JEL POCELO?

Post Reply
insomnia78

#1226 Re: JEL POCELO?

Post by insomnia78 »

radostan dan wrote:
Better Man wrote:Tatu zvao maloprije prijatelj. Navodno da je uhapšen Milorad Dodik. On čuo vijest, ali ne znam gdje.
ne znam kako da ti ovo javim, evo ide specijal na bntv, povodom hapšenja milorada dodika. pozivaju se na tebe i tatu...
:lol:
Ripicipi

#1227 Re: JEL POCELO?

Post by Ripicipi »

hAZNADAR wrote:
Tacno tako. Ko da gledam da ce rezultat ove "dorade" saradnje biti nesto u korist RS.
Ta "dorada" je izgleda da samo skroz ne ispadnu mishevi, nego kao nesto ce doraditi, a sasvim je jasno da se to ne moze tek tako doradjivati.
Jasno je da je Lukac nasjeo na Miletovu igru, a nije ni shvatao kakvu gresku pravi, pa se predomislio.
mO k3

#1228 Re: JEL POCELO?

Post by mO k3 »

Ripicipi wrote:
hAZNADAR wrote:
Tacno tako. Ko da gledam da ce rezultat ove "dorade" saradnje biti nesto u korist RS.
Ta "dorada" je izgleda da samo skroz ne ispadnu mishevi, nego kao nesto ce doraditi, a sasvim je jasno da se to ne moze tek tako doradjivati.
Jasno je da je Lukac podrzao Dodika, a nije ni shvatao kakvu gresku pravi, pa se predomislio.
Kako bi ta dorada izgledala... ne moze SIPA doraditi mimo zakona
kamen spoticanja

#1229 Re: JEL POCELO?

Post by kamen spoticanja »

radostan dan wrote:
Better Man wrote:Tatu zvao maloprije prijatelj. Navodno da je uhapšen Milorad Dodik. On čuo vijest, ali ne znam gdje.
ne znam kako da ti ovo javim, evo ide specijal na bntv, povodom hapšenja milorada dodika. pozivaju se na tebe i tatu...
:lol:
suza suzu goni
Ripicipi

#1230 Re: JEL POCELO?

Post by Ripicipi »

mO k3 wrote:
Ripicipi wrote:
hAZNADAR wrote:
Jasno je da je Lukac podrzao Dodika, a nije ni shvatao kakvu gresku pravi, pa se predomislio.
Pa to i govorim, "dorada" je izgovor, a u sustini nikakve dorade ne moze biti.
Lukac je ocigledno shvatio da se zayeb'o.
mO k3

#1231 Re: JEL POCELO?

Post by mO k3 »

@ricipi.. i on i sef se zezno i to momacki :mrgreen:
zveckali su oruzjem ...
Ripicipi

#1232 Re: JEL POCELO?

Post by Ripicipi »

mO k3 wrote:@ricipi.. i on i sef se zezno i to momacki :mrgreen:
zveckali su oruzjem ...
Pa sigurno mu je i Mektic oko zveckanja ocitao bukvicu tipa... "ovo nije dobro sto vi radite, odvescete RS autostradom..." :D
Danguba

#1233 Re: JEL POCELO?

Post by Danguba »

radostan dan wrote:

o sunce ti jebem... :lol: :lol:
pa ovo vrijeđa inteligenciju i pavijana.
upravo tako.
ko nije shvatio ove igre, njemu jedino da pocnu crtati.
skupljac_zeljeza

#1234 Re: JEL POCELO?

Post by skupljac_zeljeza »

Ripicipi wrote: Pa to i govorim, "dorada" je izgovor, a u sustini nikakve dorade ne moze biti.
Lukac je ocigledno shvatio da se zayeb'o.
Ovo će biti razlog. Previdjeli su ovaj loop.
arzuhal wrote: Vele da je Mektić rek'o Lukaču kako će oko 50 Srba trenutno optuženih za ratne zločine, kojima je Sud BiH odredio posebne mjere nadzora koje treba vršiti MUP RS-a, biti onda zadržano u pritvorskoj jedinici Suda BiH jer MUP RS neće da sarađuje, pa neka onda objašnjava to porodicama optuženih i cijeloj RS, Lukač odmah rek'o: Hajmo sjest k'o ljudi pa se dogovorit...
hAZNADAR

#1235 Re: JEL POCELO?

Post by hAZNADAR »

mO k3 wrote:
Ripicipi wrote:
hAZNADAR wrote:
Naravno, samo i po zakonu se moze raditi tako da nekome bolje odgovara.
Izgleda da ce SIPA morati ne samo sve unaprijed objasniti sta, gdje, kako, koga,.. vec i cekati dozvolu.
Mlohavi

#1236 Re: JEL POCELO?

