FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
animus

#12101 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by animus »

Kradu oni nas i ne mozes im nista. Puno su to veci iznosi.
Ali treba prihvatiti mogucnost da smo ovog covjeka popljuvali i sahranili svi a da nema veze sa tim lopovlucima. Uvjeren sam da je tako i da ce to vrijeme pokazati. Da nije tako vec bi on bio u zatvoru.
Puno novinara i politicara je profitiralo od ove price i nece oni sada lako odustati ali to je njihov problem. Svako ce odgovarati za sebe.
dr_Evil

#12102 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

animus wrote: 17/05/2020 13:42 Kradu oni nas i ne mozes im nista. Puno su to veci iznosi.
Ali treba prihvatiti mogucnost da smo ovog covjeka popljuvali i sahranili svi a da nema veze sa tim lopovlucima. Uvjeren sam da je tako i da ce to vrijeme pokazati. Da nije tako vec bi on bio u zatvoru.
Puno novinara i politicara je profitiralo od ove price i nece oni sada lako odustati ali to je njihov problem. Svako ce odgovarati za sebe.
Zasto bi on bio u zatvoru?

Fiki je izjavio da se on "rodio u SDA" jel tako, Solak je iz SDA, Novalic je iz SDA, Seka ako je ukljucena je iz sda. SDA je ta koja postavlja policiju, sipu, osu, tuzioce, branioce i sudstvo. Dakle izjava neka institucije rade svoj posao, u prevodu znaci, neka rade sta treba da sklone ovo od nas, ako ne onda cemo nekog pijuna pustit niz vodu. Da li ce Fiki biti taj pijun, ili SOlak, ako ovo ikada dobije epilog ne znamo.

Nemoj mi samo reci da vjerujem u insttiucije
El_comadante

#12103 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by El_comadante »

e sad treba utvrditi ko je kriv što je ovaj kupio ove respiratore. da li je to sam Solak ili je uz znanje i odobrenje vlade?
dr_Evil

#12104 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

El_comadante wrote: 17/05/2020 13:46 e sad treba utvrditi ko je kriv što je ovaj kupio ove respiratore. da li je to sam Solak ili je uz znanje i odobrenje vlade?
Treba da shvatimo Solaka, to je jedan seoski varalica, bez obrazovanja, stranka ga postavila da odrzava auta tj. vozni park, dobro se pokazao kada treba da se vade pare iz kupovine novih auta i odrzavanja te se isti novac vraca stranci. Tipicni stranacki vojnik

Za dobre zasluge u kriminalnoj hobotnici dobio promaknuce u boga nasih zivota tokom krize, ali i dalje je vojnik, dakle nije moglo doci od njega. Kad je advokat se pojavio iz namjenske industrije, onda je sve bilo jasno da Novalic uvezuje, to je njegova bransa
dr_Evil

#12105 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

Odoh, cujemo se sutra, Uzivajte
luckylaka

#12106 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

animus wrote: 17/05/2020 13:28 Nakon intervjua mogu reci da smo mi fakat stoka. Prvi ja pa svi ostali.
Zgrijesili smo se svi prema ovom covjeku i molim Boga da mi oprosti sto sam se nepromisljeno sprdao sa ovim covjekom. Jos u ramazanu. Citava drzava je bila protiv njega 20 dana. Svaka mu cast kad je ovo sve prezivio.
Svi zaboravljaju u kakvim okolnostima je to sve uradjeno. Kako su svi kukali za respiratorima. Drzave otimale jedna od druge. Vucic kaze da ce licno ici u Kinu po respiratore. Trump ucjenjuje da uzme za sebe. Fikretu svaka cast jer se pokazao sposobnim da u takvoj konkurenciji nabavi 100 komada. Sad je lako pljuvati kad je sve proslo.
Nismo se ni od koga zgrijesili ko od ovu ljudinu. Izvini jos jednom.

