji nemaju nikakve veze sa tim ekstremnim procesima, pogotovo s ektremizmom, ali je bilo potrebno da političko i vjersko vođstvo Bošnjaka na jedan takav način izrazi svoj stav prema tome. Ja to pozdravljam.
Saglasan sam sa potrebom da se apsolutno eliminiše bilo kakva islamofobija i da upravo mi iz nekih drugih konfesija i etničkih zajednica imamo dovoljno razumijevanja za ukupnu situaciju. Najveću podršku borbi protiv ekstremizma i terorizma upravo daje jedna takva izjava. Mislim da je ovo svakako dobar put i mogu samo da ga pozdravim
Odmah nakon formiranja SDA napetost je bila opšta. Formiranje HDZ-a i SDS-a činilo se kao reakcija na formiranje SDA koja je promovisala radikalni islam. Te stranke su dobile 80 posto podrške glasača, a naša partija je dobila blizu 12 posto
-
krater
#1239 Re: JEL POCELO?
nemoj takoMr Majestic wrote:Ovakvim ratnohuskackim ponasanjem Krmoglavi Laktasenko i oni njegovi politicki pajtasi koji su nasjeli na njegovu zabludu pa se poveli za njim stvaraju u Genocidnom dijelu BiH povoljnu politicku klimu za dallja ulaganja , podize kreditni rejting , povecava nacionalnu netrpeljivost do usijanja tako sto je ubuduce Genocidasi glabat ono sto poseru a jos malo nece imati ni toga a svi strani biznismeni i ulagaci bjezat kao od Kuge . Krmoglavi Laktasenko je najbolji izbor za GT i zelim mu da ga nikad ne skinu do kraja svog mandata jer svojim destruktivni radom ide na unistenje svega cega se dotakne , samo tako lazi i igara glavni je moto u Baje .Tomahawk11 wrote:Dugo je i trajao prekid...
Ostase teoreticari bez materijala. Dok smo se smijali ovome, pojedinci su napadali, ono u fazonu, samo se vi smijite, vidjecete belaja![]()
Kakav crni belaj, ko sto i rekoh ranije - sve su to politicke igre, skupljanje jeftinih poena.
-
calculator
#1240 Re: JEL POCELO?
@Profiterko, dina ti i imana, je li on ovo tebe metnu među salonke155_mm wrote:pa dobro, lako je vama vi imate strucnjake kalibra dzevad galijasevic i digitalnu TV. prednost koju ovi jadnici sa mozgom u tursiji ne mogu kompenzirati..gospodja profiterka wrote:Jeste, problem je to što smo MI nešto znali, a ovi NAŠI nešto, a ovi VAŠI nisu, već su... a sigurno nije problem to što neki vole ostaviti mozak u turšiji da bi sami sebe kuražili kao mala djeca. I tako dvadeset i kusur godina.
- muha_sa
#1241 Re: JEL POCELO?
ovo se smirilo
propade mi ispaljenje u ŠveCku
-
Bodkin
#1242 Re: JEL POCELO?
Frajer je 3/4 foruma stavio u salonce. Samo turbopatriote dolaze u obzircalculator wrote:@Profiterko, dina ti i imana, je li on ovo tebe metnu među salonke155_mm wrote:pa dobro, lako je vama vi imate strucnjake kalibra dzevad galijasevic i digitalnu TV. prednost koju ovi jadnici sa mozgom u tursiji ne mogu kompenzirati..gospodja profiterka wrote:Jeste, problem je to što smo MI nešto znali, a ovi NAŠI nešto, a ovi VAŠI nisu, već su... a sigurno nije problem to što neki vole ostaviti mozak u turšiji da bi sami sebe kuražili kao mala djeca. I tako dvadeset i kusur godina.e tobe ja rabbi svakakih hajvana ovdje
-
155_mm
#1243 Re: JEL POCELO?
nego mozes li ti pojasniti kako si dosao do toga da sam ja bilo koga na ovoj temi "metno" medju salonce?calculator wrote:@Profiterko, dina ti i imana, je li on ovo tebe metnu među salonke155_mm wrote:pa dobro, lako je vama vi imate strucnjake kalibra dzevad galijasevic i digitalnu TV. prednost koju ovi jadnici sa mozgom u tursiji ne mogu kompenzirati..gospodja profiterka wrote:Jeste, problem je to što smo MI nešto znali, a ovi NAŠI nešto, a ovi VAŠI nisu, već su... a sigurno nije problem to što neki vole ostaviti mozak u turšiji da bi sami sebe kuražili kao mala djeca. I tako dvadeset i kusur godina.e tobe ja rabbi svakakih hajvana ovdje
-
dječak sa šibicama
#1244 Re: JEL POCELO?
Meni se cini da ce turbopatriJoti na kraju zaratiti sa saloncima.
Ostrim i britkim mail porukama, sa sve crvenim slovima.
Ostrim i britkim mail porukama, sa sve crvenim slovima.
-
dječak sa šibicama
#1245 Re: JEL POCELO?
Hajde da je prvi put, pa da kazes... nego 1001 put, svako mjesec dana ovi se nesto odvajaju, a ovi drugi nesto kao nedaju.Tomahawk11 wrote:Dugo je i trajao prekid...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1246 Re: JEL POCELO?
Ma to kazem za ovu temu. Ovdje su ispleteni mnogi mitovi, zapocet rat, iskopani rovovi....i onda se svi probudilidječak sa šibicama wrote:Hajde da je prvi put, pa da kazes... nego 1001 put, svako mjesec dana ovi se nesto odvajaju, a ovi drugi nesto kao nedaju.Tomahawk11 wrote:Dugo je i trajao prekid...
-
155_mm
#1247 Re: JEL POCELO?
cuj 3/4, smanji malo bar na 3/3. izgleda realnije.Bodkin wrote:Frajer je 3/4 foruma stavio u salonce. Samo turbopatriote dolaze u obzircalculator wrote:@Profiterko, dina ti i imana, je li on ovo tebe metnu među salonke155_mm wrote: pa dobro, lako je vama vi imate strucnjake kalibra dzevad galijasevic i digitalnu TV. prednost koju ovi jadnici sa mozgom u tursiji ne mogu kompenzirati..e tobe ja rabbi svakakih hajvana ovdje
-
radostan dan
#1248 Re: JEL POCELO?
hajmo sad uinat i unatoč sporazumu -
kažu da je počelo,
kažu da je počelo,
idemo...
kažu da je počelo,
kažu da je počelo,
idemo...
-
titinpionir
#1249 Re: JEL POCELO?
Ni svecka, ni danska, ni francuska, ni njemacka, ni austrija, ni finska, ni belgija, ni holandija...citava EU i Evropa...kapak. Ko je pobjegao , pobjegao je. Poslije ovih iz Sirije, Iraka, Afganistana, Afrike jel stvarno mislis da pruzenih ruku cekaju Mehmeda i Mustafu iz Bosne i Hercegovinemuha_sa wrote:ovo se smirilo![]()
-
radostan dan
#1250 Re: JEL POCELO?
pa šta? to nešto?Bodkin wrote:
Frajer je 3/4 foruma stavio u salonce. Samo turbopatriote dolaze u obzir
drvosječa iz 3 forumaša uspio iscjediti čitava dva posto da nisu salonci...moj jarane. ne može to svako.