Post by Mlohavi »

Vidim ja sve kolege forumasi su shvatile sta se desilo i cemu je to vodilo... S takvim nama, nema Boga da nas iznenade oni iz PC. 8-)
Mr Majestic

#1237 Re: JEL POCELO?

Post by Mr Majestic »

Tomahawk11 wrote:Dugo je i trajao prekid...
Ostase teoreticari bez materijala. Dok smo se smijali ovome, pojedinci su napadali, ono u fazonu, samo se vi smijite, vidjecete belaja :-)
Kakav crni belaj, ko sto i rekoh ranije - sve su to politicke igre, skupljanje jeftinih poena.
Ovakvim ratnohuskackim ponasanjem Krmoglavi Laktasenko i oni njegovi politicki pajtasi koji su nasjeli na njegovu zabludu pa se poveli za njim stvaraju u Genocidnom dijelu BiH povoljnu politicku klimu za dallja ulaganja , podize kreditni rejting , povecava nacionalnu netrpeljivost do usijanja tako sto je ubuduce Genocidasi glabat ono sto poseru a jos malo nece imati ni toga a svi strani biznismeni i ulagaci bjezat kao od Kuge . Krmoglavi Laktasenko je najbolji izbor za GT i zelim mu da ga nikad ne skinu do kraja svog mandata jer svojim destruktivni radom ide na unistenje svega cega se dotakne , samo tako lazi i igara glavni je moto u Baje .
beniciodeltoro

#1238 Re: JEL POCELO?

Post by beniciodeltoro »

L u c i f e r wrote:Nemanja Stjepanović 12/12/2015 |
Islamofobija stigla i do Haga
Fotografije čitateljki, Neda Radulović-Viswanatha

Fotografije čitateljki, Neda Radulović-Viswanatha

Da stvar bude gora, u odbranu domaćih Muslimana u jednom intervjuu iz 1990. godine, dokazu u posedu optužbe, stao je Radovan Karadžić (ispada da je on tada bio mekši nego Dodik danas): „U Evropu islamski fundamentalizam dolazi sa ljudima druge rase i drugog jezika pa Evropu hvata panika. Kod nas se radi o Muslimanima, slovenskom narodu, ljudima naše krvi i našeg jezika, koji su se u najvećoj meri opredelili za evropski način življenja uz očuvanje islamske vere. Tu nema mesta panici ni kod Srba, ni kod Muslimana“. Zna Dodik dobro da su tužilac (danas) i Karadžić (nekad) u pravu kada govore u „evropeiziranim muslimanima“, „ljudima naše krvi i našeg jezika“ od kojih ne preti nikakva opasnost. Ali zašto smo ih onda ubijali i proterivali?
Nešto se obadvojica takmiče ko će nas prvi braniti i biti mekši k.rac. Nešto mi ovo poznato

Dodik 4.12 nakon zajedničke izjavi bošnjačkih lidera o osudi terorizma
Veoma je jasno da su Bošnjaci, muslimani, u BiH ljudi koji nemaju nikakve veze sa tim ekstremnim procesima, pogotovo s ektremizmom, ali je bilo potrebno da političko i vjersko vođstvo Bošnjaka na jedan takav način izrazi svoj stav prema tome. Ja to pozdravljam.
Saglasan sam sa potrebom da se apsolutno eliminiše bilo kakva islamofobija i da upravo mi iz nekih drugih konfesija i etničkih zajednica imamo dovoljno razumijevanja za ukupnu situaciju. Najveću podršku borbi protiv ekstremizma i terorizma upravo daje jedna takva izjava. Mislim da je ovo svakako dobar put i mogu samo da ga pozdravim
Da bi samo 3 dana kasnije izjavio na suđenju kod Sratka
Odmah nakon formiranja SDA napetost je bila opšta. Formiranje HDZ-a i SDS-a činilo se kao reakcija na formiranje SDA koja je promovisala radikalni islam. Te stranke su dobile 80 posto podrške glasača, a naša partija je dobila blizu 12 posto
krater

#1239 Re: JEL POCELO?

Post by krater »

Mr Majestic wrote:
Ostase teoreticari bez materijala. Dok smo se smijali ovome, pojedinci su napadali, ono u fazonu, samo se vi smijite, vidjecete belaja :-)
Kakav crni belaj, ko sto i rekoh ranije - sve su to politicke igre, skupljanje jeftinih poena.
Ovakvim ratnohuskackim ponasanjem Krmoglavi Laktasenko i oni njegovi politicki pajtasi koji su nasjeli na njegovu zabludu pa se poveli za njim stvaraju u Genocidnom dijelu BiH povoljnu politicku klimu za dallja ulaganja , podize kreditni rejting , povecava nacionalnu netrpeljivost do usijanja tako sto je ubuduce Genocidasi glabat ono sto poseru a jos malo nece imati ni toga a svi strani biznismeni i ulagaci bjezat kao od Kuge . Krmoglavi Laktasenko je najbolji izbor za GT i zelim mu da ga nikad ne skinu do kraja svog mandata jer svojim destruktivni radom ide na unistenje svega cega se dotakne , samo tako lazi i igara glavni je moto u Baje .
nemoj tako :mrgreen:
calculator

#1240 Re: JEL POCELO?