A ovaj sto postavlja pitanja neka pogleda intervju pa ce dobiti odgovore. Sve je receno.
:thumbup: Pametno ali ljudi su spremni optuziti i vjesati i prije nego sto je Sipa krenula u akciju.Dakle ali konkretno ko ima i ko je vidio do sada do sada ikakav dokaz za Fikrine kriminalne radnje .Drugo.Koliko bi ljudi odbilo oavakvu ponudu za uvoz respiratora da su imali sansu...000.1 %.Trece.Ko smo mi da optuzujemo bez ijednog papira,dokaza,sta ako se na kraju dokaze da je Fikro sve regularno uradio
DzordzHodzic

#12107 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DzordzHodzic »

Vidim zadnjih par dana spin masina je uveliko u pogonu, nakotilo se ovih nekakvih sto brane ono smece ljudsko koji pokradose boga oca dok istovremeno alahaju ne bi li zamazali oci slijepim ovcama.
naseroric

#12108 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by naseroric »

Image
toliko o tome da bakira nikad nije upoznao licno
spreca

#12109 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

naseroric wrote: 17/05/2020 15:55 Image
Glupo mu je ovo laganje,samo se vise ukopava,cuj nezna Bakira a Bakir cest gost Hayata i da se nikada ne sretnu ni na hodniku,to govori da je sve to dobri poznanici i svi drug druga dobro znaju.....svi oni znaju od Bakira do fikreta ko je u kolu ali sef nesmije pasti,padace pijuni pa dokog stigne ukoliko se to sve ne uspije zataskati jer sud i tuzilastvo imaju u svojim rukama
mahalik

#12110 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mahalik »

nije za njega nego za Seku
sve_ovo_ja

#12111 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sve_ovo_ja »

I treba mu vjerovati ostalo šta kaže :-)
Imao je mjesec dana da se pripremi za ovah nastup da prođe sva pitanja i zgodna i nezgodna i odgovore, uostalom voditelj je, nije mu prvi put pred kamerama.
Amerika na koljenima bila, niko na svijetu nije uspio, samo Fikro naš dobri listu čitavu da biraš od rukavica, maski, respiratora, pa biraj šta ti volja.
"Jedna vreća za mog Fikreta od 270 milja."

Da se ne shvati pogrešno, nije jedini kriv u ovome i vjerovatno je zadnji u lancu sa ovih ca. 3%, ima još riba iznad njega koje treba hvatati.
Last edited by sve_ovo_ja on 17/05/2020 16:05, edited 2 times in total.
mO k3

#12112 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mO k3 »

Moj fikro sve za sda jel ??

Pokriva nekoga
mO k3

#12113 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mO k3 »

Zanimljivo bi bilo , ali to nećemo nikada saznati koliko su zapravo ti respiratori koštali , na koji račun u Šangaju je prebačen novac , čiji je to konto
karanana

#12114 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Hmmm, nakon svega recenog procitanog i svih otvorenih pitanja, ponovo naginjem da je sve ovo milionska prevara.

Ali na koncu konca kakve veze ima sta je? Nista nece biti. Cijeli drzavni sistem je osiguran i radi za kriminal. Mozda ce fikrica dobiti neki sitni ukor u vidu neke blage kazne gde ce mu ce obecati da ce se dobro pobtinuti za njega i fameliju kad se sve slegne ako proguta tu sitnu gorku pilulu za sve ostale.
Kao i jos jedan istocnobosanski biznismen i pijun ciji stubovi pljacke jos vire u blazuju na izlazu iz sarajeva koji ga je primio u ime velikih i onih iz sjene. A po zavrsetku male kazne ceka mechka i nekretnine kao znak zahvalnosti.
BarbaDue