Post by calculator »

155_mm wrote:
gospodja profiterka wrote:Jeste, problem je to što smo MI nešto znali, a ovi NAŠI nešto, a ovi VAŠI nisu, već su... a sigurno nije problem to što neki vole ostaviti mozak u turšiji da bi sami sebe kuražili kao mala djeca. I tako dvadeset i kusur godina.
pa dobro, lako je vama vi imate strucnjake kalibra dzevad galijasevic i digitalnu TV. prednost koju ovi jadnici sa mozgom u tursiji ne mogu kompenzirati..
@Profiterko, dina ti i imana, je li on ovo tebe metnu među salonke :shock: e tobe ja rabbi svakakih hajvana ovdje :-)
muha_sa

#1241 Re: JEL POCELO?

Post by muha_sa »

ovo se smirilo :?

propade mi ispaljenje u ŠveCku :(
Bodkin

#1242 Re: JEL POCELO?

Post by Bodkin »

calculator wrote:
155_mm wrote:
gospodja profiterka wrote:Jeste, problem je to što smo MI nešto znali, a ovi NAŠI nešto, a ovi VAŠI nisu, već su... a sigurno nije problem to što neki vole ostaviti mozak u turšiji da bi sami sebe kuražili kao mala djeca. I tako dvadeset i kusur godina.
pa dobro, lako je vama vi imate strucnjake kalibra dzevad galijasevic i digitalnu TV. prednost koju ovi jadnici sa mozgom u tursiji ne mogu kompenzirati..
@Profiterko, dina ti i imana, je li on ovo tebe metnu među salonke :shock: e tobe ja rabbi svakakih hajvana ovdje :-)
Frajer je 3/4 foruma stavio u salonce. Samo turbopatriote dolaze u obzir
155_mm

#1243 Re: JEL POCELO?

Post by 155_mm »

calculator wrote:
155_mm wrote:
nego mozes li ti pojasniti kako si dosao do toga da sam ja bilo koga na ovoj temi "metno" medju salonce?
dječak sa šibicama

#1244 Re: JEL POCELO?

Post by dječak sa šibicama »

Meni se cini da ce turbopatriJoti na kraju zaratiti sa saloncima.

Ostrim i britkim mail porukama, sa sve crvenim slovima.
dječak sa šibicama

#1245 Re: JEL POCELO?

Post by dječak sa šibicama »

Hajde da je prvi put, pa da kazes... nego 1001 put, svako mjesec dana ovi se nesto odvajaju, a ovi drugi nesto kao nedaju.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1246 Re: JEL POCELO?

Post by Tomahawk11 »

dječak sa šibicama wrote:
Hajde da je prvi put, pa da kazes... nego 1001 put, svako mjesec dana ovi se nesto odvajaju, a ovi drugi nesto kao nedaju.
Ma to kazem za ovu temu. Ovdje su ispleteni mnogi mitovi, zapocet rat, iskopani rovovi....i onda se svi probudili :-D
155_mm

#1247 Re: JEL POCELO?

Post by 155_mm »

Bodkin wrote:
calculator wrote:
155_mm wrote: pa dobro, lako je vama vi imate strucnjake kalibra dzevad galijasevic i digitalnu TV. prednost koju ovi jadnici sa mozgom u tursiji ne mogu kompenzirati..
cuj 3/4, smanji malo bar na 3/3. izgleda realnije.
:lol: :lol: :lol:
radostan dan

#1248 Re: JEL POCELO?

Post by radostan dan »

hajmo sad uinat i unatoč sporazumu -

kažu da je počelo,
kažu da je počelo,
idemo...

titinpionir

#1249 Re: JEL POCELO?

Post by titinpionir »

muha_sa wrote:ovo se smirilo :?

propade mi ispaljenje u ŠveCku :(
Ni svecka, ni danska, ni francuska, ni njemacka, ni austrija, ni finska, ni belgija, ni holandija...citava EU i Evropa...kapak. Ko je pobjegao , pobjegao je. Poslije ovih iz Sirije, Iraka, Afganistana, Afrike jel stvarno mislis da pruzenih ruku cekaju Mehmeda i Mustafu iz Bosne i Hercegovine :-)
radostan dan

#1250 Re: JEL POCELO?

Post by radostan dan »

Bodkin wrote:
pa šta? to nešto?
drvosječa iz 3 forumaša uspio iscjediti čitava dva posto da nisu salonci...moj jarane. ne može to svako.
Post Reply