#12115 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

spreca wrote: 17/05/2020 16:01
naseroric wrote: 17/05/2020 15:55 Image
Glupo mu je ovo laganje,samo se vise ukopava,cuj nezna Bakira a Bakir cest gost Hayata i da se nikada ne sretnu ni na hodniku,to govori da je sve to dobri poznanici i svi drug druga dobro znaju.....svi oni znaju od Bakira do fikreta ko je u kolu ali sef nesmije pasti,padace pijuni pa dokog stigne ukoliko se to sve ne uspije zataskati jer sud i tuzilastvo imaju u svojim rukama
...takođe radim na TV i istina je zbog prirode posla sreo sam dosta poznatih faca i slikao se sa njima, al to ne znači da ih lično poznajem.
animus wrote: 17/05/2020 13:28 Nakon intervjua mogu reci da smo mi fakat stoka. Prvi ja pa svi ostali.
Zgrijesili smo se svi prema ovom covjeku i molim Boga da mi oprosti sto sam se nepromisljeno sprdao sa ovim covjekom. Jos u ramazanu. Citava drzava je bila protiv njega 20 dana. Svaka mu cast kad je ovo sve prezivio.
Svi zaboravljaju u kakvim okolnostima je to sve uradjeno. Kako su svi kukali za respiratorima. Drzave otimale jedna od druge. Vucic kaze da ce licno ici u Kinu po respiratore. Trump ucjenjuje da uzme za sebe. Fikretu svaka cast jer se pokazao sposobnim da u takvoj konkurenciji nabavi 100 komada. Sad je lako pljuvati kad je sve proslo.
Nismo se ni od koga zgrijesili ko od ovu ljudinu. Izvini jos jednom.

A ovaj sto postavlja pitanja neka pogleda intervju pa ce dobiti odgovore. Sve je receno.
... mislim da Fikret čist. Ima čovjek firmu, ponudio se ovi prihvatili on poslije toga pokazao da umije i vozdra. Ako neko za eventualne nepravilnosti treba da odgovara to su oni koji odlučuju.
mobsterc

#12116 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mobsterc »

Gdje sam ja mogao dostaviti ponudu svoje firme? Gdje je bio taj proglas da se hitno traze raspiratori, pare ce leci avansno, ljudi pomagajte kako ko moze, nema veze sto vam firma nije registrovana za tu djelatnost i sto nemate odobrenje od agencije?
Last edited by mobsterc on 17/05/2020 17:14, edited 1 time in total.
karanana

#12117 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Haj sto ti neko podane 11 miliona da tudjim kurcem mlatis gloginje, ali sto ni ne ispunis ni taj namjesteni ugovor. Gdje je jos 20% robe?
luckylaka

#12118 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

mobsterc wrote: 17/05/2020 17:11 Gdje sam ja mogao dostaviti ponudu svoje firme? Gdje je bio taj proglas da se hitno traze raspiratori, pare ce leci avansno, ljudi pomagajte kako ko moze, nema veze sto vam firma nije registrovana za tu djelatnost i sto nemate odobrenje od agencije?
Da si bio zainteresovan za nabavku istih sigurno bi nasao nacin da dodjes do odredjenih informacija.Sada kada je Fikro pokupio kajmak svi bi nesto da nabavljaju.Eto ocekuju sledeci val gripe uskoro nabavi i cekaj pravi trenutak
drag_gost

#12119 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by drag_gost »

Kada i gdje je objavljen javno taj oglas da Vlada trazi respiratore?
mobsterc

#12120 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mobsterc »

luckylaka wrote: 17/05/2020 17:20
mobsterc wrote: 17/05/2020 17:11 Gdje sam ja mogao dostaviti ponudu svoje firme? Gdje je bio taj proglas da se hitno traze raspiratori, pare ce leci avansno, ljudi pomagajte kako ko moze, nema veze sto vam firma nije registrovana za tu djelatnost i sto nemate odobrenje od agencije?
Da si bio zainteresovan za nabavku istih sigurno bi nasao nacin da dodjes do odredjenih informacija.Sada kada je Fikro pokupio kajmak svi bi nesto da nabavljaju.Eto ocekuju sledeci val gripe uskoro nabavi i cekaj pravi trenutak
Po ovim gore uslovima, naravno da bih bio zainteresovan. Kada budes imao firmu, mozda budes shvatio. Glupa ti prica, nabavi pa cekaj trenutak... ne, ne, ne... neka mi uplate pa cu nabaviti ;) I to bez garancije o mogucnoscu odrzavanja i nabavke rezervnih dijelova, bez penala u slucaju da ne ispostujem ugovor... Dice se kako su odabrali skuplju varijantu jer je ova firma 'garantovala' (cime, malinama?) da moze jedina isporuciti do kraja aprila. Sreca pa je danas 17ti april, ima jos fore.

A i brzo se zaboravlja:

Naravno, laz i potvora na fikru prepostenog i fahru izbavitelja.
zomri

#12121 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zomri »

I Fikro i onaj Solakov advokat opovrgavaju nalaz vještaka Suljevića da su uređaji beskorisni za ovu bolest. Dakle ili su našli svoga, ili računaju da će Suljević promijeniti iskaz do suđenja. Advokat u petak reče nešto kao "nadam se da će biti živ i zdrav do suđenja da posvjedoči" :-)
mobsterc

#12122 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mobsterc »

Tako nekako... tuga. Sve potkupljeno, i sto nije - bice. Ili ce im biti zarpijeceno, promijeni iskaz inace ode familija, i sve po zakonu.
Android Knego

#12123 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Android Knego »

karanana wrote: 17/05/2020 16:26 Hmmm, nakon svega recenog procitanog i svih otvorenih pitanja, ponovo naginjem da je sve ovo milionska prevara.

Ali na koncu konca kakve veze ima sta je? Nista nece biti. Cijeli drzavni sistem je osiguran i radi za kriminal.
Ne znam kako drugima, ali meni je ova korona tako puno pomogla da dokraja otvorim oči što se tiče ovih paralelnih svjetova koji se križaju s našim životima. Ovu igricu koja kreće sa levelom Ukradi/Pronevjeri a završava levelom Zaglavi Robije još niko nije prekucao. Bar oni koji krenu sa, recimo, pola miliona maraka. APSOLUTNO NEMOGUĆE je doći od Ukrasti do Zaglaviti robije. Ima li jedan jedini? JEDAN JEDINI? Niko i nikad!! Osim što zatvaraju ljude koji ukradu metar drva ima li još ikakvu ulogu naše sudstvo i tužilaštvo? Ima! Da organizuju predstave za narod. Podigni optužnicu, privedi, malo ga provrti ispred kamera, po portalima i novinama, i na kraju, naravno, pusti kući... Bilo da si pokr'o milione, da si organizovao ubistvo, da ti je dijete zgazilo nevinog insana... Moram priznati, grozno se čovjek osjeća kad sklopi cijeli taj mozaik...
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#12124 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sime_cipol »

_BataZiv_0809 wrote: 17/05/2020 09:32 Lukavo i seljacki namazano taman za publiku koja ga podrzava. Nemam ja pojma ja sam kupio sta su rekli da treba....malo patetike, Srebrenice, gutanja knedli, malo religije... sve u svemu odlican intervju za ciljanu publiku.

Gledam sad i ovog Kolica, mutan je do boga.....odakle je on? Sandzak jelde? Je li moguce zivjeti vise od pola zivota u BiH i i dalje imati ovako tvrd naglasak
Nije on mutan, nego je pravnik i zna bolje od sviju nas sta moze, a sta ne moze.
Jeste iz Sandžaka, mada je meni za naglasak OK. Koliko znam ljudi u Sarajevu, zive tu 50 godina, naglasak kao da je jučer autobusom dosao od "Rogatice"
CPT

#12125 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by CPT »

mobsterc wrote: 17/05/2020 17:22
Naravno, laz i potvora na fikru prepostenog i fahru izbavitelja.
odi na stranicu proizvodjaca pa javi sta skontas....
Locked